اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7730

http://www.analog.com/en/circuits-from-the-lab/CN0107/vc.html

مدارشم که تو application note خودش هست
    شما فقط پایه 3 RDY رو چک می کنی هر موقع صفر شد چهار بایت Spi می خونید که اولین بایت status و سه تا دیگه داده هستن
    مد SPi هم اگه AVR استفاده می کنی مد 3 بزار
    \A

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
      می بینم خیلی با این ماژول AD9000 در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
      اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
      طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
      از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار

از نظر سرعت 50 نمونه در ثانیه میده که اینطور که من با سازندش صحبت کردم سفارشی میشه سرعتشو بیشتر کرد.ضمنا پروتوکل خروجی هم سفارشی قابل تغییر حتی می تونه spi باشه!!!

خروجیش به صورت رشته ای هست یه رشته که با کاراکتر s شروع و به کاراکتر 3 ختم میشه
      خوندنش بسیار سادست ولی باز هم سورس برنامه بسکام راه اندازیش همراهش ارایه میشه

AD9000 مجموعا 8 پایه داره یکه nc یکی برای tx دوتا برای ولتاژ و 4 تا واسه لودسل یعنی هیچ قطعه اضافی نیاز نداره و فقط باید لودسلو وصل کنی و ولتاژبدی

ابعادش 6*4*2 سانتیمتره و تو پکبه شکل یه قطعه مجزا دیده میشه

با یه مدار 232 ساده میشه مستقیم به هایپر ترمینال وصلش کرد

اینم سورس برنامه بسکامش برای خوندن ماژول و نمایش روی لودسل

$
      regfile = "m32def.dat"

$crystal = 8000000
      Config Lcd = 16 * 2
      Config Lcdpin = Pin , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7

$baud = 9600
      Dim X As Byte
      Dim Vazn As String * 10

Cursor Off
      '############################################ ### MAIN

Cls
      Main:

Do
      X = Waitkey()
      If X = 115 Then
      Goto Ne
      End If
      Loop

Ne:
      Vazn = ""
      Do
      X = Waitkey()
      If X = 3 Then
      Goto Sho
      End If
      Vazn = Vazn + Chr(x)
      Loop

Sho:
      Locate 2 , 1
      Lcd Vazn
      Locate 2 , 8
      Lcd " "
      Goto Main
      [/pre][/right]
      '%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
      [/left]

{ خلاف قوانین - قرار دادن تبلیغات در انجمن ممنوع می باشد}
      دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

دوستان سلام.
        چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه نظر بدید.
        1-اگه ولتاژ تحریک لودسل 10 ولت باشه استفاده از چه پ امپی به عنوان بافر برای تبدیل این 10 ولت توسط مقسم مقاومتی بهتره؟!
        2-استفاده نکردن از روشه ratiometric چه معایبی میتونه به همراه بیاره؟! یعنی چه اشکالی به وجود میاد اگه Reference چیپ از یک ای سی Reference voltage مثل AD584 تغذیه بشه؟!
        3-به توجه به اینکه من در محیطی کار میکنم که به شدت خط تغذیه به خاطر وجود Inverter و Rectifier دارای هارمونیک است، چگونه میتونم منبع تغذیه ای طراحی کنم که نویز به طور کامل حذف بشه؟!؟

با :smile: تشکر..............

دیدگاه

سلام اقا یون
          تا اینجا که خوشم اومد و چیز با حالی و دنبالش میگشتم ولی نمی دونم که ایا بدر دم میخوره یا نه
          چون من یه لودسل 500 گرمی دارم که به ازای 500 گرم حدود 2 میلی ولت خروجی میده و من هم ترازو ای دارم که وقتی این لودسل رو به هش وصل میکنم تا دقت 0.1 گرم به هم میده
          میخواستم مطمئن شم که ایا میتونم با این برنامه و مدار 24 بیتی که گذاشتید چنین دقتی بدست بیارم یا نه

برای این دقت و رنج باید چه برنامه ای تو بیسکام بنویسم
          ممنون میشم که برنامه و توضیحات کامل رو بدید...
          ممنون

دیدگاه

دوستان عزیز و گرامی سلام
            من باad7710 مشغول به کار شدم و توی دیتا شیتش اصرار بر این داره که تغذیه قسمت انالوگ از دیجیتال جدا بشه
            سوال اول اینکه من تغذیه های 5 ولتی رو با 7805 ایجاد کردم و برای هر قسمت که نیاز به 5 ولت بوده به صورت جدا گانه از این روش تغذیه اش کردم . ایا این روش صحیح هست برای جدا سازی تغذیه ؟

سوال دوم اینکه داخل دیتا شیت گفته شده زمین قسمت انالوگ از دیجیتال جدا بشه .عملا و رسما نمیدونم به چه صورتی این کارو رو باید انجام داد چون تمام زمین ها رو من مشترک گرفتم .

لطفا در این مورد کمک و راهنمایی بفرمایید .ممنون از تمام دوستان گرامی

دیدگاه

کسی با ad7780 کار کرده؟
              من ad7780 رو به میکرو وصل کردم برای خوندن loadcell عدد adc رو نمیتونم بخونم وقتی gain رو یک میکنم یه عددی نشون میده اما وقتی 0 میکنم status نشون میده که گین 0 شده اما بیت err یک میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط boss_tnt
                دوستان عزیز و گرامی سلام
                من باad7710 مشغول به کار شدم و توی دیتا شیتش اصرار بر این داره که تغذیه قسمت انالوگ از دیجیتال جدا بشه
                سوال اول اینکه من تغذیه های 5 ولتی رو با 7805 ایجاد کردم و برای هر قسمت که نیاز به 5 ولت بوده به صورت جدا گانه از این روش تغذیه اش کردم . ایا این روش صحیح هست برای جدا سازی تغذیه ؟

سوال دوم اینکه داخل دیتا شیت گفته شده زمین قسمت انالوگ از دیجیتال جدا بشه .عملا و رسما نمیدونم به چه صورتی این کارو رو باید انجام داد چون تمام زمین ها رو من مشترک گرفتم .

سلام عزیز

کاش پست رو دقیق می خوندید

منظور از زمین دیجیتال و زمین آنالوگ جدا بشوند این که این دو زمین به هم وصل اند
                ما همه ی زمین های دیجیتال رو به هم وصل کنید
                همه ی زمین آنالوگ رو هم به وصل کنید

فقط و فقط در یک نقطه این دو زمین با هم اتصال بدید.

موفق باشید
                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

در غیاب استاد کوهستانی باید درس پس بدهم..
                  نوشته اصلی توسط elecshopsar
                  سلام اقا یون
                  تا اینجا که خوشم اومد و چیز با حالی و دنبالش میگشتم ولی نمی دونم که ایا بدر دم میخوره یا نه
                  چون من یه لودسل 500 گرمی دارم که به ازای 500 گرم حدود 2 میلی ولت خروجی میده و من هم ترازو ای دارم که وقتی این لودسل رو به هش وصل میکنم تا دقت 0.1 گرم به هم میده
                  میخواستم مطمئن شم که ایا میتونم با این برنامه و مدار 24 بیتی که گذاشتید چنین دقتی بدست بیارم یا نه

برای این دقت و رنج باید چه برنامه ای تو بیسکام بنویسم
                  ممنون میشم که برنامه و توضیحات کامل رو بدید...
                  ممنون
                  سلام دوست عزیز

شما حداکثر رنج تون 500 هست
                  و می خواهید با پله های یک دهم گرمی بخونید
                  یعنی
                  500 /0.1 = 5000
                  یعنی شما به 5000 هزار پله نیاز دارید.
                  با اغماض به دوازده بیت تفکیک برسید می تونید به این تفکیک برسید.
                  اما برای این که واقعاً یک دهم گرم دقت واقعی داشته باشید نیاز به کالیبراسیون دارد.

برنامه ی بیسکام رو نمی ذارم چون تو همین تاپیک هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط boss_tnt
                    دوستان عزیز و گرامی سلام

یادم رفت بگم
                    تغذیه های پنج ولت رو شما باید تغذیه ی دیجیتال رو از آنالوگ جدا کنید
                    به این صورت که همه ی دیجیتال ها رو بهم وصل کنید
                    همه ی آنالوگ ها رو هم به هم وصل کنید
                    حالا آنالوگ ها رو با یه فریت بید به پنج ولت وصل کنید
                    دیجیتال ها رو هم با یه فریت بد به پنج ولت وصل کنید.

دیدگاه

عددهایی که از status میخونم به اینصورته وقتی gain و filter یک هستن 77 وقتی جفتشون صفرن 41 وقتی filter=1 و gain=0 هست 105 وقتی filter=0 و gain=1 هست 13
                      status تغییر وضعیت ها رو درست نشون میده اما وقتی( gain=0 (128میشه bite err یک میشه و عدد صفر نمایش داده میشه وقتی gain=1 هست یه سری عدد متغیر نشون داده میشه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_73909
                        عددهایی که از status میخونم به اینصورته وقتی gain و filter یک هستن 77 وقتی جفتشون صفرن 41 وقتی filter=1 و gain=0 هست 105 وقتی filter=0 و gain=1 هست 13
                        status تغییر وضعیت ها رو درست نشون میده اما وقتی( gain=0 (128میشه bite err یک میشه و عدد صفر نمایش داده میشه وقتی gain=1 هست یه سری عدد متغیر نشون داده میشه :angry:
                        سلام عزیز

حواست هست که ولتاژ ات وقتی گین روشنه 1/128 ولتاژ رفرنس باشه ؟

دیدگاه

میدونم که باید ولتاژ ورودی در حد میلی باشه اما در حد ولته من مدارو از نقشه analog device کشیدم که ad7780bruz و ad7780brz رو با هم داره
                          شماتیک pcb و برنامه رو میزارم
                          https://rapidshare.com/files/1618351988/AD7780.rar

دیدگاه

لودسل و مستقیم وصل کردم به 7780 status اینجوری شد دیگه err یک نیست اما بازم عددی که میخونم اشتباس
                            filter=0;gain=0 9
                            filter=1;gain=1 77
                            filter=1;gain=0 73
                            filter=0;gain=1 13

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_73909
                              میدونم که باید ولتاژ ورودی در حد میلی باشه اما در حد ولته من مدارو از نقشه analog device کشیدم که ad7780bruz و ad7780brz رو با هم داره
                              شماتیک pcb و برنامه رو میزارم
                              https://rapidshare.com/files/1618351988/AD7780.rar
                              خود ولتاژ اشکال نداره از مرتبه ولت باشه
                              اختلاف ولتاژ در حد میلی ولت باید باشه
                              اختلاف ولتاژ پایه های ورودی ات چقدره ؟
                              ولتاژ مطلق هر پایه چقدره ؟
                              با مولتی متر اندازه بگیرید

دیدگاه

سلام ممنون که جواب میدین
                                من قبل از اینکه لودسل رو مستقیم به ad7780 وصل کنم اندازه گرفتم اختلاف ولتاژ پایهای خروجی لودسل در حد ولت بود
                                اما الان که مستقیم پایهای خروجی لودسل رو به 7780 وصل کردم اختلاف میلی ولت شده اما ثابت نیست نمیفهمم چرا اینجوریه
                                لودسل رو تنها چک کردم درست بود 2 3 میلی ولت نشون میداد فشارم میدادم زیاد میشد اما وقتی به مدار وصل میکنم نوسان داره
                                اگه میشه شماتیکم رو نگاه کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X