اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل از طریق خط تلفن

سلام مهندس جان
    با تشکر از زحمات شما می خواستم بدونم که رله ها همون رله های 12 ولتی معمولیه؟

دیدگاه

سلام
      من جواب درستی نگرفتم مدار رو که روشن میکنم چند تا بوق میزنه و بوقش قطع میشه ولی ال سی دی چیز مشخصی رو نشون نمیده
      مثلا wcww یا 2054p00 ,یا go-} ,چیزای دیگه نشون میده ممکنه کمک کنید راستی پایه 5 lcd رو که به 21 micro میزنم lcd غیر فعال میشه بدون اون کار میکنه
      وتیک جیتک را tnm باید گذاشت یا خیر .ممکنه کمک کنید چیزی وقت ندارم :angry:

دیدگاه

سلام جناب میرزایی عزیز
        مشکل اینجوریه که توی پروتوس دقیقا عالی جواب میده ، اما تو عمل ، اینجوریه که:
        1- بدون باتری بک اپ : در لحظه شروع به کار مدار ، ساعت اصلا کار نمیکنه، ثانیه شمار مقدار 80 رو نشون میده ! بعد از تنظیم ساعت ، ساعت عین ادم کار میکنه!
        2- موقع تنظیم تاریخ برای دفعه اول ، وقتی میخوام سال رو تنظیم کنم ، هر کلیدی رو میزنم ، انگار کار نمیکنه؛ فقط صفر کار میکنه، وقتی هم که تموم میشه و ذخیره میشه توی ds1307 و بر میگردم توی صغحه اول ، انگار یه عدد این متغییر رو عوض کردم ، عددی که رو صفحه نشون میده بالای 190 هست!
        3- حالا عدد بالای 190 هست میریم که درستش کنیم، چشمک زنه اول جاش درسته ، بعد از تنظیم دو رقم میره روی / وای میسته ! و تا آخر هرچی عدد بزنی روی صفحه نشون میده!و ذخیره هم میشه! اما روی صفحه بعضی از اعداد رو نشون میده!!!

در مورد اینکه چیزی نشون نمیده:
        ابتدا پایه 1 را به 3 اتصال بدید ، سپس بعد از وارد کردن رمز وارد منو شوید ، بعد display بعد brightnes بعد دکمه کم کردن نور رو فشار دهید تا اخر کم شود ، سپس زیاد کنید ، ذخیره کنید و به صفحه اول برگردید ، سپس اتصال 1 و 3 را قطع کنید ، درست میشه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nhbnhb
          سلام مهندس جان
          با تشکر از زحمات شما می خواستم بدونم که رله ها همون رله های 12 ولتی معمولیه؟
          بله. رله های 12 ولتی معمولیند ولی اگه جریان زیادی ازشون میکشی رله های با جریان بیشتر بزار.

نوشته اصلی توسط mohmoj
          سلام
          من جواب درستی نگرفتم مدار رو که روشن میکنم چند تا بوق میزنه و بوقش قطع میشه ولی ال سی دی چیز مشخصی رو نشون نمیده
          مثلا wcww یا 2054p00 ,یا go-} ,چیزای دیگه نشون میده ممکنه کمک کنید راستی پایه 5 lcd رو که به 21 micro میزنم lcd غیر فعال میشه بدون اون کار میکنه
          وتیک جیتک را tnm باید گذاشت یا خیر .ممکنه کمک کنید چیزی وقت ندارم :angry:
          احتمالا شما فایل eep رو که مربوط به فلاش داخلی میکرو هستش رو روی میکرو نریختین. در مورد lcd هم پایه 3 هستش که به پایه 21 میکرو وصل میشه و با pwm کنتراست lcd رو کنترل میکنه. مقدار اولیه اون هم که از طریق رجیستر OCR2 کنترل میشه 64 گذاشتم. این مقدار میتونه بین 0 تا 127 تغییر کنه که مقدار کنتراست رو کم و زیاد میکنه. طبق برنامه هنگام راهآ‌اندازی اولیه این رجیستر همون مقدار 64 رو داره که طبیعتا باید lcd روشن باشه ولی توی مداراتی که بعضی از دوستان ساختن این اتفاق نیافتاده و در حالت اول lcd خاموش بوده که راستش نمیدونم علتش چیه! ولی اگه ایجوری شد توی برنامه مقدار اولیه OCR2 رو 127 بزارین. یا اینکه همونطور که دوست عزیز گفتن بصورت زیر عمل کنین:
          نوشته اصلی توسط x_force
          در مورد اینکه چیزی نشون نمیده:
          ابتدا پایه 1 را به 3 اتصال بدید ، سپس بعد از وارد کردن رمز وارد منو شوید ، بعد display بعد brightnes بعد دکمه کم کردن نور رو فشار دهید تا اخر کم شود ، سپس زیاد کنید ، ذخیره کنید و به صفحه اول برگردید ، سپس اتصال 1 و 3 را قطع کنید ، درست میشه!!!
          در مورد جی تک هم باید حتما غیر فعال بشه و حقیقتش من نمیدونم توی tnm با گذاشتن تیک فعال میشه یا غیر فعال.

نوشته اصلی توسط x_force
          سلام جناب میرزایی عزیز
          مشکل اینجوریه که توی پروتوس دقیقا عالی جواب میده ، اما تو عمل ، اینجوریه که:
          1- بدون باتری بک اپ : در لحظه شروع به کار مدار ، ساعت اصلا کار نمیکنه، ثانیه شمار مقدار 80 رو نشون میده ! بعد از تنظیم ساعت ، ساعت عین ادم کار میکنه!
          2- موقع تنظیم تاریخ برای دفعه اول ، وقتی میخوام سال رو تنظیم کنم ، هر کلیدی رو میزنم ، انگار کار نمیکنه؛ فقط صفر کار میکنه، وقتی هم که تموم میشه و ذخیره میشه توی ds1307 و بر میگردم توی صغحه اول ، انگار یه عدد این متغییر رو عوض کردم ، عددی که رو صفحه نشون میده بالای 190 هست!
          3- حالا عدد بالای 190 هست میریم که درستش کنیم، چشمک زنه اول جاش درسته ، بعد از تنظیم دو رقم میره روی / وای میسته ! و تا آخر هرچی عدد بزنی روی صفحه نشون میده!و ذخیره هم میشه! اما روی صفحه بعضی از اعداد رو نشون میده!!!
          در مورد مقدار 80 درسته هنگام راه اندازی اولیه همین رو نشون میده که وقتی تنظیمش کنی درست میشه. پیشنهاد میکنم با یک میکرو دیگه تست کنین شاید درست بشه.

دیدگاه

اکه ممکنه مراحل پروگرم با کدویزن را با تصویر بزارید بزرگواری کردید فقط سریع تا سوم وقت دارم ممنون.

دیدگاه

مهندس جان سلام
              فایل PDF پی سی بی رو که گذاشتی یه پرینتی ازش بگیر کوچکتره من روی برد زدم دیدم پایه های ای سی به اندازه یه پایه از هر طرف جا نمیشه و ...
              لطفا خودتون PDF رو یه چکی کنید چون من میخوام مدار رو برای پروژم تحویل بدم

دیدگاه

درسته به اندازه یه ÷ایه کوچکه ولی میتونی کانکتور ای سی رو جا بدی.
                خواهشن کمک کنید مراحل ÷روگرم با کد ویزن رو بصورت تصویر بزارید من با کد ویزن ÷روگرم نکردم.
                وقت ندارم به خدا.کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممک. :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
                  pdf که گذاشتم درسته فقط شما باید موقع پرینت page scaling رو 100٪ انتخاب کنین چون معمولا موقع پرینت توی آکروبات یکمی کوچکترش میکنه!
                  من تا حالا توی کدویژن پروگرام نکردم و نمیدونم چطوریه. خودم از uspisp همین پروگرامر usb که توی سایت میفروختن استفاده کردم.

دیدگاه

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

مهندس میشه بگی چه جوری خروجی dtmf رو به avr دادی
                    یعنی چه جوری یا با چه تابعی با تلفن رمز میگیری و با مقادیر چک میکنی

دیدگاه

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

سلام
                      کسی نمونه برنامه با بیسکام داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                        ببخشید دوست عزیز این PCB که گذاشتی برغکس شده هست؟ یا باید برعکسش کنیم؟
                        منظورمMirror هست.

دیدگاه

میشه لطف کنید مدل صفحه کید رو بگذارید؟ از کجا میتونم گیر بیارمش؟

دیدگاه

کسی نیست جواب مارو بده............ :angry: :eek:

دیدگاه

سلام
                              این پروژه عمومی واسه دانلود یا باید بخریمش؟
                              اگه خریدنیه هزینش چقد میشه؟

دیدگاه

دوستان من هرکار میکنم تو پروتیوس مدار اجرا نمیشه... ایراد کار کجاست؟ آی سی رو هم پروگرام کردم تو نرم افزار

لطفا جواب بدید دیگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X