اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7730

نوشته اصلی توسط علی محمدی
    کریستال نذاشتی؟
    با کد ویژن نوشتی؟
    خروجی میده کریستالم گذاشتم 4.9152 ولی خروجی خیلی پرت میده
    زمین رفرنس و دیجیتال و انالوگ هم یکیه

دیدگاه

سلام
      آقا این ad7190 رو از کجا میشه خریدش ؟

دیدگاه

سلام
        آیا آیسی AD7730 رو میشه بعنوان مبدل ADC استفاده کرد؟ من قصد دارم یک سیگنال DC رو بخونم، رزولوشن 12بیت کافیه، سرعت نمونه برداری مورد نیازم زیاد نیست، فقط میخام پایداری خوبی داشته باشه، یعنی وقتی یک ولتاژ ثابت به ورودی دادیم مقداری که میخونیم کاملا ثابت باشه، بنظر شما از ADC داخلی میکروها استفاده کنم بهتره یا ADC خارجی؟ از کدوم شرکت و با چه Part Numberای؟
        ممنون
        تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_6910
          سلام
          آیا آیسی AD7730 رو میشه بعنوان مبدل ADC استفاده کرد؟ من قصد دارم یک سیگنال DC رو بخونم، رزولوشن 12بیت کافیه، سرعت نمونه برداری مورد نیازم زیاد نیست، فقط میخام پایداری خوبی داشته باشه، یعنی وقتی یک ولتاژ ثابت به ورودی دادیم مقداری که میخونیم کاملا ثابت باشه، بنظر شما از ADC داخلی میکروها استفاده کنم بهتره یا ADC خارجی؟ از کدوم شرکت و با چه Part Numberای؟
          ممنون
          میکرو که 10 بیت داره
          Ad7730 یه adc خارجیه کارش همینه
          ثابت شدن عدد adc هم به ولتاژ رفرنس ثابت و دقت adc بستگی داره
          7190 16 بیت رو راحت میده لرزشم نداره

دیدگاه

7730 باید طراحیت خفن باشه برای تغذیه لودسل از تغذیه ac که خود 7730 تولید میکنه استفاده کنی توو جعبه آهنی بذاریش تا دقت بالا بده 30000 تومنه dip هم هست 7 8 تام رجیستر داره خوندنی و نوشتنی
            7780 دقتش با یه کم طراحی 14 بیت میشه یعنی جدا کردن زمین و vcc آنالوگ دیجیتال از هم ارزونه رجیستر خاصیم نداره دو تا فقط خوندنی یه دیتا رجیستر داره که هی میفرسته اطلاعاتو یه استاتوس برنامشم کاری نداره
            7190 خیلی شبیه 7730 هست 7730 یه رجیستر واسه فیلتر یه رجیستر واسه مد کاریش 7190 جفتشو یکی کرده
            طراحی خاصی نمیخواد من رو بردبرد هم جواب گرفتم
            آنالوگ دیوایس از 7780 14.9 بیت دقت گرفته ما 14 بیت میگیریم
            از 7190 17.4 بیت گرفته من 16 بیت و خوندم نوسانی نداره و بیشتر از این هم دقت لازم نیست
            اما ad9000lt یه ماژوله ad7780bruz رو از dip smd کردن بستن به mega8 خودت ببندی رو هم 10 تومن شه احتمالآ آنالوگ دیوایس کشته خودشو 14.9 بیت دقت گرفته آقایون 24 بیت
            7780 رجیستری نداره که بنویسی یه پایه داره هر وقت صفر شد 32 بیت پشت سرش میفرسته 16 بیتشو نگه میداری 8 بیتشو میریزی دور 8 بیتش استاتوسه
            http://ali73909.persiangig.com/document/7730.c
            http://ali73909.persiangig.com/document/7780.c
            http://ali73909.persiangig.com/document/7190.c
            البته 7730 رو من ننوشتم آقای احمد نوشته که تمام پستا صحبت کردن و برنامشون کامله
            یادم رفت بگم از رجیستر نترسین اسونه از نظر من مثل یه ماشین حسابه که اولش میزاری مد درجه رادیان یا مهندسی که کیلو و میلی نشون بده
            تو فیلتر رجیسترم یه سری فیلتر داخلی رو میشه فعال کرد و سرعت خوندن رو تعیین کرد البته 7780 که رجیستر نداره سرعتش ثابته و واسه کارا سرعت پایین خوبه اما من سرعت پایین هم 7190 استفاده خواهم کرد میخوام وارد کنم از مالزی 5.9 $ زده تو سایت اینجا 21000 تومنه
            یه 7730 داشتم خراب بود با اون روی LCD مقدار نشون داده نمیشد چون هیچ وقت پایه RDY صفر نمیشد
            یه 7730 جدید خریدم پایه RDY صف میشه ولی تو همون برنامه شما موقع نمایش وزن هنگ میکنه و صفحه ال سی دی به هم میریزه
            من از همون برنامه شما استفاده کردم اشکالی که تو برنامه شما بود قسمت پیکره بندی پورت B درست نیود درستش کردم و بعد به 7730 نو وصل کردم
            ظاهرا 7730 کار میکنه پایه RDY صفر میشه ولی موقع تبادل اطلاعات SPI هنگ میکنه
            من از کریستال واسه 7730 استفادده کردم میشه در صورت امکان یه شماتیک برای 7730 و یه برنامه ساد که بتونه اونو پیکره بندی بکنه و مقدار لودسل رو نشون بده رو برام بذارید
            از نظر من پیکره بندی SPI تو برنامه مشکل داره لطفا بررسی کنید
            در ضمن برای تغذیه لود سل از همون 5 ولت مدار استفاده کنیم مشکلی نداره؟
            و اینکه من برای رفرنس 7730 از آیسی رفرنس AD584 استفاده کردم بهتره یا نه ؟ ظاهرا میگن لازم نیست!
            [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان
              من یه لودسل فشاری خریداری کردم که تنها مشخصه اس 10 کیلو بودن و کد110544081 ای هست که روش نوشته شده. به من گفتن توی سایتشون دیتاشیتش هست که من نتونستم پیداش کنم.(راستش اصلا نبود!)
              این لودسل 3 سیم با رنگهای سبز،قرمز،سبز و 2 سیم مشکی ذاره.
              اگر تا حالا با این نوع لودسل کار کردید یا اطلاعاتی در رابطه با اون دارید در اختیار من هم قرار بدید تا بتونم راه اندازیش کنم. :cry2: خیلی ضروریه

متشکرم

دیدگاه

سلام
                با تشکار از اساتید
                من به یه توضیحاتی در مورد رجیستر های AD7190 نیاز دارم
                ممکنه یکی از دوستان به من کمکی کنه
                لطف می کنید
                البته اگر برنامه آماده رو دارید واقعا ممنون می شم
                یاعلی

دیدگاه

سلام
                  لودسلا یا 4 سیمن یا 6 سیمه که 6 سیمه هارم +- sense شو به +- ex وصل کنید میشه 4 سیمه
                  البته یه شیلدم داره دیگه
                  واسه شما همون 4 سیمس
                  اینارو بریزین توو رجیسترا 7190
                  cs=0;
                  spi(0b11111111);
                  spi(0b11111111);
                  spi(0b11111111);
                  spi(0b11111111);
                  spi(0b11111111);
                  cs=1;

cs=0;
                  spi(0b00010000);
                  spi(0b00000000);
                  spi(0b00000001);
                  spi(0b00010111);
                  cs=1;

cs=0;
                  spi(0b00001000);
                  spi(0b11001000);
                  spi(0b00000000);
                  spi(0b00000000);
                  cs=1;
                  اما اینکه اینا چیه یکیش ریست میکنه یکیش میگه +-40 میلی ولت بخون یکیش میگه سرعت خوندن چنه
                  رجیستراشو ببینین میفهمین دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط robot1
                    با سلام خدمت تمامی دوستان
                    من یه لودسل فشاری از جهان کیت خریداری کردم که تنها مشخصه اس 10 کیلو بودن و کد110544081 ای هست که روش نوشته شده. به من گفتن توی سایتشون دیتاشیتش هست که من نتونستم پیداش کنم.(راستش اصلا نبود!)
                    این لودسل 3 سیم با رنگهای سبز،قرمز،سبز و 2 سیم مشکی ذاره.
                    اگر تا حالا با این نوع لودسل کار کردید یا اطلاعاتی در رابطه با اون دارید در اختیار من هم قرار بدید تا بتونم راه اندازیش کنم. :cry2: خیلی ضروریه

متشکرم
                    با سلام
                    معمولا رنگ بندی سبز برای SIG+ سفید : SIG- قرمز: EXC+ و مشکی:EXC- هست.
                    ولی برای اطمینان از تست اهمی استفاده کنید.
                    اهم EXC+ و EXC- از هر دو سیم دیگه بالا تره.

دیدگاه

سلام
                      لودسلا یا 4 سیمن یا 6 سیمه که 6 سیمه هارم +- sense شو به +- ex وصل کنید میشه 4 سیمه
                      البته یه شیلدم داره دیگه
                      واسه شما همون 4 سیمس
                      اینارو بریزین توو رجیسترا 7190
                      cs=0;
                      spi(0b11111111);
                      spi(0b11111111);
                      spi(0b11111111);
                      spi(0b11111111);
                      spi(0b11111111);
                      cs=1;

cs=0;
                      spi(0b00010000);
                      spi(0b00000000);
                      spi(0b00000001);
                      spi(0b00010111);
                      cs=1;

cs=0;
                      spi(0b00001000);
                      spi(0b11001000);
                      spi(0b00000000);
                      spi(0b00000000);
                      cs=1;
                      اما اینکه اینا چیه یکیش ریست میکنه یکیش میگه +-40 میلی ولت بخون یکیش میگه سرعت خوندن چنه
                      رجیستراشو ببینین میفهمین دیگه
                      سلام
                      از پاسخ شما سپاسگزارم
                      این کدهایی که نوشتید چی هستن؟من اصلا متوجه منظورتون نمیشم. oo:
                      درضمن من یه پست جدا در این مورد گذاشتم.بی زحمت اگر امکان داره در این بخش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68441.0راهنمایی بفرمایید.
                      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Caspian1361
                        با سلام
                        معمولا رنگ بندی سبز برای SIG+ سفید : SIG- قرمز: EXC+ و مشکی:EXC- هست.
                        ولی برای اطمینان از تست اهمی استفاده کنید.
                        اهم EXC+ و EXC- از هر دو سیم دیگه بالا تره.
                        سلام
                        از راهنمایی شما ممنونم

مقاومت بین سیم سبز و سفید: 0.69 اهم
                        مقاومت بین سیم مشکی و قرمز: 0.74 اهم
                        این مقدار مقاومت منطقی هستش؟ به نظرم یه مشکلی باید داشته باشه!
                        اگر امکان داره بی زحمت لطف بفرمایید جواب این سوال را در این بخش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68441.0 قرار بدید. (این تاپیک را در بخش سنسورها ایجاد کردم)

متشکرم

دیدگاه

این برد pcb برای ad7190
                          به نظرم باید خوب کشیده باشم ، اگر نقصی توش هست بهم بگید درستش کنم
                          البته اینم بگم که بهتره اول adc رو بخرید (بخرم) که تست کنیم اندازه فوت پرینتش درست باشه
                          http://uplod.ir/6o2bs2qxb0e7/7190b.PcbDoc.htm

7190.jpg - 163.8 Kb

دیدگاه

از 7730 که کمتر رجیستر داره
                            فیلتر رجیستر نداره
                            فیلترش توو مدرجیستر تعریف میشه
                            اگه pcb درسته که هیچ اگه نیست بگو بذارم
                            رجیستاشم چیز خاصی نداره که
                            شما اول ریست میکنی
                            واسه رختن یا خوندن از هر رجیستر باید به رجیستر ارتباطی بگی که عمل بعدی که میخوای انجام بدی خوندنه یا نوشتن و کدام رجستره
                            پس

spi(0b11111111);
                            spi(0b11111111);
                            spi(0b11111111);
                            spi(0b11111111);
                            spi(0b11111111);
                            اینا ریست میکنه
                            که توو 7730 4 بایت 1 میفرستی توو 7190 5 بایت

spi(0b00010000);
                            spi(0b00000000);
                            spi(0b00000001);
                            spi(0b00010111);
                            خط اول به COMMUNICATIONS REGISTER میگه عمل بعدی نوشتن روی Configuration register هست
                            که Configuration register بیست و چهار بیت داره و تنضیمات مربوط به اینکه ورودی آنالوگ به چه کانالی وصل میشه و چه ولتاژی داره و مثبته فقط یا نه منفی هم هست و یه سری چیز دیگه که زیاد مهم نیست پس 3 خط بعدم شد ماله تنظیمات Configuration register

spi(0b00001000);
                            spi(0b11001000);
                            spi(0b00000000);
                            spi(0b00000000);
                            خط اول به COMMUNICATIONS REGISTER میگه عمل بعدی نوشتن روی MODE REGISTER هست
                            که MODE REGISTER بیست و چهار بیت داره و تنضیمات مربوط به اینکه کریستال داخلیه یا خارجی و فیلتر های حذف نویز 50 هرتز و نرخ خوندن ورودی با چه سرعتیه و و یه سری چیز دیگه که زیاد مهم نیست پس 3 خط بعدم شد ماله تنظیمات MODE REGISTER

در کل بیشتر تنظیمات دفالت کارخونه درسته و برای خووندنه لودسل آمادس
                            و در آخر
                            باید گفت که دیتا رجیسترو پشت سر هم پدیت بشه یا نه وایسه تا وقتی ما گفتیم پدیت کنه که به این میگن مد ارسال تکی یا مد پیوسته ارسال که اینم در مد رجیستر انجام میشه
                            یادتون نره اگه از صفحه 22 دیتا شیت استفاده کردید یعنی md0,1,2 رو تغییر دادین آخرین کار این باشه که Continuous conversion mode رو انتخاب کنید
                            کلآ مد رجیستر جالبه
                            دیتا رجیستر میتونه 24 بیتی باشه یا 32 بیتی که اگه 32 بیتیش کنید 8 بیت آخرو status میفرسته بیت DAT_STA در MODE REGISTER این کارو انجام میده
                            کالیبره کردن و صفر کردن ( zero یا tare ) هم میشه توسط خود 7190 انجام داد یا میکرو که این هم توو مد رجیستره
                            راستی فرق zero با tare اینه که zero کنی عدد ترازو صفر میشه و اوون عددی که حذف شده توو eeprom سیو میشه که برق میره میاد صفر میمونه tare کنی تا دستگاه روشنه صفره
                            مثلآ اگه باری که میخواین وزن کنید عبوریه و ریزش داره روی ترازو و نیاز هست در روز شوونصد بار صفر شه tare بهتره اما اگه ثابته و ریزش بار روو ترازو نداریم یه بار zero کنیم کافیه
                            اگه جایی توو خوندن از ic به مشکل برخوردید اولین کار اینه که برید STATUS REGISTER رو چک کنید
                            http://ali73909.persiangig.com/document/1.c
                            سیم بندی
                            میکرو 7190
                            di mosi
                            do/rdy miso
                            sck sck
                            cs PORTD.7
                            برای کم کردن لرزش عدد خوانده شده از adc:
                            منبع تغذیه و رفرنس خوب سووییچینگ نذارین
                            بین vdd و avdd و بین gnd و agnd فریت بید بذارید فقط توو یه نقطه با فریت به هم وصل شن
                            برد درست کنید رو بردبرد نبندید
                            در محیط صنعتی مبدل رو توو جعبعه فلزی بذارید
                            ارت هم خووبه که من تا حالا وصل نکردم اما اگه از جانگشن باکس استفاده کردید طرف لود رو وصل کنید
                            اگه درایو بذارید کنار مبدل وزنتون کارش تمومه باید درایو ارت شه موتور ارت شه داستان میشه
                            سیم شیلددار قلع اندوود اگه خواستین سیم به لودسل اضافه کنید
                            به هر حال یه نوسانی هم داریم که حذف میکنیم در مانیتورینگ
                            مثلآ توو 30 کیلو 5 گرم 50 کیلو 10 گرم 100 کیلو 25 گرم 200 کیلو 50 گرم 500 کیلو 100 گرم 20 تن 1 کیلو حذف شه خووبه این عددها هم تجربه منه نگین چرته از کجا آوردی!
                            من همین پستم رو با توجه به سوالات اگه بلد بودم کامل میکنم

دیدگاه

AD7730

سلام
                              من برنامه و شماتیک مدار AD7730 آقای ahmad mn ، را بستم ولی هیچ جوابی از AD7730 دریافت نکردم آیا مقدار رجیستر SPCR=0x58 و SPSR=0x00 درست است؟ تنظیمات پورت spi در کدویژن چگونه باید باشد؟

دیدگاه

AD7730

سلام
                                من برنامه و شماتیک مدار AD7730 آقای ahmad mn ، را بستم ولی هیچ جوابی از AD7730 دریافت نکردم آیا مقدار رجیستر SPCR=0x58 و SPSR=0x00 درست است؟ تنظیمات پورت spi در کدویژن چگونه باید باشد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X