اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

درمورد پرسش دوم اینکه مسافرهای اتوبوس دارن میرن زیارت سرنشینهای اتوبوس هم دو نفر نیستن بیشتر ازدونفراند یعنی اینکه به تعداد صندلی ها هستند-خوب حالا همه برای استراحت پیاده شدند.یکی دیگه که در ان محل بوده و از سر نشینهای اتوبوس نبوده میاد دست میزاره رو شونه راننده میگه:آقای راننده بیا کنار کارت دارم از کجا فهمیده؟که این راننده است؟
    در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

جواب سوال دوم:همه مسافرای اتوبوس زن بودن و راننده مرد(و یا برعکس :icon_razz

دیدگاه

دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردی! تاپیک معما در این بخش وجود داره!لطفا با یکی از مدیران صحبت کن تاپیک رو ادغام کنند
        در ضمن این سوالاتت کلا مشکل داره و غیر استاندارد هست!

دیدگاه

سلام
          راننده فردی هست که آخرین نفر پیاده شده
          و یا اینکه
          :
          نوشته اصلی توسط مهدی پورعلی
          جواب سوال دوم:همه مسافرای اتوبوس زن بودن و راننده مرد(و یا برعکس :icon_razz
          موفق باشید :smile:
          [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
          ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

واسه دومی از کجا معلوم اون طرف راننده بوده؟ اشتباهی دست رو شونه ی چه کسی گذاشته من نمیدونم ؟ ولی از کجا معلوم دستش رو شونه راننده نگذاشته ؟
            ولی خوب فکر میکنم همه مسافرا راننده بودن :wow: :applause:
            ژیوار یعنی زندگی
            ز پوچ جهان هیچ اگر دوست دارم ترا،ای کهن بوم و بر دوست دارم
            ترا ، ای کهن زادبوم بزرگان بزرگ آفرین نامور دوست دارم

دیدگاه

با درود. . .
              0- جناب شفقی یه جای دیگه به شما تذکر داده بودن که توی تاپیک مربوطه بحث کنید. بهتر بود این سوالات رو در تاپیک خودش میزاشتی تا اینکه یه تاپیک جدید براش باز کنی!!! دیگه چرا لج میکنی؟؟؟ :mrgreen:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=10159.0

1- توی اون موقع سایه ای در کار نیست!!!

2- وقتی همه دارن میرن زیارت و راننده فقط لباساش عادیه!!! دیگه معلومه دایی :mrgreen:

3- بزار سقوط کنه تا ببینیم چی میشه!!! نه بابا سنگین ترینو بندازن پایین و بعد نگاه کنن ببینن چطور رو زمین پخش میشه و دل و رودش میپاشه رو زمین .......!!!!!!!! :twisted:

4- عدد 2520 . البته اینو تو کتاب سوالات محیرالعقول از امام علی خونده بودم! :mrgreen:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

برا اولی درسته سایه ای در کار نیست
                برای دومی مسافرای اتوبوس زن بودن
                برای سومی درسته سنگینه رو میندازیم پایین تا بی عدالتی نشه
                برای چهارمی 2520 درسته
                ازدوست عزیزی که به !!راحتی!!اینها روجواب داده تشکر میکنم.
                --- 0درمورد تاپیکی که تذکر داده شده بود.اینو باید بگم اول عذر خواهی میکنم اگه کسی بد برداشت کرده ومن فکرمیکردم بعد از تذکر تاپیکم حذف بشه-

5- ان چیه که 3پایی ازتپه میره بالا و 4پایی از تپه میاد پایین؟

6-یک شرکت بزرگ داریم که دارای هفده بخش کلیه که این هفده بخش دارای زیرمجموعهای مربوط به خودشون هستند حالا صاحبشون تصمیم داره انها را به نسبتی که میگم بین سه نفر تقسیم کنه بدون اینکه عدد اعشاری بشه باید دراین تقسیم بندی عدد صحیح باشه که تقسیم بندی درست صورت بگیره
                نفر اول باید2/1 یک دوم بگیره ازهفده بخش
                نفردوم باید3/1 یک سوم بگیره ازهفده بخش
                نفرسوم باید9/1 یک نهم بگیره ازهفده بخش
                حالا تقسیم بندی باشما؟

دیدگاه

[color=navy][b]دوست من سوالات قدیمی هستن :mrgreen:

نوشته اصلی توسط hamed125
                  اینم که اصلا سوال نیست، داستانه!!!( توی قطار، 2تا مهندس!!!)

6- اینم مال همون کتابه که بالا گفتم(مال امام علی(ع)):
                  با فرض اینکه 18 بخشه: 9 تا رو به اولی، 6 تارو به دومی، 2 تارو به سومی میدیم و دست آخر همون 17 تارو قسمت کردیم.(در کتاب مذکور تقسیم بندی شتر گفته شده! :mrgreen

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

*تشکر*

ان چیه که نه دست داره نه پا تادلت هم بخواد می تونی آب بهش بدی؟(راهنمایی مواد سازنده نوعی خوراکی)
                    جواب

دیدگاه

تاپیک جدید با تاپیک قدیمی ادغام شد لطفا همین جا بحث کنید!
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

جناب hamed125 عزیز !!
                        شما اگه واسه خودتون احترام قائل نیستن واسه مخاطبای این سایت احترام قائل بشید.
                        افرادی که در این سایت عضو هستند مهندسند ، اونم مهندس برق
                        یه سری به صفحات اول این پست بزنید و معما های زیبا و پرمغز جناب حامد رو ببینید تا فرق بین معما و جک ولطیفه را متوجه بشید.
                        واقعا اسم اینا رو میزارید معما و تست هوش!!!!!
                        نوشته اصلی توسط hamed125
                        ان چیه که نه دست داره نه پا تادلت هم بخواد می تونی آب بهش بدی؟(راهنمایی مواد سازنده نوعی خوراکی)
                        جواب
                        نوشته اصلی توسط hamed125

شما با این سوالاتون شان این تاپیک و معما و مخاطبانش رو پایین اوردید.

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                        تاپیک جدید با تاپیک قدیمی ادغام شد لطفا همین جا بحث کنید!
                        جناب شفقی عزیز واقعا از شما انتظار نداشتم این جک و لطیفه ها رو بیایید تو پستی بزارید که این همه معماهای زیبا توش مطرح شده بود.
                        واقعا اگه یه غریبه به این تاپیک سر بزنه چی راجع به ما میگه؟
                        دنیا دو روز است:
                        یک روز با تو و یک روز علیه تو
                        روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

دوستان عزیزم پست های اضافی حذف شد ولی در صورت ادامه بحث و توهین کل تاپیک قفل میشه پس لطفا رعایت کنید!

نوشته اصلی توسط sangesaria
                          جناب شفقی عزیز واقعا از شما انتظار نداشتم این جک و لطیفه ها رو بیایید تو پستی بزارید که این همه معماهای زیبا توش مطرح شده بود.
                          کاری که انجام میدم به معنای موافقت با تاپیک نیست.قبلا تست کردیم که با سختگیری بیش از حد به جایی نمیرسیم! پس نمیشه اعضا رو محدود به سلیقه خودمون بکنیم!
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سه تا ظرف با گنجایش10لیتر-7لیتر-3لیتر
                            که درون ظرف 10لیتری به اندازه 10لیتر اب است داریم
                            میخواهیم این 10لیتر رابه دو قسمت یعنی 5لیتری تبدیل کنیم
                            توجه کنید که بر روی ظروف مقداری(سی سی) نوشته نشده است.چگونه این10 لیتر را به 2قسمت5لیتری تبدیل کنیم به یاد داشته باشید داخل ظرفهای7و3لیتری چیزی نیست؟

دیدگاه

جواب

رخصت

باتوجه به اینکه بچه شهرستان هستم فکرکنم جواب معما:خمیر هست
                              درمورد ظرفها من تا اینجا رسیدم که
                              اگه ظرف 10لیتری را داخل ظرف7لیتری تا جایی خالی کنیم که سطح اب داخل ظرف10لیتری با ظرف 7لیتری برابر باشد یعنی وقتی سطح هردو باهم برابرباشه پس مقدار اب دردو ظرف باهم برابر است 10=5+5به شرط اینکه اندازه هردوظرف ازنظر شکلی برابر وظرف شفاف باشد تا درون ان دیده شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AKB2011

جواب

رخصت

باتوجه به اینکه بچه شهرستان هستم فکرکنم جواب معما:خمیر هست
                                درمورد ظرفها من تا اینجا رسیدم که
                                اگه ظرف 10لیتری را داخل ظرف7لیتری تا جایی خالی کنیم که سطح اب داخل ظرف10لیتری با ظرف 7لیتری برابر باشد یعنی وقتی سطح هردو باهم برابرباشه پس مقدار اب دردو ظرف باهم برابر است 10=5+5به شرط اینکه اندازه هردوظرف ازنظر شکلی برابر وظرف شفاف باشد تا درون ان دیده شود.
                                خوبه که گفت ظروف مدرج نیست :mrgreen:

7 لیتری رو ر می کنی و و 3 لیتری رو از 7 لیتری پر می کنی تا 4 لیتر توی 7 لیتری بمونه
                                3 لیتر دیگه توی ظرف 3 لیتری می ریزی در نتجه 1 لیتر توی 7 لیتری و 9 لیتر توی 10 لیتری مونده
                                1 لیتر رو توی ظرف 3 لیتری می ریزی تا و ظرف 7 لیتری رو پر می کنی در نتیجه 2 لیتر توی 10 لیتری مونده
                                با ظرف پر شده 3 لیتری و رختن توی 10 لیتری 5 لیتر داری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X