اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

در مورد پیشنهاد سوم اینکه اگه تصویر به نرم افزار اظافه بشه...حجم اون بالا میره...پس بهتره حجمش رو افزایش ندیم
    یه تصویر در حد چند کیلوبایت اگر با نرم افزاری مثل فتوشاپ ادیت شده باشه . خیلی حجم فایل exe تون رو زیاد نمی کنه .!

درست نرم افزار ساده هست ولی یادتون باشه که وقتی یه نرم افزار خوب و قوی میشه که کار همه کاربراشو راه بندازه نه فقط بعضی هاشون رو .

به نظرم اون بخش مقاومت های رنج رو دوستان نگاه کنند و ببینند خیلی بهتره..یادم میگیرند
    آقا شاید بعضی ها تنبل بودند . :mrgreen: اگر بشه به نظرم خیلی بهتر از اینکه شما کاربراتون رو مجبور کنید که یه جدول بزرگ رو یاد بگیرند .
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

سلام
      عکس زیر نگاه کن محاسبه نمیکنه. البته اعداد فرضی دادم

اگه خواستی سورس برنامه بده یکم تغییرات توش بدم.
      البته C# کار میکنم و دوباره مینویسمش فقط میخوام دستورات ببینم.
      اگه هم سورس نذاشتی اشکال نداره موارد که در برنامت هست و روش محاسبشون بگو

:read:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

سلام و خسته نباشید.
        متاسفانه من نتونستم لینک دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED رو پیدا کنم . خواهش میکنم منو در این زمینه راهنمایی کنید.
        مسیر هایی که برای دانلود بود رو کلیک کردم ولی اتفاقی صورت نگرفت.
        ممنونم از حسن توجه شما.

دیدگاه

بفرمائید دوست عزیز

http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...0;attach=11277

البته پائین اولین پست رو باید نگاه میکردید .
          - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط .کاظمی
            سلام
            عکس زیر نگاه کن محاسبه نمیکنه. البته اعداد فرضی دادم

اگه خواستی سورس برنامه بده یکم تغییرات توش بدم.
            البته C# کار میکنم و دوباره مینویسمش فقط میخوام دستورات ببینم.
            اگه هم سورس نذاشتی اشکال نداره موارد که در برنامت هست و روش محاسبشون بگو

:read:
            سلام
            شرمنده دیر جواب دادم
            الانم کافینت سینمام و زود باید برم که فیلم داره شروع میشه
            در خصوص اون مقداری که (نادرست )نشون داده
            خوب حق داره !
            شما ولتاژ ورودی رو 25ولت دادید و گفتید که 10تا الیدی 3.3ولتی دارید که مجوع آنها میشه (33ولت ) که از 25ولت بیشتر است
            واسه همین (نادرست )نمایش داده
            نرم افزار به خوبی کار کرده و مشگلی نداره
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام جناب چمنی فایل برای من دانلود نمیشه.
              اگر میشه لطفا نرم افزار رو یک جای دیگه مثل سایت پرشین گیگ http://www.persiangig.com پلود کنید.
              تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisam232
                سلام جناب چمنی فایل برای من دانلود نمیشه.
                اگر میشه لطفا نرم افزار رو یک جای دیگه مثل سایت پرشین گیگ http://www.persiangig.com پلود کنید.
                تشکر.
                سلام
                تا الان 750 نفر دانلود کردن و مشگلی نداشتن !
                الان هم خودم تست کردم...دانلود بدون مشگل انجام میشه
                مشگل از هاست نیست. بیشتر تلاش کنید
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  سلام
                  تا الان 750 نفر دانلود کردن و مشگلی نداشتن !
                  الان هم خودم تست کردم...دانلود بدون مشگل انجام میشه
                  مشگل از هاست نیست. بیشتر تلاش کنید
                  سلام جناب چمنی من با مرورگر کروم و اکسپرولر و با نرم افزار دانلود منیجر دانلود رو تست کردم ولی دانلود نشد لطفا یک جای دیگر پلود کنید. تشکر.

دیدگاه

سلام جناب چمنی من با مرورگر کروم و اکسپرولر و با نرم افزار دانلود منیجر دانلود رو تست کردم ولی دانلود نشد لطفا یک جای دیگر پلود کنید. تشکر.
                    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

دیدگاه

سلام
                      باور کنید مشگل از سرور هاست ما نیست
                      از اون موقعی که شما فرمودید دانلود نمیشه 70دانلود دیگه هم انجام شده ولی هیچکسی مدعی نشده که لینک دانلود خرابه یا دانلود نمیشه !
                      بر روی لینک پاسخ شماره 18 همین صفحه کلیک کنید
                      هر پیغامی دیدید عکس بگیرید بزارید تا بگم مشگل از کجاست
                      موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                        من هم روی ویندوز XP تست کردم و هم روی ویندوز 7 ، برنامه اجرا نمیشه. برنامه net framework هم روی هر دو ویندوز نصب شده.
                        بررسی کنید مشکل از کجاست
                        ضمنا ویندوز ها هم پدیت شده اند.

دیدگاه

با سلام بنده هم بعد از دانلود با اینکه کروم ایراد ویروس میگیره و نمیگذاره دانلود کنم با یه مرورگر دیگه دانلود کردم ولی با اینکه پدیت هام کامله اجرا نشد وقتی رو برنامه کلیک میکنی هیچ عکسالعملی دیده نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط toostablo
                            سلام
                            من هم روی ویندوز XP تست کردم و هم روی ویندوز 7 ، برنامه اجرا نمیشه. برنامه net framework هم روی هر دو ویندوز نصب شده.
                            بررسی کنید مشکل از کجاست
                            ضمنا ویندوز ها هم پدیت شده اند.
                            سلام
                            نرم افزار ++C یا VB.NET یا ویژوال بیسیک رو نصب کنید
                            100% این نرم افزار اجرا خواهد شد.
                            موفق باشید

نوشته اصلی توسط MEHRAN_TZ
                            با سلام بنده هم بعد از دانلود با اینکه کروم ایراد ویروس میگیره و نمیگذاره دانلود کنم با یه مرورگر دیگه دانلود کردم ولی با اینکه پدیت هام کامله اجرا نشد وقتی رو برنامه کلیک میکنی هیچ عکسالعملی دیده نمیشه
                            سلام
                            فایل رو با دانلود منیجر دانلود کنید...
                            آنتی ویروس غیر فعال کنید و نرم افزار رو اجرا نمایید.

به زودی نسخه جدید نرم افزار نیز در این تایپیک منتشر خواهد شد

\|/_\/_

دیدگاه

سلام آقا مال من هم اجرا نمیشه چکار کنم
                              img src="http://upload7.ir/imgs/2014-11/77063824849691902870.png" border="0" alt=
                              عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

یک راه که دیگه 100% جواب میده
                                vb.net2010 نصب کنید

با همین نرم افزار نوشتمش...با همینم اجرا میشه...

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...