یک نفر 300تومن پول داشته میره داروخانه 200 تومن شربت میخره 100تومن هم قرص میگیره میاد بیرون.ولی میبینن هنوز 100تومن داره!!! oo:
این چطور ممکنه؟ :-?
راستی علکی سرچ نزنید چون فقط در اینجا مطرح شده و خودتون باید روش فکر کنید :nerd:
200 تومنشو شربت میخره...
باقیش که 100 تومنه رو قرص و محکم تو دستاش میگیره...
درسته؟///
دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟
دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
10 تا کیسه داریم که تو همشون 10 تا سکه ی 10 تومانی است الا یکیشون که 10 تا سکه ی 9 تومانی توشه . (حالا مثلا سکه ی 9 تومانی هم داریم گیر ندین دیگه ) سر همشونم بسته است . چه جوری می شه فقط با یک بار وزن کردن ، کیسه ی شامل سکه های 9 تومانی را مشخص کرد ؟ (وزنش کمتر از 10 تومنیه )
سلام
دوستان اینم یک معمای الکترونیکی
http://positivefeedback.blogfa.com/post-5.aspx
من که هر چی فیلمو دیدم نتونستم دلیل الکترونیکیش را متوجه بشم ؟ oo:
شما ببینید جواب این معما را میتونید بگید؟
"هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر
ممکنه یه میکرو توی مداره که پاسخ کلیدهارو عوض میکنه. اگه اینطور باشه اونوخ اون یارو یا کل دستورای میکرو رو حفظه یا داره از روی یه دستورالعملی این جابجاییارو انجام میده.
هان؟!
کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم
سلام
دوستان اینم یک معمای الکترونیکی
http://positivefeedback.blogfa.com/post-5.aspx
من که هر چی فیلمو دیدم نتونستم دلیل الکترونیکیش را متوجه بشم ؟ oo:
شما ببینید جواب این معما را میتونید بگید؟
جواب این معما بر خلاف آنچه که فکر میکنید زیاد سخت نیست .
من قبلا با یه مشگلی مثل این مواجح بودم!
دلیل آن معما این است که هر کلید و لامپ مقاومت داخلی متفاوتی دارد و جریان از مقاوتی ردخواهد شد که کمتر باشد.
مثلا اگر برای روشن شدن لامپ مقاومتی برابر با 20 لازم باشد :
مقاومت کلید زرد را 13 در نظر بگیریم و مقاومت لامپ زرد را 7
مقاومت کلید سبز را 15 در نظر بگیریم و مقاومت لامپ سبز را 5
مقاومت کلید آبی را 17.........
خوب پس نمیشه مثلا لامپ سبز را با کلید زرد روشن کرد.چون مجموع مقاومت داخلی آنها 18 میشود.
#:S
یک مثال عملی که خودم با آن روبرو بودم :
دو یا سه عدد لامپ مهتابی 20 یا 40 وات را با هم موازی کنید و آنها را با یک ترانس روشن کنید.
متوجه خواهید شد که فقط جریان از یک مهتابی عبور خواهد کرد و فقط همان مهتابی روشن خواهد شد و اگر جای آن را با دیگر مهتابی های خاموش عوض کنید باز هم جریان از آن عبور خواهد کرد و دوباره همان مهتابی روشن میگردد.
:nerd:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه