اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

من انتخاب اول و دومم رو مدار سیستم روزانه شبانه دانشگاه تهران زدم کسی چیزی ازش میدونه چه استادایی خوبن تو چه زمینه تحقیقاتی وارد شم درس های اختیاریش چی چیزایی هستند ایا اینده کاری داره؟ کسی هست ما رو کمک کنه؟ :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام.
      جناب کفایی سوالاتون کلی هستن، و نیاز داره که بیشتر سرچ کنید راجع بهشون، در مورد چارت دروس هر گرایش و سر فصل های اونا میتونین از این سایت pdf مربوط به اون رو دانلود کنید:
      http://ee.sharif.ir/indexacademic_f.htm (با تشکر از جناب پاشایی که این آدرس راهنمایی ایشون بود :smile
      راجع به زمینه تحقیقاتی استادها هم، فکر میکنم سایت خود دانشگاه تهران کمک بهتریه...
      یه سر هم اینجا بزنید:
      http://www.iran-eng.com/showthread.php/447612-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-92/page91?p=6335382#post6335382
      زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
      امتحان ریشه هاست
      ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
      زندگی چون پیچک است
      انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

از این که من رو کمک می کنین کمال تشکر را دارم اما این PDF که قبلا هم مطالعه کرده بودم مربوط به دانشگاه شریف که رشته ای به نام مدارسیستم نداره من کلا نمیدونم که چی کار می خوام بکنم یه سری میگن طراحی مدار است اصلا طراحی مدار خصوصا IC کاربردی داره؟ یه سری میگن مثل مخابرات سیستم پردازش سیگناله حالا من موندم

دیدگاه

سلام.
          دوستان هنوز هم سایت سنجش بازه و میشه ویرایش کرد!
          من خودم همین الان سومین ویرایشمم کردم :nerd:
          زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
          امتحان ریشه هاست
          ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
          زندگی چون پیچک است
          انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

سلام دوستان

به نظرتون با 661 الکترونیک روزانه آنالوگ یا دیجیتال شهید بهشتی رو قبول میشم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
              سلام دوستان

به نظرتون با 661 الکترونیک روزانه آنالوگ یا دیجیتال شهید بهشتی رو قبول میشم؟؟
              سلام به شما
              تبریک میگم و باید بگم بله تقریبا قطعی هست.خیالتون راحت :applause:
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اقا من از یک نفر که دکترا مدارسیستم تربیت مدرس بود در مورد ندار سیستم پرسیدم همش طراحی مدار که گفت تو ایران براش جاهای خیلی کمی کار هست تا من فهمیدم نیم ساعت مونده بود که انتخاب رشته تموم شه رفتم و اونو عوض کردم :wow:
                1- مخابرات سیتم تهران روزانه
                2- مخابرات سیستم تهران شبانه
                3-مخابرات سیستم امیرکبیر روزانه
                4-مخابرات سیستم امیرکبیر شبانه
                5-مخابرات سیستم تربیت مدرس
                با رتبه 128 تو کدوم قبول میشم؟
                راستی گفت که مخابرات سیستم خیلی گسترده است و کار زیاد داره
                لطفا جواب بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                  اقا من از یک نفر که دکترا مدارسیستم تربیت مدرس بود در مورد ندار سیستم پرسیدم همش طراحی مدار که گفت تو ایران براش جاهای خیلی کمی کار هست تا من فهمیدم نیم ساعت مونده بود که انتخاب رشته تموم شه رفتم و اونو عوض کردم :wow:
                  لطفا جواب بدین
                  درسته که واسه ارشد گرایش های الکترونیک جالبی شو از دست میده ولی یک گرایش جالب دیگه داره مثل دیجیتال . و در عوض مخابرات واسه ارشد جالبتر میشه گرایش سیستمش .
                  ولی سوال من اینه که چرا الکترونیک گرایش دیجیتال نزدی ؟

سوال بعدیم اینه که چرا شریف سیستم نزدی ؟
                  مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوست من شریف سیستم عمرا قبول بشم با 128 در مورد گرایش دیجیتال هم همش برنامه نویسی که خودت هم می تونی یاد بگیری تازه خیلی از دزساش هم تو مخابرات سیستم هست و یک مبحث علمی قوی توش نیست حالا من کجا با 128 قبول میشم؟ به نظر من چون دیجیتال رشته جدیدیه پیشنهاد نمیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                      دوست من شریف سیستم عمرا قبول بشم با 128 در مورد گرایش دیجیتال هم همش برنامه نویسی که خودت هم می تونی یاد بگیری تازه خیلی از دزساش هم تو مخابرات سیستم هست و یک مبحث علمی قوی توش نیست حالا من کجا با 128 قبول میشم؟ به نظر من چون دیجیتال رشته جدیدیه پیشنهاد نمیدم
                      انشالله که دانشگاه روزانه تهران قبول بشید .

خوب شما شبانه ها رو هم زدی یعنی شبانه یه شریف هم با این رتبه ی خوب قبول نمیشی ؟
                      و اینکه یعنی نمیشه دروس سیستم مخابرات رو توی خونه یاد گرفت ؟
                      اگه میشه مبحث علمیه قوی ای که شما ازش صحبت میکنید و میگید توی دیجیتال نیست و توی سیستم مخابرات هست توضیح بدید که کدوم مبحثه ؟
                      چون منو از دیجیتال زده کردید البته قبلا من با خودم حرف شما رو میگفتم می گفتم دیجیتال و خودمم میتونم توی خونه یاد بگیرم دلیل دیگر از بچه های کامپیوتر هم می ترسیدم ولی دیدم یادگیری یا آشنایی ملاک نیست در جامعه ای که دست ها بسیارند حرفه ای شدن ملاکه و اینکه 6 واحدش برنامه نویسیه دیگه بقیش که ربطی به کامپیوتر و برنامه نویسی نداره ، داره ؟ از همه مهمتر دل آدمه ببینه با چیه ولی خوب عقل هم که غاتی میشه دیگه تصمیم گیری مشکل میشه دل یه چیز میگه عقل یه چیز .
                      البته منم حرف شما رو قبول دارم سیستم بازار کارش بیشتر از دیجیتاله .
                      البته من شاید برای رباتیک خوندم گرچه می ترسم قبول نشم و احتمال قبولی یک درصد بیشتر به خودم نمیدم .
                      گرچه توی این مدت گرایش های زیاد فکر منو درگیر کرده مثل دیجیتال الکترونیک و سیستم مخابرات و بیوالکتریک و مکاترونیک و رباتیک . واقعا نمیدونم برای سه تای اول بخونم یا دو تای دوم چون درسهاش فرق می کنه . شاید هم اصلا بیخیال درس شدم چون که خودم را خوب میشناسم و میدانم در تست زنی بسیار ضعیفم .

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                        لطفا جواب بدین
                        کار خوبی کردین که راه رو برای ما که به الکترونیک های تهران چشم دوختیم باز کردین!مرسی

دیدگاه

آقای کفایی حالا دیگه دیر شده که اینو مینویسم ولی در مورد قبولی باید بگم که به نظرم بهتر بود با این رتبه روزانه می خوندین در امیرکبیر.شما با این اولویت بندیتون شبانه تهران قول میشید احتمال زیاد.به هر حال موفق باشید.شبانه هزینه بالایی داره و رنک تهران و امیرکبیرم خیلی تفاوت کمی داره.
                          در ضمن من فارغ التحصیل لیسانس الک دیجیتال بهشتی رو دیدم و باهاش کلی حرف زدم تو نصیر که برای مشاوره رفته بودم و دیدم زمینه های کار زیاد داره و استاد معروفی تو بهشتی هست که خیلی فعاله و اون خانم تا حالا 4 مقاله داده که 3تاش isi هست!!!! البته خودشم گفته بود که استادش اگر کمی کمکم بکینم اسمشونو میاره تو نویسندگان که دیگه باید دید اسم چندمه.کلا دیجیتال ظاهرا عالی به نظر میرسه
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            آقای کفایی حالا دیگه دیر شده که اینو مینویسم ولی در مورد قبولی باید بگم که به نظرم بهتر بود با این رتبه روزانه می خوندین در امیرکبیر.شما با این اولویت بندیتون شبانه تهران قول میشید احتمال زیاد.به هر حال موفق باشید.شبانه هزینه بالایی داره و رنک تهران و امیرکبیرم خیلی تفاوت کمی داره.
                            در ضمن من فارغ التحصیل لیسانس الک دیجیتال بهشتی رو دیدم و باهاش کلی حرف زدم تو نصیر که برای مشاوره رفته بودم و دیدم زمینه های کار زیاد داره و استاد معروفی تو بهشتی هست که خیلی فعاله و اون خانم تا حالا 4 مقاله داده که 3تاش isi هست!!!! البته خودشم گفته بود که استادش اگر کمی کمکم بکینم اسمشونو میاره تو نویسندگان که دیگه باید دید اسم چندمه.کلا دیجیتال ظاهرا عالی به نظر میرسه
                            من هم با گفته های آقای پاشایی موافقم . چون که زمانی توی شبانه بخونی مشکلات هزینه اش اذیتت می کنه و اینکه به نظر من زیاد فرقی بین شریف و تهران و امیرکبیر نیست . ولی انشالله توی روزانه تهران قبول بشی. شاید هم حکمتی بوده .

دیدگاه

راستش اول من روزانه دو تا دانشگاه رو زده بودم اما استادم (استاد باغستانی) گفت برای پول نباید از دانشگاه تهران بگذری پس من هم انتخابمو عوض کردم اما حالا فهمیدم اشتباه کردم اما پدرم گفت اشتباهیه که شده و نباید در مورد خرجش نگران باشم تو سایت http://bargharshad.blogfa.com/ هم گفته که شهریه ثابتش 500 تومنه مثل دانشگاه ازاد خودمون حالا کم کم میفهمم اشتباه کردم :cry2:
                              در مورد دیجیتال هم من افرادی رو میشناسم که وسط کاردانی درس خوندن ول کردن اما از نظر برنامه نویسی انواع میکرو و FPGA و پردازش تصویر برای خودشون استادین پس نتیجه گرفتم برم مخابرات سیستم تا چیز هایی یاد بگیرم که از انها جلو بیفتم مثل رادار که عمرا بتونن یاد بگیرن اخرش هم زیر دست خودم میشن :biggrin:

دیدگاه

اقا حالا که می بینم دیجیتال هم گرایش بدی نیست چیزهایی که داره رو دوست دارم حالا که گفتین بدتر اعصابم خورد شد :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X