اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Element14 نمایندگی تولید این بردهارو از خود شرکت تگزاس گرفته و شرکت متفرقه به حساب نمیاد. 3rd party شرکت تگزاس در این زمین هست (در آسیای شرقی)
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من هم که گفتم کیفیت بورد مناسبه. اما برای من که این مساله را نمی دونستم امروز کمی ناراحت شدم تا با کمی جستجو متوجه این موضوع شدم. به هر حال شایسته است که در صفحه این محصول این موضوع با مشتری در میان گذاشته بشه.
      موفق باشید.

دیدگاه

سلام
        چرا توی فروشگاه ترانس ندارید؟ من الان ترانس 24 ولت لازم دارم ولی توی فروشگاه اصلا موجود ندارید.
        http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
        پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود .
          سلام
          چرا توی فروشگاه ترانس ندارید؟ من الان ترانس 24 ولت لازم دارم ولی توی فروشگاه اصلا موجود ندارید.
          سلام
          منم این موضوع رو به عرض رسونده بودم، اما مثل اینکه جناب بلورچیان برنامه ای واسش نداره!
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود لطفی
            در بخش فروش بورد BeagleBone هیچ صحبتی در مورد این که این محصول ساخت شرکت اصلی نیست نشده است.
            من یکی از این بوردهای را ار فروشگاه خریدم و متوجه شدم که این بورد محصول شرکت چینی Element14 هست. هرچند به نظر نمیاد مشکلی در محصول و کیفیتش باشه، اما بهتره شما صداقت کامل را با مشتری داشته باشید و این موضوع را قبل از خرید اطلاع دهید. چون ممکنه برای فردی این موضوع مهم باشه.
            سلام
            جهت تسکین شما یه سری مسائل رو بیان میکنم.
            من چندین دوست از کشورهای مختلف دنیا دارم. در ابتدا باید بدونید که هیچ کدوم PCB و مونتاژ بردشون رو خودشون انجام نمی دن! همه میدن چین(مگر در موارد خاص)(همه هم حرفه ای تمام عیار هستن). اگه منبع هم خواستین تا براتون بذارم. دیگه سخته که بگیم یه محصول الکترونیکی متولد بشه و توی چین سرهم نشه(PCBیش زده نشه و اسمبل نشه). قیمت کم + کیفیت عالی در تولید + دستگاه های پیشرفته(خیلی هاشون تا چندین لایه رو هم با قیمت عالی براتون میزنن حتی اگه 1 دونه داشته باشید). در واقع می تونم با اطمینان زیاد بگم همه این بردهای توی فروشگاه های کشور از آردئینو بگیر تا همین بیگل، همه و همه توی چین PCBشون زده میشه و مونتاژ میشن.
            همچنین ECA یه گارانتی 5 روزه واسه این محصول گذاشته(هیچ شرکت دیگه ای این کارو نکرده. تازه شرکت های دیگه رک بیان میکنن که محصول خریداری شده پس گرفته نمی شود.). من تا حالا مشکلی نداشتم که بفرستم ECA واسه گارانتی ولی شک هم دارم که بزنن زیر قولشون و مشکل شما رو حل نکنن.
            بیگل برد خوبیه. یعنی خوب نه، خیلی عالیه. تا حالا هم ECA چندین محموله بیگل وارد کرده و فروخته و یک نفر، تاکید میکنم حتی یک نفر هم نگفته که بردی که خریده خرابه یا ایراد داره.
            با خیال راحت از بردت استفاده کن و ازش لذت ببر. مهم پردازنده این برد و طراحی عالیش هستش که به کار اهمیت میده.
            من نه واسه ECA کار میکنم و نه نوکرشون هستم. اگه برگردی عقب(صفحه قبل) متوجه میشی که یه بحث نه جالب هم داشتیم. ماها حرف حق رو میزنیم. هم واسه شما و هم ECA
            نمی خواییم هیچ کدوم ضرر کنن.
            موفق باشید

دیدگاه

درود
              جناب بلورچیان میخواستم بدونم چرا uln2981 تو لیست فروشگاه نیست؟مصرفش کمه یا بخاطر قیمتش هست؟ :-/ چون یه سری رفتم سمت امجد دونه ای هفت هزارتومن :eek: البته تو اینترنت 6تومن هم بود فکر کنم
              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

اگر تونستید lmc555 هم بیارید! همون 555 هست ولی فرکانسش 3 مگا هرتزه تقریبا 10 برابر
                مقاومتهایی یک درصد هم اضافه کنید -کلا به نظر من به جای مقاومت معمولی 5 درصد یک درصد بیارید

دیدگاه

فکر می انواع اسیلاتورهای معروف برای میکرو کنترلرها هم بیارید خیلی خوب باشه ( اس ام دی) .

و اینکه چند مدل میکروی آرمی که بتواند LCD درایو هم داشته باشد فکر می کنم خیلی خب باشه ( st داره و هم NXP) با اینکار دیگه به آی سی های مثلا ssd1963 دیگه نیازی نیستش !!!

قسمت FPGA هم پر کنید بی زحمت .

فکر می کنم ای سی های فلش موازی خیلی توی سایت خالی باشه !

یه چیز دیگه اینکه ممکنه شما وقتی یه قطعه ای را برای فروش می ذارید یکم گرونتر باشه ولی بعضی از شرکت ها ممکنه باز هم از شما جنس بخرن چون به سایت اطمینان دارن این مطلب را برای این گفتم که نیازی نیست شما فقط سعی کنید ارزون تر بفروشید به نظر من مهم اینکه نیاز اون کارمند شرکت برطرف بشود!

ممنون
                  دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                  وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                  او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام
                    شاید بد نباشه یکم تنوع سنسور ها رو هم بیشتر کنین، سنسورهای جریان، Flow، فلوتر و غیره تو خیلی از پروژه های اتوماسیون بدرد میخورن.
                    مرسی
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 011
                      فکر می انواع اسیلاتورهای معروف برای میکرو کنترلرها هم بیارید خیلی خوب باشه ( اس ام دی) .

و اینکه چند مدل میکروی آرمی که بتواند LCD درایو هم داشته باشد فکر می کنم خیلی خب باشه ( st داره و هم NXP) با اینکار دیگه به آی سی های مثلا ssd1963 دیگه نیازی نیستش !!!
                      ممنون
                      سلام.
                      LPC1788 موجوده ولی از st چیزی نیست.

دیدگاه

سلام

جعبه های بهار تقریباً برای مدارات خیلی فراگیر شده اما برای بستن برد توی اون ها نیاز به پیچ هست که متأسفانه توی فروشگاه ندارید و قیمت کمی هم داره( واقعاً جای این پیچ ها خیلی خالیه). به نظرم پیچ های خودکار شماره 1 یا 2 مناسبه براشون . اگه خواستید بیارید طول پیچ ها نباید بیشتر از 5 میلی متر باشه. پیشاپیش تشکر

مسئله ی دیگه این که من دو تا آداپتور 5 ولت 2 آمپر خریدم ازتون.

آداپتور 5 ولت 2 آمپر دیواریتون مشکلی نداشت و اتفاقاً خیلی هم خوب بود.

اما اونی که بین راهی بود خیلی داغ میشد طوری که وقتی حدود جریان 300 میلی آمپر ازش میکشیدم هسته و اسنابر و سوییچ به شدت داغ میشد و واقعاً ناامیدکننده بود ( توی این جریان کم) .اگه قراره توی این جریان انقدر داغ بشه اصلاً 1 آمپر رو عمراً بتونه بده چه برسه به 2 آمپر. خیلی ببخشید ولی پیشنهادم اینه که نیاریدشون بهتره و با کیفیت ترش رو بیارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                          اما اونی که بین راهی بود خیلی داغ میشد طوری که وقتی حدود جریان 300 میلی آمپر ازش میکشیدم هسته و اسنابر و سوییچ به شدت داغ میشد و واقعاً ناامیدکننده بود ( توی این جریان کم) .اگه قراره توی این جریان انقدر داغ بشه اصلاً 1 آمپر رو عمراً بتونه بده چه برسه به 2 آمپر. خیلی ببخشید ولی پیشنهادم اینه که نیاریدشون بهتره و با کیفیت ترش رو بیارید.
                          بله اینصری اصلا جنسش خوب نبود ... از 2 شنبه جنس جدید جایگزین این مورد میشه.
                          ما کلا آداپتورهامون خوب هستند .... نمیخوایم اعتماد مصرف کننده ها در این زمینه خراب بشه
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                            اگه امکان داره ماسفت IRF2807 رو هم بیارید ،یه ماسفت نرماله که توان و ولتاژ وجریان خوبی داره در عین قیمت مناسبش.
                            خودم 15تایی خریدارم،اگه براتون امکان داره قیمت رو بهم اطلاع بدهید.
                            با تشکر

دیدگاه

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                بله اینصری اصلا جنسش خوب نبود ... از 2 شنبه جنس جدید جایگزین این مورد میشه.
                                ما کلا آداپتورهامون خوب هستند .... نمیخوایم اعتماد مصرف کننده ها در این زمینه خراب بشه
                                جسارتآ 12-2 های صنعتی هم روی 1.5 سوت می کشیدند.
                                2 مورد نصب شده بود که جریان 1.2 بالاتر نمیرفت، یک سال بیشتر عمر نکردند!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X