اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

حالا یه سوال فنی من 32 تا power led یک وات رو می خوام کاری بکنم که با برق و باتری کار کنه حالا چند تا سوال از چه باتری استفاده کنم (ترجیحا موبایلی) و چندتا چندتا led ها رو سری کنم . و ایا یکیشون بسوزه بقیه چی میشه . و سوالی فنی تر ! که از هر کسی پرسیدم بلد نبود !!! میلی امپر ساعت با میلی امپر خالی فرق داره ؟ گمانم اولی توان هستش نه ؟ باید نقسیم بر v بشه تا I بدست بیاد ؟

دیدگاه

سلام به اساتید
      من تازه وارد هستم
      سر در نمیارم که چی میگین و شدم عین علامت سوال
      من میخوام یه کیت بسازم که شامل 48 تا پاور ال ای دی میشه
      مشکلی که دارم اینکه منبع تغذیه من پاور کامپیوتره
      راجب مصرف برق مشکلی ندارم
      توی فضای در اختیار هم همینطور
      حالا سوالم اینه که ال ای دی ها رو چطور به هم وصل کنم و منبع تغذیه رو چطور و با چه ولتاژی به مدار وصل کنم ؟
      اینم یه عکس از چیزی که میخوام بسازم
      نقاشیمم خوب نیست متاسفانه

یه مورد دیگه اینکه برام مهمه اگر توی مدار به مرور زمان یکی یا چند تا از ال ای دی ها سوخت کل مدار از کار نیفته

ممنون

دیدگاه

برای روشن کردن LED باید منبع تغذیه منبع جریان باشه نه منبع ولتاژ پاور کامپیوتر منبع ولتاژ هستش!

دیدگاه

بنام خدا
          با سلام
          نوشته اصلی توسط mohsenan
          سلام به اساتید
          من تازه وارد هستم
          سر در نمیارم که چی میگین و شدم عین علامت سوال
          من میخوام یه کیت بسازم که شامل 48 تا پاور ال ای دی میشه
          مشکلی که دارم اینکه منبع تغذیه من پاور کامپیوتره
          راجب مصرف برق مشکلی ندارم
          توی فضای در اختیار هم همینطور
          حالا سوالم اینه که ال ای دی ها رو چطور به هم وصل کنم و منبع تغذیه رو چطور و با چه ولتاژی به مدار وصل کنم ؟
          اینم یه عکس از چیزی که میخوام بسازم
          نقاشیمم خوب نیست متاسفانه

یه مورد دیگه اینکه برام مهمه اگر توی مدار به مرور زمان یکی یا چند تا از ال ای دی ها سوخت کل مدار از کار نیفته
          ممنون
          دوست گرامی "mohsenan"

با فرض اینکه :

ولتاژ منبع تغذیه : 12 ولت ( منبع تغذیه کامپیوتر )
          ولتاژ پاور ال ای دی : 3.3 ولت
          جریان پاور ال ای دی : 300 میلی آمپر ..... باشد .

پیشنهاد میشود ، مدارتان را به صورت نقشه زیر مونتاژ نمایید ( 16 شاخه )

با احترام
          91/10/4

دیدگاه

واقعا ممنون
            اینطوری آدمی صفر کیلومتر مثل منم متوجه میشه باید چه کار کنه
            فقط 2 تا سوال
            تو کیفیت نور و عمر ال ای دی ها اختلال ایجاد نمیشه؟
            دوم اینکه از یه فروشنده تو امجد شندیم که اگر از درایور استفاده نکنم و به اصطلاح از همین پاور استفاده کنم مدار روشن میشه ولی باعث گرم شدن بیش از حد میشه و عمر سیستم کم میشه
            ولی یکی دیگشون بهم گفت ولت و وات با هم فرق میکنه و اگر منبع تغذیه بتونه وات رو تامین کنه مشکلی پیش نمیاد و ولتاژ همیشه ثابته فقط باید وات منبع بالا باشه

شما این صحبت ها رو تایید می کنین؟
            در کل اتفاقی برای این سیستم نمی افته با این شرایطی که دارم ؟
            دیدگاه

اون اولیه درست گفته و دومیه بلد نبوده...

ببین منبع جریان منبعیه که اگر بخای ازش جریان زیادی بکشی نمیزاه و با افت ولتاژ جلوشو میگره
              منبع ولتاژ منبعیه که هر چقدر دلت خواست میتونی ازش جریان بکشی ولی ولتاژش تعییری نمیکنه!

LED ها یه جور دیود هستن که بگزریم چطوری ساخته شدن یا چطوری کار میکنن ولی باید با جریان روشنشون کرد یه 3V LED رو اگر بزنی به 12v دوست داره بینهایت آمپر بکشه ولی با 3.3V و 1 آمپر کار میکنه بیشتر از اون دیگه حرارتش میره بالا و عمرش کم میشه نورشم زیاد نمیشه...

نقشه ای که امیر گزاشته میتونه برای شما که مبتدی هستی خوب باشه. ببین با استفاده از خود LED که اینجا ولتاژ شکستش ( ولتاژی که روشن میشه) و یه مقاومت جریان رو میشه روی هر مقداری که خاستی محدود کنی ولی خوب اینطوری 0.7W روی مقاومت تلفات داری...

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                درسته مبتدی هستم ولی باید 3 تا از این رو درست کنم که حدود 300000 تومان هزینه داره برام
                میخوام یه چیز اصولی باشه که ازش لذت ببرم
                به این فروم ها و شما میشه اطمینان کرد ولی متاسفانه به فروشنده ها خیلی کم
                دیدین که تو 2 تا سوال من یه جواب درست و یه غلط
                اینطوری سوال بپرسم
                این مدار کیفیت و بازده خوبی داره یا فقط جهت روشن شدنه؟
                اگر خوب نیست روش بهتر چی پیشنهاد میکنین
                ممنون

دیدگاه

بله ممنون
                  این مدار فقط تلفاتش زیاده که با LED درایور این مشکل هم حل میشه ولی من اطلاعی از این که چطوری توی یه منبع تغذیه سویچینگ جریان رو محدود میکنن ندارم. :redface:

چند تا LED هست مگه؟ 3 ملیون تومن!

دیدگاه

بنام خدا
                    با سلام
                    نوشته اصلی توسط mohsenan
                    واقعا ممنون
                    اینطوری آدمی صفر کیلومتر مثل منم متوجه میشه باید چه کار کنه
                    فقط 2 تا سوال
                    تو کیفیت نور و عمر ال ای دی ها اختلال ایجاد نمیشه؟
                    دوم اینکه از یه فروشنده تو امجد شندیم که اگر از درایور استفاده نکنم و به اصطلاح از همین پاور استفاده کنم مدار روشن میشه ولی باعث گرم شدن بیش از حد میشه و عمر سیستم کم میشه
                    ولی یکی دیگشون بهم گفت ولت و وات با هم فرق میکنه و اگر منبع تغذیه بتونه وات رو تامین کنه مشکلی پیش نمیاد و ولتاژ همیشه ثابته فقط باید وات منبع بالا باشه

شما این صحبت ها رو تایید می کنین؟
                    در کل اتفاقی برای این سیستم نمی افته با این شرایطی که دارم ؟
                    ممنون از پاسختون
                    درسته مبتدی هستم ولی باید 3 تا از این رو درست کنم که حدود 3000000 تومان هزینه داره برام
                    میخوام یه چیز اصولی باشه که ازش لذت ببرم
                    به این فروم ها و شما میشه اطمینان کرد ولی متاسفانه به فروشنده ها خیلی کم
                    دیدین که تو 2 تا سوال من یه جواب درست و یه غلط
                    اینطوری سوال بپرسم
                    این مدار کیفیت و بازده خوبی داره یا فقط جهت روشن شدنه؟
                    اگر خوب نیست روش بهتر چی پیشنهاد میکنین
                    ممنون
                    دوست گرامی "mohsenan"

شماتیک فوق ، یکی از راه های قابل اجرا بود

راه دیگر ، استفاده از درایور پاور ال ای دی برای هر یک از 16 شاخه میباشد :

در این حالت ، فضای مورد نیاز بورد و مدار ، اضافه خواهد شد + هزینه اضافی جهت تهیه درایور .

جریان مصرفی کلی ، کمتر شده ، منتها مقدار روشنایی ال ای دی ها کمتر از مدار قبلی و ممکن است بدلیل اختلاف های جزیی در قطعات داخلی هر درایور ، در بعضی از مواقع ، شاهد سوسو زدن ، یا نور غیر یکنواخت روی شاخه های ال ای دی و همینطور نویز روی منبع تغذیه باشید .

با احترام
                    91/10/4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      بله ممنون
                      این مدار فقط تلفاتش زیاده که با LED درایور این مشکل هم حل میشه ولی من اطلاعی از این که چطوری توی یه منبع تغذیه سویچینگ جریان رو محدود میکنن ندارم. :redface:

چند تا LED هست مگه؟ 3 ملیون تومن!
                      سه میلیون یه سوتی تایپی بود
                      ویرایش کردم
                      معذرت میخوام
                      300000 درسته
                      یه صفر زیاد شده بود
                      تعداد ال ای دی ها 48 تاست
                      ولی 3 تا پک جدا جدا
                      چیزی که بهم قیمت دادن درایور های 25 وات بود که 2 تا لازم بود و میشد 60000 تومان
                      ولی باز یکی از فروشنده ها پاور کامپیوتر پیشنهاد داد که منم چون تو کار کامپیوتر هستم و پاور بی استفاده زیاد داشتم زدم تو گوشش
                      خیلی دوست دارم که بتونم از این پاور ها استفاده کنم که هم جام باز تر بشه و هم 60000 تومان صرفه جویی ولی خوب اگر تایید کنین که منطقی نیست ترجیح میدم 60000 تومن منطقی خرج کنم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط امیر معیری
                        بنام خدا
                        با سلام
                        دوست گرامی "mohsenan"

شماتیک فوق ، یکی از راه های قابل اجرا بود

راه دیگر ، استفاده از درایور پاور ال ای دی برای هر یک از 16 شاخه میباشد :

در این حالت ، فضای مورد نیاز بورد و مدار ، اضافه خواهد شد + هزینه اضافی جهت تهیه درایور .

جریان مصرفی کلی ، کمتر شده ، منتها مقدار روشنایی ال ای دی ها کمتر از مدار قبلی و ممکن است بدلیل اختلاف های جزیی در قطعات داخلی هر درایور ، در بعضی از مواقع ، شاهد سوسو زدن ، یا نور غیر یکنواخت روی شاخه های ال ای دی و همینطور نویز روی منبع تغذیه باشید .

با احترام
                        91/10/4
                        طرح اولتون که قوف العاده بود برام
                        هم ساده
                        هم سریع
                        و هم قابل فهم که درصد خطای منو تو بی تجربگی میاره پایین ولی دوست عزیزمون arvinfx یکم نگرانم کرد راه بهتر و البته به همین سادگی چیه؟ یا اینکه این راه هم اشکالی نداره و قابل اعتماده

دیدگاه

بنام خدا
                          با سلام
                          نوشته اصلی توسط mohsenan
                          تعداد ال ای دی ها 48 تاست
                          ولی 3 تا پک جدا جدا
                          چیزی که بهم قیمت دادن درایور های 25 وات بود که 2 تا لازم بود و میشد 60000 تومان
                          ولی باز یکی از فروشنده ها پاور کامپیوتر پیشنهاد داد که منم چون تو کار کامپیوتر هستم و پاور بی استفاده زیاد داشتم زدم تو گوشش
                          خیلی دوست دارم که بتونم از این پاور ها استفاده کنم که هم جام باز تر بشه و هم 60000 تومان صرفه جویی ولی خوب اگر تایید کنین که منطقی نیست ترجیح میدم 60000 تومن منطقی خرج کنم
                          دوست گرامی "mohsenan"

از این سیستم نورپردازی برای چه منظوری یا چه محلی میخواهید استفاده نمایید ؟

با احترام
                          91/10/4

دیدگاه

بنام خدا
                            با سلامدوست گرامی "mohsenan"

از این سیستم نورپردازی برای چه منظوری یا چه محلی میخواهید استفاده نمایید ؟

با احترام
                            91/10/4
                            برای روشن کردن محیطی مثل آکواریوم
                            در ابعاد 1.5 متر در 5. متر
                            البته تعداد لامپ ها بر اساس کلوین و نیاز موجودات زنده این تعداد انتخاب شده و با لنز های مختلف هم تنظیم میشه
                            تازه یکی دیگه از معظلات من رطوبت احتمالیه که اونو خودم یه کاریش میکنم

ممنون

دیدگاه

بنام خدا
                              با سلام
                              نوشته اصلی توسط mohsenan
                              برای روشن کردن محیطی مثل آکواریوم
                              در ابعاد 1.5 متر در 5. متر
                              البته تعداد لامپ ها بر اساس کلوین و نیاز موجودات زنده این تعداد انتخاب شده و با لنز های مختلف هم تنظیم میشه
                              تازه یکی دیگه از معظلات من رطوبت احتمالیه که اونو خودم یه کاریش میکنم
                              ممنون
                              دوست گرامی "mohsenan"

این آدرسها ، کمک شایانی به شما ، در جهت ساخت یک سیستم نورپردازی آکواریوم ، خواهد نمود .

بدقت و با حوصله بازبینی بفرمایید .

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-part-i/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-part-ii/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-iii/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-hight-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-iv/

و مهمترین بخش ، بعنی ساخت :
                              http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-v/

با احترام
                              91/10/4

دیدگاه

بنام خدا
                                با سلام
                                دوست گرامی "mohsenan"

این آدرسها ، کمک شایانی به شما ، در جهت ساخت یک سیستم نورپردازی آکواریوم ، خواهد نمود .

بدقت و با حوصله بازبینی بفرمایید .

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-part-i/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-part-ii/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-iii/

http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-hight-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-iv/

و مهمترین بخش ، بعنی ساخت :
                                http://aquariums.seaspraydesigns.biz/diy-projects/diy-high-power-led-aquarium-lighting-%E2%80%93-part-v/

با احترام
                                91/10/4
                                دم شما گرم
                                آکواریوم باز هم هستی شما ؟
                                البته تو فاز آکواریوم دیگه منم حرفی برای گفتن دارم
                                اون نور فقط برای آکواریوم معمولی خوبه
                                یه فاز پلنت داریم که نوری با لمن بالا و البته کلوین بین 8 تا 10 هزار نیاز داره (تقریبا به ازای هر 2 لیتر 1وات که به خاطر کیفیت ال ای دی این فرمول نیم وات میشه)
                                یه تانک ریف هم داریم که اون هم با همین فرمول ولی کلوین بالای 14000
                                برای رشد گیاه
                                همانطور که گفتم هم ابعاد زیاده
                                هم ارتفاع بلنده و بدتر از اون کیفیت پایین آب تهرانکه موجب افت نور میشه
                                اگر تعداد به اون کمی بود که خودم میرفتم دنبال آزمون و خطا و نهایت خسارتم مثلا 10 هزار تومان میشد و اصلا هزینه کردنشم زیاد نمیشد
                                ولی مشکل اینجاست که تعداد لامپ ها زیاده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X