اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال؟؟فوری

کامپیوتر من در حال حاظر با زدن turn off,,خاموش نمی شود و stand by میماند . احتمال دارد ویروسی شده باشد میخواستم بدونم بدون اینکه ویندوز را دوباره نصب کنم چگونه میتونم مشکل را حل کنم . کجای ویندوز مشکل داره

دیدگاه

پاسخ : سوال؟؟فوری

سلام
      در ابتدا سری به بخش power option propertise در Control panel
      بزنید و تنظیمات رو چک کنید ...شاید اشکال در اونجا باشه.
      [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

رو صفحه راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن بعد
        screen saver/power/advanced
        یه جا نوشته
        when i press the power button on my computer
        رفته رو stand by عوضش کن :mrgreen:
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
          یه جا نوشته
          رفته رو stand by عوضش کن :mrgreen:
          این روشی که شما گفتید همون روشیه که بالاسر شما گفته شده :rolleyes:
          منتها تایم گرفتم روش شما 7 ثانیه وقت میبره روشی قبل از شما گفته شده 5 ثانیه :mrgreen:
          Goodbye

دیدگاه

یه جا نوشته
            رفته رو stand by عوضش کن icon_mrgreen
            سلام
            در ابتدا سری به بخش power option propertise در Control panel
            بزنید و تنظیمات رو چک کنید ...شاید اشکال در اونجا باشه.

این گزینه ها مربوط به دکمه Power روی کیس میباشد.

>> دوست عزیز مشکل شما توسط نوعی Worm از خانواده W32/Sality (از نوع آروم و ضعیفش!) ایجاد شده است. کل هارد دیسک خود را توسط یک آنتی ویروس کاملا Update شده امروز (NOD32 Smart Security یا Avira Premium Security) اسکن و ویروس کشی کنید.

پس از آن مشکل شما با عوض کردن ویندوز حل میشود. (سعی کنید همیشه آنتی ویروس شما اولا Spyware و firewall و... هم داشته باشد مانند Eset NOD Smart Security ثانیا همیشه آن را Update نگه دارید.

>> اگر هم مطمئن هستید که ویروس ندارید، پاسخ اینکه اثر خرابکاری ویروس مورد نظر که تغییر دادن عملکرد این دکمه در Registry است، باقی مانده ولی خود ویروس نابود شده است. میتونید برای رفع این مشکل از برنامه های Registry Mechanic Pro و Tuneup Utility 2009 استفاده کنید.

دیدگاه

سوال درباره انتی ویروس؟

سلام
              یه مشکل : چطوری انتی ویروسم update کنم راستش من هر کاری کردم نشد .انتی ویروسم NOD32 هست
              وقتی که کانکت میشم این صفه از انتی ویروس ظاهر میشه
              دوستان لطفا راهنمایم کنید :cry2:
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

پاسخ : سوال درباره انتی ویروس؟

آنتی ویروس شما به صورت trial نصب شده
                باید username & password جدید وارد کنی
                در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
                شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

UserName: EAV-13808881
                  PassWord: 6a72cj2nd8
                  Version: ESS, EAV, 2.*

UserName: EAV-12769190
                  PassWord: s2p8dhu236

UserName: EAV-13850048
                  PassWord: 8t6wceud5b
                  در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
                  شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

سلام
                    از کمکتون ممنونمبا وارد کردن usere name و password الان اینجوری شد

چنتا سوال داشتم:
                    من وقتی که ای انتی ویروسو نصب کردم همون usere name که تو خود CD بود را استفاده کردم ایا هر چند وقت به چند وقت باید عوضش کنم ؟
                    وبرای US ,PS جدید باید برم تو سایتش؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
                    و چطور میتونم update کنم اخرین ورژن این انتی ویروس رو ؟
                    و منظورتون از :
                    میشه توضیح بدین
                    البته ببخشید اینقدر سوال میکنما :redface:

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

چنتا سوال داشتم:
                      من وقتی که ای انتی ویروسو نصب کردم همون usere name که تو خود CD بود را استفاده کردم ایا هر چند وقت به چند وقت باید عوضش کنم ؟
                      وبرای US ,PS جدید باید برم تو سایتش؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
                      و چطور میتونم update کنم اخرین ورژن این انتی ویروس رو ؟
                      و منظورتون از :
                      نقل قول
                      میشه توضیح بدین
                      البته ببخشید اینقدر سوال میکنما icon_redface
                      سلام. شما Username و Password های جدید رو باید از سایت:

www.nod123.cn

یا

www.nod321.com

در یافت کنید. وارد سایت که میشید سمت چپ جدیدترین user و pass ها لیست شدند به طوریکه جدیدترین userو pass در بالاترین قسمت قرار داره.

>> شما باید us و pas هایی رو وارد کنی که با EAV شروع میشن.

دیدگاه

سلام من اگه بخوام ویندوزم رو عوض کنم آیا راهی هست که پدیت آنتی ویروس نود 32 رو نگه دارم که دیگه مجبور نشم ساعتها صرف پدیت کنم ؟

دیدگاه

سلام اقا محمد

از کمکتون بینهایت ممنونم
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellisa
                            سلام من اگه بخوام ویندوزم رو عوض کنم آیا راهی هست که پدیت آنتی ویروس نود 32 رو نگه دارم که دیگه مجبور نشم ساعتها صرف پدیت کنم ؟
                            سلام به شما بله میشه.

در داخل محل نصب ESET Nod32 (چه Smart Security و چه Antivirus) که معمولا به این آدرس است: C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security

> حدود 8 تا 15 فایل هستند که اسمشون اینجوریه: em0xx_32 , 64 که پسوند یه سریشون dat. و بقیشون هم مکمل اونا هستن. + فال dat ای به اسم mod_comp

>> پس از اینکه شما آنتی ویروس رو پدیت کردید داخل همون پوشه نصب NOD32 هر چند تا فایل بود که باem اسمشون شروع میشد و همچنین فایل mod_comp رو انتخاب و یه جایی کپی کنید و داشته باشید و پس از اینکه ویندوز رو عوض کردید یا NOD32 رو با پدیت Unisntall کردید، میتونید پس از نصب مجدد، این فایل ها رو تو همون پوشه کپی کنید/. (البته قبلش از داخل Task Manager > Process پروسه egui.exe رو kill کنید.

منظورم این فایل هاست:

نکته: هر دو پدیت های نسخه Smart Security و نسخه Antivirus برنامه NOD32 به همدیگه میخورن به طوریکه با اضافه کردن پدیت های نسخه Antivirus به نسخه Smart Security ماژول Antivirus کل پکیج Smart Security پدیت میشه ولی Spyware و فایر وال و... هنوز پدیت نشده هستن و بالعکس اون مورد هم فکر میکنم واضح باشه و نیاز به توضیح نیست.

توصیه: سعی کنید از نسخه Smart Security استفاده کنید، و نسخه Antivirus برای کسانی هستش که به خاطر مسائل خاصی مثل شبکه و پروکسی و... نمیخوان فایروال داشته باشن.

بازم سوالی بود در خدمتم.

================================================== =============================
                            راه دوم: به راحتی توسط یک نرم افزار Backup برای شما گرفته شده و میتوایند در یک فایل EXE آن را بر روی سیستم دیگر انتقال دهید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17294.msg144874#msg144874

================================================== =============================

نوشته اصلی توسط majid.4206
                            سلام اقا محمد

از کمکتون بینهایت ممنونم
                            سلام مجید جان. خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم به بچه ها کمکی کنم. البته من شاگرد همتونم .

دیدگاه

ممنون اگه فایلای ویندوز هاید شده باشه ئ در قسمت فولدر پشن هم گزینه folder propertise همئن جایی که از هاید در میاریم فایلارو از کار افتاده باشه چی کار باید کرد غیر از تعئیض ویندوز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellisa
                                ممنون اگه فایلای ویندوز هاید شده باشه ئ در قسمت فولدر پشن هم گزینه folder propertise همئن جایی که از هاید در میاریم فایلارو از کار افتاده باشه چی کار باید کرد غیر از تعئیض ویندوز؟
                                اگر بعد از ویروس کشی هنوز این مشکل وجود داشته باشد به این معنی است که خود ویروس توسط نرم افزار آنتی ویروس پاک شده، اما اثرات و خرابکاری ها و دستکاری های ویروس روی ویندوز باقی مانده است. ممکن است حالات زیر برای دوستان پیش بیاید:

1- از کار افتادن Folder Option :

2- از کار افتادن Task Manager و Registry Editor (که معمولا با هم ایجاد میشوند)

3- بالا نیامدن حالت Safemode

و...

>> برای رفع این مشکلات که توسط ویروس های مانند خانواده W32/Sality ایجاد میشوند ابتدا با یک آنتی ویروس کاملا پدیت و قوی مانند ESET Smart Security تمامی سیستم خود را با حالت Clean ، اسکن کنید.

> (اگر ویروس شما بر روی فایل های EXE نشسته باشد و از خانواده Sality هم باشد باید تمامی تمامی فایل های EXE خود را به صورت دستی پس از ویروس کشی پاک کنید).

> بعد از این مرحله باید خرابکاری های ویروس ها رو درست کنید. 2 تا روش هست. الف) توسط نرم افزار ب) به صورت دستی و از طریق Group Policy

الف) نرم افزار های RRT: ابتدا نرم افزاری را که تصویر آن را مشاهده میکنید از لینک زیر دانلود کرده و سپس با کلیک بر روی Enable All و یک Restart مشکل شما حل میشود. (نرم افزرا Portable بوده و نیاز به نصب ندارد)

ب) از طریق Group Policy ویندوز: از Start > Run دستور gpedit.msc وارد کرده تا وارد Group Policy شوید.

> برای برطرف کردن مشکل Folder Option طبق شکا بر روی کادر قرمز رنگ مشخص شده دوبار کلیک کرده سپس: ابتدا Enable را زده Ok کنید > دوباره دابل کلیک کنید و این بار Not Configuret را انتخاب کنید و Ok کنید. مشکل شما حل شده است.

> اگر با قسمت هایی که به CTRL+ALT+DEL مروبط میشوند (مانند Task Manager) مشکل دارید با توجه به شکل بر روی هر گزینه مورد نظر که در کادر است دابل کلیک کرده سپس: ابتدا Enable را زده Ok کنید > دوباره دابل کلیک کنید و این بار Not Configuret را انتخاب کنید و Ok کنید. مشکل شما حل شده است

ترفند: اگر هم خیلی عجله داشتید و وقت این کارا نبود برید پوشه حاوی اون فایل Hidden شده رو Search کنید منتها از قسمت More Advanced Option چک باکس Search Hidden Files and Folders رو فعال کنید!/. میبینید که فایل های Hidden هم پیدا میشن و مشخص میشوند. در این حالت روشون کلیک راست کرده و از Hidden خارج کنید!

>> باز هم مشکلی بود در خدمتم.

فدای شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X