اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام دوستان . واسه تابلو ثابتی که داخل مغازه کار میشه و تابلوهایی کا بیرون روی سردر مغازه ها میزان بهتره از چه نوع ال ای دی هایی استفاده بشه ؟ ال ای دی اوال واسه هر دو تاشون خوبه ؟

دیدگاه

من از ال ای دی های کلاهی استفاده میکنم.........

هم توی روز با نور مستقیم خورشید قابل دیدن هستند هم اینکه زاویه دیدشون خیلی بازتر از اوال هست
      هم اینکه همه رنگها از یه نوع ال ای دی شیشه ای بیرون میاد برای کارای چند رنگ وقتی تابلو خاموشه همه ال ای دی ها شفاف شیشه ای هستند و شهر فرنگ نمیشه..............

نظر شخصی بنده بود.........................
      دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

این بحث الیدی کلاهی و اوال تا ابد ادامه داره بنظرم. :nerd:

بسته به هزینه ای که می کنید، هر کدوم رو می تونین از کیفیت بالا تهیه کنید و انتظار چندین سال عمر مفید داشته باشین.

کلاهی 60 تومنی هم داریم، اوال 160تومنی هم داریم. ازون طرف اوال 50 تومنی هم میشه گیر آورد.

مساله بیشتر کیفیت کار و میزان نوردهی و کارکرد برای طولانی مدت هست. حالا چه کلاهی و چه اوال.

اما در کل:
        کلاهی تو روز دید نسبتآ کمتری داره و عمومن قیمت کمتری داره.
        تو مارک و لیبل یکسان، جنس های کلاهی نامرغوب بیشتری تو بازار هست.
        مدل های متنوع تری داره با iv های مختلف و چیپ معمولی، درشت و ...

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان و آقای چمنی آقای چمنی اون کاری که اخیرا توی بخش نمونه کار گذاشتید (شام شب) معرکه شده :applause:
          چندتا سوال در مورد این کارا داشتم اگه لطف کنید جواب بدی ممنون میشم
          1. اصلا اسم این تابلوها چیه؟
          2. هزینه همچین تابلویی چنده؟اگه میشه هم قیمتی که پایه خودتون در اومده و هم قیمت مشتری رو بگید
          3.این که میگید با آزمون و خطا کار می کنید اذیتتون نمی کنه؟ مگه دستگاه خم چلنیوم تو بازار نیست؟
          4. اون نوار ابری چیه؟ ال ای دی ها از چه نوعند؟
          کلا میشه یه ریز قیمت هم بدید (حدودی) و اینکه کار سختیه؟
          ( می دونم الان دارید می گید : بچه پرو! ولی خدایی چون می دونم توی اینترنت تنها بچه های این سایت هستند که بدون منت گذاشتن جواب آدمو میدن
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
            سلام خدمت همه دوستان و آقای چمنی آقای چمنی اون کاری که اخیرا توی بخش نمونه کار گذاشتید (شام شب) معرکه شده :applause:
            چندتا سوال در مورد این کارا داشتم اگه لطف کنید جواب بدی ممنون میشم
            1. اصلا اسم این تابلوها چیه؟
            2. هزینه همچین تابلویی چنده؟اگه میشه هم قیمتی که پایه خودتون در اومده و هم قیمت مشتری رو بگید
            3.این که میگید با آزمون و خطا کار می کنید اذیتتون نمی کنه؟ مگه دستگاه خم چلنیوم تو بازار نیست؟
            4. اون نوار ابری چیه؟ ال ای دی ها از چه نوعند؟
            کلا میشه یه ریز قیمت هم بدید (حدودی) و اینکه کار سختیه؟
            ( می دونم الان دارید می گید : بچه پرو! ولی خدایی چون می دونم توی اینترنت تنها بچه های این سایت هستند که بدون منت گذاشتن جواب آدمو میدن
            ممنون
            سلام و عرض ارادت
            ممنون لطف دارید .... :redface:
            1-موضوع تصاویر اول مربوط به تابلوی LED ثابت بود. موضوع تصاویر دوم (شام شب ) مربوط به تابلوی چلنیوم بود . موضوع تصویر آخر هم تابلوی پلکسی پلاست با پلاتر بود
            2-قیمت تابلوی چلنیوم درجه 1 ما با 2سال ضمات متری 100تومن هست....هزینه کامپوزیت یا قاب پشتش هم جدا حساب میشه.... اون تابلوکه دیدین بین 2500تا 2800 قیمت میخوره
            3-دستگاه خم چلنیوم ! پس اسمش رو که میدونستید ! oo: خوب ما کار اصلیمون کارهای کوچیک و تابلوسازی نیست...واسه همین آزمون و خطا برامون واسه چند تا پروژه به صرفه تر هست.
            4-نوار ابری دیگه ! مثل درز گیر در و پنجره ! ندیدی ؟ الیدی بسته به پولی که مشتری بده...SMD یا DIP ....من واسه اون تابلو DIP زدم....
            5-ریز قیمت نه ! هیچکی همچین کاری نمیکنه چون عاقلانه نیست .کار سخـــــت....که چمیدونم...ولی به راحتی اونی که دیده میشه هم نیست.
            اختیار دارید.منت چیه...وظیفس
            موفق باشید
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام . من یه تابلو 5 متری درست کردم . یعنی دوتا 2.5 متری . هر کدومش حدودا7.5 آمپر جریان میکشه.
              می خواستم بدونم منبع تغذیه سوئچینگ 12v/20A موجود در فروشگاه ، میتونه جریان هر دو تابلو رو تامین کنه .
              آخه من از پاور کامپیوتر 20 آمپر استفاده میکنم، جوابگو نیس.
              می ترسم اینم بخرم مثل پاور pc باشه.
              لطفا راهنمایی کنین.تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan.v
                سلام . من یه تابلو 5 متری درست کردم . یعنی دوتا 2.5 متری . هر کدومش حدودا7.5 آمپر جریان میکشه.
                می خواستم بدونم منبع تغذیه سوئچینگ 12v/20A موجود در فروشگاه ، میتونه جریان هر دو تابلو رو تامین کنه .
                آخه من از پاور کامپیوتر 20 آمپر استفاده میکنم، جوابگو نیس.
                می ترسم اینم بخرم مثل پاور pc باشه.
                لطفا راهنمایی کنین.تشکر
                منبع تغذیه صنعنی 12ولت 30آمپر بگیرید
                قیمت مشهد 80تومن هست
                اگه از نوع صنعتی و با همین مشخصاتی که عرض کردم بگیرید ....دیگه نگران چیزی لازم نیست باشید
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشد
                  کسی سایتی برای تصاویر ویکتور داره که بشه با اون تصاویر / تابلو ثابت درست کرد مثلا عکس یه سشوار یا گل که وقتی اندازه اش رو تغیر می دی کیفیتش تغییر نکنه .... اگر کسی می دونه لطفا ما را هم راهنمایی کنه :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

ممنون آقای چمنی بابت پاسختون

نوشته اصلی توسط mojtaba334455
                    با عرض سلام و خسته نباشد
                    کسی سایتی برای تصاویر ویکتور داره که بشه با اون تصاویر / تابلو ثابت درست کرد مثلا عکس یه سشوار یا گل که وقتی اندازه اش رو تغیر می دی کیفیتش تغییر نکنه .... اگر کسی می دونه لطفا ما را هم راهنمایی کنه :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    سلام دوست عزیز وکتور می خوای چیکار اون عکسی رو که می خوای تو گوگل وکتورش رو به انگلیسی سرچ کن (مثلا flower vector) بعد هر کدوم رو که پسندیدی عکسش رو سیو کن بعد با ابزار centerline trace توی کورل اون عکس رو خودت به وکتور تبدیل کن
                    اکثرا وکتورهای خوب رو باید بخری ولی با این کار فقط کافیه عکس اون وکتور رو داشته باشی :nice:

دیدگاه

سلام دوستان : یه سوال - میخواستم بدونم که ولتاژ led های 5mm با 3mm یکیه یعنی ولتاژ آبی 5mm با آبی 3mm یکیه میتونیم مقاومتی که واسه 5mm میزاریم واسه 3mm هم بزاریم . آخه من یه تابلو ساختم که متنش5mm آبیه و نقطه هاش 3mm و نور نقطه هاش تقریباً از متنش بیشتره ممنون میشم راهنماییم کنید .

دیدگاه

ممنون آقای چمنی از پاسختون .
                        منبع تغذیه سویچینگ 12v 30A موجود توی فروشگاه همین سایت،منبع تغذیه صنعتی هست دیگه؟؟
                        قیمتش 88 000 ت - اطلاعی از کیفیتش دارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                          سلام دوستان : یه سوال - میخواستم بدونم که ولتاژ led های 5mm با 3mm یکیه یعنی ولتاژ آبی 5mm با آبی 3mm یکیه میتونیم مقاومتی که واسه 5mm میزاریم واسه 3mm هم بزاریم . آخه من یه تابلو ساختم که متنش5mm آبیه و نقطه هاش 3mm و نور نقطه هاش تقریباً از متنش بیشتره ممنون میشم راهنماییم کنید .
                          بسته به نوع مارک و کارخونشون شاید درحد چند میلی ولت آمپر کم و زیاد باشه
                          3میل ها چون کوچیک تر هستند زاویه دید کمتر و درخشندگی بیشتری از زاویه روبرو دارند
                          البته در برابر حرارت و کج شدن پایهاشون خیلی حساسند....زود میسوزند یا از داخل قطع میشن
                          خلاصه ما که خیری ندیدیم از 3میل

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون آقا مهران خلاصه من یه تابلو باهاش کار کردم از روبرو که میبینی 3mm پر نورترن این موضوع رو نمیدونستم ممنون ازتون . شما واسه تابلو های کوچیک چیکار میکنین مثلا توی یه تابلو میخواین یه کلمه کوچیکتر باشه چیکارش میشه کرد فونتشو کوچیک میکنم اما خوب led 5mm که استفاده میشه با بقیه تفاوتی نمیکنه

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین آقای چمنی که همیشه اطلاعات و تجربشون رو از ما دریغ نمیکنن .
                              یک سوال ساده و یه کم آبرو ریزیه اصلا پرسیدنش :cry: . خودم جوابشو میدونم اما خوب میخوام مطمئن بشم . دوستان بنده در حال ساخت یک تابلو هستم که توش 350 تا led اوال قرمز کارشده آیا واسه منبع تغذیش آداپتور 12 ولت - 2 آمپر بین راهی که توی همین سایت هم میفروشنش خوبه یا باید از منبع دیگه ای استفاده کنم . توان مصرفی کل مدار 12862.5 میلی وات است یعنی چی ولتاژ و جریان رو میدونم اما توان مصرفی رو نتونستم با سرچ کردن توضیحاتی راجع بهش پیدا کنم . ممنون میشم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                                با سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین آقای چمنی که همیشه اطلاعات و تجربشون رو از ما دریغ نمیکنن .
                                یک سوال ساده و یه کم آبرو ریزیه اصلا پرسیدنش :cry: . خودم جوابشو میدونم اما خوب میخوام مطمئن بشم . دوستان بنده در حال ساخت یک تابلو هستم که توش 350 تا led اوال قرمز کارشده آیا واسه منبع تغذیش آداپتور 12 ولت - 2 آمپر بین راهی که توی همین سایت هم میفروشنش خوبه یا باید از منبع دیگه ای استفاده کنم . توان مصرفی کل مدار 12862.5 میلی وات است یعنی چی ولتاژ و جریان رو میدونم اما توان مصرفی رو نتونستم با سرچ کردن توضیحاتی راجع بهش پیدا کنم . ممنون میشم .
                                با سلام و با اجازه از اساتید
                                دوست گرامی بنده از اینکه اطلاعاتتان راجع به رشته برق و مسائل محاسباتی آن چقدر است رو نمیدونم.
                                اینکه مشخصات منبع تغذیه مورد نیاز برای تابلو فوق الذکر چقدر باشه رو نحوه چیدمان LED ها مشخص میکنه.
                                لازم بذکره که آشنایی با قوانینی مثل : قانون اهم و KVL و KCL و ... برای طراحی تابلو ضروریه.

توصیه میشود به تاپیک جناب باغبانزاده به آدرس زیر نیز مراجعه فرمایید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0

سوالی بود در خدمتم.
                                موفق باشید
                                * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                                * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                                *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                                حضرت علی(ع)
                                آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X