اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

محمد منفرد to :
    با سلام و تشکر فراوان از شما بخاطر راهنمایی های کامل و جامع تون و توجه تون به این بخش ... وقتی میگم کامپیوتر من کلا وضعش خرابه باور نمیکنید نه فایلای پدیت آنتی ویروس دارم ...هیج فایلی در فولدر آنتی ویروسم با این نام و پسوند نیست .. نه Folder Option با روشهایی که گفتین بر گردونده میشه ... اصلا یه همچین صفحه ای با اون اطلاعاتی که شما پلود کردین من ندارم در اون آدرسی که گفتین .. این سوالات ظاهرا پیش پا افتاده است آقای منفرد ... وگرنه مشکل سیستم من از این حرفا گذشته ... تموم راهها رو رفتم اما جواب نداده فقط نمیتونم سیستمم رو فرمت کنم ... میدونین من فایلام وقتی از یه درایو به درایو دیگه منتقل میشه دیگه کار نمیکنه ... میدونم روی CD هم بریزم ممکنه بالا نیاد اون موقع است که تصور این لحظه هم نمیوتونم کنم چه برسه که بخوام واقعا توی همچین حالی قرار بگیرم ... .... ... حالا فقط یه راهی بگین به من از این وضع خلاص شم ... یه هاردم واسه همیشه نابود شد ... کلی از اطلاعاتم پاک شد ( اطلاعات چند ساله ...) باور کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم ...تعویض ویندوزم جواب نمیده ... این سیستمم رو تازه خریدم به لطف و عنایت اتصال هارد قبلی داغون شد ... موندم این چی بود روی سیستم دانشگاه که این جوری سیستمم رو داغون کرد .... .... oo: :surprised: :question: :question: :eek:
    [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellisa
      محمد منفرد to :
      با سلام و تشکر فراوان از شما بخاطر راهنمایی های کامل و جامع تون و توجه تون به این بخش ... وقتی میگم کامپیوتر من کلا وضعش خرابه باور نمیکنید نه فایلای پدیت آنتی ویروس دارم ...هیج فایلی در فولدر آنتی ویروسم با این نام و پسوند نیست .. نه Folder Option با روشهایی که گفتین بر گردونده میشه ... اصلا یه همچین صفحه ای با اون اطلاعاتی که شما پلود کردین من ندارم در اون آدرسی که گفتین .. این سوالات ظاهرا پیش پا افتاده است آقای منفرد ... وگرنه مشکل سیستم من از این حرفا گذشته ... تموم راهها رو رفتم اما جواب نداده فقط نمیتونم سیستمم رو فرمت کنم ... میدونین من فایلام وقتی از یه درایو به درایو دیگه منتقل میشه دیگه کار نمیکنه ... میدونم روی CD هم بریزم ممکنه بالا نیاد اون موقع است که تصور این لحظه هم نمیوتونم کنم چه برسه که بخوام واقعا توی همچین حالی قرار بگیرم ... .... ... حالا فقط یه راهی بگین به من از این وضع خلاص شم ... یه هاردم واسه همیشه نابود شد ... کلی از اطلاعاتم پاک شد ( اطلاعات چند ساله ...) باور کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم ...تعویض ویندوزم جواب نمیده ... این سیستمم رو تازه خریدم به لطف و عنایت اتصال هارد قبلی داغون شد ... موندم این چی بود روی سیستم دانشگاه که این جوری سیستمم رو داغون کرد .... .... oo: :surprised: :question: :question: :eek:
      با سلام. خواهش میکنم.

خوب هیچ مشکلی نیست!!! مشکلتون به سادگی حل میشه!!! خیلی بزرگش نکنید

>> تمام اینهایی که گفتید مربوط میشه به وورم خانواده W32/Sality و تک تک جمله هاتون به ترتیب دقیقا همون بلاهاییه که سر سیستم میاره و سر سیستم بنده هم آورده قبلا.

و من هم مثل شما این ویروس رو از دانشگاه (دانشکده فنی شهید شمسی پور تهران) دریافت کردم. بهتره مسئولین کمی بیشتر رسیدگی کنن!

و برای همین هم هست که میگم درست میشه چون سیستم من هم دقیقا مثل شما شده بود اما با یه راه هایی درست شد.

1- ابتدا تمام فایل های EXE، BAT و.. و کلا تمام فایل های اجرایی ( نرم افزاری) رو به صورت دستی و توسط DAP File Shredder کاملا متلاشی و پاک کنید.

2- هارد خود را با کسی که مطمئن هستید از ESET NOD32 Smart Security 3.0 استفاده میکنه و همین الان هم طبق همون روشی که گفتم Update کرده، هارد به هارد کنید. (نسخه 4 رو به هیچ وجه استفاده نکنید! بعدا دلیلش رو میگم)

3- توسط آنتی ویروس سیستم ایشون، هارد خودتونو کاملا ویروس کشی کنید.

4- از درایو ویندوز هارد خودتون و از آدرس C:\WINDOWS\system.ini فایل system.ini را اجرا کنید (با NotPad باز میشه)

سپس در محتویات فایل چند خط (4 یا بیشتر) مشاهده میکنید که در آنها دو بار عبارت FON به کار رفته است، زیر آخرین آنها هر چی هست پاک کنید تا [network]. منظورم دقیقا اینهاست:

(خودم نقطه ها رو به صورت فرضی گذاشتم)

سپس، از منوی فایل Save کنید.

5- توسط برنامه Tuneup Utility یا System Mechanic Pro مشکلات احتمالی سیستمی هارد و ویندوزتون رو تا جای ممکن رفع کرده و قسمت پاک کردن فایل های غیر ضروری، Pro Defragmenter و Registry Defragmenter رو حتما انجام دهید.

6- سیستم را Restart کنید.

7- اول خرابکاری ویروس ها رو با روش هایی که گفتم برطرف کنید.

8- اطلاعات ضروری درایو ویندوزتان رو به جایی دیگر انتقال دهید

9- ویندوز جدید بریزید (ترجیحا XP SP3 خود مایکروسافت) - صراحتا میگم ویندوزهای دستکاری رو شده مثل MRT رو اصلا استفاده نکنید!

10- تمامی اطلاعات قبلی رو که میگید از دست دادید (به شرط فرمت نکردن درایو) میتونید توسط برنامه بسیار قوی Get Back Data for NTSF 3.63 برای سیستم فایل NTFS و یا Get Back Data for FAT 3.63 برای FAT بازگردانی کنید. حتی اگر آن پارتیشن (درایو) کلا Unpartition شده باشه.

11- با اعمال این کارها به ترتیب، به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه، چون خود بنده هم دقیقا با همین ویروس (وورم) W32/Sality و همین دردسرا درگیر بودم و روشی رو که سیستم رو خودم رو درست کردم تو 10 مورد قبل کامل براتون شرح دادم!!

>> بازم مشکلی بود در خدمتم

دیدگاه

من ویروس دارم ?!!

با سلام به همه استادای عزیزم
        برنامه regidit درrun اجرا نمیشه سیستم فوق العاده سنگین شده در ضمن برنامه آنتی ویروس mc afeeمن update هست اما تنها اشتباهی که کردم اینه که چند روزی مک افی رو غیر فعال کردم :cry2:
        آیا ممکنه بعد از فعال کردن و اسکن تمام درایوها آنتی ویروس نتونه ویروسی پیدا کنه ? چه راهی پیشنهاد میکنید (بجز حذف ویندوز)
        راستی task manager اجرا میشه ولی folder option وجود نداره

دیدگاه

پاسخ : من ویروس دارم ?!!

ممکنه تو تایپش دچار اشتبا شدید؛ چون درستش regedit هست نه regidit
          خدایا
          من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
          من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
          امام سجاد (ع)

دیدگاه

نه درست (مثل شما )تایپ شده ولی این پیغام خطای اعصاب خورد کن میاد :
            registry editing has been disabeled by adminstrator

دیدگاه

بله ویروسی شدید گویا با بد ویروسی هم ترفید!
              اینجا جناب منفرد توصیه های خوبی رو به یکی از دوستان که مشکل شما رو داشتند کرده :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17294.150
              از آخرین پست صفحه شروع کن برو تا صفحه ی بعد.
              چقدر من از mcafee بدم میاد...
              Goodbye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                نه درست (مثل شما )تایپ شده ولی این پیغام خطای اعصاب خورد کن میاد :
                registry editing has been disabeled by adminstrator
                نوشته اصلی توسط powers
                بله ویروسی شدید گویا با بد ویروسی هم ترفید!
                اینجا جناب منفرد توصیه های خوبی رو به یکی از دوستان که مشکل شما رو داشتند کرده :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17294.150
                از آخرین پست صفحه شروع کن برو تا صفحه ی بعد.
                چقدر من از mcafee بدم میاد...
                سلام. بله تو این لینک > http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2424#msg132424
                که powers جان گفتند، همه چیز توضیح داده شده (اون لینک صفحه قبلی همین تاپیک هستش) و صراحتا هم میگم NOD32 Eset Smart Security 3.0 سبک ترین و در عین حال قویترین نرم افزار امنیتی هستش که دیدم!

امیدورام بچه ها تو این زمینه ها دیگه هیچ مشکلی نداشته باشند. :job:

دیدگاه

سلام
                  جناب منفرد ممنون از توضیحات خوبتون
                  من بعد از اینکه bitDefender ام لو رفت!!( آنتی ویروس خیلی خوبی بود) nod smart security نصب کردم...l
                  یه مشکلی هست...اونم اینه که موقع update مرتب پنجره Lisence detail باز می شه و user , pass میخواد...
                  من قبل از update ، از سایت nod321.com یوزر جدید گرفتم ،اولش خوب بود update یه فایل 17مگی که تموم شد باز اون پنجره اومد هر چی هم ok می کنم فایده نداره...یه یوزر جدید هم گذاشتم فایده نداشت...و update failed زده!
                  راستی من رو ویستا نصب کردم.مشکلی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
                    سلام
                    جناب منفرد ممنون از توضیحات خوبتون
                    من بعد از اینکه bitDefender ام لو رفت!!( آنتی ویروس خیلی خوبی بود) nod smart security نصب کردم...l
                    یه مشکلی هست...اونم اینه که موقع update مرتب پنجره Lisence detail باز می شه و user , pass میخواد...
                    من قبل از update ، از سایت nod321.com یوزر جدید گرفتم ،اولش خوب بود update یه فایل 17مگی که تموم شد باز اون پنجره اومد هر چی هم ok می کنم فایده نداره...یه یوزر جدید هم گذاشتم فایده نداشت...و update failed زده!
                    راستی من رو ویستا نصب کردم.مشکلی نداره؟
                    سلام. خواهش میکنم. همونطور که قبلا گفتم سایت www.nod321.com دیگه بروز نمیشه، اگر هم بشه user و pass هاش معمولا active نیستند. اما سایت جامعی که همه و خود ما برای دریافت user و pass استفاده میکنیم اینه :

www.nod123.cn

فقط و فقط از سایت بالا برای دریافت user و pass استفاده کنید/.

دیدگاه

من اولش از همین nod123 استفاده کردم...بازم مشکل داشت،مجبور شدم از لینک زیر update آف لاین بگیرم.

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=172&Title= ESET%20NOD32%20Smart%20Security%20Offline%20Update %204000%20(2009-04-10)%20for%20v3.x%20v4.x

ممنون
                      فعلا که پدیت شد تا بعد ... :smile:

دیدگاه

من اولش از همین nod123 استفاده کردم...بازم مشکل داشت،مجبور شدم از لینک زیر update آف لاین بگیرم.

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=172&Title= ESET%20NOD32%20Smart%20Security%20Offline%20Update %204000%20(2009-04-10)%20for%20v3.x%20v4.x

ممنون
                        فعلا که پدیت شد تا بعد ... :smile:
                        این سایت نوشته:

.......... تنها مشکل این برنامه ها عدم به روز رسانی از طریق فایل Updateآ‌ است و برای همین بر روی سیستمی که به اینترنت متصل نیست استفاده از آن بی فایده است. همچنین راهی برای نگهداری Update های آن وجود ندارد.

سایت سافت گذر با روشی خاص توانسته است این نرم افزارها را به طور کامل و بدون کوچکترین اتصال به اینترنت به روز رسانی کند.
                        خوب با توجه به توضیحاتی که قبلا دادم، میبینیم که صحبت های این سایت صحت نداشته و دقیقا برعکس گفته های سایت، هم میشود فایل Update رو جایی بر روی هارد نگه داری کرد و هم اینکه به روزرسانی به راحتی از طریق فایل Update صورت میگیرد. در ضمن هیچ روش خاصی هم ندارد.

کاری که این سایت میکنه اینه که همون فایلهای پدیتی رو که گفتم (em_.. .dat و دیگر فایل های dat. داخل دایرکتوری installation آنتی ویروس) رو خود ادمیناشون پس از پدیت کردن نرم افزار روی سیستم خودشون، با WinRAR به صورت فایل SFX درآورده ور روی فضای سایتشون قرار میدن و اون فایل SFX رو شما پس از دانلود یه جای هارد Extract میکنی و از داخل ESET اون آدرس دایرکتوری شامل فایل های پدیت رو به عنوان سورس دانلود قرار میدید و بعد Update Virus Signature Database رو که میزنید آنتی ویروس اطلاعات پدیت رو از داخل هارد به صورت آفلاین به داخل دایرکتوری خود برنامه دانلود میکنه و آنتی ویروس پدیت میشه.

این کار درسته از نظر زمانی و وارد نکردن پدیت های جدید به صورت دستی شما رو جلو میندازه اما یه مشکلاتی داره:

1- هر وقت مسئولای سایت آنتی ویروساشون رو پدیت کنن، شما میتونی پدیت کنی! (چرا باید محدود به اونا باشید؟!!)
                        2- از فایلهای پدیت علاوه بر خود پوشه نصبی ESET یه کپی دیگه تو هارد شما ذخیره میشه
                        3- وقتی به اینترنت وصل بشید به سرعت آنتی ویروس پیغام License Expired رو میده! (چون Username و Password های جدید رو از nod123.cn وارد نکردید در داخل برنامه)
                        4- چون سورس پدیت ESET از هارد انتخاب شده، پس دیگه از اینترنت Update نمیشه و شما برای اینکار باید دوباره سورس های اصلی پدیت ESET رو وارد کنید.
                        5- چون شما فایل های پدیت رو مستقیم تو پوشه برنامه کپی نمیکنید و از داخل ESET پدیت از روی هارد رو انتخاب میکنید ممکنه کل متعلقات Update به خاطر تغییر نکردن فایل mod_comp.dat روی ESET اعمال نشه. (فایل mod_comp.dat لیست سایناتور ویروس های جدید رو تو خودش نگه میداره و این فایل حتما و حتما باید از اینترنت پدیت بشه و اگر مثلا شما همه فایل های Update رو یه جای هارد بریزید و بعد از داخل ESET پدیت از اون قسمت هارد رو انتخاب کنی، فایل اصلی mod_comp.dat خود پوشه ESET پدیت نمیشه! و حتما باید خودتون اون رو به صورت دستی کپی کنید! (این همه دردسر چرا؟؟؟؟؟؟)
                        و..... مشکلات دیگه ای که از حوصله این بحث خارجه.

بنابراین من اصلا این روش این سایت رو تایید نمیکنم و کامل نمیدونم.

- البته برای کاربرانی که فقط از ESET NOD32 Antivirus استفاده می کنند و به هیچ وجه ESET Smart Security رو نصب نمیکنن! روش خوبیه البته با این شرط که:

>> روی همون فایل SFX پسوورد شده کلیک راست کنید > Extract Here رو بزنید > پسووردی که سایت گفته رو وارد کنید > حالا فایل های Extract شده رو Cut کرده و داخل دایرکتوری C:/Program Files/ ESET/ESET Smart Security قرار دهید. (نکته: در داخل همون آدرس دایرکتوری ESET پوشه ای به اسم Update وجود دارد که بعضی از دوستان فکر میکنند که این فایل های dat. رو باید داخل اون کپی کنند، در صورتی که منظور ما اونجا نیست.)

> این مطالب رو برای پایین جلوه دادن مطالب سایت فوق نگفتم و فقط در جهت اطلاع رسانی بود.

دیدگاه

سلام
                          فرمایشات شما صحیحه.می دونستم کار خاصی نکردند...ولی خوب کار من رو راه انداخت...
                          من این دفعه که update زدم مشکلی نداشت و اپدیت شد(تنظیمات رو برگردوندم به default) البته خیلی سریع پدیت شد!! تاریخ پدیت رو زده دیروز...امیدوارم دیگه به user و pass گیر نده...

دیدگاه

سلام
                            فرمایشات شما صحیحه.می دونستم کار خاصی نکردند...ولی خوب کار من رو راه انداخت...
                            من این دفعه که update زدم مشکلی نداشت و اپدیت شد(تنظیمات رو برگردوندم به default) البته خیلی سریع پدیت شد!! تاریخ پدیت رو زده دیروز...امیدوارم دیگه به user و pass گیر نده...
                            اگر User و Pass به روز نباشه، درسته که وقتی پدیت رو میزنید نشون میده که Update با موفقیت انجام شده و هیچ اخطاری هم نمیده، اما در اصل اصلا Update نشده و همون به سرعت پدیت شدن و پر شدن سریع خط اکتیویتی پدیت دلیل بر همین موضوع هستش. اما شما کافیه ک چند روز آن باشی و دو سه برا Discoonect و Connect کنی، اونوقت هستش که مینویسه: The virus signature database is not up to date and needs to be Update !

حالت دیگه ای هم هست: شما پدیت کرده باشی و یا فایل های پدیت رو از شخصی گرفته و کپی کرده باشی. اما user و pass قدیمی رو داخل nod 32 وارد کرده باشی. در این حالت مینویسه: License Expires

>> همیشه سعی کنید User و Pass هاتون رو بروز کنید >>> www.nod123.cn

دیدگاه

> (اگر ویروس شما بر روی فایل های EXE نشسته باشد و از خانواده Sality هم باشد باید تمامی تمامی فایل های EXE خود را به صورت دستی پس از ویروس کشی پاک کنید).

دیدگاه

> (اگر ویروس شما بر روی فایل های EXE نشسته باشد و از خانواده Sality هم باشد باید تمامی تمامی فایل های EXE خود را به صورت دستی پس از ویروس کشی پاک کنید).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X