اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

نوشته اصلی توسط sorena01
    > (اگر ویروس شما بر روی فایل های EXE نشسته باشد و از خانواده Sality هم باشد باید تمامی تمامی فایل های EXE خود را به صورت دستی پس از ویروس کشی پاک کنید).

بله درسته! کاملا حق با شماست. در این مورد، و همچنین مراحل بعد از اینکار هم در پست های پیشید یعنی این قسمت :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17294.msg132639#msg132639

کاملا در موردش صحبت شده. با تشکر از اشاره مجدد شما!

دیدگاه

> (اگر ویروس شما بر روی فایل های EXE نشسته باشد و از خانواده Sality هم باشد باید تمامی تمامی فایل های EXE خود را به صورت دستی پس از ویروس کشی پاک کنید).

بله درسته! کاملا حق با شماست. در این مورد، و همچنین مراحل بعد از اینکار هم در پست های پیشید یعنی این قسمت :

استاد منفرد عزیز
      منظورم تکرار جمله شما نبود !! میخواستم جمله شما رو نقل قول کنم که اینجوری شد :redface:
      الان میخوام اگه امکان داره در مورد پاک کردن فایل های exe بیشتر توضیح بدید اینکه چطور باید اینکارو کرد واینکه تمام فایلهای exe باید پاک بشن مشکلی درست نمیشه ؟؟....
      مبتدی بودن منو به استادیتون ببخشید !!

دیدگاه

ببخشید میشه تو این پست ویروس هم گذاشت؟
        منظورم خود ویروس + سورسشه؟ :twisted:
        اگه جوابتون + هست که من یه ویروس دارم به اسم فرهاد که براتون بزارمش!!!
        البته هنوز یه سری اشکالاتی داره اما خوب بد نیست.
        کارهایی که میکنه این کارهاست:
        1) هر 5 ثانیه به مدت 2 ثانیه موس و کیبورد رو قفل میکنه
        2) درایو ویندوز رو پر از اطلاعات الکی میکنه تا درایو پر بشه
        3)هر 5 ثانیه موس رو میبره روی my computer
        4) داخل تمام درایو ها میره و با باز کردن هر مدوم از درایو ها دوباره ویروس اجرا میشه.
        و....
        اگه شد چند روز دیگه میزارمش اینجا :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مهدی
          ببخشید میشه تو این پست ویروس هم گذاشت؟
          منظورم خود ویروس + سورسشه؟ :twisted:
          اگه جوابتون + هست که من یه ویروس دارم به اسم فرهاد که براتون بزارمش!!!
          البته هنوز یه سری اشکالاتی داره اما خوب بد نیست.
          کارهایی که میکنه این کارهاست:
          1) هر 5 ثانیه به مدت 2 ثانیه موس و کیبورد رو قفل میکنه
          2) درایو ویندوز رو پر از اطلاعات الکی میکنه تا درایو پر بشه
          3)هر 5 ثانیه موس رو میبره روی my computer
          4) داخل تمام درایو ها میره و با باز کردن هر مدوم از درایو ها دوباره ویروس اجرا میشه.
          و....
          اگه شد چند روز دیگه میزارمش اینجا :smile:
          سلام. اصلا!!! به هیچ وجه!! اینجا برای رفع کردن مشکلات پیش اومده به خاطر ویروس هاست نه محل نگه داری نرم افزارهای ویروس سازی و خود ویروس ها.

اگر به ویروس نویسی علاقه داری به من پیغام خصوصی بده، یه برنامه که بچه های دانشگاه نوشتن، بهتون معرفی میکنم که نظیرشو هیچ جا ندیده باشی. (کاملترین نرم افزار ویروس سازی هستش که دیدم)

>> اما در این قسمت به هیچ وجه کاربران محترم نرم افزارهای ویروس سازی و خود ویروس رو قرار ندن (به عنوان تاپیک توجه کنید!) :arrow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد منفرد

سلام. اصلا!!! به هیچ وجه!! اینجا برای رفع کردن مشکلات پیش اومده به خاطر ویروس هاست نه محل نگه داری نرم افزارهای ویروس سازی و خود ویروس ها.

اگر به ویروس نویسی علاقه داری به من پیغام خصوصی بده، یه برنامه که بچه های دانشگاه نوشتن، بهتون معرفی میکنم که نظیرشو هیچ جا ندیده باشی. (کاملترین نرم افزار ویروس سازی هستش که دیدم)

>> اما در این قسمت به هیچ وجه کاربران محترم نرم افزارهای ویروس سازی و خود ویروس رو قرار ندن (به عنوان تاپیک توجه کنید!) :arrow:
            هر جوری دوست دارید!!!
            به نظر من اگه بخواهید به کسی روش پاک کردن یه ویروس رو نشون بدید اول باید روش کارکردن یه ویروس رو نشون بدید (یه جورایی اصول کار کردن ویروس رو).
            در مورد اون نرم افزار ویروس ساز هم خودم یه نمونش رو دارم.که البته باید بگم که خوب نیست چون محدودیت داره.
            موفق باشید

دیدگاه

سلام
              کامپیوتر من یه ویروسی گرفته که حروف ( کیو و s و x و 1 و 5 و 8) را غیر فعال کرده .راهی دارید؟ (اینا راهم با بدبختی از اینور اونور کپی کردم.) اسم فایلش sysdll.exel است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01

استاد منفرد عزیز
                منظورم تکرار جمله شما نبود !! میخواستم جمله شما رو نقل قول کنم که اینجوری شد :redface:
                الان میخوام اگه امکان داره در مورد پاک کردن فایل های exe بیشتر توضیح بدید اینکه چطور باید اینکارو کرد واینکه تمام فایلهای exe باید پاک بشن مشکلی درست نمیشه ؟؟....
                مبتدی بودن منو به استادیتون ببخشید !!
                سلام به همه دوستان. خواهشا منو استاد خطاب نکنید چون هنوز شاگردم و شاگرد همه بچه های ECA و اساتید اینجا زیاده و نگرانم از اینکه اگر من استاد خطاب بشم اونا ناراحت شن!

>> فایل های EXE و bat رو به راحتی Shift+Delet کنید. همین، برای اطمینان کار هم میتونید فایل exe رو shredd یا متلاشی کنید. (توسط برنامه هایی مثل DAP Shredder و...) در مورد نرم افزارهای نصب شده هم خوب واضحه اگر تو درایو ویندوز نصب شده باشن موقع نصب دوباره ویندوز وقتی اون درایو فرمت بشه، محتویاتش به سادگی کاملا از بین میره). اگر هم نرم افزار یا بازی یا... در درایو دیگه ای وجود داشته باشه یا نصب شده باشه مجبور هستید اونا رو هم Uninstall کنید. همچنین اگر عادت دارید که فایل های Setup برنامه های مورد نیازتون رو هم آرشیو نگه داری کنید، متاسفانه اونا هم توسط Sality ویروسی شدن و باید پاک بشن! (نگران نباشید. من آرشیو 100 گیگی از نرم افزار دارم و حاضرم آرشیو کسایی که این بلا سرشون اومده رو دوباره پر برنامه کنم!!!! :biggrin

نوشته اصلی توسط amin.j
                سلام
                کامپیوتر من یه ویروسی گرفته که حروف ( کیو و s و x و 1 و 5 و 8) را غیر فعال کرده .راهی دارید؟ (اینا راهم با بدبختی از اینور اونور کپی کردم.) اسم فایلش sysdll.exel است.
                سلام. شما یه جور WORM قدیمی رو گرفتید. ممکنه آنتی ویروستون هم به روز باشه (اما اثرات اون WORM رو ویندوز باقی مونده ولی خودش با آنتی ویروس پاک شده باشه.)
                اگر آنتی ویروس به روز ندارید، اول حتما پیدا کرده و نصب کنید، پدیت کنید، و اسکن کنید. پس از اون اگر مشکل حل نشد (که احتمالا همینطور میشه!)، نیاز به برنامه های Fixer و... و یا در نهایت نصب مجدد ویندوز دارید. (این رو هم چک کنید که اون حروف توی Start>All Programs>Accessories>System Tools>Character Map وجو دارند یا خیر.

دیدگاه

سلام به همه دوستان. خواهشا منو استاد خطاب نکنید چون هنوز شاگردم و شاگرد همه بچه های ECA و اساتید اینجا زیاده و نگرانم از اینکه اگر من استاد خطاب بشم اونا ناراحت شن!
                  آقای منفرد عزیز
                  کی گفته شما استاد نیستید مشکل من کاملا حل شد واقعا ازتون ممنونم که وقت با ارزشتون رو میگذارید و به بچه ها کمک میکنید :applause:

در ضمن یک پیشنهاد داشتم که دقیقا نمیدونم باید به شما بگم یا آقای بابا زاده
                  به نظر من چون این تاپیک خیلی مهمه بعضی از پست های غیر ضروری(مثل همین پست ) اگه حذف بشن بهتره همین الان 13 صفحه وجود داره که بارگذاری همه اونا کلی وقت میبره (بخصوص برای dial up ) و قطعا باز هم اضافه میشه به همین دلیل من فکر میکنم اگه بعضی از پست حذف بشن بهتر هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                    آقای منفرد عزیز
                    کی گفته شما استاد نیستید مشکل من کاملا حل شد واقعا ازتون ممنونم که وقت با ارزشتون رو میگذارید و به بچه ها کمک میکنید :applause:

در ضمن یک پیشنهاد داشتم که دقیقا نمیدونم باید به شما بگم یا آقای بابا زاده
                    به نظر من چون این تاپیک خیلی مهمه بعضی از پست های غیر ضروری(مثل همین پست ) اگه حذف بشن بهتره همین الان 13 صفحه وجود داره که بارگذاری همه اونا کلی وقت میبره (بخصوص برای dial up ) و قطعا باز هم اضافه میشه به همین دلیل من فکر میکنم اگه بعضی از پست حذف بشن بهتر هست
                    سلام. خواهش میکنم. شما لطف دارید. باعث خوشحالی منه که مشکل کسی، از طریق اینجا حل بشه. :smile:

در مورد اون موضوع هم آقای بابازاده مسئول این انجمن هستند، خودشون هر جوری تصمیم بگیرن بنده اطاعت امر میکنم.

دیدگاه

سلام :

ویروس Autorun :

چند وقتی بود ، من با این ویروس مشکل داشتم و بالاخره از بین بردمش . جالب این بود که با آنتی ویروس پاک نمیشه و دستی باید پاکش کرد. کار این ویروس به این شکل می باشد که وقتی شما هر چیزی را به کابل usb خود وصل می کنید مثلا flash یا mp3 یا mobile و ... یک پیغام آنتی ویروس شما می دهد که flash یا mp3 یا mobile و ... ویروس دارد و باید پاک شود شما ویروس را پاک می کنیدو بعد از 2 دقیقه دوباره پیغام ظاهر می شود به خاطر این هست که فایلی که ویروس ایجاد کرده پاک نشده و وارد درایوهای کامپیوتر شما می شود ، وقتی روی درایوهای خو دبل کلیک می کنید ویروس پخش می شود و شما با آنتی ویروس خود ویروس های پخش شده را پاک می کنید ولی باز هم فایلی که ویروس را پخش می کند وجود دارد. برای این که دوباره ویروس پخش نشود باید روی درایو خود راست کلیک کرده و open را بزنید. خوب حالا مراحل از بین بردن این ویروس :

1- باید آنتی ویروس خود را حتما update کرده باشید و آنتی ویروس خود را فعال می کنید برای scan کردن تمام درایو ها (آ‌ ممکن از قبل روی درایو ها دبل کلیک کرده باشید و ویروس پخش شده باشد)
                      2- وقتی ویروس ها را پاک کردید وارد My Computer
                      3- Tools --> Folder Options ---> View
                      4- در قسمت View ، گزینه show hidden files and folders را انتخاب کنید.
                      5- تیک های قسمت Hide extension for known file types و Hide protected operating system files را بر دارید و بعد ok را بزیند.
                      6-اگر کامپیوتر شما ویروسی شده باشد آنتی ویروس شما هنگام پاک کرد ویروس میگه که فایل ویروس در کدام قسمت بوده اگر هم که نه باید تمام درایو ها را بگردید و فایلی که به نام Autorun. می باشد delete کنید.
                      7- اگر flash یا mp3 یا mobile و ... خود را قبلا به کامپیوتر زدید ، دوباره به کامپیوتر وصل کنید و با راست کلیک open وارد آن شوید و فایلی که به نام Autorun. می باشد delete کنید.( با رعایت مرحله 2-3-4-5 )
                      8- دوباره آنتی ویروس خود را فعال کنید و یکبار دیگر scan کنید.

با انجام این مراحل وقتی flash یا mp3 یا mobile و ... به کامپیوتر خود نصب می کنید دیگر آنتی ویروس شما نباید پیغام ویروس بودن را بدهد.

اگر cd رایت کرده باشید لطفا cd را از بین ببرید چون ویروس داخل آن قابل پاک شدن نیست.

موفق باشید.
                      http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

سلام

محمد جان
                        میگم شما اگه خواستی و وقتشو داشتی میتونی با سلیقه و نظر خودت این تاپیکو مرتب کنی تا راحت تر باشی.
                        موفق باشی.
                        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                          سلام

محمد جان
                          میگم شما اگه خواستی و وقتشو داشتی میتونی با سلیقه و نظر خودت این تاپیکو مرتب کنی تا راحت تر باشی.
                          موفق باشی.
                          سلام آقای بابازاده. تشکر. اگر لازم شد حتما

دیدگاه

سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
                            برنامه pe buildre که دوستمون در پست شماره 9 قرار داد ومربوط به ساختن ویندوز روی سی دی هست را تونستم ویندوز باهاش درست کنم که از روی سی دی اجرا شود من روی سیستمم انتی ویروس کاسپر اپدیت شده دارم
                            و می خوام به لیست منو های این برنامه اضافه شود که بتونم اسکن کنم چون دچار ویروس خطرناک winlogon.exe شدم و چون جز فایلهای سیستمی ویندوز هست شناسایی نمی شه
                            اگه امکان داره و زحمتی نیست راهنمایی لازم را بفرمایید که چگونه می توانم کاسپرسکی رو به لیست برنامه اضافه کنم تا بشه از طریق سی دی ایجاد شده توسط pe builder اسکن کرد
                            ممنون

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه ازبین این همه مهندس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebru
                                سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
                                برنامه pe buildre که دوستمون در پست شماره 9 قرار داد ومربوط به ساختن ویندوز روی سی دی هست را تونستم ویندوز باهاش درست کنم که از روی سی دی اجرا شود من روی سیستمم انتی ویروس کاسپر اپدیت شده دارم
                                و می خوام به لیست منو های این برنامه اضافه شود که بتونم اسکن کنم چون دچار ویروس خطرناک winlogon.exe شدم و چون جز فایلهای سیستمی ویندوز هست شناسایی نمی شه
                                اگه امکان داره و زحمتی نیست راهنمایی لازم را بفرمایید که چگونه می توانم کاسپرسکی رو به لیست برنامه اضافه کنم تا بشه از طریق سی دی ایجاد شده توسط pe builder اسکن کرد
                                ممنون
                                سلام. بنده با نرم افزار pe builder کار نکردم. منتظر دوستان دیگر هستیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X