اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

دوست عزیز اینم لینک همون فایل قبلی (نمیدونم چرا حجمش اینقدر کم شده ولی برای ورژن 14 ذخیره کردم) ضمنا فاصله بین led ها رو به mm حتما باید بفرمائید تا متناسب با اون فاصله led گذاری کنم و فایل آماده برش لیزری رو تا 2-3 روز دیگه همینجا قرار میدم. سایز این نوشته هم 1متر در 33سانتی متر است.
    http://s5.picofile.com/file/8132083250/X14_Cabinet.cdr.html

دیدگاه

:nerd: با عرض سلام
      یه سوال داشتم
      این سیم مسی میله ای که پایه های led رو بهش لحیم می کنند از چه قطری هست!؟
      بیشتر از 1 میلی متر هست یا کمتر!؟
      کجا باید تهیه کنیم!؟ فروشگاه های الکترونیک یا الکتریک !؟ :biggrin:
      آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
      جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
      که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک
        :nerd: با عرض سلام
        یه سوال داشتم
        این سیم مسی میله ای که پایه های led رو بهش لحیم می کنند از چه قطری هست!؟
        بیشتر از 1 میلی متر هست یا کمتر!؟
        کجا باید تهیه کنیم!؟ فروشگاه های الکترونیک یا الکتریک !؟ :biggrin:
        سیم آیفون 04 و 06 هست.
        مغازه های لوازم الکتریکی قیمت مناسب تری میدن...

دیدگاه

سلام دوستان
          من یه تابلو ثابت بستم با منبع 12v و ال ای دی کلاهی قرمز و مقاومت 100 اهم که تو هر شاخه 4 تا ال ای دی گذاشتم . مشکل اینجاست که نور همه ال ای دی ها یک دست نیستن ! علت چیه ؟؟؟!!!
          ممنون میشم یه راهنمایی کنید ...

دیدگاه

[quote author=nimooly link=topic=61260.msg619894#msg619894 date=1407593927]
            سلام دوستان
            من یه تابلو ثابت بستم با منبع 12v و ال ای دی کلاهی قرمز و مقاومت 100 اهم که تو هر شاخه 4 تا ال ای دی گذاشتم . مشکل اینجاست که نور همه ال ای دی ها یک دست نیستن ! علت چیه ؟؟؟!!!
            سلام دوست عزیز ledهای مورد استفادت چه مارکی هستن وفکر کنم مال ledهات باشه :rolleyes:
            دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

[quote=ربات شاهرود]

نمیدونم مارکشون چیه ! آخه مارک چه تاثیری میتونه داشته باشه !؟
              دوستان نظر بدین آیا دلیل علمی میتونه داشته باشه !؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimooly
                نمیدونم مارکشون چیه ! آخه مارک چه تاثیری میتونه داشته باشه !؟
                دوستان نظر بدین آیا دلیل علمی میتونه داشته باشه !؟
                سیم کشی غیر اصولی به نظرم بیشترین علت رو داره.
                احتمالا باید تابلوت بزرگ بوده باشه.اون قسمتایی که نورش کمتره رو جدا کن وبا یک سیم ضخیم مستقیم وصل کن به منبع تغذیه باید درست بشه.
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimooly
                  سلام دوستان
                  مقاومت 100 اهم برای 4 تایی قرمز؟

مقاومت صد اهم باید جای 2 تا الیدی 2 ولت کار کنه ک جریان عبوری روی کاغذ میشه 40میلی.
                  به الیدی ها فشار میاد و بعد از مدتی اون هایی که Vfشون ی مقدار (در حد چند صدم) پایین تر بوده، آسیب میبینن و بعد هم بقیه.
                  جنس الیدی و خیلی موارد دیگه هم روی قدرت تحمل الیدی ها تاثیر داره البته.

دیدگاه

دوستان کسی برای led گذاری در کورل از روش Outline Pen یا همون F12 استفاده میکنه؟ من ندیدیم کسی استفاده کنه ولی روش خیلی خوب و ساده ایه بدون هیچ دردسری استفاده میکنم خواستید میگم
                    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

بهترین و اصولی ترین روش هست، بدون نیاز به هیچ ابزار خاصی و سوراخ ها و چینش LED ها هم خیلی بهتر میشه.
                      ی آموزش واسش نوشتم، تا چند روز آینده میزارم اینجا، البته اگه شمام خواستین زودتر پیش قدم شین که اختیار دارین... :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        سیم کشی غیر اصولی به نظرم بیشترین علت رو داره.
                        احتمالا باید تابلوت بزرگ بوده باشه.اون قسمتایی که نورش کمتره رو جدا کن وبا یک سیم ضخیم مستقیم وصل کن به منبع تغذیه باید درست بشه.
                        تابلو کوچیکه ! و تو بعضی شاخه های 4 تایی 2 تاش پر نورتره ! پس نمیتونه از جریان شاخه باشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                          مقاومت 100 اهم برای 4 تایی قرمز؟

مقاومت صد اهم باید جای 2 تا الیدی 2 ولت کار کنه ک جریان عبوری روی کاغذ میشه 40میلی.
                          به الیدی ها فشار میاد و بعد از مدتی اون هایی که Vfشون ی مقدار (در حد چند صدم) پایین تر بوده، آسیب میبینن و بعد هم بقیه.
                          جنس الیدی و خیلی موارد دیگه هم روی قدرت تحمل الیدی ها تاثیر داره البته.
                          اگه روی هر ال ای دی 2.5 ولت بیفته جریان میشه 20 میل ! در ضمن تو هر شاخه 2 تاش پر نوره ! اگه جریان 40 بود همه پر نور میشدن ... و من همین مدارو با ال ای دی معمولی از همون مارک بستم ولی مشکلی نداره !

دیدگاه

من هنوز با تک خط نویسی شکل دارم. راه حل درست و درمونی براش پیدا نشده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                              من هنوز با تک خط نویسی شکل دارم. راه حل درست و درمونی براش پیدا نشده؟
                              من برای تک خط نویسی از فونت کامران یا دست نویس استفاده میکنم و از قسمت on a center line استفاده میکنم و اذیتم نمیکنه.
                              http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                              daydigi.com

دیدگاه

مدار کامل تابلو ال ای دی با فلاشر
                                http://s5.picofile.com/file/8140781100/led.PNG
                                http://s5.picofile.com/file/8140781126/hh.PNG

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X