من برای استفاده از کریستال خارجی همیشه فیوز بیت ckopt رو صفر می کردم و جواب میده
اما حالا وقتی می خوام دوباره کریستال رو داخلی کنم ، یه کریستال هارجی می دارم تا بتونم فیوز بیت ها رو تغییر بدم و ckopt =1 می شه اما باز هم میکرو کار نمی کنه و کریستالش خارجی می مونه
من هیچ فیوز بیت دیگری رو دست نمی زنم و همه 1 هستند (حالت default میکرو )
پس مشکل از کجاست؟؟؟
تو فیوز بیت ها حالت دیفالت رو انتخاب کن و رایت بکن درست میشه :agree:
حالت دیفالت؟
من با کدویژن این کارو انجام میدم set to default نداره ...
مگه در حالت دیفالت همه فیوز بیت ها یک نیستند؟ من فقط ckopt رو صفر میکنم و دوباره بر می گردونم
سلام به همه دوستداران میکروکنترلر و به ویژه دوستداران مبحث فیوز بیت ها. :bye
یه مدت بود که خیلی می دیدم راجع به فیوز بیت ها سوال میشه شاید خیلی ها تو این موضوع مشکل داشته باشن. ولی دیگر نگران نباشید ما تصمیم گرفتیم از این پس تو این تایپیک به صورت مفصل راجع به فیوز بیت ها بحث کنیم تا مشکلی باقی نمونه.
مطالبی که ارائه می شود عمومی می باشد و مختص کامپایلر خاصی نیست و مرجع اصلی دیتا شیت قطعات است
خوب حالا از کجا شروع کنیم :question: :question:
ای کاش میشد این مبحث را به صورت همین طور به صورت یک pdf در می آوردید و در همین فروم می گذاشتید
لطفا اگر این کار رو کردید به بنده نیز اطلاع دهید تا از این مطالب مفید استفاده بیشتری ببرم
وقتی به نعمتآها عادی نگاه میآکنید حجاب عادت شما را کور میآکند.
کلید همه بدبختیآها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآحوصلگی.
حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآدارد به اوج خواستهآهای خود میآرسد .
اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست
سلام
ببخشید من چند وقت است که هرچی ای سی atmega 8 میخرم و وقتی به پروگرامر وصل میکنم پیغام could not identify chip with id:ffffff رو میده.درضمن من حدودا 10 تا ای سی خریدم و با چند پروگرام دیگه و حتی چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم بازم نشد.لطفا راهنمایی کنید.
سلام :
من امروز یه تعداد ای سی atmega128 خریدم ده تا شو پرگرام کردم جالب اینجا بود که فقط چهار تاشون درست کار کرد با کریستال خارجی شش تای دیگه اصلا کار نکردن
بعد اومدم کریستالشون رو 4 مگا داخلی کردم همون برنامه ای رو که داشت فقط قیوز بیت کریستال داخلی گذاشتم هشت مگ درست جواب داد هر چی فکر کردم نتونستم دلیل منطقی واسش پیدا کنم دوستان کسی میتونه راهنمایی کنم
ممنون میشم :biggrin: :biggrin: :biggrin:
و یه سوال دیگه :
دوستان من چطور میتونم یه نسخه اصلی بسکام اخرین نسخه رو خریداری کنم
و اینکه چه پرگرامری معرفی میکنین که بتونم جیتک استفاده کنم و ای سی های که فیوز بیتهای اونا تغییر کرده و نمیشه بهشون دسترسی داشت رو دوباره پیفرض کنم و استفاده کنم و یه پراگرامر خوب هم بهم معرفی کنین پرگرامر این سایت و هاتل کمکم نکرد
سلام دوستان
من یه مشکل دارم تو تایمر کانترا
وقتی از کریستال خارجی استفاده میکنم باید فیوزبیتی رو تغییر بدم؟؟
محاسبه رو درست میکنم واسه prescale و بقیه چیزاش،تو پروتئوسم جواب میده ولی تو عمل جواب نمیده
میخواستم بدونم باید فیوزبیتی رو تغیر بدم یا یه
در ضمن آی سیم مگا هشته
ممنون از مطالب خیلی مفید دوستان
سلام . ببخشید این سوال رو میکنم . من تا الان 6 تا مگا 32 خریدم ولی وقتی میخوام فیوز بیت مربوط به فرکانس رو تغییر بدم میکرو میسوزه و دیگه بسکام شناساییش نمیکنه . فکر کردم که از پروگرامرمه که این جوری میشه ولی خودم دوباره یه پروگرامر ساختم روی برد برد و همین امروز یه مگا 32 خریدم و دوباره همین اتفاق افتاد . :cry:
خواهش میکنم کمک کنید من باید این پروژمو تحویل استاد بدم ولی این مشکل برام پیش میاد . :cry:
پروگرامرم STK 200/300 و میکرو هم مگا 32 و میخوام از کریستال خارجی 11.0592 مگاهرتز استفاده کنم که نمیشه فیوزبیت رو تغییر بدم. :cry2:
چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
سلام . ببخشید این سوال رو میکنم . من تا الان 6 تا مگا 32 خریدم ولی وقتی میخوام فیوز بیت مربوط به فرکانس رو تغییر بدم میکرو میسوزه و دیگه بسکام شناساییش نمیکنه . فکر کردم که از پروگرامرمه که این جوری میشه ولی خودم دوباره یه پروگرامر ساختم روی برد برد و همین امروز یه مگا 32 خریدم و دوباره همین اتفاق افتاد . :cry:
خواهش میکنم کمک کنید من باید این پروژمو تحویل استاد بدم ولی این مشکل برام پیش میاد . :cry:
پروگرامرم STK 200/300 و میکرو هم مگا 32 و میخوام از کریستال خارجی 11.0592 مگاهرتز استفاده کنم که نمیشه فیوزبیت رو تغییر بدم. :cry2:
اگه فیوز بیت رو درست تنظیم کرده باشی مشکلی نداری کریستال رو بزار میکرو زنده میشه
یعنی اگر فیوزبیت رو روی کریستال خارجی تنظیم کنی و کریستال رو نزاری میکرو کار نخواهد کرد و کامپایلر هم نمیشناسش
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
رفتم و همه ی 6 تا میکرو رو با پیروی از راهنمایی هاتون امتحان کردم ولی این ارور رو میده :
could not identify chip with id:FFFFFF
خواهش میکنم کمک کنید تا الان 6 تا 4500 ضرر خوردم
چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
دیدگاه