اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

این هم فایل اموزش استفاده از LEDTools در برنامه ی corel draw
    learning_corel_draw2.docx - 1.1 Mb

Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
      این هم فایل اموزش استفاده از LEDTools در برنامه ی corel draw
      learning_corel_draw2.docx - 1.1 Mb
      خوب بود ولی اگه از ال ای دی استفاده میشد که پایه هاش مشخص بود بهتر بود
      این روش واسه پاک کردن ال ای دی هاس و فقط ماندن جای پایه ها
      روش عالییییه.از سایت ایران میکرو.نوشته وحید ایکس

دوستان یه روش برای حذف یکجای دایره های دور ال ای دی..
      وقتی متنتون رو ال ای دی چینی کردید کافیه با ctrl+a تمام متن رو انتخاب کنید بعد روی یکی از ال ای دی ها راست کلیک کرده group میکنیم سپس دوباره روی یکی ال ای دی ها راست کلیک کرده اینبار ungroup all میکنیم.اکنون با موس یک عدد از دایره های دور ال ای دی رو انتخاب کرده واز منوی edit گزینه ی find and replace واز انجا زیرمنوی find object را کلیک میکنیم.حال پنجره ی find wizard باز میشود که دارای سه گزینه است ، گزینه ی سوم find objects that match the currently selected object را تیک زده و next را میزنیم ودر کادر بعد finish را میزنیم. حال پنجره ای با نام find باز میشود که در ان گزینه ی find all را انتخاب میکنیم.در اخر پنجره ی find رو بسته و ازصفحه کلید کامپیوتر دکمه ی delete رو میزنیم و مشاهده میکنیم که تمام دایره های بزرگ متن حذف می شوند . البته اگر دقت کنید فقط دو تا دایره ی بزرگ در متن ما باقی می ماند که کافیه با انتخاب دستی به راحتی حذفشون کنیم.
      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shm1364
        این مدلایی که من دیدم باید تا اخرش بری و دوباره از اول شروع کنی
        خب من چیکار کردم پس؟؟؟
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط kinj
          خوب بود ولی اگه از ال ای دی استفاده میشد که پایه هاش مشخص بود بهتر بود
          این روش واسه پاک کردن ال ای دی هاس و فقط ماندن جای پایه ها
          روش عالییییه.از سایت ایران میکرو.نوشته وحید ایکس

دوستان یه روش برای حذف یکجای دایره های دور ال ای دی..
          وقتی متنتون رو ال ای دی چینی کردید کافیه با ctrl+a تمام متن رو انتخاب کنید بعد روی یکی از ال ای دی ها راست کلیک کرده group میکنیم سپس دوباره روی یکی ال ای دی ها راست کلیک کرده اینبار ungroup all میکنیم.اکنون با موس یک عدد از دایره های دور ال ای دی رو انتخاب کرده واز منوی edit گزینه ی find and replace واز انجا زیرمنوی find object را کلیک میکنیم.حال پنجره ی find wizard باز میشود که دارای سه گزینه است ، گزینه ی سوم find objects that match the currently selected object را تیک زده و next را میزنیم ودر کادر بعد finish را میزنیم. حال پنجره ای با نام find باز میشود که در ان گزینه ی find all را انتخاب میکنیم.در اخر پنجره ی find رو بسته و ازصفحه کلید کامپیوتر دکمه ی delete رو میزنیم و مشاهده میکنیم که تمام دایره های بزرگ متن حذف می شوند . البته اگر دقت کنید فقط دو تا دایره ی بزرگ در متن ما باقی می ماند که کافیه با انتخاب دستی به راحتی حذفشون کنیم.
          در لینک زیر طریقه ی چیدن پایه ها توسط برنامه LEDTools و همچنین روش خیلی ساده ی حذف دایره ها توضیح داده شده
          learning_corel_drawLED-tools.docx - 905.6 Kb

اضافه شده در تاریخ :
          کسی می تونه توضیح بده که چطوری می تونیم تابلو یه خطی بنویسیم با چه فونتی؟
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

همه چی کامل بود ولی دو نکته وجود داره
            1*نقطه کا با اندازه 29 میذارید قطرش میشه 1 میل و پایه ال ای دی توش لق میزنه فکر میکنم اونم به صورت دایره کوچکتر و 0.7 میل انتخاب بشه بهتره
            2*با سفید کردن خطها پاک نمیشه و بعد موقع برش رو میشن.فکر میکنم واسه پاک کردن همون روش بالا که گفته شد بهتر باشه
            بازم از همکاریتون و قرار دادن اموزش تشکر میکنم
            **** k i n j ****

دیدگاه

سلام دوستان
              بالاخره اولین فلشرمو ساختم
              اما یه مشکل دارم
              ال ای دی هام خیلی کم نور میشن
              با ولت متر که به خروجی ترانزیستور و مثبت مدار وصل کردم ولتاژ 8.6 رو نشون میده که باید 12 باشن
              مدار رو هم همونطوری که دوستان عزیز گفتن سرهم کردم
              از tip42c استفاده کردم و مقاومت گیت رو هم 1 کیلو گذاشتم
              فلشر کار میکنه اما ولتاژ خروجی 8.6 هستش که نور ال ای دیامو خیلی کم کرده!
              نمیدونم مشکل کجاس؟

دیدگاه

دوست عزیز مقاومت گیت رو 100 اهم بذار نیم ولت افت داری ولی بازم 11.5 ولت درصورتی که ورودیت 12 ولت باشه داری که بد نیست
                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام دوستان من میخوام یک تابلو حدودا 4 متری بسازم از چه led استفاده کنم که طول عمر بالا داشته باشه قیمتس مهم نیست
                  لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

دوست عزیز منظورتون از 4 متر طول کلیه یا طول حاشیه کار رو میگید؟
                    من خودم 3 تا 3تا سری میکنم بعد همشونو با یم مقاومت که بستگی به ال ای دی داره میزنم به 12 ولت در این کار یک پیکسل 3 تا ال ای دیه یعنی خاموشی یک ال ای دی 2 تای دیگرو هم خاموش میکنه بد نیست ولی دنبال یه روش بهتر هم میگردم اقای باغبان زاده درمورد موازی کردن و بعد سری کردن روش شما یه توضیح میدید چند تا موازی بعد چندتا سری میکند بعد با چه مقاومتی میزنید به چند ولت؟ شاید بدرد این دوستمونم خورد ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                    دوستان یه چیز دیگه این طور که معلومه این کورل کارو یکمی سخت کرده من خودم بدلیل نبود امکانات یا یه جورایی برای اینکه هزینه پایین بیاد از کارتن پلاست استفاده میکنم کلمه رو توی ورد مینویستم رو آ4 چاپ میکنم بعد دور متن رو میبرم میذارم رو کارتم پلاست! کارتن پلاست رو به اندازه نیم سانت بیشتر از متن میبرم و ال ای دی ها رو با فاصله .7 میچینم این طوری متری 125 تا ال ای دی میزنم عکس 2 تا کار رو هم اماده کردم روی گوشیمه یه رم ریدر پیدا کنم اپ میکنم!
                    دوستان نظری ندارند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد نعمتی
                      سلام دوستان من میخوام یک تابلو حدودا 4 متری بسازم از چه led استفاده کنم که طول عمر بالا داشته باشه قیمتس مهم نیست
                      لطفا راهنمایی کنید
                      ال ای دی اچ جی قرمز وای وای چهارد هاصل
                      و ال ای دی اچ جی دی اس جی سفید هم واقعا محشره
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

آقای باغبان زاده نگفتید شما چند تا موازی و چند تا سری با چه مقاومتی میزنید به چند ولت از اول تایپیک تا صفحه 20 رو خوندم آخرش نفهمیدم چی شد!!!

دیدگاه

:cry:
                          نوشته اصلی توسط sami222
                          آقای باغبان زاده نگفتید شما چند تا موازی و چند تا سری با چه مقاومتی میزنید به چند ولت از اول تایپیک تا صفحه 20 رو خوندم آخرش نفهمیدم چی شد!!!
                          :cry: :cry: :cry:
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

بگید دیگه میدونم که الول موازی میکنید بعد سری با یه مقاومت به تغذیه من تعدادو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
                            اینم دو تا کار قبلی که ازشون عکس گرفتم کسی نظری نداره؟

اضافه شده در تاریخ :
                            http://uplod.ir/ctwcu69zv8md/DSC07134.JPG.htm

http://uplod.ir/3uhr4peoj3ob/DSC07137.JPG.htm

http://uplod.ir/a4t2jw159svz/DSC07136.JPG.htm

نظری نبود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              http://uplod.ir/ctwcu69zv8md/DSC07134.JPG.htm

http://uplod.ir/3uhr4peoj3ob/DSC07137.JPG.htm

http://uplod.ir/a4t2jw159svz/DSC07136.JPG.htm

نظری نبود؟
                              عکس ها رو دیدم تمیز و منظم کار شده بود چند سئوال داشتم
                              این طرح ها رو با دستگاه برش لیزر زدی یا خودت با دریل سوراخ کاری کردی؟؟
                              کل هزینه ها چقدر شد؟؟
                              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوست گلم
                                راستش من رو کارتن پلاست کار میکنم نوشته رو با فونت دلخواه پرینت میکنم رو آ4 بعدش دور متن رو میبرم میذارم رو کارتن پلاست اونم به اندازه متن ولی نیم سانت از لبه هاش بیشتر میذارم بعد به فاصله هفت دهم سانت ال ای دی میزنم واسه پشت کار هم که دیده نشه از تخته سه لایه سفید استفاده میکنم هزینه تمام شده (میلاد با 330 ال ای دی ابی اوال) رو خودتون میتونید حساب کنید دیگه 330 در 100 تومن میشه 33 هزار قیمت ال ای دی. فیبر و کارتن پلاست مقاومت ها سیم لحیم منبع تغذیه رو هم میتونید 25 تومن در نظر بگیرید حالا کمی بیشتر کمی کمتر!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X