اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

سلام .
    سلام وقتی میخوام بازش کنم این خطا رو میده
    windows application 1 has stopped working
    مشکل چیه ؟
    راستی با این نرم افزار میشه حالت سری موازی led هارو هم محاسبه کرد یا باید از حالت موازی نرم افزار استفاده کنیم . فکر میکنم فرقی نداشته باشه درسته ؟
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
      سلام .
      سلام وقتی میخوام بازش کنم این خطا رو میده
      windows application 1 has stopped working
      مشکل چیه ؟
      راستی با این نرم افزار میشه حالت سری موازی led هارو هم محاسبه کرد یا باید از حالت موازی نرم افزار استفاده کنیم . فکر میکنم فرقی نداشته باشه درسته ؟
      ممنون
      علیک سلام
      برای رفع این مشگل...آخرین پاسخ صفحه 3 رو مطالعه بفرمایید.

بله میشه
      تمامی توانایی های این رم افزار رو در پاسخ شماره 1 صفحه اول توضیح دادم :agree:
      در حالت موازی جریان بیشتری از مقاومت میگذره.خیلی فرق میکنه
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

چرا وقتی روی برنامه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
        حتی توی تسک منیجر هم گزینه باز بودنش نمیاد؟

دیدگاه

سلام
          این ارورها دلیلش میتونه بخاطر این باشه که شما یک پلاگینی چیزی در برنامه استفاده کرده باشید ولی سیستم کاربر اون پلاگین رو نداشته باشه
          اگر از پلاگین خاصی استفاد کردید کنار برنامه بزارید،
          چون شما گفتید اگر vb.net ورژن 2010 نصب بشه مشکل حل میشه پس حتما با vb.net یک پلاگینی هست که باهاش نصب میشه و شما ازش استفاده کردید
          اسم پلاگینهایی که استفاده کردید اینجا بزارید.
          اگر این مشکل نبود، مایل بودید پروژه رو بفرستید ببینم میتونم کاری کنم یا اینکه با c# یا vb6 دوباره بنویسم براتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
            سلام
            این ارورها دلیلش میتونه بخاطر این باشه که شما یک پلاگینی چیزی در برنامه استفاده کرده باشید ولی سیستم کاربر اون پلاگین رو نداشته باشه
            اگر از پلاگین خاصی استفاد کردید کنار برنامه بزارید،
            چون شما گفتید اگر vb.net ورژن 2010 نصب بشه مشکل حل میشه پس حتما با vb.net یک پلاگینی هست که باهاش نصب میشه و شما ازش استفاده کردید
            اسم پلاگینهایی که استفاده کردید اینجا بزارید.
            اگر این مشکل نبود، مایل بودید پروژه رو بفرستید ببینم میتونم کاری کنم یا اینکه با c# یا vb6 دوباره بنویسم براتون
            این vb.net ورژن 2010 رو برای ویندوز ایکس پی از کجا دانلود کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
              این vb.net ورژن 2010 رو برای ویندوز ایکس پی از کجا دانلود کنیم؟
              سلام
              شما باید Microsoft Visual Studio 2010 نصب کنید که vb.net هم داره
              ولی حجمش خیلی زیاده و بهترین کار تهیه از نرم افزار فروشیهای شهرتونه
              به هر حال این لینک دانلود :
              کد:
              http://software.rasekhoon.net/down%5C4355.Microsoft_Visual_Studio_2010_Ultimate_x86.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                سلام
                شما باید Microsoft Visual Studio 2010 نصب کنید که vb.net هم داره
                ولی حجمش خیلی زیاده و بهترین کار تهیه از نرم افزار فروشیهای شهرتونه
                به هر حال این لینک دانلود :
                کد:
                http://software.rasekhoon.net/down%5C4355.Microsoft_Visual_Studio_2010_Ultimate_x86.html
                این که حجمش خیلی زیاده نمیشه با نصب یه برنامه سبکتر اجراش کرد؟

دیدگاه

این که حجمش خیلی زیاده نمیشه با نصب یه برنامه سبکتر اجراش کرد؟
                  گشتم vb.net جداگانه پیدا نکردم، visual studio یک مجموعه هست که vb.net هم داره
                  از بازار یک dvd بخرید بهتره
                  آقای مهران چمنی هم که نگفتند چه پلاگین یا کتابخانه ای یا sql server در برنامه استفاده کردن که ببینم مشکل چیه

دیدگاه

سلام من همه این کاراو که گفتیت انجام دادم ولی باز نشد
                    همیشه یاد اون روزی باش که هیچی بلد نبودی

دیدگاه

http://upload7.ir/uploads//9b1d8c195000e7cf21115670ce79499cee739d76.png
                      این عکس ببینید همه چیز هارو دارم ویندوز 7 دارم ولی باز اجرا نمیشه برنامه شما
                      همیشه یاد اون روزی باش که هیچی بلد نبودی

دیدگاه

برای ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 چه نسخه ای رو نصیب کنم تا برنامه اجرا بشه؟

دیدگاه

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت رو&

سلام
                          دوستان باید visual studio 2010 نصب کنید.
                          به این دوستمون هم که برنامه رو نوشته گفتم کامپوننت یا کتابخانه هایی که استفاده کرده اسم ببره ولی...
                          در فکر نوشتن یک برنامه کامل در مورد بیشتر قطعات هستیم که از جمله محاسبه مقاومت مثل این برنامه و نمایش مقدار خازن از روی نوشته روش و بعضی قطعات دیگه و امکانات دیگه، فعلا که وقتی من سرم خلوته همکاری که قراره با هم بنویسیم سرش شلوغه و برعکس، اگر خدا بخواد برای بعد از عید دست به نوشتن میکنیم
                          حالا این دوستمون هم جواب میدادند شاید میتونستم مشکل برنامه ایشون رو رفع کنم ولی......
                          موفق باشید.

دیدگاه

فعلا برای دوستانی که به این برنامه احتیاج دارن تا چند روز دیگه یک برنامه براتون مینویسم که امکانات این نرم افزار رو داشته باشه تا فعلا نیازتون برطرف بشه و بعدا گسترش میدیم براتون...

دیدگاه

من تمام نرم افزارها مربوطه رو نصب کردم ولی بازم روی نرم افزار کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی اروری هم نمیده

دیدگاه

من تمام نرم افزارها مربوطه رو نصب کردم ولی بازم روی نرم افزار کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی اروری هم نمیده
                                دوست عزیز اگر visual studio 2010 نصب کنید 100 درصد اجرا میشه!
                                من برنامه رو بدون مشکل مینویسم حتما پس منتظر باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X