اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
    با سلام ....

برگرفته از سایت ....

یک فردی اسیر است و باید نجات پیدا کند و برای او دو مسیر فرار وجود دارد.یکی نجات و دیگری نابودیست سر هر کدام از این راهها یک نفر ایستاده یکی کاملا دروغ گو و دیگری کاملا راستگو این فرد با یک سوال چگونه می تواند راه صحیح را پیدا کند ؟ ( فقط یک سوال و فقط از یک نفر – راستگو و دروغگو مشخص نیست – راه برگشتی هم نیست )

و هر کس میدونه بگه از کدوم قانون ریاضی پیروی میکنه ؟
    فرد اسیر باید از شخص الف(ب) بپرسه:اگر از شخص ب(الف) بپرسم راه نجات کدوم طرفه چه راهی رو به من نشون میده؟ و هر طرفی رو که شخص الف(ب) نشون داد راه دیگر رو انتخاب میکنه.دلیلش هم یه ذره فکر کنید می فهمید.

قانون ریاضی اش رو نمی دونم یا فعلا حضور ذهن ندارم.
    جان نباشد جز خبر در آزمون
    هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
      بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
      اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
      حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
      اول بکی از کلیدها را روشن می کنیم کمی صبر میکنیم و خاموش می کنیم بعد یکی دیگه از کلیدها را روشن میکنیم و داخل اونیکی اتاق میشیم یکی از لامپها روشنه معلومه که مال اون کلیدیه که الان زدیم. دو تا لامپ دیگه رو لمس میکنیم هر کدام که داغ بود مال اون کلیدیه که اول روشن و خاموش کردیم. خوب ما مونده ایم و یک کلید و یک لامپ!!!

دیدگاه

اول یکی از کلیدها را روشن میکنیم بعد خاموش میکنیم سپس یکی دیگه از کلیدها را روشن میکینیم و داخل اتاق دیگه میشیم هر کدام از لامپها که روشن بود مال همون کلیدیه که الان زدیم. میمونه دو لامپ و دو کلید. دو تا لامپ دیگه را لمس میکنیم هر کدام داغ بود مال اون کلید قبلیه که اول روشن و خاموش کردیم. خوب ما موندیم یک کلید و یک لامپ!! :agree:

دیدگاه

اگه خیلی به هوش خودتون مغرورین جواب اینو بگین:
          اون چیه که وقتی دنیا میاد 2 تا پا داره. وقتی بزرگ میشه 17 تا پا. و وقتی میمیره 3 تا پا؟

دیدگاه

آقای آقا زاده مردیم از کنجکاوی! جوابش چی مشه بالاخره؟ :mrgreen:
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

جواب معمای قبل رو نمیدونم. اما برام سئوالی مطرح شده که خودم هم جوابش رو نمیدونم.

قبل از اینکه قهوه به ایران بیاد و در ایران شناخته شود چه واژه ای برای رنگ قهوه ای که نشان دهنده رنگ قهوه است به کار برده می شد؟
              ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
              Ctrl+C , Ctrl+V
              .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                جواب معمای قبل رو نمیدونم. اما برام سئوالی مطرح شده که خودم هم جوابش رو نمیدونم.

قبل از اینکه قهوه به ایران بیاد و در ایران شناخته شود چه واژه ای برای رنگ قهوه ای که نشان دهنده رنگ قهوه است به کار برده می شد؟

احتمالا مثل جدول مندلیف که جای عناصر توش خالی بوده و بعداها کشف میشده اسم رنگ قهوه ای هم تو لیست رنگهای ایران خالی بوده!!!=))

به نقل از ویکیپدیا:
                ریشه کلمه قهوه:
                قهوه گرفته شده‌از نام استانی است دراتیوپی Kaffa و واژهٔ انگلیسی Coffee هم از آن گرفته شده‌است و در اتیوپی به آن Bunn و یا Bunna(زبان «امهاری» زبان مردم اتیوپی) و در زبان تیگرینیایی به آن Bunni و در زبانهای دیگر، نامهایی که همه از ریشه کلمه Bunn گرفته شده‌اند نامیده می‌شود.(دانه‌=Bunn) در واقع لغت عربی قهوه خلاصه شده کلمه «قهوه البن»بوده که به معنی شراب گیاه بن است. چون در دین اسلام نوشیدن الکل نفی شده بود، قهوه به عنوانی جانشینی مناسب مورد استفاده قرار گرفت. بعدها کلمه عربی «قهوه» در زبان ترکی به «کهوه» Kahve معروف شد که همین کلمه در زبان ایتالیایی به Caffe و در زبانهای فرانسوی، پرتغالی و اسپانیای به نام Cafe مورد استفاده قرار گرفت. سابقه این لغات به دهه آخر قرن ۱۶ برمی گردد ولی لغت "Coffee" از اواسط دهه ۱۶۰۰ مورد استفاده قرار گرفت.

تاریخچه قهوه:
                قهوه در سال ۸۵۰ میلادی کشف شد. گله‌داری اهل اتیوپی به نام کالدی متوجه شد بزهای گله او بعد از خوردن دانه‌های قرمز رنگ بوته‌ای محلی بسیار پرانرژی و رقص‌کنان گردش می‌کنند. کالدی از دانه‌ها خورد و همان نشاط و سرزندگی را تجربه کرد. می‌گویند کالدی نخستین فردی است که طعم قهوه را چشید. اگرچه در تاریخ اختلاف‌نظر هم وجود دارد و بعضی‌ها یمن را منشا اولیه تولید قهوه می‌دانند.پورسینا حکیم بزرگ ایران، حدود هزار سال قبل در کتاب خود شرح جامعی در مورد قهوه آورده که البته ایرانیان در آن عصر بر آن نام بونو(Buno) نهاده بودند و بوعلی نیز همین واژه را به کار بسته است . این واژه ای است که هنوز در اتیوپی آن را به کار می برند. بوعلی سینا قهوه را به منظور تحریک بیماران افسرده، مورد استفاده قرار داده است.او نقش بالایی در این زمینه دارد.

قهوه در گذر تاریخ:
                ۱- نخستین کافی‌شاپ یا قهوه‌خانه جهان سال ۱۴۷۵ میلادی در استانبول امروزی برپاشد.
                ۲- یمن در قرن پانزدهم مرکز صادرات قهوه به شهرهای بزرگ خاورمیانه و نیز قاهره و استانبول بود.
                ۳- نخستین کافی‌شاپ اروپا سال ۱۶۵۴ میلادی در ونیز افتتاح شد. همچنین آکسفورد و لندن در ۱۶۵۲، پاریس در ۱۶۷۲ و برلین در ۱۷۲۱ شاهد افتتاح نخستین قهوه‌خانه خود بودند.
                ۴- صنعت قهوه برزیل با قاچاق دانه‌های قهوه از پاریس در ۱۷۲۷ آغاز شد.
                ۵- نخستین دستگاه اسپرسوساز خانگی در سال ۱۸۲۲ در فرانسه ساخته شد. علاقمندان قهوه در کشور ایتالیا هم در ۱۹۰۵ شاهد ساخت نخستین دستگاه اسپرسوساز تجاری در کشورشان بودند.
                ۶- دو بار مصرف قهوه در سوئد بخاطر حمایت از اقتصاد ملی ممنوع شد در ۱۷۵۶ و طی ۱۸۱۷-۱۸۲۲ که موفق هم نبود.
                ۶- اکنون قهوه از معروف‌ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌های جهان است. دوستداران این نوشیدنی در سراسر جهان سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد فنجان قهوه میل می‌کنند. بنابراین ادعای بیهوده‌ای نیست اگر بگوییم قهوه پس از نفت دومین مایع پرطرفدار جهان است!
                ۷- بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در حال حاضر برزیل، کلمبیا، پورتوریکو، ویتنام، اندونزی (جاوه)، مکزیک و هند هستند. البته در ۷۰ کشور دیگر نیز قهوه در حجم کمتری تولید می‌شود. از جمله کاستاریکا، هندوراس، نیکاراگوئه، جامائیکا در جنوب و مرکز آمریکا، سوماترا و گینه‌نو در جنوب شرقی آسیا.
                ۸- و اما کشورهایی که بیشترین واردات قهوه را دارند ایالات متحد آمریکا، آلمان، ژاپن، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا هستند.
                ۹- بیشترین میزان مصرف سرانه قهوه در فندلاند، دانمارک، نروژ، سوئد و استرالیاست.

قهوه در ایران:
                قهوه در در زمان صفویه جای خود را در میان نوشیدنی‌های روزانه ایرانیها باز کرد و نمونه‌ای است از ورود ایران به شبکه اقتصادی جهانی آن دوران. تا قرن نوزدهم که چای به نوشیدنی غالب مردم تبدیل شد، همچنان این ماده سیاه و تلخ بسته به منطقه جغرافیایی و طبقه اجتماعی دوستداران خود را داشت. امروزه نوشیدن انواع قهوه از جمله قهوه فرانسه، اسپرسو، کاپوچینو و قهوه فوری وشیرقهوه طرفداران زیادی پیدا کرده. البته قهوه ترک بخاطرمحبوبیت میان ایرانیان ارمنی از گذشته در میان مردم رایج بوده و بواسطه فال قهوه جایگاه خاص خود را داشته. امروز می‌توانید در تمام کافی‌شاپ‌ها و قهوه‌سراها به راحتی این نوشیدنی نشاط‌آور را پیدا کنید. انواع گلاسه‌ها از نوشیدنی‌های مورد علاقه مردم هستند. قهوه از قرن نهم در ایران نوشیده می شد. صوفی ها با کمک نوشیدن قهوه می توانستند خود را برای انجام مراسم مذهبی بیدار نگه دارند.
                در دوران صفوی بود که قهوه خانه ها بعنوان مکانهایی برای تجمع شاعران و هنرمندان در ایران رواج پیدا کرد.
                در سال 1664 کاشف الدین یک داروشناس صفوی، یک رساله در مورد ارزشها و خصوصیات قهوه به شاه عباس دوم تقدیم کرد.
                تاریخ فرهنگ نوشیدن چای در ایران تنها از انتهای قرن پانزدهم شروع شد. از آنجایی که کشورهای تولید کنند قهوه مسافت زیادی تا ایران داشتند، حمل و نقل قهوه به ایران مشکلات بسیار داشت.
                ولی نزدیکی تولید کننده های عمده چای نظیر چین به جاده اصلی تجارت آن زمان یعنی جاده ی ابریشم سبب شد که تجارت و حمل و نقل چای به سهولت بیشتری در ایران صورت بگیرد .
                نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

اینا رو خوندم. ممنون. فهمیدم بونو همون قهوه هست. امابه اسم خاصی بجای واژه قهوه ای اشاره نشده. باید تو متون قدیمی بگردیم شاید چیزی پیدا کنیم.
                  ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                  Ctrl+C , Ctrl+V
                  .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط س.پارســا
                    اسم قهوه رو از اسم رنگ قهوه ای گرفتن وگرنه باید همون اسم فرنگیش رو بکار میبردیم و میگفتیم کافی!!!
                    نه ... نمیتونه اینجوری باشه :NO:

ببینید رنگ هایی که به پسوند "ی" ختم میشن اصولا از چیز های دیگه ای گرفته شدن ...
                    مثل:
                    آبی = رنگ آب
                    کاهی = رنگ کاه
                    نارنجی = رنگ نارنج
                    نقره ای = رنگ نقره
                    ارغوانی = رنگ ارغوان
                    سرمه ای = رنگ سرمه
                    خاکستری = رنگ خاکستر
                    و .....
                    پس اساسا قهوه ای = رنگ قهوه

که دوباره برمیگردیم به :
                    نوشته اصلی توسط کوتلاس
                    ولی جوابشو نمیدونم :angry: لطفا یکی به دادمون برسه...
                    از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

آقای آقا زاده مردیم از کنجکاوی! جوابش چی مشه بالاخره؟
                      ولله من هم چهل سالی هست دارم بهش فکر میکنم ولی چیزی دستگیرم نشده!!
                      :mrgreen:

دیدگاه

راجع به قهوه اطلاعات خوبی بدست آوردم:
                        http://www.princesscoffee.ir/fa/?page_id=47

بر طبق گفته های این سایت اسمش منشا ترکی و عربی داره و به معنی مستی و شرابه!
                        نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
                          با سلام ....

برگرفته از سایت ....

یک فردی اسیر است و باید نجات پیدا کند و برای او دو مسیر فرار وجود دارد.یکی نجات و دیگری نابودیست سر هر کدام از این راهها یک نفر ایستاده یکی کاملا دروغ گو و دیگری کاملا راستگو این فرد با یک سوال چگونه می تواند راه صحیح را پیدا کند ؟ ( فقط یک سوال و فقط از یک نفر – راستگو و دروغگو مشخص نیست – راه برگشتی هم نیست )

و هر کس میدونه بگه از کدوم قانون ریاضی پیروی میکنه ؟
                          فکر کنم پیداش کردم
                          باید از یکیشون(فرق نداره کدوم باشه)بپرسی:
                          به نظرت اگه از بغل دستیت بپرسم راه نجات کدومه،چی میگه؟
                          اون وقت هر کدوم رو اشاره کرد
                          من جهت خلافشو میرم
                          --------------------------------------
                          بعد از خوندن پست ها:
                          اینو که جواب دادن!!! :biggrin: آقا هیجی اشتباه شد
                          اما اون آقاهه جواب رو حفظ بودا!!
                          قانون ریاضی خاصی نداره
                          باید یه کار کنی که جواب منفی در آد!!
                          یعنی منفی در مثبت بشه منفی!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                            ولله من هم چهل سالی هست دارم بهش فکر میکنم ولی چیزی دستگیرم نشده!!
                            عجب آدم نامردی هستید
                            سرکاری ندید دیگهههههههههه :biggrin:
                            شانس اوردم این پستتو خوندم وگرنه نزدیک بود منم یه مدت مدیدی سر کار باشم

دیدگاه

8 تا توپ فلزی کوچیک دارید که از نظر شکل و شمایل شبیه هم هستند
                              اما یکی از این گلوله ها از بقیه سنگین تره
                              چه طور میشه با کمک یه ترازو و 3 بار اندازه گیری
                              گلوله سنگین رو پیدا کرد؟

دیدگاه

تا توپ فلزی کوچیک دارید...
                                این تست هوش هست یا تقسیم باینری؟
                                1- مقایسه 2 گروه چهار تایی با هم.
                                2- مقایسه 2 گروه دوتایی با هم از توپ های کفه سنگین تر.
                                3- مقایسه 2 توپ روی کفه سنگین تر.

فکر کنم اینم یه جورایی قوت قلب برای من بود که بدونم میتونم مسئله حل کنم. نه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X