اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

http://www.iran-eng.com/showthread.p...8%AF-92/page15

اولا به مهندس احمد پاشایی و دوستشون تبریک میگم واقعا عالیه رتبتون
    فایلو نتونستم اینجا بذارم براتون واسه همین آدرس لینکشو توو سایت دیگه گذاشتم همون اول پیجه که در جواب به یکی از دوستان فایل پی دی اف گذاشتم
    مربوط به قبولیای پارساله امیدوارم مفید باشه

دیدگاه

من هیچی نخونده بودم و همرو شانسی زدم.حتی بعضی موقع به سوال هم نگاه نکرده بودم.ولی تا حد اقای پاشایی منفی نزدم.هر چند مثبت هم نداشتم
      18125
      و غیر انتفاعی در گرایش 1 مجازه
      بزنید به افتخار من :applause: :applause: :applause:
      من که خیلی امیدورام :mrgreen:
      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
        سلام.اول باید تبریک بگم به همه دوستان موفق و آروزی سلامتی و صبر برای کسانی که می خوان دوباره یا امسال امتحان بدن:read:
        من همونطور که عرض کردم تا حالا یک تست هم نزدم و اصلا هم برای کنکور نخونده بودم چون نه قصد ادامه تحصیل در ایران دارم و نه شرایط من به خاطر اشتغال به ترم 4 کارشناسی ناپیوسته و موضوع پایان نامه و کارآموزی و نیز مهمتر از همه به خاطر فوت پدر عزیزم شرایط وحشتناکی داشتم.به هر حال با همون اطلاعات دانشگاه و کتب مرجع نتیجه خیلی خوبی گرفتم (البته با شرایط ذکر شده،وگرنه خوبه نه خیلی خوب )
        انگلیسی: 66.66
        ریاضیات: 33.33
        مدارهای الکتریکی: 55.55

الکترونیک: 0

ماشین الکتریکی: 22.21- که همین رتبه منو به طرز وحشتناکی خراب کرد و برد تا اینی که الان هست،وگرنه زیر ........... می شد :cry2:
        سیستم های کنترل خطی: 44.44
        الکترومغناطیس: 11.11
        تجزیه و تحلیل سیستم ها: 28
        (ما در علمی کاربردی اصلا این درس ضریب 4 رو نمی خونیم :angry
        بررسی سیستم های قدرت:0
        مدار منطقی و ریز پردازنده: 11.10- (یک زمانی کسی بودم تو این درس ولی ریزه کاری داره آدم یادش میره دیگه )
        مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 33.33
        معدل موثر: 19.02
        (البته بالاتره ولی دانشگاهم داغونه دیگه)
        رتبه ها:
        الکترونیک(1): 243 قدرت (2و5و6): 187 مخابرات (3): 171 کنترل (4): 264 بیوالکتریک(7): 106 مکاترونیک(8):424

آدما از پیروزی خوشحال میشن ولی خوب با اینکه من انگیزه ای ندارم ولی از رتبم خوشحال شدم و می خوام انتخاب رشته کنم. برای هر گرایش حدودا کدوم دانشگاه ها میشه قبول شد؟
        سلام
        من برای ارشد تقریبا چیزی نخوندم مجاز هم نشدم
        به شما تبریک می گم
        خواستم بدونم شما دروس زبان ، ریاضی ، مدار و کنترل رو چی خوندید که این قدر خوب زدید . سپاس
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

مجاز شدیم حالا کجا ها رو بزنیم؟

نوشته اصلی توسط مهدی شاه قلی پور
          من هیچی نخونده بودم و همرو شانسی زدم.حتی بعضی موقع به سوال هم نگاه نکرده بودم.ولی تا حد اقای پاشایی منفی نزدم.هر چند مثبت هم نداشتم
          18125
          و غیر انتفاعی در گرایش 1 مجازه
          بزنید به افتخار من :applause: :applause: :applause:
          من که خیلی امیدورام :mrgreen:
          منم همین طور . در کل دروس الکترونیک بلد بودم ولی هیچ کدوم رو برای کنکور نخوندم با این وجود از نتیجه خیلی راضی هستم:

خیلی خوشحالم. :nice: :wow:
          البته پارسال و پیارسال و( در کل چند سالی هست) رتبه ام 1100 شده بود و تو هیچ کدوم از صد رشته ای که انتخاب کرده بودم قبول نشده بودم. :cry:
          البته اون موقع همه رو شبانه های خوب زده بودم.

البته قبلا کارم خیلی سنگین بود و نمی تونستم دنبال این جوون جینگول بازی ها باشم! :mrgreen: :mrgreen:
          ولی الان کارم تقریبا به خودم بستگی داره و هر جای ایران باشم می تونم کار کنم و درس بخونم . :wow:
          ---
          دو تا سوال:
          1- از نظر شما کار بهتر است یا تحصیل.
          2- الان با 960 الکترونیک . بوردم تا کجاست ؟ یعنی تا کجا ها رو می تونم برای قبولی ، بهشون فکر کنم؟
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

ضمن تبریک ویژه به جناب محمد حسین با این رتبه خوبشون باید عرض کنم بر حسب وظیفه چون سایت سازمان سنجش تقریبا down شده به زحمت دفترچه رو دانلود کرده و لینک رو قرار میدم.امیدوارم استفاده بفرمایید (خودم هنوز باز نکردم)
            http://eca.ir/sharing/uploads/13683859071.rar
            pass: ahmadpashaei
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

به سید مصطفی طبسی عزیز
              من عرض کردم اصلا تا حالا 1 تستم نزدم و تا روز قبل آزمون اصلا نمیخواستم برم امتحان بدم که به اصرار دوستم رفتم و چه رفتنی!! 25 دقیقه دیر رسیدم و تا حالم جا بیاد بس که دویده بودم بیش از 35 دقیقه پرت شد!! :cry2: :cry2: از لجم سر ماشین معلومه که چجوری با بیخیالی تست زدم. چون هیچ برنامه ای برای ادامه تحصیل در ایران تا جاییکه بتونم ندارم.دارم خودمو میکشم برای انگلیسی و پایان نامه و ایشالا مقاله تا رزومم تکمیل بشه. منابع من جزوه های کلاس که اکثرا داغون بودن و بعد کتابهای رفرنس بودن.در مورد انگلیسی هم من تقریبا مسلط به زبان انگلیسی هستم.
              موفق باشید
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

چون هیچ برنامه ای برای ادامه تحصیل در ایران تا جاییکه بتونم ندارم.دارم خودمو میکشم برای انگلیسی و پایان نامه و ایشالا مقاله تا رزومم تکمیل بشه. منابع من جزوه های کلاس که اکثرا داغون بودن و بعد کتابهای رفرنس بودن.در مورد انگلیسی هم من تقریبا مسلط به زبان انگلیسی هستم.
                موفق باشید
                چرا آخه؟
                من برعکس شما (برای کنکور نخوندم و ) زبانم عالیه و از نظر رزومه کاری یه کارنامه عالی دارم . ولی هیچ وقت دوست ندارم برم اون ور آب . همیشه دوست داشتم برای جامعه ام یه کاری بکنم .
                فلسفه ام اینه :
                - اگه می تونم کسی بشم همینجا هم میتونم برای خودم کسی بشم
                - اگه می خوام پول در بیارم همینجا هم با همین امکاناتی که خدا بهم داده می تونم موفق بشم
                - اگر حضور من برای کسی مفیده بهتره برای جامعه خودم مفید باشه
                - اگر با شرایطی که الان به من داده شده نتونم کنار بیام مطمئنا با شرایط دیگه هم کنار نخواهم اومد

پیشنهاد می کنم نرید و برای ساختن و سربلندی میهنتون تلاش کنید
                دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

مهندس محمد حسین عزیز سوال شما در راستای عنوان تاپیک نیست (متوجه نشدم چرا گفتین برعکس من زبانتون عالیه!! من گفتم تقریبا تسلط کامل دارم :surprisedدر جایی دیگه اگر عنوانش مناسب بود مفصل بحث می کنیم ولی فقط اینو بگم که من جانم رو برای وطنم میدم :agree:اینطور نیست اونی که میره وطن فروش باشه و سست ایمان و اونی که می مونه میره زیارت و راهیان نور!مثل میراث آلبرتا اما اطلاعاتی جمع آوری کردم که در تاپیک بعدی میگذارم. فقط تعجبم اینه که یعنی واقعا eca اینقدر من شرکت کننده ارشد داشت؟؟!!!! چرا؟

جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

دانشگاه های مادر شامل این دانشگاه ها هستند: صنعتی شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر، شهید بهشتی، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز، فردوسی که من چندتا دانشگاه مطرح دیگه به قرار زیر رو اضافه کردم به این لیست مثل: چمران اهواز، صنعتی بابل، عباسپور تهران، اصفهان، سمنان، شاهرود، مالک اشتر، شهید ستاری تهران، دانشکده اطلاعات و پژوهشگاه مواد و انرژی کرج، و صدا و سیمای تهران که احتمالا طرفدار زیاد دارن. در همه گرایش ها کلی آمارفقط برای دوره های روزانه در آوردم و جمع کردم به قرار زیر:
                    برای کلیه گرایش های موجود در اون دانشگاه های مادر: 786 نفر در همه گرایش ها کلا پذیرفته می شوند.
                    با احتساب بقیه اون دانشگاه ها: کلا در همه گرایش های موجود: 1627 نفر
                    به تفکیک برای هر گرایش در کل دانشگاه های لیست شده:
                    الکترونیک: 327 نفر/// قدرت(2): 339 ///مخابرات (3): 424 ///کنترل (4): 205 ///مهندسی هسته ای (جمعا برای همه گرایشها): 45 ///فتونیک (برای همه): 20 ///نانو فناوری (همه): 9 ///پدافند غیرعامل: 10
                    انرژی های تجدید پذیر: 8/// معماری اویونیک: 6 ///مهندسی سیتم های انرژی: 3/// مهندسی IT کلا: 6/// رادیو الکترونیک: 3 ///فناوری ماهواره: 13/// مهندسی صدا: 30/// سیستم های هدایت و کنترل: 7
                    کنترل و علایم(4): 8/// راه آهم برقی(5): 10/// قدرت-مدیریت انرژِی(6): 7/// بیوالکتریک(7): 101/// مکاترونیک(8): 41/// مکاترونیک-ابزاردقیق(8): 4
                    جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

اینم ظرفیت دانشگاه های مطرح در همه گرایش های روزانه:
                      اصفهان امام حسین تبریز تربیت مدرس تهران
                      45 60 86 100 102
                      ش بهشتی شیراز صنعتی اصفهان امیرکبیر صنعتی بابل
                      77 74 68 110 67
                      خواجه نصیر صنعتی شریف مالک اشتر علم و صنعت فردوسی
                      100 98 89 135 49
                      شاهد شاهرود سمنان ش چمران اهواز ش عباسپور
                      53 62 49 49 64
                      دانشکده اطلاعات ش ستاری پژوهشگاه مواد و انرژی کرج پژوهشهای علمی و صنعتی ایران صدا و سیمای تهران
                      38 16 1 5 30

امیدوارم مفید باشه.موفق باشید.
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

راستی این دانشگاه ها برای دوره روزانه هم یا اصلا خوابگاه ندارن یا محدود دارن!!!!! پس چه *** می کنن اینا؟ برای متاهل ها هم که همه میگن ندارن!!!! تکلیف چیه؟آخه تو ارشد خیلی ها شاید متاهل بشن.نظرتون درباره این حرفا چیه؟آیا دارن و الکی مینویسن ندارن که توقع بالا نره؟
                        اطلاعاتی برای انتخاب رشته می ذارم که میتونه خیلی مفید باشه اگر دقیق بررسی بکنید.چون مال 1391 هست:
                        http://eca.ir/sharing/uploads/13684262401.rar
                        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام.
                          منم تبریک ویژه میگم به همه دوستانی که تونستن مجاز به انتخاب رشته بشن، مخصوصا جناب پاشایی، جناب محمد حسین و power girl، ایشالا که همیشه موفق باشید
                          فقط به قول جناب پاشایی خیلی عجیبه که eca همین چند نفر شرکت کننده رو داشته باشه! ضمن تشکر ویژه از ایشون که زحمت لینک ها و پستهای عالی قبلی رو کشیدن، خوبه که دوستان دیگه هم تو تاپیک مشارکت کنن تا به یه نتیجه خوبی برسه و کمکی بشه واسه سایر دوستان که با یه آنالیز درست بتونن انتخاب رشته کنن، وگرنه که ایشون مطالب پست های قبلی رو خب خودشون می دونستن و برای استفاده بنده و شما و اینکه انگیزه ای بشه برای مشارکت سایرین، اونا رو قرار دادن....
                          خود بنده هم با اینکه اصلا ولو یک ساعت هم برای کنکور نخونده بودم و براش هیچ برنامه ای نداشتم و درصدها و رتبه هام هم داغونه :redface: منتها برای اینکه شاید یه کم ایجاد انگیزه بکنه برای مشارکت دوستان، درصد و رتبه هامو میذارم:

زبان: 23.33 / ریاضیات:19.44 / مدار:22.22 / الکترونیک: 0 / کنترل: 48.48 / مغناطیس: سفید / سیگنال سیستم: 6.06 / بقیه هم سفید
                          الکترونیک: 4224 / قدرت: 2590 / مخابرات:4027 / کنترل: 3501 / بیوالکتریک: 3123 / مکاترونیک: 3287

[color=navy][size=14pt]راستی این دانشگاه ها برای دوره روزانه هم یا اصلا خوابگاه ندارن یا محدود دارن!!!!! پس چه *** می کنن اینا؟ برای متاهل ها هم که همه میگن ندارن!!!! تکلیف چیه؟آخه تو ارشد خیلی ها شاید متاهل بشن.نظرتون درباره این حرفا چیه؟آیا دارن و الکی مینویسن ندارن که توقع بالا نره؟
                          راستش تا جایی که من هم از دوستانم در دانشگاه هایی مثل علم و صنعت، الزهرا، شریف و امیر کبیر شنیدم، بله متاسفانه وضعیت خوابگاه ها، حالا شبانه که جای خود داره، ولی روزانه هم تقریبا همونطور هست که تو دفترچه آوردن!! و همونطور هم که جناب پاشایی گفتن خوابگاه متاهلین کلا جمع شد!! مثل علم و صنعت! چی بگه آدم آخه، حتی تو خدمات رفاهی ساده هم موندن! دانشجوهای دکترایی که احتیاج به امکاناتی دارن که بتونن بدون دغدغه به درسشون برسن (اون هم تو یکی از دانشگاه های مادر!) یه هو می بینید 4 نفر با هم باید تو یه اتاق 12 یا 15 متره باشن که ساده ترین امکانات رو به سختی داره، یا وضعیت آفیس هایی که باید به هر کدومشون تو دانشگاه اختصاص بدن هم بدتر از اون!!

پ.ن: از Moderator محترم بابت این چند خطی که از بحث تاپیک دور بود معذرت میخوام.

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                          امتحان ریشه هاست
                          ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                          زندگی چون پیچک است
                          انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

دوستان گرامی .
                            میگن بر حسب علاقه انتخاب کنیم . درسته ؟ این الگوریتمی که میگن درسته ؟ که اول نفر اول اولین گزینه بعد نفر دوم اولین گزینه....
                            من اون فایلی که powergirl داده بود رو نگاه کردم دیدم اگر بخوام با 960 انتخاب رشته کنم می تونم به روزانه تبریز یا حتی شبانه تهران!!!! :wow: قبول بشم. البته انگار ظرفیت ها نسبت به پارسال بیشتر شده :nice:

من فکر می کنم شبانه تهران از روزانه شهرستان خیلی بهتره به چند دلیل:
                            1. زمانی که صرف رفت و آمد و خستگی سفر می گذرونی رو برای کار می ذاری پولش رو در میاری. کنار خونوادت هم هستی( البته برای تهرانی ها)
                            2- خوابگاه و این جور چیز ها هم که ممکنه تو شهرستان ندن(اینجور که دوستای عزیزم گفتن ) - پس علاوه بر پول راه و ... باید یه پول هم برای مسکن بذاری
                            3- اعتبارش هم بیشتره - من الان وقتی یه کار بزرگ می کنم ( یه بمب میسازم ! ) همکارا دورم جمع می شن یهو یکی میپرسه کجا خوندی ؟ ( منتظره بشنوه صنعتی شریف یا مثلا یه جای توپ ) بعد منم مجبور می شم کاملا جواب رو بپیچونم! (عقده ای شدم به خدا oo

البته با توجه به این آماری که جناب پاشایی دادن 770 نفر ، احتمال دانشگاه خوب برای من منتفیه.
                            راستی جناب پاشایی جسارت بنده رو ببخشید . من فقط طرز تفکر خودم رو در مورد موضوعی که بیان کرده بودید نوشتم . چیزی که دوست دارم موقع تصمیم گیری بقیه به من بگن .امیدوارم ناراحت نشده باشین.

pama عزیز من هم متقابلا تبریک عرض می کنم.انشاءالله که موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                              دوستان گرامی .
                              میگن بر حسب علاقه انتخاب کنیم . درسته ؟ این الگوریتمی که میگن درسته ؟ که اول نفر اول اولین گزینه بعد نفر دوم اولین گزینه....
                              من اون فایلی که powergirl داده بود رو نگاه کردم دیدم اگر بخوام با 960 انتخاب رشته کنم می تونم به روزانه تبریز یا حتی شبانه تهران!!!! :wow: قبول بشم. البته انگار ظرفیت ها نسبت به پارسال بیشتر شده :nice:

من فکر می کنم شبانه تهران از روزانه شهرستان خیلی بهتره به چند دلیل:
                              1. زمانی که صرف رفت و آمد و خستگی سفر می گذرونی رو برای کار می ذاری پولش رو در میاری. کنار خونوادت هم هستی( البته برای تهرانی ها)
                              2- خوابگاه و این جور چیز ها هم که ممکنه تو شهرستان ندن(اینجور که دوستای عزیزم گفتن ) - پس علاوه بر پول راه و ... باید یه پول هم برای مسکن بذاری
                              3- اعتبارش هم بیشتره - من الان وقتی یه کار بزرگ می کنم ( یه بمب میسازم ! ) همکارا دورم جمع می شن یهو یکی میپرسه کجا خوندی ؟ ( منتظره بشنوه صنعتی شریف یا مثلا یه جای توپ ) بعد منم مجبور می شم کاملا جواب رو بپیچونم! (عقده ای شدم به خدا oo

البته با توجه به این آماری که جناب پاشایی دادن 770 نفر ، احتمال دانشگاه خوب برای من منتفیه.
                              راستی جناب پاشایی جسارت بنده رو ببخشید . من فقط طرز تفکر خودم رو در مورد موضوعی که بیان کرده بودید نوشتم . چیزی که دوست دارم موقع تصمیم گیری بقیه به من بگن .امیدوارم ناراحت نشده باشین.

pama عزیز من هم متقابلا تبریک عرض می کنم.انشاءالله که موفق باشید
                              سلام و تبریک واسه رتبه خوبتون جناب مهندس ، درمورد فرق تهران و تبریز به نظر منم اگه شما ساکن تهران باشین همونطوری که خودتونم گفتین بهترین گزینه تهرانه برا شما حتی اگه شبانه باشه، و اینم هست که اگه این رتبتون برا الک باشه توو تهران ظرفیتای الک افزایش داشته ولی تبریز و سهند در کل 4نفر کاهش داشته! من خودم چون ساکن تبریزم الویت شبانه تبریز نسبت به روزانه مثلا ارومیه برام بالاتره چون شهر خودمه و هزینه زندگی توو شهر دیگه فک کنم بیشتر از 1400000 تومن شهریه هر ترم شبانه باشه. تازه همونطوری که شما گفتین آدم توو شهر خودش میتونه کار پاره وقتم هم پیدا کنه و همه امکاناتو داره.
                              حالا مشکلی که من توو انتخاب رشته دارم اینه که چون دانشگاه تبریز گرایش مهندسی نانوالکترونیکم داره، من اول این گرایشه خود تبریز و بزنم یا الکترونیک سهند تبریزو ( که براش فعلا گرایش مشخص نشده) ؟ چون من خودم به مباحث الکترونیک و مدار مجتمع بیشتر علاقه دارم تا مباحث نانو و فیزیک الکترونیک و نوری! ولی امروز توو دانشگاه خیلیا گفتن خود الکترونیک اشباع شده و سخت میشه مقاله داد و اینا ولی نانو جدیده و جذب هیئت علمیشم زیاده و جای کار داره ولی بازار کارش فعلا توسعه پیدا نکرده! اگه دوستان منو راهنمایی کنن و از این برزخ انتخاب رشته نجاتم بدن ممنون میشم :redface:

دیدگاه

سلام
                                دوستان کسی درباره الکترونیک تربیت مدرس و علم و صنعت و مقایسه این ها اطلاعاتی دارد ؟ برای گرایش الکترونیک ، آنالوگ کار می کنند یا دیجیتال ؟ برای گرایش کنترل هم اطلاعات می خواتم در باره این دانشگاه ها
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X