کامپایلرهای میکروچیپ بدون کرک فقط کدهای بهینه شده تولید نمیکنن.
البته چند وقت پیش یکی از بچه های انجمن واسه XC8 ورژن 1.1 کرک پیدا کرده بود.ولی این دفعه برعکس شد ماجرا! کامپایلر ورژن 1.1 رو نتونستم پیدا کنم!!! :biggrin:
CCS هم کامپایلر خوبیه. چندوقتی میشه دارم باهاش کار میکنم.
چند سالی هم با میکروسی پروژه دانشجویی کار کردم. اون هم بد نیست.
هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن.
آقا MPLAB چطوره؟ من یه مدت با آرم کار کردم و الان میخوام برای سادگی مدار از پیک استفاده کنم.
از AVR خاطره خوبی ندارم. مخصوصا کدویژن که فقط آدمو گیج میکنه!!! Atmel studio هم که خیلی باگ داشت
محیط MPLAB خوبه؟ چون من به کایل عادت کردم (خشن و جدی)
اگه دنبال محیط ساده و راحت و بی شیله پیله میگردی، PIC Basic Pro خوبه
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
mcsinstall.exe PBP243.ZIP
لینک پایینی رو بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردین تو محل نصب کپی کنین.
البته ایراداتی هم داره مثل نداشتن کدویزارد یا نسبتاً قدیمی بودن و پشتیبانی نکردن از میکروهای جدید (این ایراد واسه ما ایرانی ها تعریف نشده!! :mrgreen: )
اگر هم دنبال این هستین که از همون اول کار، جدی و کاملا رسمی شروع کنین، MPLABX IDE با کامپایلر XC8 رو براتون تجویز میکنم. البته این هم بگم که تو انجمن خیلی طرفدار نداره!
CCS کامپایلر دیگه ی میکروهای PIC هست که تو انجمن کاربر بیشتری داره و نمونه کد براش زیاده.البته رایگان نیست و باید کرک بشه.
اگه دنبال محیط ساده و راحت و بی شیله پیله میگردی، PIC Basic Pro خوبهالبته ایراداتی هم داره مثل نداشتن کدویزارد یا نسبتاً قدیمی بودن و پشتیبانی نکردن از میکروهای جدید (این ایراد واسه ما ایرانی ها تعریف نشده!! :mrgreen: )
تایید میشه کاملا بی آزاره
فقط برای کارهایی مثل کار با mmc یا کار با ENC28J60 کارتون لنگ میمونه
پانوشت : اگه برای این کار ها با این کامپایلر نمونه کد دارین لطف کنین
دیدگاه