اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط ahangyar
    مهندس اینو ساختی کار کرد؟ آخه من هر کاری می کنم جواب نمیده چیکار کنم فقط لایت ال سی دی میاد ولتاژ تو مدار و ال سی دی ولی نمیدونم چرا کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنید تا اخر این هفته باید تحویل بدم :cry2: :angry:
    ممنون منتظرم
    دوست عزیز شما اول اتصالات مربوط به ال سی دی رو کنترل کن بخصوص پایه 3 ال سی دی که مربوط به کنتراست ال سی دی هستش و باید به پایه 21 میکرو وصل بشه. اگه بازم مشکل داشت پایه 3 ال سی دی رو به +5 ولت وصل کن.
    ضمنا شما باید حتما فیوزبیت جی تگ میکرو رو غیر فعال کنی.
    اگه بازم مشکل داشتی ال سی دی رو چک کن مشکل نداشته باشه و با یه ال سی دی دیگه امتحان کن.
    این مدار از لحاظ طراحی مشکلی نداره و براحتی کار میکنه و خودم هم اینو برای پروژه کادانی ساختم و ارائه کرده بودم.
    من از پروگرامر usbasb برای پروگرام میکرو استفاده کردم و فیوزبیتهای او رو هم باید به شکل زیر تعریف کنی!!!!! :NO:

دیدگاه

آقا ممنون کار کرد فقط یه مشکلی هست سرعت خیلیییییییییییی پایینه از کجا باید درس کنم :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahangyar
        آقا ممنون کار کرد فقط یه مشکلی هست سرعت خیلیییییییییییی پایینه از کجا باید درس کنم :sad:
        کدوم قسمت سرعتش پایینه؟ یکم بیشتر توضیح بده؟

دیدگاه

سلام
          با عرض پوزش کسانیکه قبلا پروژه رو دانلود کردن توی لیست قطعات، شماره یکی از دیودها تکراری گذاشته شده بود که تصحیح شد. میتونین لیست قطعات رو دوباره دانلود کنین. :agree:
          ضمنا اگه سوالی در مورد پروژه دارین بهتره توی همین تاپیک مطرح کنین تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن. :nerd:

دیدگاه

سلام. اگه میشه شماره optu copler روی شماتیک رو بهم بده.mer30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hani021
              سلام. اگه میشه شماره optu copler روی شماتیک رو بهم بده.mer30
              سلام دوست عزیز
              وظیفه اپتوکوپلر توی این مدار ایزوله کردن خط تلفن از میکرو برای تشخیص سیگنال زنگ هستش و میتونی از هر نوع اپتوکوپلر معمولی که توی بازار پیدا میشه استفاده کنی.
              من توی مدار ساخته شده از PC817 استفاده کردم.

دیدگاه

با توجه به اینکه خیلی از دوستان با تنظیمات کدویژن و اظافه کردن فایل برنامه مشکل داشتن کل پروژه کدویژن رو براتون گذاشتم. کافیه پروژه رو با نرم افزار باز کنین و بعد از تغییرات اونو دوباره کامپایل کنین. oo: oo:

دیدگاه

من زیاد حرفه ای نیستم لطفا کمک کنید برای پروزه پایان ترم میخوام بدم. :cry2:
                  مقاومتهای 220 کیلو یا اهم r8 470 کیلو یا اهم و مقدار قطعات روی مدار درسته یا در لیست قطعات.
                  r26 در زیر میکرو قرار داره ولی در پروتئوس مدار r26 نداریم لطفا مقدار اون رو هم بگید.

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه اقایونی که از پروژه جواب گرفتن چیزی وقت ندارم باید تحویل بدم. :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmoj
                      من زیاد حرفه ای نیستم لطفا کمک کنید برای پروزه پایان ترم میخوام بدم. :cry2:
                      مقاومتهای 220 کیلو یا اهم r8 470 کیلو یا اهم و مقدار قطعات روی مدار درسته یا در لیست قطعات.
                      r26 در زیر میکرو قرار داره ولی در پروتئوس مدار r26 نداریم لطفا مقدار اون رو هم بگید.
                      سلام دوست عزیز
                      لیست قطعات داده شده مربوط به فیبر مدار چاپی هستش و شماره قطعات مدار شماتیک با اون فرق داره. شما اگه فیبر مدار چاپی رو ساختی از مقادیر لیست قطعات استفاده کن. کلیه مقاومتهایی که حرف k جلوی اون نوشته شده به کیلواهم و اونایی که نداره به اهم هستش.
                      مقاومت R26 مربوط به بالاکش پایه ریست میکرو ست که چون توی پروتئوس نیازی به اون قسمت نبود گذاشته نشده و مقدارش هم 10 کیلو هستش.

دیدگاه

ممنون mahdi906 اگه ممکنه تغییرات فیوز بیتها رو هم با tnm و کدویژن قرار بدی ممنونت میشم. :mrgreen:

دیدگاه

سلام به دوستان
                          چهار تا سوال فنی! :nerd:
                          1- چرا فرکانس سیستم رو 16MHz انتخاب کردین؟ مگه با 8 مگ اتفاق خاصی می افتاد؟!
                          2- این طبیعیه وقتی برق مدار رو وصل میکنم تمام رله ها با هم وصل میشن؟! بعدش ترانزیستورهای bc546 در حد تیم ملی داغ میشن؟!
                          3- مشکل بعدی هم با تنظیم تاریخ هستش ، ساع تنظیم میشه ، اما تاریخ مقدار قبول نمیکنه، یا وقتی هم قبول میکنه بعد از اینکه ok کردم ، توی صفحه اصلی 190 یا 200 یا 205 یا یه چیزی توی این مایه ها مینویسه!!!!
                          4- این مشکله از همه اعصاب خورد کن تره! :angry:وقتی به خط تلفن وصل میکنم و با موبایل زنگ میزنم ، تو یه جهت اتصال به پریز بوق اشغال میزنه، توی اون یکی جهت تا یه بوق میخوره call faild میده!! :eek:
                          هرکی این چهار تا سوال فنی منو جواب بده یه جایزه پیش من داره :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmoj
                            ممنون mahdi906 اگه ممکنه تغییرات فیوز بیتها رو هم با tnm و کدویژن قرار بدی ممنونت میشم. :mrgreen:
                            سلام
                            من تو پستهای قبلی طریقه تنظیم فیوزبیتها رو گذاشتم. فقط شما باید تو هر برنامه ای که با اون میکرو رو پروگرام میآ‌کنی فیوزبیتهاش رو به همون صورت برنامه ریزی کنی.

نوشته اصلی توسط x_force
                            سلام به دوستان
                            چهار تا سوال فنی! :nerd:
                            1- چرا فرکانس سیستم رو 16MHz انتخاب کردین؟ مگه با 8 مگ اتفاق خاصی می افتاد؟!
                            2- این طبیعیه وقتی برق مدار رو وصل میکنم تمام رله ها با هم وصل میشن؟! بعدش ترانزیستورهای bc546 در حد تیم ملی داغ میشن؟!
                            3- مشکل بعدی هم با تنظیم تاریخ هستش ، ساع تنظیم میشه ، اما تاریخ مقدار قبول نمیکنه، یا وقتی هم قبول میکنه بعد از اینکه ok کردم ، توی صفحه اصلی 190 یا 200 یا 205 یا یه چیزی توی این مایه ها مینویسه!!!!
                            4- این مشکله از همه اعصاب خورد کن تره! :angry:وقتی به خط تلفن وصل میکنم و با موبایل زنگ میزنم ، تو یه جهت اتصال به پریز بوق اشغال میزنه، توی اون یکی جهت تا یه بوق میخوره call faild میده!! :eek:
                            هرکی این چهار تا سوال فنی منو جواب بده یه جایزه پیش من داره :mrgreen:
                            1- در مورد فرکانس اتفاق خاصی نمیآ‌افته فقط من فرکانس رو 16 انتخاب کردم. شما میآ‌تونی 8 بزاری و برنامه رو برای اون فرکانس تغییر بدی.
                            2- ترانزیستورها 547 هستن و رله ها هم موقع روشن کردن دستگاه نباید وصل بشن. در مورد داغ کردن ترانزیستورها هم غیرعادیه. احتمالا مدارتون ایراد داره. پایه های ترانزیستورها رو چک کنین درست وصل کرده باشین.(پایهآ‌ها B,C و E)
                            3- اگه ساعت درست تنظیم میشه و تنظیمات اون ذخیره میشه تاریخ هم نباید مشکلی داشته باشه مگر اینکه توی برنامه تغییرات داده باشین. ضمنا اگر باطری یک اپ مربوط به ساعت رو گذاشته باشین بعد از تنظیم زمان با قطع تغذیه دستگاه زمان باید ادامه پیدا کنه و نباید صفر بشه. اگه تنظیمات ذخیره نشد احتمالا آی سی 1307 مشکل داره .
                            4- با توجه به اینکه ولتاژ خط تلفن در مراکز مخابراتی مختلف با هم فرق میکنه این مشکل ممکنه پیش بیاد. شما باید مقدار مقاومت R11 در فیبر طراحی شده (در مدار شماتیک R13) که مقدارش 2.2K هستش رو با مقدار بیشتری جایگزین کنین تا در حالت عادی خط مشغول نشه. احتمالا با این کار مشکلتون باید حل بشه. :nice:
                            ضمنا به دوستان توصیه میآ‌کنم اول فایل hex و epp رو که گذاشتم بدون تغییر رو میکرو بریزین و مدارتون رو تست کنین و اگه مشکلی نداشت تغییرات مورد نظرتون رو تو برنامه بدین.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، ممنونم که اینقدر سریع جواب دادید
                              من تغییری توی برنامه ندادم، همون فایلهای شما رو ریختم ، اما تو قسمت تنظیم ساعت ، یه سری مقادیر رو قبول نمیکنه ، مثلا اول که دستگاه رو روشن کردم، توی صفحه اول ثانیه 80 بود و تغییر نمیکرد، من تا حالا با این ds1307 کار نکردم، تا الان با RTC خود میکرو کار میکردم! وقتی تو تنظیم ساعت ، تنظیم کردم ، ساعتش راه افتاد ، تاریخش هم شد 88 ، بعد که اومدم 88 رو به 90 تغییر بدم ، اصلا 9 رو قبول نمیکرد!
                              ds1307 رو هم تازه نو گرفتم، فیبر مدار هم ، همونی هست که شما گذاشته بودید توی فایل pdf ، حالا به نظرتون ds1307 خرابه؟
                              یه تشکر هم بهتون بده کارم ! تا الان مبترسیدم سمت این ای سی برم ، اما با برنامه شما دیدم که کاری نداره ، و توابعش خیلی ساده هست! باز هم ممنونم از راهنمایی های شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
                                اما تو قسمت تنظیم ساعت ، یه سری مقادیر رو قبول نمیکنه ، مثلا اول که دستگاه رو روشن کردم، توی صفحه اول ثانیه 80 بود و تغییر نمیکرد، من تا حالا با این ds1307 کار نکردم، تا الان با RTC خود میکرو کار میکردم! وقتی تو تنظیم ساعت ، تنظیم کردم ، ساعتش راه افتاد ، تاریخش هم شد 88 ، بعد که اومدم 88 رو به 90 تغییر بدم ، اصلا 9 رو قبول نمیکرد!
                                ds1307 رو هم تازه نو گرفتم، فیبر مدار هم ، همونی هست که شما گذاشته بودید توی فایل pdf ، حالا به نظرتون ds1307 خرابه؟
                                سلام
                                در قسمت ساعت چه مقادیری رو قبول نمیآ‌کنه؟ اگه ساعتش راه افتاده ای سی 1307 نباید مشکلی داشته باشه. در قسمت تاریخ هم گفتین 9 رو قبول نمیکرد منظورتون اینه که تایپ میشه ولی ذخیره نمیشه یا اصلا تایپ نمیشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X