اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط haji125
    :mrgreen:
    قیمتش که 2000 تومن شد ولی من اثری از مارک روش و توش :mrgreen: ندیدم.
    یه سوال
    الان مثلا همین یه دونه به چقدر جریان و چقدر ولتاژ نیاز داره.
    چون من دارم با باتری موبایل 3.7ولت 900میلی امپر کار میکنم.
    فکر کنم اگه 2-3 بار دیگه بزنم بسوزه :mrgreen:
    چون فکر کنم 250ma براش کفیه . اره یا نه؟
    این الان یه واته خوب من مثلا اگه ازش 0.8وات بکشم اشکالی تونورش ایجاد میشه یانه .
    خوب یه سوالم تموم شد :biggrin:
    متاسفانه اکثر پاور ال ای دی ها مارکدار نیست و هر کسی هرچی خواست میفروشه پاور ال ای دی یک واتی700تومانی را در اصفهان یارو میخواست به من1500بندازه.
    رو ولتاژ 3.4که حداکثر ولتاژ مجازه نیاز به 350میلی آمپر جریان نیاز داره البته این به شرطی است که ال ای دی مرغوب باشه شما کلا یه کاری بکن که ضرب جریان در ولتاژ بیشتر از 1.1ولت آمپر نشه
    اگه ولت آمپر ورودی کمتر بشه طبیعتا نور هم کم میشه اما عمر ال ای دی بالاتر میره و هرچه ولت آمپر ورودی را بیشتر کنی نور بیشتر میشه و عمر ال ای دی به شدت کم میشه یک نکته مهم اینکه تا میشه ال ای دی را خنک بکن و از هیت سینک مناسب براش استفاده کن
    اگه ثوالی هست بپرص من در حدصوادم جواب میدم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام دوستان عزیز !
      یه سوال ؟؟؟ آخرین پاور ال ای دی 1 واتی که خریدید قیمتش چقدر بوده ؟
      ممنون میشم اگه همه دوستان کمک کنند !
      آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

من حدود 30 وات میتونم منبع تغذیه داشته باشم...میخواستم بدونم چه مدل پاور ال ای دی به کار ببرم تا نورش از همه ی حالت ها زیاد تر شه
        یعنی سه تا ده وات یا 30 تا 1 وات؟
        باطریم 2.5 آمپر و 12 ولت هست..و p=VI میشه 30 وات
        قبلنا ازین led معمولی 1 سانتی ها بیستو یکی سری بستم به هم خیلی نور میداد...با دوتا باطری کتابی روشنش میکردم...حدود 10 متر نورش میرفت...میشه بگید این یکی چند متر نورش میشه؟(تو بیابون ،شب)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARASH-V-AC
          من حدود 30 وات میتونم منبع تغذیه داشته باشم...میخواستم بدونم چه مدل پاور ال ای دی به کار ببرم تا نورش از همه ی حالت ها زیاد تر شه
          یعنی سه تا ده وات یا 30 تا 1 وات؟
          باطریم 2.5 آمپر و 12 ولت هست..و p=VI میشه 30 وات
          قبلنا ازین led معمولی 1 سانتی ها بیستو یکی سری بستم به هم خیلی نور میداد...با دوتا باطری کتابی روشنش میکردم...حدود 10 متر نورش میرفت...میشه بگید این یکی چند متر نورش میشه؟(تو بیابون ،شب)
          نور 30تا ال ای دی یک وات بیشتر از 3تا 10 وات است اما تلفات برا درایور هم 3تا 3تا باهم سری کن و بایدlm317طوری جریانش را تنظیم کن که به هر شاخه حداکثر 350 میلی جریان برسه این ال ای دی ها لنز هم داخل بازار براش هست از لنز30درجه استفاده کن تا نور در فاصله دور دیده بشه.اگه از 10 وات استفاده کنی لنز براش خیلی سخت پیدا میشه
          ولتر

دیدگاه

با سلام
            با توجه به نقشه و عکس مدار وسایتی که بر روی خود عکس درج شده آیا به نظر اساتید این مدار قابل ساخت وخطری نداره ومهمتر تلفات توان چه طور به نظر خود من که چون با 220 مستقیم تغذیه میشه اگه جواب بده خیلی عالی وآیا میتوان فهمید این پاور led ها که به گار برده چند واتی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 305500
              با سلام
              با توجه به نقشه و عکس مدار وسایتی که بر روی خود عکس درج شده آیا به نظر اساتید این مدار قابل ساخت وخطری نداره ومهمتر تلفات توان چه طور به نظر خود من که چون با 220 مستقیم تغذیه میشه اگه جواب بده خیلی عالی وآیا میتوان فهمید این پاور led ها که به گار برده چند واتی هست؟

این مدار مشابه, اونو تو مجله الکتور دیدم اما این مدار ایزوله از برق نیست پس ایمنی را رعایت کنید و خازن ورودی هم 400ولت باید باشه اونLEDها هم پاور نیست LEDبا توان معمولی و معروف به LEDکلاهی است به اینجا یک سر بزنید با LEDها کار شدهhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0
              ولتر

دیدگاه

با سلام
                خدمت دوستان عزیز عرض کنم که لومن واحد درخشندگیه و لوکس واحد نور دهی مثلا لامپ مهتابی لومنش پایینه ولی لوکسش بالاه براهمینه که میتونی مستقیم به نور مهتابی نگاه کنی که چشات اذیت نشن ولی لامپ کم مصرف اومنش بالاست و لوکسش پایین چشم رو اذیت میکنه ولی محیط زیادی رو روشن نمیکنه .
                در این موردا میتونید کتاب مهندسی روشنایی رو بخونید
                شرمنده زیاد جوو گرفتم :icon_razz:

دیدگاه

من شنیدم میشه led ها رو با پالسهای سوزنی درایو کرد و اینطوری وات رو بیاری پایین ولی نوردهی فرق زیادی نمیکنه!

دیدگاه

سلام

من میخوام برای خونمون بجای تعدادی لامپ از LED پاور استفاده کنم.اما چند تا سوال داشتم.

1- طول عمر یک LED پاور در مقایسه با لامپ کم مصرف کمتره با بیشتر(اصولا بعد از چند ساعت کار میسوزه).
                    2- اگر یک میکرو بزارم و میزان نوردهی اون رو با PWM تنظیم کنم بطوری که با تاریک شدن هوا به آرامی نوردهیش شدت پیدا کنه ، آیا این کار برای LED مشکلی نداره(از نظر سوختن و ...).
                    3-بهترین راه برای درایو کردن و داشتن بیشترین طول عمر برای LED پاور چیه؟
                    4- از نظر کیفیت نور آیا LED پاور بهتره یا لامپ کم مصرف؟(از نظر بی ضرر بودن و آرامش بخش بودن و ...)
                    5- نور گرم(زرد) برای این LED ها در بازار وجود داره یا همه آنها سفیدند؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
                      سلام

من میخوام برای خونمون بجای تعدادی لامپ از LED پاور استفاده کنم.اما چند تا سوال داشتم.

1- طول عمر یک LED پاور در مقایسه با لامپ کم مصرف کمتره با بیشتر(اصولا بعد از چند ساعت کار میسوزه).
                      2- اگر یک میکرو بزارم و میزان نوردهی اون رو با PWM تنظیم کنم بطوری که با تاریک شدن هوا به آرامی نوردهیش شدت پیدا کنه ، آیا این کار برای LED مشکلی نداره(از نظر سوختن و ...).
                      3-بهترین راه برای درایو کردن و داشتن بیشترین طول عمر برای LED پاور چیه؟
                      4- از نظر کیفیت نور آیا LED پاور بهتره یا لامپ کم مصرف؟(از نظر بی ضرر بودن و آرامش بخش بودن و ...)
                      5- نور گرم(زرد) برای این LED ها در بازار وجود داره یا همه آنها سفیدند؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
                      یک پاور ال ای دی با توجه به جنس از حدود 10000ساعت عمر داره تا100هزار ساعت اما باید شرایط دما و ولتاژ و جریان استاندارد باشه و جنس خوب باشه میانگین عمرشون 50هزار ساعته

اما زیاد اطلاع از pwmندارم اما در مدارات زیادی این کار را انجام میدن و هیچ مشکلی به نظر من نمیرسه

باید ولتاژ و جریان و دما را کنترل کنید مطابق دیتا شیت ال ای دی باشه

لامپ ها کم مصرف به خاطر فرابنفشی که داره باعث آب مروارید و سرطان پوست میشه

این ال ای دی ها در تنوع رنگی بیش از 10 رنگ دارند همه نوعش وجود داره
                      ولتر

دیدگاه

سلام به به که اینجا همه دوستان ال ای دی کارند و منم عاشق ال ای دی

چند تا سوال از اساتید محترم:

1-به لحاظ بازدهی نور برای روشنایی نسبت به وات مصرفی بهترین نوع ال ای دی پاور ال ای دی یک وات هست؟ یعنی مثلا سه تا یک وات نورش بیشتر از یدونه سه وات هست؟ یا نسبت به ال ای دی کلاهی که 20 میلی آمپر مصرف میکند اگر 300/20 یعنی 15 تا ال ای دی کلاهی نور بیشتری دارد یا یک ال ای دی یک وات؟ توجه کنید که آمپراژ کل مصرفی را یکی گفتم.

2- چرا لومن پاور ال ای دی آفتابی کمتر از مهتابی هست؟ مثلا ال ای دی 1 وات مهتابی 107 لومن نور دارد ولی همین آفتابیش 73 لومن.

3- با توجه به مطالبی که گفتید برای رسیدن به نور لامپ 100 وات بهترین حالت 10 تا پاور 1 وات هست؟

4-درایور هایی که مینویسد مثلا 12 وات (1 به 12) ولتاژ 3.3 ولت میدهد با آمپر 12*300 میلی آمپر یا ولتاژ 12*3.3 و آمپراژ 300 میلی آمپر؟

5- دوستانی که مثل من از پاور ال ای دی برای روشنایی استفاده میکنند پوشش شیشه ای برای روی کل ال ای دی ها برای راحت تمیز کردن و کثیف نشدن ال ای دی ها سراغ ندارند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi357
                          سلام به به که اینجا همه دوستان ال ای دی کارند و منم عاشق ال ای دی

چند تا سوال از اساتید محترم:

1-به لحاظ بازدهی نور برای روشنایی نسبت به وات مصرفی بهترین نوع ال ای دی پاور ال ای دی یک وات هست؟ یعنی مثلا سه تا یک وات نورش بیشتر از یدونه سه وات هست؟ یا نسبت به ال ای دی کلاهی که 20 میلی آمپر مصرف میکند اگر 300/20 یعنی 15 تا ال ای دی کلاهی نور بیشتری دارد یا یک ال ای دی یک وات؟ توجه کنید که آمپراژ کل مصرفی را یکی گفتم.

2- چرا لومن پاور ال ای دی آفتابی کمتر از مهتابی هست؟ مثلا ال ای دی 1 وات مهتابی 107 لومن نور دارد ولی همین آفتابیش 73 لومن.

3- با توجه به مطالبی که گفتید برای رسیدن به نور لامپ 100 وات بهترین حالت 10 تا پاور 1 وات هست؟

4-درایور هایی که مینویسد مثلا 12 وات (1 به 12) ولتاژ 3.3 ولت میدهد با آمپر 12*300 میلی آمپر یا ولتاژ 12*3.3 و آمپراژ 300 میلی آمپر؟

5- دوستانی که مثل من از پاور ال ای دی برای روشنایی استفاده میکنند پوشش شیشه ای برای روی کل ال ای دی ها برای راحت تمیز کردن و کثیف نشدن ال ای دی ها سراغ ندارند؟
                          1-یک ال ای دی معمولی 5میلی در بهترین حالت بابهترین کیفیت 5لومن نور داره که من فکر نکنم تو ایران همچین ال ای دی گیر بیاد حالا با این حال 5تا 15تا میشه 75 یعنی 25لومن کمتر از یک پاور ال ای دی مرغوب
                          2-فکر کنم مال تکنولوژی ساخت و تعریف یک لومن نور باشه اما اطمینان ندارم که با قاطعیت جواب بدم

3-بله 10تا 12تا یک واتی

4-باید توجه کنید این درایور برای چه توانی از ال ای دی ساخته شده اگه مثلا 12ولت و برای ال ای دی های یک واتی ساخته شده یعنی دو سر این درایور ولتاژی در حدود 12تا 3.3وجود داره وجریانی در حدود 300میلی و باید شما 12تا یک واتی را باهم سری کنید و وصل کنید به درایور نه یکی بیشتر نه کمتر :nerd:

5-یا از لنز برای تک تک اونها استفاده کن یا از هیت سینک ولنزهای آماده که مثلا یک تکه آلومنیوم گرد است که جای چندتا پاور ال ای دی داره و یک لنز یک پارچه که روی همه پاور ال ای دی ها را میگیره.روش بعدی هم اینه که از خود شیشه یا طلق استفاده کنی که طلق را راحت میشه گرد برید
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                            1-یک ال ای دی معمولی 5میلی در بهترین حالت بابهترین کیفیت 5لومن نور داره که من فکر نکنم تو ایران همچین ال ای دی گیر بیاد حالا با این حال 5تا 15تا میشه 75 یعنی 25لومن کمتر از یک پاور ال ای دی مرغوب
                            2-فکر کنم مال تکنولوژی ساخت و تعریف یک لومن نور باشه اما اطمینان ندارم که با قاطعیت جواب بدم

3-بله 10تا 12تا یک واتی

4-باید توجه کنید این درایور برای چه توانی از ال ای دی ساخته شده اگه مثلا 12ولت و برای ال ای دی های یک واتی ساخته شده یعنی دو سر این درایور ولتاژی در حدود 12تا 3.3وجود داره وجریانی در حدود 300میلی و باید شما 12تا یک واتی را باهم سری کنید و وصل کنید به درایور نه یکی بیشتر نه کمتر :nerd:

5-یا از لنز برای تک تک اونها استفاده کن یا از هیت سینک ولنزهای آماده که مثلا یک تکه آلومنیوم گرد است که جای چندتا پاور ال ای دی داره و یک لنز یک پارچه که روی همه پاور ال ای دی ها را میگیره.روش بعدی هم اینه که از خود شیشه یا طلق استفاده کنی که طلق را راحت میشه گرد برید
                            من چون میخوام برای روشنایی اتاق استفاده کنم فکر کنم لنز گذاشتن کار درستی نباشه چون نور رو فقط به یک جهت میده لنز برای نورپردازی موضعی کاربرد دارد.

با این حساب من 18 تا پاور ال ای دی 1 وات آفتابی درست میکنم که با لامپ کم مصرف آفتابی 23 وات تعویض کنم.
                            18*73=1314

دیدگاه

به جای هیت سینک از چیز دیگری نمیشه استفاده کرد که 18 تا ال ای دی رو یکجا داشته باشیم مثلا تو پروژکتور های پاور ال ای دی از چی برای خنک کاری استفاده میکنن؟

من از طرح این لامپ خیلی خوشم میاد کاش میتونستم اینطوری درست کنم البته این ال ای دی هاش ظاهرا کلاهی هست ولی خیلی خوب تو حباب جا داده شده

دیدگاه

1- به نظرتون پاور ال ای دی مارک اورلایت تایوان بهتره یا رلکس؟

2- آیا امکانش هست که خودم هیت سینک 18 تایی درست کنم؟

3- زاویه پخش نور در پاور ال ای دی بدون لنز 180 درجه هست یا 120 درجه ؟ در یک سایتی زده 120 درجه مگه نور رو کامل پخش نمیکنن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X