اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری سیستمم ویروسی شده و با وجوداجرا تموم نظرات قبلی دوستان همچنان مشکل هست؟

سلام
    من سیستمم ویروسی شده و با وجود پدیت بودن نود 32 ویروس رو نمیشناسه هر وسیله خارجی مثل فلش مموری،پورت دوربین یا موبایل که به سیستمم وصل میشه دیگه روی هیچ سیستمی فایلاش خونده نمیشه راههای گفته شده در تاپیک های سایت رو رفتم اما بی نتیجه بود ... امکان فرمت رو هم ندارم ... میدونین مشکل بزرگ که از همه بدتر هست اینه که فایلای روی سیستمم رو که روی سی دی میزنم روی سیستم های دیگه بالا نمیاد یعنی دیگه هیچی ...... فایلام رو از یه درایو به درایو دیگه کپی میکنم بیشترشون دیگه بالا نمیان ... تموم فایلای ویندوزم مخفی شده ...هیچ فایلی رو نمیتونم از سیستمم در یه سیستم دیگه با اطمینان بالا بیارم ... اوایل نود 32 میشناخت ویروسارو و ویروس رو با فایلام پاک میکرد اما حالا دیگه نمیشناسه ... منشا مشکلم بگم که من هارد قبلیم که هزاران مشکل داشت و این مشکلارو از کامپیوترای دانشگامون پیدا کرده بود بخاطر نیاز به فایلاش به سیستم جدید وصل کردم که نود 32 پدیت داشت بار اول که هارد قبلی رو به سیستمم وصل کردم نود32 جلوی کپی فایلای ویروسی رو گرفت اما انگار پیشگیری 100% نبوده والان سیستمم ویروسیه و خیلی ام کنده ... روی حالت هایبر نت که میذارم وقتی روشن میکنم بالا نمیاد به ناچار باید ریستارت کنم ...
    برنامه های Giant anti spy ware , lava soft .. و تموم برنامه های پیشنهادی رو نصب و اجرا کردم امابی فایده است...
    نظر شما چیه من باید چی کار کنم ؟؟؟؟ راهنمایی کنید دوستان اینم بگم از فایلا و اطلاعات روی سیستمم نمیگذرم اصلا فکرشم آزارم میده چه برسه اجرا :eek:... ممنون
    [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

پاسخ : کمک فوری سیستمم ویروسی شده و با وجوداجرا تموم نظرات قبلی دوستان همچنان مشکل هست؟

سلام.
      خب سیستم شما خفن ویروسی شده. احتمالا ویروسها دسته ای از خانواده محترم Win32 هستند. (ما خیلی ارادت داریم بهشون)
      در این صورت شما هر برنامه ی ضد ویروس نصب کنید نمیتونه هیچ کاری بکنه. چون ویروس به اصلی ترین نقاط ویندوز نفوذ کرده. پس دنبال نصب انتی ویروسهای مختلف نباشید.
      حتما می دونید که حتی با عوض کردن ویندوز هم این مشکل حل نمیشه. چون این ویروسها به فایلهای exe و scr موجود تو سیستمتون چسبیدن و بعد از عوض کردن ویندوز رو هر فایلی کلیک کنید اجرا میشه و دوباره روز از نو روزی از نو.
      تمام صحبتهای من بر اساس اینه که ویروس مورد نظر از خانواده Win32 است و اگه ویروس جدیدی باشه دیگه نمیدونم چی کار میشه کرد.
      البته نمی دونم این راه رو امتحان کردید یا نه . اما حتما امتحان کنید(حالا هر ویروسی باشه باید جواب بده) .
      منم یه مشکل تقریبا مثل مشکل شما داشتم که بعد از 2 ماه حل شد.
      شما نیاز به یه انتی ویروس سیمانتک جدید دارید. فقط محصولات شرکت معظم سیمانتک می تونن این مشکل رو حل کنن.
      شما باید یه نسخه سیمانتک (ترجیحا Symantec Endpoint Protection) تهیه کنید و تو سیستمی که ویروسی نباشه اونو روی یه CD رایت کنید. (اگه بود به همراه update هاش)
      بعد ویندوز رو عوض کنید و اولین کاری که می کنید اینه که سیمانتک رو نصب کنید. (حتی نباید درایورهای سخت افزار رو نصب کنید)
      بعد فایلهای update ش رو از تو خود CD (البته اگه داره) نصب کنید. update های محصولات سیمانتک خیلی جالبن. فقط یه فایل exe است که فقط لازمه روش دو بار کلیک کنید.
      بعد سیستم رو فول اسکن می کنید. حتما فول اسکن. احتمالا بسته به سیستمتون خیلی طول می کشه. اما مهم نیست. واسه من 5500 ویروس پیدا کرد! (همشون از خانواده Win32 بودن)
      البته اگه درایور مادر برد روی یه CD قرار داره می تونید اول اونو نصب کنید. فقط به هیچ عنوان هنگامی که وارد my computer شدید روی هیچ کدام از درایو های هارد دیسک کلیک نکنید.
      در پایان تاکید می کنم اگه می تونید از سیمانتک استفاده کنید. اونم فقط Symantec Endpoint Protection . چون هم قدرت نورتون رو داره هم سبک بودنش به سیمانتک معمولی رفته.
      اما اگه نشد یه انتی ویروس دیگه نصب کنید. مثل کسپر یا پاندا یا ناد 32
      اینکه من میگم سیمانتک،به خاطر اینه که تنها سیمانتک رو دیدم که فایلهای ویروسی رو clean می کرد و نه delete
      این ویژگیه مهمیه . اگه براتون این مسئله مهم نیست هر اتنی ویروسی که خواستید نصب کنید. فقط تو هیچکدام از درایو ها نرید .

واسه من مهم بود که فایلهام خراب یا پاک نشه.
      مثلا کسپر بر می داشت 90 درصد رو پاک می کرد. گفتم خسته نباشی! منم اونو پاک کردم!
      اما سیمانتک می دونست کدوم فایل رو پاک کنه، کدوم رو نکنه. مثلا فایلهای موجود در system volume information رو اگه ویروسی بودند و پر ویروس بود پاک می کنه. که این فایل اصلا بدرد ما نمی خوره.

ببخشید زیاد حرف زدم. امیدوارم مشکلتون حل بشه.

اما........ دوباه تاکید می کنم(!) که بعد از عوض کردن ویندوز سریعا انتی ویروس مورد نظر (که باید جدید باشه) رو نصب کنید و تا پایان عمل فول اسکن توی هییییییییییییچ درایوی نروید و روی هیییییییچ فایلی کلیک نکنید.

دیدگاه

پاسخ : کمک فوری سیستمم ویروسی شده و با وجوداجرا تموم نظرات قبلی دوستان همچنان مشکل هست؟

ضمنا سریعا تصمیم گیری کنید و خبرشو اینجا بدید تا اگه کمکی از دستمون براومد بکنیم.
        یه مطلب دیگه در مورد سیمانتک این بود که اکثر نسخه هاش نیاز به کرک و رجیستر و سریال ندارند. این بستگی به سایت یا کسی داره که ازش انتی ویروس رو می گیرید!
        مثلا من همین Symantec Endpoint Protection رو از مسئول سایتمون گرفتم . خیلی باحاله. انگار مفتیه !
        نه به چیزی گیر میده . نه سریال می خواد. نه کرک.
        update هاشم به صورت 15 روز یکبار می گیرم.
        موفق باشید.

دیدگاه

سلام
          ممنون از راهنمایی هاتون ... یعنی ویندوز رو عوض کنم ... دوباره نصب کنم ... درسته؟ آخه فرمت که نمیتونم کنم ... اگه اینSymantec Endpoint Protection رو نصب نکنم همین نود باشه کارساز نیست حتما باید سمانتک باشه ؟؟؟؟ من سمانتک دارم البته 2008 اما پدیت نمیشه ... عملا بدرد نمیخوره ...چه طوری مطمئن باشم که پدیت میشه ... و کارآمد هست؟ و یه سوال مشکلم واقعا حل میشه ...>؟؟ راهی نیست که فایلامو روی سی دی بریزم اما سالم که بتونم بعدا ازشون استفاده کنم ان موقع با خیال راحت یه فرمت کامل کنم ؟
          منشا این ویروسا چیه ...؟؟؟ چقدر عذاب آورن ...

با تشکر فراوان از شما ...

دیدگاه

سلام
            منم با این ویروس ملاقات داشتم :mrgreen: تمام اطلاعات هاردم رو هیدن کرد حدود 100 گیگ ، اتنی ویروس هایی مثل نود و کسپر این ویروس رو میشناسن ، این ویروس تو هر پوشه که خودشو کپی میکنه اون فولدر به exe تبدیل میشه و انتی ویروس فقط فوادر ها رو هیدن میکنه
            چند تا راه داری واسه باز یابی اطلاعاتت

1 یا با داس فایل هاتو جای دیگه کپی کنی
            2 یا با nc که این یکی خیلی بهتره و داحتتره

حالا که نود همه اطلاعاتت رو هیدن کرده ویروس هم پاک شده منتها به قیمت هیدن شدن اطلاعتت ، پس دیگخ جای نگرانی نیست
            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

سلام. خواهش می کنم هر کسی کرک جدید کاسپر اسکی2009 را داره بذاره. واقعا ممنون می شم. :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام.
                بله ویندوز رو عوض کنید و اولین کار همون کاری رو بکنید که گفتم. مشکل شما حل میشه فقط حوصله و امکانات میخواد. (امکاناتش همون یه انتی ویروسه دبشه که فایلهارو Clean بکنه.)

گفتم که هر انتی ویروسی شد نصب کنید. فرق زیادی نداره! :mrgreen:
                در مورد مزیت سیمانتک گفتم که تا حد امکان فایلها رو پاک نمی کنه و فقط clean می کنه. چون شما گفته بودید که جونتون به اون فایلها بسته است منم گفتم سیمانتک.
                فقط سیمانتکش جدید باشه. خب سیمانتک نشد نورتون. فقط سنگینتره. لینک دانلود محصولات سیمانتک 2009 تو نت ریخته. یکیشو دانلود کن. 2009 خودش update های تا شروع سال2009 رو داره.
                البته مثل اینکه ویروش شما با اونی که من دیدم فرق می کنه. با این حساب من تضمین نمی کنم که سیمانتک بتونه همرو Clean کنه. اما تا 90 درصد مطمئنم که بهتر از این وجود نداره.
                به هر حال شما مجبورید ویندوز رو عوض کنید و اول یه انتی ویروس نصب کنید. حالا انتی ویروسش با خودتون.
                یا هاردتون رو ببرید جایی که سیمانتک update شده داشته باشه. وصلش کنید به اون سیستم و فول اسکن کنید. (این راه رو توصیه نمی کنم. چون خطر همچنان وجود داره. باید درایو ویندوز فرمت بشه. )

دیدگاه

با سلام
                  ممنون از راهنمایی هاتون .... یه سوال مهم: اگه فایلای سیستمم که هاید شده رو بخوام نشون بدم و دیگه نمایش داده شه باید چی کار کنم؟؟؟؟ چه طوری میتونم توی همین ویندوز با همین شرایط فایلای هاید شده رو نشون بدم؟>

دیدگاه

nod 32 من پدیت نمیشه و username & password میخواد،چرا؟

با سلام
                    یه مشکل : تا دیروز آنتی ویروس nod 32 من پدیت میشد و هیچ مشکلی هم نداشت اما حالا واسه پدیت شدن username & password میخواد؟ :eek: :surprised:نمیدونم باید چی کار کنم ؟ :question:میشه کمکم کنید ؟ :redface:
                    ممنون

دیدگاه

پاسخ : nod 32 من پدیت نمیشه و username & password میخواد،چرا؟

سلام.
                      سری به این سایت ها بزنید:
                      www.nod321.com
                      www.nod123.cn
                      امان از دست این چین.
                      همه چی رو تقلبی میزنه. اینم که user/pass نوده.
                      Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام
                        یاور جون میگم اینا رو امتحان کن برا kaspersky Internet security 2009 ببین کار میکنه:
                        QY6R6-G8Y24-AJ3VE-65JX2
                        نتیجه رو بفرما.
                        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                          سلام.
                          سری به این سایت ها بزنید:
                          www.nod321.com
                          www.nod123.cn
                          امان از دست این چین.
                          همه چی رو تقلبی میزنه. اینم که user/pass نوده.
                          آقای بابازاده میشه یه خورده در مورد این username و pass که سایت nod321 میده توضیح بدید. من سر زدم یه عالمه user/pass بود از اونا میشه استفاده کرد؟ یا باید سفارش بدیم؟ من گزینه ای ندیدم میشه بگید چجوریه؟ گوگل همه ی چینی ها رو به انگلیسی ترجمه نمی کنه خیلی درهمه !
                          Goodbye

دیدگاه

لطفاً کمک کنید تا بتونم مشکلم و حل کنم ...

سلام

من یه مشکلی دارم میخواستم کمکم کنید تا اونو حلش کنم .
                            سیستم های شرکت ما یکی دو هفته است که ویروسی شده ، هر کدوم از درایو ها رو که میخوایم باز کنیم صفحه Open With باز میشه و ضمناً Taks Manager هم به هیج عنوان باز نمیشه (Ctrl+Alt+Delete) جواب نمیده ، سرعت کامپیوتر ها بسیار افت کرده و لازم ذکر کنم که به نظر میرسه روی تمام زیر شاخه ها یک زیر شاخه با همان نام ایجاد شده است.

اگه کمک کنید ممنون میشم.
                            با تجدید احترام
                            سید محسن ناظری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                              سلام
                              یاور جون میگم اینا رو امتحان کن برا kaspersky Internet security 2009 ببین کار میکنه:
                              QY6R6-G8Y24-AJ3VE-65JX2
                              نتیجه رو بفرما.
                              سلام. از توجهتون سپاسگزارم.متاسفانه block شده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط powers

آقای بابازاده میشه یه خورده در مورد این username و pass که سایت nod321 میده توضیح بدید. من سر زدم یه عالمه user/pass بود از اونا میشه استفاده کرد؟ یا باید سفارش بدیم؟ من گزینه ای ندیدم میشه بگید چجوریه؟ گوگل همه ی چینی ها رو به انگلیسی ترجمه نمی کنه خیلی درهمه !
                                سلام
                                با توجه به دسته بندی تاریخی ، بالاترین دسته ی پسوردها جدیدترین ها هستن.
                                شما میتونی از دسته ی بالایی پسورد ها در هر دفعه ای که به سایت سر میزنی استفاده کنی. چون تاریخ اعتبار این پسورد ها دو سه روزه هست. پس زود به زود باید پسورد رو عوض کنی . (با سر زدن یه سایت)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X