اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

کسی از دوستان طرح کنترلی کردن این مدارت رو دیدیه
    مثلا با مادون قرمزی چیزی بشه دیمر کرد یا اصلا خاموش روشنشون کنترلی شه و ....
    پر نور ترین ال ای دی ودر عین حال کم مصرف ترینشون از لحاظ امپر کشی کدومه ؟؟
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
      خوب این زیادم سخت نیست برای کنترل از راه دور باید دو تا کار کنی
      اول یه ماژول فرستنده گیرنده تهیه میکنی مثل اینا http://roboeq.ir/products/category/205/ فقط برای مثال این لینک رو اوردم از هر جا که خودت مطمئن هستی خرید کن . بسته به تعداد کانال مورد نیاز فرستنده و گیرنده مورد نظر رو میخری مثلا اگه فقط یک کلید برای خاموش روشن و یک کلید برای تغییر افکت ها نیاز داری دو کانال تهیه کن
      دوم هم برنامه نویسی برای میکرو و ارتباط دادن اون با گیرنده هست .

در مورد کنترل ارجی بی هم تا حالا باهاش کار نکردم البته چند روز پیش یکی خریدم ولی هنوز فرصت سر و کله زدن باهاش رو پیدا نکردم .
      دستت درد نکنه بابت راهنماییتون ممنونم ازت .
      من یه کنترل کننده ار جی بی از فروشگاه سایت خریدم هنوز به دستم نرسیده ببینم با اون میتونم کاری کنم اگه نشد حتما باید از فرستنده و گیرنده ای معرفی کردین استفاده کنم ببینم میشه راه اندازیش کرد .

دیدگاه

سلام دوستان .
        من یه کنترل کننده آر جی بی خریدم دیروز به دستم رسید توی فروشگاه همینسایت هم میفروشن از همینجا خریدم . مییشه با استفاده از اون یک تابلو رو با سه کانال کنترل کرد خیلی ساده هم هست من تستش کردم کار کرد حالا دارم رو نمونه اصلی کار میکنم تموم شد حتما عکس و فیلم ازش میزارم تا شاید دوستی بخواد ازش استفاده کنه .

دیدگاه

واسه قویتر کردن برد چشمی گیرنده همین کنترلر آرجی بی میشه کاری کرد که از مسافت دور تری بشه ازش استفاده کرد .

دیدگاه

خروجی میکرو

سلام
            من یه برنامه فلاشر با میکرو نوشتم . حالا خروجی هر پین را چطوری باید به led برسونم (مثلا در هر پایه 300 عدد ) را بتونم فرمان بدهم از چه نوع ترانزیستوری میشه استفاده کرد یا وسیله دیگه ای که مرسومه

دیدگاه

پاسخ : خروجی میکرو

نوشته اصلی توسط mostafa.medar
              سلام
              من یه برنامه فلاشر با میکرو نوشتم . حالا خروجی هر پین را چطوری باید به led برسونم (مثلا در هر پایه 300 عدد ) را بتونم فرمان بدهم از چه نوع ترانزیستوری میشه استفاده کرد یا وسیله دیگه ای که مرسومه
              آقا مصطفی معمولا از ترانزیستور BD139 یا BD137 واسه کارای معمولی استفاده میشه که تعداد ال ای دی هر کانال زیاد نیست اما اگه تعداد ال ای دی های هر کانال بیشتر از 500 تااست بهتره از IRFZ44 استفاده کنی بین پایه میکرو و ترانزیستور یا ماسفت مقاومت 1 کیلو قرار بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                آقا مصطفی معمولا از ترانزیستور BD139 یا BD137 واسه کارای معمولی استفاده میشه که تعداد ال ای دی هر کانال زیاد نیست اما اگه تعداد ال ای دی های هر کانال بیشتر از 500 تااست بهتره از IRFZ44 استفاده کنی بین پایه میکرو و ترانزیستور یا ماسفت مقاومت 1 کیلو قرار بده
                اگه اشتباه نکنم TIP41 هم میشه استفاده کرد
                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم یه لامپ ال ای دی 10 وات که نمونش هم تو سایت هست به اندازه یه لامپ 55 وات چراغ جلو ماشین نور دارن؟ در ضمن اگه کسی اطلاع داره میخواستم بدونم که اینایی که تو سایت هستن کیفیتشون خوبه؟
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    اگه اشتباه نکنم TIP41 هم میشه استفاده کرد
                    آره تیپ 41 هم خوبه . واسه کارای بزرگ IRFZ44 از همه بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط general mohsen
                      سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم یه لامپ ال ای دی 10 وات که نمونش هم تو سایت هست به اندازه یه لامپ 55 وات چراغ جلو ماشین نور دارن؟ در ضمن اگه کسی اطلاع داره میخواستم بدونم که اینایی که تو سایت هستن کیفیتشون خوبه؟
                      میزان نور رو اطلاعی ندارم ! ولی بنده به شخصه فروشگاه سایت رو تایید میکنم

دیدگاه

واسه قویتر کردن برد چشمی گیرنده همین کنترلر آرجی بی میشه کاری کرد که از مسافت دور تری بشه ازش استفاده کرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                          سنسور فرستنده مادون قرمزتونو میتونید بزرگتر یا اینکه 2تا بقل هم قرار بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
                            سنسور فرستنده مادون قرمزتونو میتونید بزرگتر یا اینکه 2تا بقل هم قرار بدید
                            نمیشه کنترل فرستندشو باز کرد پلمپیه . ببینم چطور میتونم فرستنده مادون قرمزشو عوض کنم . اگه راه دیگه رو تجربه کردین و درستش کردین لطفا بهم کمک کنید
                            با تشکر از همه دوستانی که توی این سایت فعالیت میکنن.

دیدگاه

دوستان سلام خسته نباشید بعد از کلی کلنجار رفتن و بالاخره اون طرحی که مد نظرم بود رو رو پلکسی پیاده کردم و مقاومت ها رو هم هر جوری بود اون پشت جا دادم :wow:
                              حالا ی مشکلی هست تو هر حلقه 1 ال ای دی تک می مونه میخواستم ببینم واسه این تک ال ای دی از چه مقاومتی استفاده کنم
                              ال ای دی سفید کلاهی هستش اگه راهنماییم کنید که با توجه به ولتاژ 13 ولتی که دارم از چه مقاومتی استفاده کنم ممنون می شم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak5452
                                دوستان سلام خسته نباشید بعد از کلی کلنجار رفتن و بالاخره اون طرحی که مد نظرم بود رو رو پلکسی پیاده کردم و مقاومت ها رو هم هر جوری بود اون پشت جا دادم :wow:
                                حالا ی مشکلی هست تو هر حلقه 1 ال ای دی تک می مونه میخواستم ببینم واسه این تک ال ای دی از چه مقاومتی استفاده کنم
                                ال ای دی سفید کلاهی هستش اگه راهنماییم کنید که با توجه به ولتاژ 13 ولتی که دارم از چه مقاومتی استفاده کنم ممنون می شم :redface:
                                چرا جداش کنی؟ موازیش کن با قبلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...