اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

بازم ممنون دریمل عزیز ...
    یک سوال دیگه اینکه اگه با گذاشتن مقاومت این مقدار رو هم برای ولتاژ و هم جریان عبوری از ال ای دی ها پاور کمتر کنیم که باعث کم شدن شدت روشنایی ال ای دی هم میشه ایا ممکن هست باعث سوختن ال ای دی بشه؟ یا کم شدن طول عمر اون؟...

من تعداد بالایی ال ای دی پاور رو که یک وات بودن با مقدار مقاومت کنترل شدت نور کردم و دوماهی هست که دارند کار میکنند ! .. ایا بعدا مشکلی پیش میاد یا خیر؟...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط supernova_us
      بازم ممنون دریمل عزیز ...
      یک سوال دیگه اینکه اگه با گذاشتن مقاومت این مقدار رو هم برای ولتاژ و هم جریان عبوری از ال ای دی ها پاور کمتر کنیم که باعث کم شدن شدت روشنایی ال ای دی هم میشه ایا ممکن هست باعث سوختن ال ای دی بشه؟ یا کم شدن طول عمر اون؟...

من تعداد بالایی ال ای دی پاور رو که یک وات بودن با مقدار مقاومت کنترل شدت نور کردم و دوماهی هست که دارند کار میکنند ! .. ایا بعدا مشکلی پیش میاد یا خیر؟...

نه کم کردن نور در واقع دادن توان کمتر به ال ای دی مشکلی براش پیش نمیاره .
      کلا دشمن قطعات الکترونیک گرما است دما پایین بشه هیچ مشکلی نیست همین ال ای دی یک واتی را اگر ببرید در نیتروژن مایع به شرطی که در اون دما کار کنه شاید حتی تا 10 وات هم بهش توان بدهید هیچ مشکلی پیش نیاد چون دما کنترل شده است
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

جناب deremel4000 ممنون از راهنمایی مفیدتون
        یه 3تا سوال دیگه دارم
        اگه به جای مقاومت از رگولاتور استفاده کنم چجوری جواب میده؟بهتره؟
        از مقاومت های فشرده استفاده کنم چطور؟
        ساخت درایور خیلی مشکله؟حاضرش در بازار نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arshiya1232
          جناب deremel4000 ممنون از راهنمایی مفیدتون
          یه 3تا سوال دیگه دارم
          اگه به جای مقاومت از رگولاتور استفاده کنم چجوری جواب میده؟بهتره؟
          از مقاومت های فشرده استفاده کنم چطور؟
          ساخت درایور خیلی مشکله؟حاضرش در بازار نیست؟
          خواهش می کنم

از نظر بازده انرژی بهتره اما اینجا زیاد بازده مهم نیست گرما هم اونقدر تفاوت نداره که بخواهید از رگولاتور استفاده کنید

مقاومت فشرده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟منظورتون اگه مقاومت سیمی است بله عمر بهتری نسبت به آجری داره

ساختش اگر منبع تغذیه سویجینگ ساخته اید شاید زیاد سخت نباشه اما اگر تجزبه ندارید شروع کردنش زمان بره اماده هم تو باز برای ال ای دی های یک واتی دیدم اما 3 واتی ندیدم
          ولتر

دیدگاه

با تشکر فراوان
            من با دماسنج میزان گرمای قاب رو (هست سینک) اندازه گیری کردم حدود 60 65 درجه میرسه
            آیا این دما خیلی زیاده؟
            و اگر مقاوتو یکمی بیشتر کنم نور به شکل محسوسی کم میشه؟
            ممنون

دیدگاه

دوستان نظری نداشتند؟
              ممنون

دیدگاه

با تشکر فراوان
                من با دماسنج میزان گرمای قاب رو (هست سینک) اندازه گیری کردم حدود 60 65 درجه میرسه
                آیا این دما خیلی زیاده؟
                ممنون
                سلام
                عزیز این دما طبیعی است نیازی به زیاد کردن مقاومت هم نیست
                ولتر

دیدگاه

با تشکر فراوان
                  آیا این دما خیلی زیاده؟
                  ممنون
                  سلام باطری ماشین اسما 12 ولت هست ولی در حالت فول شارژ حدودا 14 ولت میشه
                  و برای اینکه ال ای دی های شما در حالت فول شارژ باطری مشکلی براشون پیش نیاد بهتره از مقاومت حدود 5 اهم استفاده کنید
                  و اگه میخاین در تمامی شرایط بهترین نور رو داشته باشین باید از درایور استفاده کنید

دیدگاه

سلام دوستان
                    لطفا در مورد power led و اینکه چیه و چجوری راه اندازی میشه راهنمایی کنید مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mses
                      سلام دوستان
                      لطفا در مورد power led و اینکه چیه و چجوری راه اندازی میشه راهنمایی کنید مرسی
                      power led نوعی دیود نورانی با توان تولید لوکس نوری بسیار زیاد تری نسبت به مدل های ساده led دارد
                      از توان های 1 وات تا 100وات اون رو میتونید به راحتی در بازار پیدا کنید...
                      راه اندازیش هم نسبت به وات های مختلف درایور های مختلف داره که باید تهیه کنید...مثل هر موبایلی که یه جور شارژر میخوره....
                      موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان و استادان بزرگ
                        یه کمک دیگه میخواستم

پاور ال ای دی 3 وات خوب چه مارکی هستش؟از کجا میشه گرفت؟
                        جنس خوب میخوام.نمیدونم چه مارکی خوبه به فروشنده ها هم که نمیشه اعتماد کرد
                        ممنون

دیدگاه

دوستان و استادان بزرگ
                          یه کمک دیگه میخواستم

پاور ال ای دی 3 وات خوب چه مارکی هستش؟از کجا میشه گرفت؟
                          جنس خوب میخوام.نمیدونم چه مارکی خوبه به فروشنده ها هم که نمیشه اعتماد کرد
                          ممنون
                          مارک ادیسون بهترین مارک هست و گرونترین مارک !!!
                          اما متاسفانه تقلبی اون و سواستفاده از مارک اون خیلی بیشتر از مقادیر اصلی موجود در بازار هست...
                          من از مشهد خحواستم یک واتش رو بخرم 2500 ! اما خود فروشنده هم اعتراف کرد که ادیسون هست ولی اصلی نیس...
                          خلاصه...چمیدونم والا...مگه اینکه با دستگاه لوکس سنج بتونید مدل خوب رو شناسایی کنید
                          من از تمامی پاور led های موجود در فروشگاه همین سایت هم خرید داشتم...
                          با مدل های موجود در مشهد و خرید های قبلی خودم تست کردم
                          حداقل 50لوکس از مدل های خودم لوکس بیشتری داشتند...با این وجود تلفات حرارتیشونم کمتر بود

پیشنهاد من اینه...اول خرید نمونه داشته باشید و با دستگاه تست کنید...هم نور و هم حرارت
                          هرکدوم بهتر بود رو خرید کلی کنید...به مارک توجه نکنید چون اکثرا فله ای وارد میکنن و داخل ایران مارک میشن

موفق باشید
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                            این لوکس متر چیه؟
                            چه شکلیه؟
                            قیمتش چنده؟
                            کاربردش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_browser
                              سلام
                              این لوکس متر چیه؟
                              چه شکلیه؟
                              قیمتش چنده؟
                              کاربردش چیه؟
                              سلام
                              لوکس متر یه چیزی مثل مولتی متر هست
                              شکلش هم مثل مولتی متر هست
                              قیمتش رو نمیدونم...من مفته میرم جای دوستم تست میکنم
                              کاربدش چیه ! خوب لوکس میسنجه دیگه !!!

لوکس واحد اندازه گیری شدت نور هست... مثلا یک POWER LED سبز یک وات حدود 900لوکس نور داره ...

شما POWER LED رو میزارید ته لیوان کاغذی و سنسور دستگاه رو میزارید روی لیوان...لوکس رو میگیره و میده...

اطلاعات بیشتر:
                              http://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9% 84%D9%88%DA%A9%D8%B3+%D9%85%D8%AA%D8%B1&newwin dow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&s a=X&ei=rWaHUZ-wIoyAhQfrhIDADA&ved=0CD0QsAQ&biw=1280& bih=700

\|/_\/_

دیدگاه

آیا POWER LED مادون قرمز هم هستش ؟
                                قیمتش رو نمیدونید؟
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X