اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

حامد جان پس اینجوری باید پیش بریم:
    اول یکی از مبلغها یکی از آدمخوارها رو میبره اونور بعد میاد اینور و یکی دیگه از آدمخوارها رو میبره پیش او یکی.بعد میاد اینور و یکی از مبلغها رو میبره اونور و یکی از آدمخوارها رو برمیگردونه.بعد مبلغ دیگرو میبره اونور رودخونه.بعدش هم برمیگرده و اون دو تا آدمخوار رو تو دو نوبت میبره اونور و خودش هم از قایق پیاده میشه.
    بالا رفتیم ماست بود،جواب ما درست بود؟ :biggrin:
    جواب فرگل خانوم هم درسته،البته به شرطی که آدمخوارها قایق سواری بلد باشن.چون معمولا آدمخوار ها تو فکر شکمشونن!
    Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
    Albert Einstein

دیدگاه

آقا رضا جوابتون اشتباست!!!!!!!!!!!!!!!!11
      وقتی مبلغ آدمخوار دوم رو می بره اون طرف ،همونجا می شن دو تا آدمخوار و یه مبلغ
      اون وقت بیچاره تیکه پاره می شه که!!!!!!!!!!!!!!!
      خودم می دونم جواب من درسته :mrgreen:
      گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
      نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
        آقا رضا جوابتون اشتباست!!!!!!!!!!!!!!!!11
        وقتی مبلغ آدمخوار دوم رو می بره اون طرف ،همونجا می شن دو تا آدمخوار و یه مبلغ
        اون وقت بیچاره تیکه پاره می شه که!!!!!!!!!!!!!!!
        خودم می دونم جواب من درسته :mrgreen:
        :biggrin:
        ما که چیزی نگفتیم.اصلا جواب شما درست.بزارید صاحب تاپیک بیاد تا خودش جوابو بگه.
        در ضمن مبلغی که آدمخوار هارو میبره وقتی رسید به ساحل خودش که پیاده نمیشه،میشه؟ oo:
        Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
        Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
          معمای بعدی

[glow=red,2,300](12)[/glow]

سه تا مبلغ مذهبی میرن به یه جزیره . سه تا ادم خوار هم اونجا هست . یه رودخونه هست که باید
          همه اونها از رودخونه رد بشن. چند تا شرط داریم. اول اینکه قایقی که تو رود خونه هست فقط تحمل
          وزن دو نفر رو داره. دوم ، اگه تو هر طرف تعداد آدم خوار ها بیشتر بشه ، مبلغین مذهبی رو می خورن.
          حالا بگین چطوری میشه همه به اون طرف منتقل بشنبدون اینکه کسی خورده بشه.
          بنظر من خود نام مبلغ مذهبی نکته داره.جواب میتونه این باشه که این اقایون میرن میگن که ما
          مبلغ نیستیم بعد دو سه تا حرکت غیر مذهبی انجام میدن تا اینا باورشون شه.بعد مثل ادم سوار قایق میشن
          میرن اونطرف.برای اینکه یکی از شرایط معما نقض نشه یعنی مبلغ مذهبی بودنشون اونطرف که رسیدن میگن
          ما برای حفظ جونمون دروغ گقتیم.ما ها مبلغ مذهبی هستیم.بعد دسته جمعی به ریش ادمخوارا میخندن.
          دوستان واقعا این خودش میتونه جواب باشه. : :mrgreen:mrgreen:

دیدگاه

بنظر من خود نام مبلغ مذهبی نکته داره.جواب میتونه این باشه که این اقایون میرن میگن که ما
            مبلغ نیستیم بعد دو سه تا حرکت غیر مذهبی انجام میدن تا اینا باورشون شه.بعد مثل ادم سوار قایق میشن
            میرن اونطرف.برای اینکه یکی از شرایط معما نقض نشه یعنی مبلغ مذهبی بودنشون اونطرف که رسیدن میگن
            ما برای حفظ جونمون دروغ گقتیم.ما ها مبلغ مذهبی هستیم.بعد دسته جمعی به ریش ادمخوارا میخندن.
            دوستان واقعا این خودش میتونه جواب باشه.
            البته اگه اون آدمخوارها تحصیلکرده باشن،چون اگه نباشن تا بیای توضیح بدی کی هستی،احتمالا دارن شست پاتو کباب میکنن و میخورن. من که فکر کنم همون جواب فرگل خانوم درست باشه.حامد جان،ما که از خیر این معما گزشتیم،یه وقت دیدی الکی الکی هپولی شدیم.
            موفق باشی .
            Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
              پاسخ معمای 12

طرفی که هر 6 نفر ایستادن A و طرف دیگه رودخانه B
              اول باید دو تا آدمخوار سوار قایق بشن ،طرف B یکی شون پیاده شه ،بعد یکی از آدمخوارها با قایق بر می گرده ،اون یکی آدمخوار رو سوار می کنه و طرف B اونو پیاده می کنه ، حالا آدمخواره با قایق می یاد طرف A و پیاده می شه و دو تا مبلغ سوار می شن،در طرف B مبلغ ها پیاده شده و یک آدمخوار و یک مبلغ سوار می شه ،حالا در هر طرف یه مبلغ و یه آدمخوار هست و سوار قایق هم همین طور
              [glow=red,2,300]حالا این دو تا می یان طرف A و هر دوتاشون پیاده شده و دو تا مبلغ سوار قایق می شن،می رن طرف B ،اونجا هر دو پیاده و یه آدمخوار سوار قایق می شه و می یاد طرف A[/glow]حالا در طرف A سه تا آدمخوار , و در طرف B سه تا مبلغ هستن
              حالا آمخوارها دو تا سوار می شن طرف B یکی شون پیاده می شه و یه آدمخوار بر می گرده و اون آدمخوار دیگه رو از طرف A به B می بره!!!!!!
              وقتی آدم وآدم خوار پیاده بشن و دوتا مبلغ سوار قابق بشن ، اون وقت کیا می مونن طرف اول؟ دوتا آدمخوار و یه مبلغ. این طوری که آدمو می خورن؟!!؟
              اگه می خواین من جوابشو تو پیغام خصوصی بهتون بگم

دیدگاه

سلام
                تا اینجاش رو که قبول دارید!!!!!

حالا در هر طرف یه مبلغ و یه آدمخوار هست و سوار قایق هم همین طور

وقتی مبلغ و آدمخوار سوار قایق می یان طرف A ،فرض کن همشون پیاده شن در این صورت طرف A ، دو تا مبلغ و دو تا آدمخوار هستن ، و در طرف B یه مبلغ و یه آدمخوار
                حالا دو تا از مبلغ ها که دو تا بیشتر هم نبودن سوار قایق می شن!!!!!!و می یان طرف B
                در طرف B الان سه تا مبلغ و یه آدمخوار هست و در طرف A دو تا آدمخوار
                حالا آدمخوار طرف B سوار قایق می شه و می ره طرف A
                در طرف A سه تا آدمخوار , و در طرف B سه تا مبلغ هستن
                حالا آمخوارها دو تا سوار می شن طرف B یکی شون پیاده می شه و یه آدمخوار بر می گرده و اون آدمخوار دیگه رو از طرف A به B می بره!!!!!!

شاید یکم بد بیان کردم!!!

اگه این هم می خواین رد کنین جوابشو برام بفرستین
                ولی درسته هااااااا :redface: :mrgreen:
                گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
                  ولی درسته هااااااا :redface: :mrgreen:
                  درسته. :applause:

[glow=red,2,300](16)[/glow]

چجوری میشه 8 تا وزیر رو تو صفحه شطرنج قرار داد طوری که هیچ کدوم نتونن همدیگه رو بزنن؟

دیدگاه

من که روش فکر نکردم. شما روش فکر کنین:

[glow=red,2,300](17)[/glow]

پنج دوست (1)،(2)،(3)،(4)،(5)هر کدوم یه پسر و یه دختر دارن.خانواده های اونا اینقدر به هم نزدیکن که هر کدوم دختر خودشونو به پسر دوستشداده . در نتیجه عروس پدر داماد(1)خواهر زن پسر(2)است و داماد پدر عروس(3)برادر شوهر دختر(4) است.اما گرچه عروس پدر عروس(2)همان مادر همسر داماد پدر داماد(4)را دارد،وضعیت با این واقعیت که هیچ عروسی خواهر شوهر دختر پدر شوهرش نیست،ساده شده است.سوال این است:چه کسی با دختر(5)ازدواج کرده است؟

دیدگاه

من با این خیلی حال کردم.
                      [glow=red,2,300](18)[/glow]
                      اگه خانواده ای یک پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند دیگه شون دختر باشه؟
                      [glow=red,2,300](19)[/glow]
                      شما در حال دویدن در یک مسابقه دو هستید. اگر از نفر دوم جلو بزنید نفر چندم خواهید بود؟
                      اگر در همان مسابقه از نفر آخر جلو بزنید نفر چندم خواهید بود؟
                      اینا خیلی ساده ان ولی جالبن.
                      Albert Einstein

دیدگاه

18 میشه 66 درصد؟

دیدگاه

19
                          اگه از نفر دوم جلو بزنم می شم نفر دوم .
                          در همان مسابقه یعنی چی ؟ یعنی یک مسابقه دو دیگه یا همون ؟ ؟ oo: نفر یکی به آخر ؟
                          من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا طیبی پاک
                            اگه خانواده ای یک پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند دیگه شون دختر باشه؟
                            از لحاظ ژنتیکی رو نمی دونم. ولی به عنوان تست هوش فکز کنم میشه صفر.

اون دوتای دیگه هم که ساده بود.

دیدگاه

[glow=red,2,300](20)[/glow]

دیوفانت از ریاضی دانان یونان باستان بوده که بویژه روی مساله های مربوط به عدد صحیح کار میکرده .بعد از مرگش شاگرداش این نوشته رو روی سنگ قبرش حک کردند:
                              ﴿﴿ اینجا ارامگاه دیوفانتوس است.او عمری طولانی داشت یک ششم سالهای عمرش را در کودکی گذراند , پس از ان یک دوازدهم سالهای عمرش را در جوانی سپری کرد , انگاه پس از انکه یک هفتم از سالهای عمرش هم گذشت ازدواج کرد. پنج سال پس از انکه ازدواج کرد, همسرش برای او یک پسر اورد.سرنوشت چنین بود که این پسر پیش از او درگذرد در حالی که تعداد سالهای عمرش نصف تعداد سالهایی بود که پدرش زندگی کرد.﴾﴾
                              دیوفانتوس چند سال عمر کرد و مرگش چند سال پس از در گذشت پسرش بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
                                من که روش فکر نکردم. شما روش فکر کنین:

[glow=red,2,300](17)[/glow]

پنج دوست (1)،(2)،(3)،(4)،(5)هر کدوم یه پسر و یه دختر دارن.خانواده های اونا اینقدر به هم نزدیکن که هر کدوم دختر خودشونو به پسر دوستشداده . در نتیجه عروس پدر داماد(1)[glow=red,2,300]خواهر زن [/glow] پسر(2)است و داماد پدر عروس(3)[glow=red,2,300]برادر شوهر [/glow] دختر(4) است.اما گرچه عروس پدر عروس(2)همان مادر همسر داماد پدر داماد(4)را دارد،وضعیت با این واقعیت که هیچ عروسی خواهر شوهر دختر پدر شوهرش نیست،ساده شده است.سوال این است:چه کسی با دختر(5)ازدواج کرده است؟

مگه نمی گین اینا هرکدوم یک پسر و یک دختر دارن ؟؟؟؟ در اینصورت چه طوری خواهر زن و برادر شوهر می شه وجود داشته باشه ؟!
                                مطمئنین صورت معما صحیحه ؟ oo:
                                من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...