اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط anahita_hita
    پاسخ شماره 12
    قایق باید سه بار اینارو ببره
    هر بار یک مبلغ مذهبی و یک آدمخوار با هم می شینن توی قایق
    اینجوری همیشه در هر طرف تعدادشون برابره !
    درسته ؟! :rolleyes:

13 هم به نظر من فقط یکیشون قابل اعتماده.

کی جواباشو اعلام می کنین ؟ جایزش چیه ؟ :mrgreen:
    خانم anahita_hita . صورت سوال رو اشتباه فهمیدی. شاید هم من بد گفتم. تو قایق بیشتر از دو نفر نمی تونن بشینن و هیچ قایقرانی هم جز خودشون وجود نداره. حالا دوباره روش فکر کن.
    در ضمن من خودم شخصا جواب ها رو اعلام نمی کنم. هر کی دوست داشت جواب رو بدونه بگه تو پیغام خصوصی بهش بگم.( فقط اون معمای لامپ بیل گیتس رو نتونستم حل کنم)
    نوشته اصلی توسط anahita_hita
    به نظر من فقط یکیشون قابل اعتماده.
    نوشته اصلی توسط احسان محمودی
    فکر کنم فقط یکی از سیاستمدار ها قابل اعتماده! درسته؟

دیدگاه

اینجا بعضی ها دارن شیطونی می کنن ها! :twisted:
      سرتون رو برگه خودتون باشه :NO:

دیدگاه

سلام
        صفحه های قبلی رو کامل نگاه نکردم نمی دونم این معما ها مطرح شده قبلا یا نه !
        بهرحال :

[glow=red,2,300](14)[/glow]

دو عرب با هم مسافرت می کردند یکی از آن ها 5 قرص نان و دیگری 3 قرص نان با خود داشت. عرب سومی به آن ها پیوست. شب شد و همه با هم 8 قرص نان را خوردند . عرب سوم 8 درهم درهم به آن دو عرب دیگر داد که بر سر تقسیم آن بین آن دو اختلاف افتاد.
        آن که 5 قرص نان داشت می گفت : تقسیم باید به نسبت 5 به 3 انجام گیرد و دیگری می گفت :
        باید به تساوی باشد. اختلافشان بالا گرفت و سرانجام از حضرت علی (ع) داوری خواستند. آن حضرت 7 درهم را حق صاحب 5 قرص نان و یک درهم را حق صاحب سه قرص نان دانست!!!!!
        به نظر شما داوری حضرت بر چه پایه ای بوده است ؟
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

؟ :angry: :question:

دیدگاه

خوب اول باید حساب کرد که هر کدومشون چقدر نون خوردن و چقدر به عرب سوم دادن!
            کلاً 8 تا نون داشتن که اگه فرض کنیم به طور مساوی خورده باشن ، هر کدوم 8/3 خوردن.
            _ عرب اول 5 تا داشته و 8/3 رو خورده و 7/3 باقی مونده رو به عرب سوم داده
            _ عرب دوم 3 تا داشته و 8/3 رو خورده و در نتیجه 1/3 به عرب سوم داده
            پس مشخص میشه که عرب اول 7/8 و عرب دوم 1/8 شکم عرب سوم رو پر کردن و واضحه که عرب اول 7 درهم و عرب دوم 1 درهم سهم داره!

دیدگاه

جواب 12
              اول یکی از مبلغا با قایق میره اونور و یکی از آدمخوارها رو میاره اینور،بعد یکی از مبلغها رو میبره اونور و یکی دیگه از آدمخوارها رو میاره اینور.بعد مبلغ باقی مونده رو میبره اونور و اون یکی آدمخوار رو میاره پیش بقیه دوستاش.بعد خودش با قایق میره اونور رودخونه پیش بقیه مبلغ ها.درست یا نه آقا حامد؟ :biggrin:
              Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
              Albert Einstein

دیدگاه

[glow=red,2,300]15[/glow]

پدری از دو پسر تیز هوش خود می خواهد که هرکدام یک عدد انتخاب نمایند و بدون آنکه دیگری متوجه شود ، عدد خود را به او بگویند. پدر بعد از شنیدن اعداد می گوید :
                حاصلضرب دو عددی که آنها انتخاب کرده اند 8 یا 16 می باشد.
                سپس از پسر بزرگتر سوال می کند :
                "آیا می دانی عددی که برادرت انتخاب کرده است چند می باشد ؟"
                پسر بزرگ : "نمی دانم"
                پدر از پسر کوچکتر همین سوال را می پرسد .
                پسر کوچک :" نمی دانم"
                پدر از پسر بزرگ مجددا همین سوال را می پرسد .
                پدر از پسر کوچک مجددا همین سوال را می پرسد
                پدر از پسر بزرگ باز هم همین سوال را می پرسد .
                پسر بزرگ :"می دانم!"
                شما می دانید عددی که پسر کوچک انتخاب نموده چند است ؟

چواب اینو خودم نمی دونم! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                  خوب اول باید حساب کرد که هر کدومشون چقدر نون خوردن و چقدر به عرب سوم دادن!
                  کلاً 8 تا نون داشتن که اگه فرض کنیم به طور مساوی خورده باشن ، هر کدوم 8/3 خوردن.
                  _ عرب اول 5 تا داشته و 8/3 رو خورده و 7/3 باقی مونده رو به عرب سوم داده
                  _ عرب دوم 3 تا داشته و 8/3 رو خورده و در نتیجه 1/3 به عرب سوم داده
                  پس مشخص میشه که عرب اول 7/8 و عرب دوم 1/8 شکم عرب سوم رو پر کردن و واضحه که عرب اول 7 درهم و عرب دوم 1 درهم سهم داره!

دیدگاه

پدری از دو پسر تیز هوش خود می خواهد که هرکدام یک عدد انتخاب نمایند و بدون آنکه دیگری متوجه شود ، عدد خود را به او بگویند. پدر بعد از شنیدن اعداد می گوید :
                    حاصلضرب دو عددی که آنها انتخاب کرده اند 8 یا 16 می باشد.
                    سپس از پسر بزرگتر سوال می کند :
                    "آیا می دانی عددی که برادرت انتخاب کرده است چند می باشد ؟"
                    پدر از پسر کوچکتر همین سوال را می پرسد .
                    پدر از پسر بزرگ مجددا همین سوال را می پرسد .
                    پدر از پسر کوچک مجددا همین سوال را می پرسد
                    پدر از پسر بزرگ باز هم همین سوال را می پرسد .
                    پسر بزرگ :"می دانم!"
                    شما می دانید عددی که پسر کوچک انتخاب نموده چند است ؟
                    عدد انتخابی پسر کوچک، 4 است.
                    برای رسیدن به جواب باید روشهای مختلفی که میتوان ضرب8 و16 رو به دست آورد، در نظر گرفت:

(پسر بزرگ و پسر کوچک)
                    ( 1 و 8 )
                    ( 1 و 16 )
                    ( 2 و 4 )
                    ( 2 و 8 )
                    ( 4 و 2 )
                    ( 4 و 4 )
                    ( 8 و 1 )
                    ( 8 و 2 )
                    ( 16 و 1 )

اون وقت خودتونو مثل من جای یه آدم تیزهوش قرار بدین و به جوابهای برادرتون دقت کنید.

یکی یکی حالتها رو حذف کنید تا فقط حالت نهایی باقی بمونه.

دیدگاه

آقا من دیروز تو یک آزمونی ده تا سوال داده بودن یکیش این بود. جوابش رو نمی دونم.

در دنباله روبرو بجای علامت سوال کدام گزینه را قرار دهیم؟
                      ؟ ,S, S, M, T, W, T

1) S
                      2) M
                      3)W
                      4)F

شهریار
                      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

این می تونه درست باشه

s,s,m ,t,w,t,m,s,s
                        ممکنه جواب m باشه...
                        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا طیبی پاک
                          جواب 12
                          اول یکی از مبلغا با قایق میره اونور و یکی از آدمخوارها رو میاره اینور،بعد یکی از مبلغها رو میبره اونور و یکی دیگه از آدمخوارها رو میاره اینور.بعد مبلغ باقی مونده رو میبره اونور و اون یکی آدمخوار رو میاره پیش بقیه دوستاش.بعد خودش با قایق میره اونور رودخونه پیش بقیه مبلغ ها.درست یا نه آقا حامد؟ :biggrin:
                          نه رضا جان . همشون یه طرفن. یعنی باید هر 6 نفر منتقل بشن اون طرف رودخونه.

دیدگاه

[glow=red,2,300]16[/glow]

مشترک گرامی عطف به دلایل سیاسی این معما فیلتر شده است :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ معمای 12

طرفی که هر 6 نفر ایستادن A و طرف دیگه رودخانه B
                              اول باید دو تا آدمخوار سوار قایق بشن ،طرف B یکی شون پیاده شه ،بعد یکی از آدمخوارها با قایق بر می گرده ،اون یکی آدمخوار رو سوار می کنه و طرف B اونو پیاده می کنه ، حالا آدمخواره با قایق می یاد طرف A و پیاده می شه و دو تا مبلغ سوار می شن،در طرف B مبلغ ها پیاده شده و یک آدمخوار و یک مبلغ سوار می شه ،حالا در هر طرف یه مبلغ و یه آدمخوار هست و سوار قایق هم همین طور
                              حالا این دو تا می یان طرف A و هر دوتاشون پیاده شده و دو تا مبلغ سوار قایق می شن،می رن طرف B ،اونجا هر دو پیاده و یه آدمخوار سوار قایق می شه و می یاد طرف A
                              حالا در طرف A سه تا آدمخوار , و در طرف B سه تا مبلغ هستن
                              حالا آمخوارها دو تا سوار می شن طرف B یکی شون پیاده می شه و یه آدمخوار بر می گرده و اون آدمخوار دیگه رو از طرف A به B می بره!!!!!!
                              گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                              نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

شماره [glow=red,2,300]16[/glow] که تکراریه! :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X