پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا
محمد منفرد to :
با سلام و تشکر فراوان از شما بخاطر راهنمایی های کامل و جامع تون و توجه تون به این بخش ...
وقتی میگم کامپیوتر من کلا وضعش خرابه باور نمیکنید نه فایلای پدیت آنتی ویروس دارم ...هیج فایلی در فولدر آنتی ویروسم با این نام و پسوند نیست .. نه Folder Option با روشهایی که گفتین بر گردونده میشه ... اصلا یه همچین صفحه ای با اون اطلاعاتی که شما پلود کردین من ندارم در اون آدرسی که گفتین .. این سوالات ظاهرا پیش پا افتاده است آقای منفرد ... وگرنه مشکل سیستم من از این حرفا گذشته ... تموم راهها رو رفتم اما جواب نداده فقط نمیتونم سیستمم رو فرمت کنم ... میدونین من فایلام وقتی از یه درایو به درایو دیگه منتقل میشه دیگه کار نمیکنه ... میدونم روی CD هم بریزم ممکنه بالا نیاد اون موقع است که تصور این لحظه هم نمیوتونم کنم چه برسه که بخوام واقعا توی همچین حالی قرار بگیرم ... .... ... حالا فقط یه راهی بگین به من از این وضع خلاص شم ... یه هاردم واسه همیشه نابود شد ... کلی از اطلاعاتم پاک شد ( اطلاعات چند ساله ...) باور کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم ...تعویض ویندوزم جواب نمیده ... این سیستمم رو تازه خریدم به لطف و عنایت اتصال هارد قبلی داغون شد ... موندم این چی بود روی سیستم دانشگاه که این جوری سیستمم رو داغون کرد .... ....
oo: :surprised: :question: :question: :eek:
محمد منفرد to :
با سلام و تشکر فراوان از شما بخاطر راهنمایی های کامل و جامع تون و توجه تون به این بخش ...

دیدگاه