پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
کنجکاو شدم این کانکتورهای اندازه کف دست آلمانی را ببینم باید چیزهای جالبی باشه برا همکارها عکس گرفتید لطفا اینجا هم بگذارید. مگه بچه های سایت دل ندارند؟؟؟؟!!!!! 
ضایعات آهن کیلویی 1000هم نمی خرند اینها توش آهن زرد داره :mrgreen:فکر می کنم مقداریش هم صادر میشه ترکیه
به نظر من حتما نیازی به قفسه نیست انبار داری کارتونی و داخل پاکتهای شماره گذاری شده می تونه جواب بده (پاکتهای زیپ دار)
مگر بعد از فروش دوباره امکان تامین ندارید؟؟؟؟خوب سفارش می دهید و دوباره می خرید نهایت چون تو حراج نبوده قیمت بالاتر می افته غیر از اینه؟؟؟؟
اما کلا خوشم اومد بار جالبی پیدا کردید کسی ندونه فکر می کنه بچه ناف شنزن هستید

چیز هایی که بیرون میریزم هم زیادن ! مثلا یک مدل کانکتور هست که اصلا نمیدونم چی هست ! هر کدوم اندازه کف دست خودشم آلمانی. به 2-3 تا همکار عکس میدم اگر ندونستن چی هست و نخواستن باید بریزم بیرون دیگه !
یا مثلا کلی کانکتور هست که تو راه له شدن باید بدیم این ضایعات آهن مثلا کیلویی 5 تومن بده ببره.
بدبختری داریم خلاصه
یا مثلا کلی کانکتور هست که تو راه له شدن باید بدیم این ضایعات آهن مثلا کیلویی 5 تومن بده ببره.

بدبختری داریم خلاصه

ضایعات آهن کیلویی 1000هم نمی خرند اینها توش آهن زرد داره :mrgreen:فکر می کنم مقداریش هم صادر میشه ترکیه
ببین شدنش که میشه. فقط مشکلی که هست یکهو 100 رنج خازن اضافه بشه ما باید 100 تا قفسه باش جدا کنیم و کلی جای اضافه باید چیزی باشه که پایداری فروش داشته باشه و در آینده هم بتونیم ادامش بدیم اگر خواهان داشت
مگر بعد از فروش دوباره امکان تامین ندارید؟؟؟؟خوب سفارش می دهید و دوباره می خرید نهایت چون تو حراج نبوده قیمت بالاتر می افته غیر از اینه؟؟؟؟
اما کلا خوشم اومد بار جالبی پیدا کردید کسی ندونه فکر می کنه بچه ناف شنزن هستید

دیدگاه