اون 10 وات هم روشن شدشو عکس میذاری.
نورو رو یه جا بتابون یا یک محیط تاریک باشه.
ممنون :applause:
یک نکته هست اونم اینه که دوربین خودشو با شرایط محیط مطابقت میده و اصلا از عکس نمیشه نور یک لامپ را تشخیص داد بهتره از واحد های اندازه گیری استاندار مثل لومن و لوکس(البته نمیدونم این دوتا واحد یکی هست یا نه)و یا کاندلا که واحدSIهست استفاده کنیم برای مثال یک لامپ کم مصرف 60 واتی با رنگ سفید مهتابی در بهرین شرایط نوری معادل 3900 لومن داره و این ال ای دی که من استفاده کردم در بیشترین حالت نور دهی حدود600-700لومن نور داره یعنی چیزی حدود یک ششم اون لامپ کم مصرف
یا یک ال ای دی یک واتی جنس مرغوب در بهترین حالت 100لومن نور میده یعنی برای اینکه شما نوری معادل یک لامپ کم مصرف60 واتی را از ال ال دی یک واتی بگیری نیاز به حداقل 39 ال ای دی دارید
راستی اگه صفحه سنگین شده بگید عکس ها را کم کنم
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
بحث خیلی جالبی شده ! ممنون استفاده کردیم .
حالا اگه بخوایم یه چیزی تو مایه های لامپ 100w نور داشته باشیم باید از چه نوعی استفاده کنیم ؟ چه مداری ؟
اگه منظور شما را درست فهمیده باشم برای اینکه ما یک لامپ با ال ای دی بسازیم که اندازه یک لامپ رشته ای 100 واتی نور بده درسته؟
یک لامپ رشته ای 100واتی بستگی به جنس محصول در حدود900تا1300لومن نور میده که تقریبا میشه معادل 9تا13تا ال ال دی یک واتی مرغوب برای تغذیه هم شما باید یه منبع تغذیه با جریان ثابت و ولتاژ ثابت داشته باشین که به این منبع تغذیه به صورت آماده و کارخانه ای درایور ال ای دی میگند .اما شما این کار را با تلفات توان بالا با مقاومت و با رگولاتورهای جریان خطی با تلفات متوسط و با منبع تغذیه سویچینگ با کمترین تلفات انرژی انجام بدید به تجربه هم که قبلا از دوستان همین سایت به دست آوردم اینه که جریان بالاتر از حد مجاز به سرعت عمر ال ای دی را کم میمنه
اما ولتاژ کمی بالاتر زیاد آسیب نمیزنه
ولتر
طبق فرمایش دوستان 100 تا 1 وات
مثل اینکه وات های بالا ترهم هست اگه دوستان بگن که خیلی خوبه
البته شما دوست عزیز یکی 100 وات هم میتونی بذاری
از دوست عزیز haji125 بابت این پروژه خیلی متشکرم.
راستی برای اون 10وات ها چه نوع باتری باچه جریانی گذاشتی؟چند ساعت روشن میماند؟
قیمت کل اون دستگاه لامپ اضطراری چقدر شد؟اگه اشتباه نکنم دیود هاهم دانه ای 10000تومن است
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
تو اراک پاور ال ای دی پیدا نکردم !!!!!
اگه بخوایم یه لامپ مثل لامپ های گرد ( رشته ای یا کم مصرف ) درست کنیم برای قسمت تغذیه باید چه مداری ببندم ؟ مثلا 10 تا 10 وات !
آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآکنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.
از دوست عزیز haji125 بابت این پروژه خیلی متشکرم.
قیمت کل اون دستگاه لامپ اضطراری چقدر شد؟اگه اشتباه نکنم دیود هاهم دانه ای 10000تومن است
اونو دوستمون deremel400 درست کردن. :applause: :applause: :applause:
طرح پروژه من اینجا دادم. :nerd: :nerd:
من هنوز درست نکردم.
به امید خدا میخوام شروع کنم.
رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید
مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است
از باتری 7.2 آمپری 12 ولت استفاده کردم که فکر کنم 14000خریدم در حدود 2ساعت کار میده البته تست نکردم با محاسبات جریان میگم
ال ای دی هم 14000خریدم که جنس درجه یک نبود جنس خوب تهران بین15000تا20000قیمت داره فن و هیت سینک و جعبه و مقامت و کلید و یک سری خرتو پرت دیگه که خودتون حساب کنید
ولتر
اگه بخوایم یه لامپ مثل لامپ های گرد ( رشته ای یا کم مصرف ) درست کنیم برای قسمت تغذیه باید چه مداری ببندم ؟ مثلا 10 تا 10 وات !
10 تا دیود 10 وات!!!! :eek:
100هزار تومن میشه ! تازه بدن تغذیه!
اگه 2تا لامپ رشته ای 100وات بگیری خیلی به صرفه تر است و 1000تومن هم نمیشود
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
اونو دوستمون deremel400 درست کردن. :applause: :applause: :applause:
من هنوز درست نکردم.
ببخشید متوجه نشدم :redface:
دست شما درد نکنه واز deremel400 کمال تشکر را دارم
راستی دانه ای 14000 تومان خریدین؟
\|/_\/_
تو اصفهان هم گرون و کمیابه انشا الله خود شما تولید میکنی ارزون میشه
در بالاتر گفتم برا به دست آوردن نوری معادل یک لامپ رشته ای 100 وات شما نیاز به حداکثر13تا ال ای دی یک واتی دارید نه 10 واتی
اما برای روشن کردن 10تا ال ای دی 10 واتی یا باید از درایورهای ال ای دی آماده استفاده کنید.یا یک منبع تغذیه12تا 14ولت را در سر راهش با هر ال ای دی یک مقاومت حداقل 10 واتی قرار بدهید که بهر ال ای دی حداقل 700میلی جریان برسه البته به خاطر افت ولتاژ مقاومت تا یک آمپر هم میتونید جریان را بالا ببرید البته از مقاومت بهتر رگولاتور جریانه که اگه نیاز دارید در حد سواد ناچیزم توضیح بدم
ولتر
اونو دوستمون deremel400 درست کردن.
من هنوز درست نکردم.
بخشید متوجه نشدم :redface:
دست شما درد نکنه واز deremel400 کمال تشکر را دارم
راستی دانه ای 14000 تومان خریدین؟
قابل هیچکدوم از دوستان را نداره
بله من حدود8ماه پیش از اصفهان که تازه اومده بود تازه با چونه دونه ای 14000خریدم یه مغازه دیگه میگفت20000اما تهران جنس بهتر با قیمت مناسب میشه خرید و هر روز هم داره قیمت جهانیش کم میشه و تو ایران هم داره ارزون میشه
تا دیود 10 وات!!!! :eek:
100هزار تومن میشه ! تازه بدن تغذیه!
اگه 2تا لامپ رشته ای 100وات بگیری خیلی به صرفه تر است و 1000تومن هم نمیشود
ایشون به امید خدا میخاند خودشون تولید کنند 10تا پاور ال ای دی که حداقل ریختو پاش ممکنه
ولتر
بچه ها فکر کنم به امید خدا داره ردیف میشه ( بحث تولید رو میگم ) !
میخوام بدونم برای تولید لامپ مثلا 100w (منظورم اینه نوری برابر لامپ 100 بده ) چقدر هزینه میخواد ؟
بهترین مدار ممکنه و ال ای دی چی هست ؟
ممنون میشم اگه دقیق بگید .
آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآکنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.
بچه ها فکر کنم به امید خدا داره ردیف میشه ( بحث تولید رو میگم ) !
میخوام بدونم برای تولید لامپ مثلا 100w (منظورم اینه نوری برابر لامپ 100 بده ) چقدر هزینه میخواد ؟
بهترین مدار ممکنه و ال ای دی چی هست ؟
ممنون میشم اگه دقیق بگید .
خدا را شکر در مشهد همه نوع LED میشه پیدا کرد و با قیمت پایینی هم به فروش میرسند.
POWER LED یک وات 2000 # سه وات 6000 # 5 وات 8000 # 10 وات 10000 # 20 وات 20000 و 100 وات که اندازه کف دست میباشد 100000 تومان میباشد.
پس اگر قصد خرید دارید به صرفه تر است از مشهد به صورت پستی خریداری کنید.
\|/_\/_
دیدگاه