4 تا سوال سیگنالو شک داشتم نزدم . 4 تاش همون جوابایی که میخواستم بزنم درست بوده و نزدم :angry:
2 تا سوال مدار دوگزینه ای شک داشتم غلطه رو زدم :cry:
خیلی عصبانیم :angry:
ای که دستت می رسد کاری بکن / پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
سلام
خدایشش خیلی سخت بود مخصوصا این کنترل بوووووووووق که خیلی رووش وقت گذاشتم ولی اینجوری بود زبانش اسون بود ریاضی سخت ماشین متوسط مدارم متوسط به بالا
:angry: :angry:
منم کاشان بودم اینجا هم میشه گفت 10% نبودن 10%همون 30دقیقه اول رفتن 20%هم دفترچه اول که تموم شد رفتن و تا وقتی که من رفتم که حدود ساعت 18:45 بود 10 %بیشتر نبودند
جزئیات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۲/ اعلام نتایج نهایی در هفته اول شهریور
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتآوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی WWW.SANJESH.ORG در اختیار داوطلبان قرار میآگیرد.
وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی (دفترچه راهنمای شماره 2) نیز 48 ساعت قبل از نتایج اولیه بر روی سایت سازمان قرار میآگیرد.
توکلی ادامه داد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته میآشوند میآتوانند ضمن مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی (دفترچه شماره 2) و اطلاعیهآهای منتشره سازمان سنجش حداکثر 100 کد رشته محل را انتخاب کرده و بر اساس برنامه زمانی مربوط با مراجعه به سایت سازمان سنجش آنها را در فرم الکترونیکی ثبت کنند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: گزینش دانشجویان در هر یک از کد رشته محلآهای امتحانی از بین داوطلبانی که حداکثر نمره علمی لازم را کسب کرده و مجاز به انتخاب رشته شدند با توجه به نمره کل اکتسابی و اولویت کد رشته محل انتخابی و نتیجه بررسی صلاحیت عمومی مطابق ضوابط مربوط انجام میآشود.
توکلی گفت: گزینش نهایی در تمام کد رشتهآها بر اساس 80 درصد نمره آزمون در هر گرایش و 20 درصد معدل دوره کارشناسی و سهمیه داوطلبان صورت میآگیرد.
* اعلام نتیجه نهایی هفته اول شهریور 92
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی دورهآهای کارشناسی ارشد ناپیوسته 92 در هفته اول شهریور ماه اعلام میآشود تا پذیرفتهآشدگان در رشته و دانشگاه مورد نظر ثبتآنام کنند.
* جزئیات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد
توکلی اظهار داشت: آزمون ورودی دورهآهای کارشناسی ارشد ناپیوسته 92 برای پذیرش دانشجو در 139 کدرشته امتحانی و 6 رشته آموزشی برگزار شد.
وی افزود: ثبتآنام از داوطلبان 133 کد رشته از 139 کدرشته به صورت متمرکز از طریق سایت سازمان سنجش انجام شده و 896 هزار و 125 داوطلب تقاضانامه الکترونیکی ثبتآنام را تکمیل کردند که از این تعداد 458 هزار و 801 نفر زن و 437 هزار و 324 نفر مرد هستند.
به گفته وی 51.20 درصد داوطلبان که در این دورهآها ثبتآنام کردند زن و 48.80 درصد مرد هستند.
* کاهش داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد نسبت به سالآهای گذشته
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به کاهش داوطلبان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 92 نسبت به سالآهای گذشته، گفت: تعداد داوطلبان در حدود 34 هزار و 90 نفر کمتر از سال گذشته است.
وی افزود: از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب ثبتآنام کننده 90 هزار و 58 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در گزینش و آزمون کدرشته امتحانی دوم از میان 66 کد رشته امتحانی شناور مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک علاوه بر کد رشته اول اعلام کردند.
توکلی گفت: ثبتآنام از داوطلبان 6 کد رشته دیگر از 166 کد رشته با نظارت سازمان سنجش و توسط دستگاهآهای اجرایی مربوط انجام و با هماهنگی سازمان سنجش در شهرستان تهران برگزار شده است.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه زمانی معین آزمون 133 کد رشته امتحانی در صبح و بعد از ظهر چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 18،19 و 20 بهمن ماه سال 91 در 44 شهرستان کشور و 115 حوزه امتحانی مستقر در دانشگاهآها و موسسات آموزش عالی برگزار شد.
وی افزود: همچنین از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب 741 هزار و 232 نفر در جلسه آزمون حاضر شده و تعداد 154 هزار و 893 نفر غایب بودند. به عبارتی 82.72 درصد داوطلبان در جلسه آزمون حاضر بودند و 17.28 درصد غایب بودند.
توکلی عنوان کرد: از تعداد 741 هزار و 232 داوطلب حاضر در جلسه نیز تعداد 71 هزار و 53 نفر در جلسه آزمون کدرشته امتحانی دوم نیز حاضر بودند. یعنی از تعداد 90 هزار و 58 داوطلب که علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند تعداد 71هزار و 53 نفر حاضر بودند.
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه ها در تاریخ 22 اردیبهشت به صورت کارنامه منتشر می شود. دفتر چه راهنمای شماره 2 یک روز پیش از آن یعنی 21 اردیبهشت روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد. داوطلبان می توانند تا 100 رشته محل را انتخاب کنند. توکلی اعلام کرد فرایند انتخاب رشته طی روزهای 24 تا 28 اردیبهشت صورت می گیرد.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دوستان اگه کارنامه هاتونو برای دسترسی داوطلبای ارشد 93 اینجا قرار بدین ممنون میشم که برا بقیه ام مفید باشه و تبریک به همه دوستان که به نتیجه دالخواهشون رسیدن.
سلام.اول باید تبریک بگم به همه دوستان موفق و آروزی سلامتی و صبر برای کسانی که می خوان دوباره یا امسال امتحان بدن:read:
من همونطور که عرض کردم تا حالا یک تست هم نزدم و اصلا هم برای کنکور نخونده بودم چون نه قصد ادامه تحصیل در ایران دارم و نه شرایط من به خاطر اشتغال به ترم 4 کارشناسی ناپیوسته و موضوع پایان نامه و کارآموزی و نیز مهمتر از همه به خاطر فوت پدر عزیزم شرایط وحشتناکی داشتم.به هر حال با همون اطلاعات دانشگاه و کتب مرجع نتیجه خیلی خوبی گرفتم (البته با شرایط ذکر شده،وگرنه خوبه نه خیلی خوب ) انگلیسی: 66.66
ریاضیات: 33.33
مدارهای الکتریکی: 55.55
الکترونیک: 0 ماشین الکتریکی: 22.21- که همین رتبه منو به طرز وحشتناکی خراب کرد و برد تا اینی که الان هست،وگرنه زیر ........... می شد :cry2: سیستم های کنترل خطی: 44.44
الکترومغناطیس: 11.11
تجزیه و تحلیل سیستم ها: 28.28 (ما در علمی کاربردی اصلا این درس ضریب 4 رو نمی خونیم :angry بررسی سیستم های قدرت:0 مدار منطقی و ریز پردازنده: 11.10- (یک زمانی کسی بودم تو این درس ولی ریزه کاری داره آدم یادش میره دیگه ) مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 33.33
معدل موثر: 19.02 (البته بالاتره ولی دانشگاهم داغونه دیگه) رتبه ها:
الکترونیک(1): 243 قدرت (2و5و6): 187 مخابرات (3): 171 کنترل (4): 264 بیوالکتریک(7): 106 مکاترونیک(8):424
آدما از پیروزی خوشحال میشن ولی خوب با اینکه من انگیزه ای ندارم ولی از رتبم خوشحال شدم و می خوام انتخاب رشته کنم. برای هر گرایش حدودا کدوم دانشگاه ها میشه قبول شد؟
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
راستی یکی از دوستام رتبه هاش این شده که لطف کنید بگین کدوم دانشگاه ها در هر گرایش قبول میشه: الکترونیک: 790
قدرت: 742
مخابرات: 693
کنترل: 1183
بیوالکتریک: 630
مکاترونیک: 1876
خوبه رتبش. اینم بی زحمت بگین ممنون میشم.
با آرزوی موفقیت برای همه
جانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه