اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    بله ده تا ال ای دی کنترل کردم البته ادامه ی کادر رو با همین ده تا موازی کردم
    مقاومتها دو وات هستن و به خاطر اینکه هر حرف جدا جدا کنترل میشه و خاموش وروشن میشه مقاومت داغ نمیشه
    موازی کردن پشت کار رو تمیز تر میکنه البته باید خییلی دقت داشت
    جریان ال ای دی ها رو با درست در نظر گرفتن مقاومت میشه کنترل کرد
    شاید باورتون نشه من ال ای دی های قرمزم رو با جریان دو میلی آمپر روشن میکنم
    ال ای دی های دیگه رو با جریانی تقریبا حدود 5 تا 7 میل
    خب من فکر نمیکنم این زیاد باشه
    آخه همه جا تا 20 میلی هم به ال ای دی میدن
    هر چی جریان کمترباشه
    نورش کمتر و بیشتر قابل خواندن هست
    و هر چی کم نور تر عمر بیشتر
    :applause: :nice:
    در اخر این شاخه های که باهم موازی هستند رو به یه مقاومت وات بالا میدی و سری میشن؟
    از اداپتور 5 ولت با جریان بیشتر استفاده میکنی؟
    اگه فرض بر این باشه 5 ولت باشه برای ال ایدی ابی که3 ولته و دو ولت هم مقاومت واگه جریان بخواهیم 10 باشه پس مقاومت میشه؟
    تقریبا 220 اهم؟
    دست گفتم؟
    **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
      در اخر این شاخه های که باهم موازی هستند رو به یه مقاومت وات بالا میدی و سری میشن؟
      از اداپتور 5 ولت با جریان بیشتر استفاده میکنی؟
      اگه فرض بر این باشه 5 ولت باشه برای ال ایدی ابی که3 ولته و دو ولت هم مقاومت واگه جریان بخواهیم 10 باشه پس مقاومت میشه؟
      تقریبا 220 اهم؟
      دست گفتم؟
      داداش من خیلی توضیح دادم روشمو بازم میگم من هر چی ال ای دی دارم رو میشمارم تقسیم بر سه میکنم
      مثلا سیصد تا ال ای دی دارم
      تقسیم بر سه میکنم
      میشه
      صد
      حالا ال ای دی ها رو صدتا صدتا موازی میکنم بعد این صدتایی ها رو با هم سری میکنم
      بعد بسته به نورم یه مقاومت استفاده میکنم
      اکثرا این مقاومت 5 اهم هست ولی هر چی تعداد موازی ها کمتر بشه مقاومتم بیشتر میشه
      گرفتین؟؟؟؟
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

داداش من خیلی توضیح دادم روشمو بازم میگم من هر چی ال ای دی دارم رو میشمارم تقسیم بر سه میکنم
        مثلا سیصد تا ال ای دی دارم
        تقسیم بر سه میکنم
        میشه
        صد
        حالا ال ای دی ها رو صدتا صدتا موازی میکنم بعد این صدتایی ها رو با هم سری میکنم
        بعد بسته به نورم یه مقاومت استفاده میکنم
        اکثرا این مقاومت 5 اهم هست ولی هر چی تعداد موازی ها کمتر بشه مقاومتم بیشتر میشه
        گرفتین؟؟؟؟
        طریقه بستن رو متوجه شدم .حالا واسه همین مثالت از چه اداپتوری استفاده میکنی؟
        ممنون
        **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
          طریقه بستن رو متوجه شدم .حالا واسه همین مثالت از چه اداپتوری استفاده میکنی؟
          ممنون
          من یک گروه رو در نظر میگیرم
          مثلا همین مثال سیصد ال ای دی تقسیم بر سه شد
          خب یک گروهش میشه صد
          و صد رو در ده ضرب میکنم
          صد اول تعداد ال ای دی یکی از گروه ها است و ده دوم منظور ده میلی آمپر هستش این دیگه بستگی به شخص داره که دوست داره چقدر جریان از ال ای دیش رد بشه
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

من یک گروه رو در نظر میگیرم
            مثلا همین مثال سیصد ال ای دی تقسیم بر سه شد
            خب یک گروهش میشه صد
            و صد رو در ده ضرب میکنم
            صد اول تعداد ال ای دی یکی از گروه ها است و ده دوم منظور ده میلی آمپر هستش این دیگه بستگی به شخص داره که دوست داره چقدر جریان از ال ای دیش رد بشه
            دوست عزیز شما منظورتون از طریقه بست ال ای دی ها اینه؟من 5 تا موازی کردم حالا فرض بر اینکه 100تاس.

اگه طریقه بستن درسته که: اگر ال ای دی ابی باشه و سه ولتی باشن کلا میشه 9 ولت
            طریقه حساب کردن مقاومت میمونه که اونم طبق گفته شما میخوایم از هر ال ای دی 10 میل بگذره پس جریان کل شاخه میشه 1 امپر
            اگر منبع تغذیه 12 ولت باشه و 9 ولتم که ال ای دی ها میوفته پس میمونه 3 ولت جریانم که شده 1 امپر پس مقدار مقاومت میشه؟؟3 اهم و توانشم 3 وات
            درست گفتم؟
            به نظر شما معایب موازی کردن اینهمه چیه؟من که چیزی به ذهنم نرسید!فقط اگه ال ایدی ها ولتاژشون یکی نباشه یه کوچولو بالا پایین داشته باشه اسیب میبنه؟تنها مشکلش همینه؟
            با تشکـــــــــــــــــر
            **** k i n j ****

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط kinj
              دوست عزیز شما منظورتون از طریقه بست ال ای دی ها اینه؟من 5 تا موازی کردم حالا فرض بر اینکه 100تاس.

اگه طریقه بستن درسته که: اگر ال ای دی ابی باشه و سه ولتی باشن کلا میشه 9 ولت
              طریقه حساب کردن مقاومت میمونه که اونم طبق گفته شما میخوایم از هر ال ای دی 10 میل بگذره پس جریان کل شاخه میشه 1 امپر
              اگر منبع تغذیه 12 ولت باشه و 9 ولتم که ال ای دی ها میوفته پس میمونه 3 ولت جریانم که شده 1 امپر پس مقدار مقاومت میشه؟؟3 اهم و توانشم 3 وات
              درست گفتم؟
              به نظر شما معایب موازی کردن اینهمه چیه؟من که چیزی به ذهنم نرسید!فقط اگه ال ایدی ها ولتاژشون یکی نباشه یه کوچولو بالا پایین داشته باشه اسیب میبنه؟تنها مشکلش همینه؟
              با تشکـــــــــــــــــر
              دقیقا
              فقط توی موازی کردن باید از ال ای دی های جنس خوب استفاده بشه که ولتاژهای تقریبا برابری دارند مثل اچ جی مشکلی پیش نمیاد ولی بازم یه خورده فرق داره
              اگه از کنار به ال ای دی ها نگاه کنید متوجه میشید مثلا سه تاش پر نور تره سه تاش کم نور تره و ...
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

اونایی که پر نور تره معلومه که داه دهنشون سرویس میشه :mrgreen: و باید جای گزینشون کرد!و عوضشون کرد؟
                ممنون از شما
                **** k i n j ****

دیدگاه

می تونی بگی قیمت این ال ای دی سبز ها چنده و از چه نوعیه هستش چون من
                  یه مدت پیش ال ای دی سبز اچ جی 45 تومنی گرفتم و نصب کردو اما بعد از مدتی کار کردن تک تک شروع به سوختن کرد و نمای تابلو رو زشت کرد و همه ی زحمت ها و هزینه ها رفت باد هوا
                  Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

تو سایت تعمیر کاران دیده بودم تا 67 تومن بود اورلایت البته که اونجا ازش تعریف میکردن و میگفتن بهتر از اچ دی هستش
                    چرا سوختن؟جریانش چقدر بود؟هر ال ای دی باشه اگه جریانش درست باشه باید یه مدت کار کنه،درسته؟
                    **** k i n j ****

دیدگاه

به فروشنده گفتم اینها از اون تقلبیا نباشه گفت نه - ولی فکر کنم از همون تقلبیا بود
                      3تا 3تا باهم سری بودن به یه مقاومت 180 اهم زدم منبع تغذیه هم 12 ولت بود. رنگ های دیگر هم زده بودم اما اونا نسوختن چون با هم سری هستن یه دونش که بسوزه گروهی خاموش میشه.
                      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                        به فروشنده گفتم اینها از اون تقلبیا نباشه گفت نه - ولی فکر کنم از همون تقلبیا بود
                        3تا 3تا باهم سری بودن به یه مقاومت 180 اهم زدم منبع تغذیه هم 12 ولت بود. رنگ های دیگر هم زده بودم اما اونا نسوختن چون با هم سری هستن یه دونش که بسوزه گروهی خاموش میشه.
                        داداش شما 180 اهم زدی نورش زیاد نبود
                        من اینجا تابوهامو با سه میلی آمپر جریان روشن میکنم
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

داداش شما 180 اهم زدی نورش زیاد نبود
                          من اینجا تابوهامو با سه میلی آمپر جریان روشن میکنم
                          من فکر میکنم ایشون میگن سه تا سری با یه مقاومت تازه این مقاومت براش یه خورده کم هم هست!با این مقاومت تقریبا 15 میل جریان عبوری داره و نباید هم نورش کم باشه.احتمالا حدس خودشون درسته!
                          **** k i n j ****

دیدگاه

نورش که خیلی زیاده و چشم رو اذیت میکنه اما تو روز هم دید داریم
                            ولی آقای kinj درست میگن من از روش شما که موازی کردن سپس سری کردن هستش استفاده نکردم بلکه 3 تا 3تا با هم سری کردم و به یک مقاومت 180 اهم دادم و با یک گروه دیگر موازی کردم
                            اگر چه یکی از مزیت هایی که روش شما داره با سوختن یک ال ای دی یه گروه ال ای دی خاموش نمیشه و فقط یک ال ای دی خاموش میشه اما یه سئوال اینجا مطرحه که اگر برای مثال تعداد ال ای دی 179 عدد باشه در تقسیمات جریان شما با مشکل مواجه نمیشی؟؟
                            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

پس مقدار مقاومتت کمه که میسوزه!شما فکر کنم واسه رنگهای 3 ولتی باید از 330 اهمی استفاده کنی.در ضمن اینم حواست باشه بعضی اداپتور ها 12 ولت دقیق نمیدن.من چندتا مدل رو تست کردم یکی خروجیش 11.3 بود یکی 12.5 .همین یه نیم که شاید به نظر نیاد ولی واسه ال ای دی ها شما 2 میلی امپر زیاد میکنه
                              با تقسیم بر سه یکی از اون دسته ها طبق دسته بندی اقا مجتبی میشه 59 تا اگه واسه هر ال ای دی مد نظر 10 میلی امپر باشه به این دسته 59 تای یه خورده بیشتر میرسه
                              با فرض 10 میلی واسه هر کدو از ال ای دی ها به دسته 60 تا ی 600 میلی میرسه و هر کدوم از ال ای دی ها 10 میلی ولی واسه 59 تا 10.16 میلی امپر به هر کدوم از ال ای دی ها میرسه که زیاد مهم نیست این تفاوت!
                              **** k i n j ****

دیدگاه

توی برنامه ledtools ، ال ای دی رو چند میل در نظر میگیرن واسه ال ای دی اوال ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X