اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط deremel400
    اون دوتا لنز کناری چند درجه است اون وسطی چند درجه؟
    دروسط پشت LED هارو خمیر سیلیکن بزن - دورش هم چسب قطره ای.محکم میچسبه جداهم نمیشه
    لنز کناری 70درجست - لنز وسط 30 درجه و قیمتش دوبرابر است.همون تکی رو پریشب امتحان کردم 30متر جلوتر رو روشن کرد!!!
    البته شنیدن کی بوود مانند دیدن
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
      تو ایران میشه این درایور رو پیدا کرد یا خودمون بسازیمش ؟
      در ضمن با این وضع گمرک و دلال ها همون 27 تومان درسته !
      تهران که هست اما من از قیمتش خبر ندارم در مورد ساختنش هم باید با ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ آشنا باشی که بعضی از بچه های همین سایت وارد هستند چندتا تاپیک هم در مورد منابع تغذیه سوئیچینگ هست .تو ایران هم طراح منبع سوئیچینگ کم نیست مخصوصا تو توان های زیر 100وات افراد زیادی هستند که توانایی طراحی دارند.چیزه خاص وهای تکی نیست که ساختنش سخت باشه البته اگه کوچک بودن مدار برات مهم نباشه و مثلا از یک وات تلفات توان بیشتر بگذری اون lm317که بالا گفتم هم چیزیه خوب و ارزونیه
      اما اصل قضیه اینه که تو ایران تولیدش اصلا به صرفه نیست اگه شما خواستی تولید انبوه کنی تو ایران یدونه طراحی کن نمونه سازی و آزمایش کن بعد بده چین برات تولید کنه
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        شما اگه بگی هدفت تک سازه یا تولید انبوه و آیا میخاهی خودتون بسازید یا آماده هم باشه مشکلی نداره؟بهتر میشه کمک کرد
        این اطلاعات هم جالبه
        # 5mm/Superflux LED: 5lm(max)
        # Luxeon Rebel white LED: 145lm
        # Seoul P4 white LED: 240lm@1000mA
        # Cree X-RE R2 white LED: 242lm@1000mA
        # 25 Watt halogen: 260lm
        # Cree M-CE white LED: 752lm@2800mA
        # 100 Watt incandescent: 1200lm
        # T8 15 Watt tubular neon: 1350lm
        هدف تحقیقات اولیه تو زمینه ال ای دی ، اگه خدا بخواد تولید ال ای دی و تولید لامپ در سطح انبوه ! :read: :agree:

اگه انتقاد و راه حلی دارید آماده شنیدن هستم ؟؟؟ :nerd:
        آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

خوب من میتونم براتون یه مقاله انگلیسی بذارم ولی به شرطی که اگه بدرد خورد نتیجه نهایی رو به دوستان هم بگید.

راجع به Luxeon هست. به درد میخوره؟

در ضمن اگه موافقید از قسمتی که راجع به power led بحث شده جدا کنم و به یه تاپیک جدید منتقل بشه!
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

ممنون میشم اگه مقاله رو در اختیار بزارید ! اونم به روی چشم . حتما میگم ! :wow:

قسمت پاور هم اگه جدا بشه بد نیست . ریز تر میشه درموردش بحث کرد .

دیدگاه

بفرمایید.
              امیدوارم این مقاله کارتون رو راه بندازه.اگه خوب نبود به کسی نگید ها!!!
              فایل های پیوست شده
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

خیلی مقاله توپی بود :agree: فقط به درد درایور برای led smt خطی برای نورپردازی میخوره !
                ممنون . :read:
                اما من برای لامپ میخوام , مثل لامپ های کم مصرف که بالاشون هست . یه مدار کوچیک و کم خرج که جواب بده !
                مثل این :
                اما میخوام مطمئن باشه و تلفات کمتر .
                ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

دیدگاه

یه چیز کوچیک بگم :redface: :redface:
                  نمیدونستم پاور ال ای دی اینقدر ترفدار داره :applause:
                  خوب نیست دیگه الان در مورد درایوش و منبع تغذیش صحبت کنیم. :nice:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                    خیلی مقاله توپی بود :agree: فقط به درد درایور برای led smt خطی برای نورپردازی میخوره !
                    ممنون . :read:
                    اما من برای لامپ میخوام , مثل لامپ های کم مصرف که بالاشون هست . یه مدار کوچیک و کم خرج که جواب بده !
                    مثل این :
                    اما میخوام مطمئن باشه و تلفات کمتر .
                    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
                    به شما 3تا منبع که از دستم برمیاد معرفی میکنم اما قبلش یه نکته را بگم که اگه شما بخواهید با مدارات اصولی یه محصول را بدید تو بازار قیمتش بالا میره که اصلا قابل رقابت با بنجل چین نیست اما اگه جنس اصولی بدید تو بازار آروم آروم مشترشو پیدا میکنه
                    1-سایت ناسیونال که انواع آسی های درایور را داره و حتی یک نرم افزار وب بنچ برا طراحی مدارات داره
                    2-یک دی وی دی مال مجلات الکتور که توش کلی اطلاعات در مورد شرکت های مختلف و تولیداتشون در مورد ال ای دی داره به نام
                    elector led tool
                    3-یک کتاب الکترونیکی به نامbasics on led and led controlالبته این کتاب پی دی اف نیست و به صورت نرم افزاره و کرک هم براش دانلود کن تو این کتاب در مورد توپولوژی های مختلف منابع تغذیه سودیچینگ توضیح داده
                    نوشته اصلی توسط haji125
                    یه چیز کوچیک بگم :redface: :redface:
                    نمیدونستم پاور ال ای دی اینقدر ترفدار داره :applause:
                    خوب نیست دیگه الان در مورد درایوش و منبع تغذیش صحبت کنیم. :nice:
                    تو پست 42 یه توضیحی دادم ساختید ؟جواب داد؟
                    ولتر

دیدگاه

خود کتاب رو پیدا کردم اما پسورد میخواد و باز نمیشه !
                      http://www.ebooksmechatronic.com/eBo.../eBook_LED.htm

هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟؟

دیدگاه

خود کتاب رو پیدا کردم اما پسورد میخواد و باز نمیشه !
                        http://www.ebooksmechatronic.com/eBook_LED/eBook_LED.htm

هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟؟
                        اینو امتحان کن:
                        FTU75F4B8M2SCC9
                        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

عالی بود
                          ممنون ! از آقای deremel400 تشکر میکنم . علاوه بر این موضوع مطالب جدیدی فهمیدم . :wow:

دیدگاه

سلام بعد از چند روز ذل زدم به دریا و رفتم یه 1وات گرفتم .
                            با یه باتری موبایل 900 میل امپر ،3.7ولت روشن کردم نورشو نمیشد نگاه کرد
                            ولی فکر کنم ولتاژ زیاد بود .
                            برای روشن کردنش چقدر جریان و چقدر ولتاژ بهش بدم.
                            برای جریانش یه ic بگید بهتره.
                            تـشــــــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
                              سلام بعد از چند روز ذل زدم به دریا و رفتم یه 1وات گرفتم .
                              با یه باتری موبایل 900 میل امپر ،3.7ولت روشن کردم نورشو نمیشد نگاه کرد
                              ولی فکر کنم ولتاژ زیاد بود .
                              برای روشن کردنش چقدر جریان و چقدر ولتاژ بهش بدم.
                              برای جریانش یه ic بگید بهتره.
                              تـشــــــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
                              چند خریدی چه مارکی؟ اگه معروفه اطلاعاتش را از سایت بگیر .
                              ولتر

دیدگاه

چند خریدی چه مارکی؟ اگه معروفه اطلاعاتش را از سایت بگیر .
                                :mrgreen:
                                قیمتش که 2000 تومن شد ولی من اثری از مارک روش و توش :mrgreen: ندیدم.
                                یه سوال
                                الان مثلا همین یه دونه به چقدر جریان و چقدر ولتاژ نیاز داره.
                                چون من دارم با باتری موبایل 3.7ولت 900میلی امپر کار میکنم.
                                فکر کنم اگه 2-3 بار دیگه بزنم بسوزه :mrgreen:
                                چون فکر کنم 250ma براش کفیه . اره یا نه؟
                                این الان یه واته خوب من مثلا اگه ازش 0.8وات بکشم اشکالی تونورش ایجاد میشه یانه .
                                خوب یه سوالم تموم شد :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X