اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

ترانسش چیه؟ شمارش چیه؟

اضافه شده در تاریخ :
    سلام
    من چرا نمیتونم pcbرو برعکس کنم بعد چاپ کنم
    کسی اگه برعکس شده شو داره برام بزاره؟
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 &#382

بفرما

http://www.****.ir/forum/attachment.php?attachmentid=6358&stc=1&d=1 377630657
      به جای ستاره ها بنویس ایران میکرو
      i r a n m i c r o

کسی نیست کمک کنه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry:

دیدگاه

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل هر 4 کانال از طریق خط تلفن

سلام
        کسی از دوستان میتونه کمکمون کنه مدار رو عیب یابی کنیم؟
        قسمت کنترل با کیبرد به خوبی کار میکنه ولی از طریق تلفن وصل نمیشه

دیدگاه

مال من به خوبی کار میکنه
          اما تو قسمت تلفنی نوشته کانکت تلفن میاد اما بعد چند ثانیه قطع میشه و تلفن اشغال باقی میمونه

اضافه شده در تاریخ :
          تورو خدا کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa-m
            تورو خدا کمک کنید
            تشکر اشتباهی خورد :S
            بهترین راه حل اینه که پله پله تمام مدار رو چک کنین و از صحت کارش مطمئن بشید چون از راه دور نمیشه برای شما عیب یابیش کرد
            منم مشکل داشتم یه روز کامل تیکه تیکه مدارو بررسی کردم چنتا مشکلو پیدا کردم
            از جمله اینکه رله دوبل رو فروشنده 12 ولتی بهم داد به جای 5 ولتی به همین راحتی کلی اذیتم کرد

دیدگاه

یه سوال دیگه
              چرا وقتی میکرو رو پروگرام میکنم دیگه پروگرامرم اونو نمیشناسه و باید با HV درستش کنم؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه قفل رمز دیجیتال با امکان کنترل 4 رله و کنترل از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط mahdi906
                سلام
                متاسفانه فایل PCB از روی سیستمم پاک شده. برای چاپ اگه بیرون می خواین بدین می تونین از همون فایل PDF استفاده کنین. فقط باید حواستون باشه برعکس چاپ نکنه.
                با عرض سلام و تشکر بابت این پروژه خوبتون
                من میخواهم این مدار شما رو بسازم. آیا لیست قطعات درست است؟ روی شماتیک درسته یا روی PCB ؟ اگر روی شماتیک درسته چه جوری مونتاژ کنیم قطعات رو؟
                یه سوال دیگه من فایل look.hex , 111.hex رو کدومشون رو باید کامپایل کنم؟
                اگه درست کنین ممنون میشم من واسه دله خودم درست میکنم
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                  با عرض سلام و تشکر بابت این پروژه خوبتون
                  من میخواهم این مدار شما رو بسازم. آیا لیست قطعات درست است؟ روی شماتیک درسته یا روی PCB ؟ اگر روی شماتیک درسته چه جوری مونتاژ کنیم قطعات رو؟
                  یه سوال دیگه من فایل look.hex , 111.hex رو کدومشون رو باید کامپایل کنم؟
                  اگه درست کنین ممنون میشم من واسه دله خودم درست میکنم
                  لیست قطعات ک توی ی فایل جدا نوشته شده
                  ینی چی چجوری موتاژش کنم؟؟/
                  قطعه هارو میزاری لحیم میکنی ههههههه
                  look.hex اینو پروگرام کن

دیدگاه

سلام و خسته نباشی می شه یکم در مورد برنامه نویسی این مدار توضیح بدید چطور نوشته شده ؟ . دوم این مدار رابا atmega16 میشه درستش کرد

دیدگاه

سلام بابا یه شماره تو این سایتتون نیست
                      من این پروژه رو میخام لطفا یه قیمت بمن بدید اینم ایمیلم
                      ehsan121zd@gmail.com
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان121
                        سلام بابا یه شماره تو این سایتتون نیست
                        من این پروژه رو میخام لطفا یه قیمت بمن بدید اینم ایمیلم
                        ehsan121zd@gmail.com
                        ممنون
                        سلام
                        این پروژه فروشی نیست
                        باید خودت درستش کنی :wow:

دیدگاه

دوستان من میخوام یه قفل رمز دیجیتال بسازم بدون استفاده از خط تلفن میشه از همین مدار استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام من اصلا برنامه نویسی بلد نیستم امکانش هست سورس رو دستکاری کنی و اسم خودتون رو حذف کنید فایل رو پ کنید لینکش رو pmبدید بهم خیلی خیلی واجبه اگه فایل تکمیلی باشه که یه دنیا ممنون میشم
                            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام دوستان
                              این برنامه مشکل داره موقع کامپایل کردن ارور میده کسی هست کمک کنهبتونم اسم خودمو اولش بنویسم
                              مدارو ساختم میخوام تحویل بدم ولی اسم اقا مهدی میاد رو ال سی دی

دیدگاه

برنامه رو اصلاح کردم یه مشکل دیگه که برنامه داشت زمان قطع شدن صفحه رو که تنظیم میکردی بعد ریستارت مدار مقدار پیشفرض خودش برمیگشت متغیرشو تو حافظه میکرو ذخیره کردم درست شد
                                مشکل دیگه این بود که روی ال سی دی موقع قطع و وصل شدن رله ها مینوشت رله وصل شد اونمتصحیح شد
                                یه تغییرات کوچولو دیگه هم ایجاد شد بهتر شد مدارش
                                خط تکراری تو برنامه زیاد وجود داره اگه دوستان برنامه نویسی بلدن تصحیح کنن که حجم کمتری از میکرو اشغال بشه و بشه امکاناتشو بهتر کرد
                                پی سی بی کیبورد مدار هم هست داخل فایل
                                فایل شماتیک و برنامه :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X