اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

سلام
    این عکس یکبار در همین جستار توسط یکی از دوستان مطرح شد ولی جوابی به اون صورت داده نشد.دوستان چه توجیهی برای این عکس دارن:

اینم بگم که هیچ ترفندی که ناشی از تغییر کانون توجه و تمرکز هواس باشد در اون نیست.

و یک مورد بسیار جالب: باورتون میشه سطح مقطع A و B با هم همرنگ اند:

اگه باورتون نمیشه اینجا رو ببینید یا خودتون با قطرهچکان فتوشاپ امتحان کنین!
    http://www.gozir.com/logman/wp-content/uploads/2007/05/illusion.html

اینم که هم یک نمونه از خطای دید دیدنی:
    http://i.imgur.com/Yd4xq.png

دیدگاه

جواب معمای بیل گیتس برای استخدام مهندس شرکتش:ابتدا یکی از لامپ ها را روشن می کنی و مدت زمانی مثلا نیم ساعت صبر می کنی و بعد لامپ دوم را روشن می کنی سپس به اتاق لامپ ها میری لامپی که خاموشه معلومه مربوط به چراغیه که زده نشده لامپی که روشن تره و داغ تره مربوط به چراغیه که نیم ساعت زودتر روشن شده و لامپ روشن خنک تر هم که معلومه :wow:

دیدگاه

سلام دوستان امیدوارم تکراری نباشه . استادمون یه بار حلش کرد الان یادم رفته جوابشو :
        3 نفر با هم میرند توی یه فروشگاه.یه جنسی(مثلا یه توپ)میخرند که قیمت جنس میشه 30000 تومن.(نفری 10000 تومن).بعد ساعتی که صاحب فروشگاه میاد میبینه شاگردش 5000 اضافه گرفته از اون 3 نفر.5000 تومنو میده به شاگرده که ببره پس بده.شاگرده تو راه 2000 میزنه به جیبش و به هر کدوم از اونا نفری 1000 میده و بر میگرده.با این 1000 تومنی که اونا گرفتن به عبارتی خریداران نفری 9000 تومن پول دادن پای اون توپه که 3 تا 9000 تومن میشه 27000 تومن به اضافه اون 2000 هزاری که شاگرده زد به جیبش میشه 29000 تومن.حالا شما بفرمایید تکلیف اون 1000 تومنی که مونده تا 30000 تومن بشه چی شد؟؟کجا غیبش زد؟؟؟
        دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
        بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
        در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
        خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط East Power
          سلام دوستان امیدوارم تکراری نباشه . استادمون یه بار حلش کرد الان یادم رفته جوابشو :
          3 نفر با هم میرند توی یه فروشگاه.یه جنسی(مثلا یه توپ)میخرند که قیمت جنس میشه 30000 تومن.(نفری 10000 تومن).بعد ساعتی که صاحب فروشگاه میاد میبینه شاگردش 5000 اضافه گرفته از اون 3 نفر.5000 تومنو میده به شاگرده که ببره پس بده.شاگرده تو راه 2000 میزنه به جیبش و به هر کدوم از اونا نفری 1000 میده و بر میگرده.با این 1000 تومنی که اونا گرفتن به عبارتی خریداران نفری 9000 تومن پول دادن پای اون توپه که 3 تا 9000 تومن میشه 27000 تومن به اضافه اون 2000 هزاری که شاگرده زد به جیبش میشه 29000 تومن.حالا شما بفرمایید تکلیف اون 1000 تومنی که مونده تا 30000 تومن بشه چی شد؟؟کجا غیبش زد؟؟؟
          وقتی 5000 اضافه گرفته یعنی قیمت توپ میشه 25000 تومن. حالا این 25000 رو با اون 2000 انعامی که جمع کنیم میشه 27000.
          با این حساب قیمت توپ برای اون سه نفر در اومده27000
          هر نفر هم 1000 دریافت کردند. این که میشه همون 30000 دیگه؟؟؟؟
          چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

نکته ای که اینجا اشتباه شماست اینکه دزدی اون پسر به مبلغ 2000 تومن هم باید روی پول توپ حساب بشه سه نفر با هم 2000 تومن دادن به خاطر اون پسره فکر کن اونا چقدر پول دادن ؟ 27000 واسه توپ دادن ینی 9000 تومن نفری خوب حالا مشکل اینجاست که شما باید اول پول اونا رو بهشون پس بدین بعد اون 2 تومنو حساب کنید اونا واسه توپ هر کدوم
            9.3333333333333333333333333333 هزار تومن پول دادن ینی فکر میکنن توپ به قیمت 27 هزاره پس واسه هر کی میفته 9.33333333 نه 9 تومن :NO: :NO:
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آ‌وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شدیعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من … می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم :eek: :nerd:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                نکته ای که اینجا اشتباه شماست اینکه دزدی اون پسر به مبلغ 2000 تومن هم باید روی پول توپ حساب بشه سه نفر با هم 2000 تومن دادن به خاطر اون پسره فکر کن اونا چقدر پول دادن ؟ 27000 واسه توپ دادن ینی 9000 تومن نفری خوب حالا مشکل اینجاست که شما باید اول پول اونا رو بهشون پس بدین بعد اون 2 تومنو حساب کنید اونا واسه توپ هر کدوم
                9.3333333333333333333333333333 هزار تومن پول دادن ینی فکر میکنن توپ به قیمت 27 هزاره پس واسه هر کی میفته 9.33333333 نه 9 تومن :NO: :NO:
                ای بابا.... چرا سخت گرفتی؟
                داری واسه خودت میپیچونیش!!!
                من اون 2000 دزدی رو هم در نظر گرفتم. در پست بالا به اسم " انعامی" نوشتم.
                قیمت واسه هر کدوم در اومده 9000 تومن.
                در صورتی که اگر اون پسره دزدی نمیکرد باید
                اون 2000 رو هم تقسیم بر 3 میکردیم و از مبلغ 9000 کم میکردیم. به عبارتی هر نفر میشه 8333.333333333333
                به نظر من اون پسره کار درستی کرده چون در غیر این صورت برای تحویل پولها به مشکل بر میخورد. تازه اگر من جای پسره بودم اون 3000 باقی مانده رو هم میرفتم آدامس میخریدم
                چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

من هم سعی میکنم معماهای خوبی طرح کنم ولی اول از این معمای ساده شروع میکنم!
                  تفاوت بین چیستان و معما در چیست؟
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اقا این هزار تومنی تو جوب مال کیه؟ :NO: :surprised:
                    دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
                    بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
                    در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
                    خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط East Power
                      یادش بخیر خوابگاه که بودیم یکی از بچه ها این مساله رو طرح کرد! کلی فکر و ضرب و تقسیم به هیجا نرسیدیم! oo:

فکر کنم این مسئله رو انیشتین مطرح کرده بود (البته شایعاتی مبنی بر طرح اشخاص دیگه ای هم هست...)

دیدگاه

تفکر درباره ی نمودار
                        درباره ی نمودار زیر فکر کنید
                        « طول ضلع »یک مربع بر روی محور افقی و محیط آن بر روی محور عمودی نشان داده می شود.
                        چطوری؟
                        بیش از آنکه دستهای درخت به نور برسد پاهایش تاریکی را تجربه میکند، گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد

دیدگاه

اگه طول ضلع a باشه محیطش میشه 4a . معادله خط راست هست دیگه. y=4x
                          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                          زبانی اند و نانی اند و جانی
                          به نانی نان بده از در برانش
                          محبت کن به یاران زبانی
                          و لیکن یار جانی را به دست آر
                          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟
                              با سلام
                              اگر منظور جعبه کبریت با یک عدد چوب کبریت باشد،
                              اول اول همه، کبریت روشن می شود،
                              و بعد شمع ، چون آماده برای روشن نمودن است و نور مورد نیاز را تامین می کند...
                              و بعد اگر چراغ نفتی نفت داشته باشد ، چراغ نفتی...
                              و بعد اگر بخاری نفت داشته باشد ، بخاری نفتی...
                              با سپاس
                              گشتی در لاله زار
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

یه معمای واقعی :

فرض کنید شما دارید یک برد حساس رو مونتاژ می کنید. حالا یک سوکت IDC نرگی رو لحیم می کنید. بعد یهو می بینید ای دل غافل جهتش رو برعکس زدید. یعنی 180 درجه چرخیده. ( جهت داره چون یک طرف آن شکاف دارد ). حالا چیکار کنیم ؟

...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                                Ctrl+C , Ctrl+V
                                .................................................. ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X