خوب بود ولی اگه از ال ای دی استفاده میشد که پایه هاش مشخص بود بهتر بود
این روش واسه پاک کردن ال ای دی هاس و فقط ماندن جای پایه ها
روش عالییییه.از سایت ایران میکرو.نوشته وحید ایکس
دوستان یه روش برای حذف یکجای دایره های دور ال ای دی..
وقتی متنتون رو ال ای دی چینی کردید کافیه با ctrl+a تمام متن رو انتخاب کنید بعد روی یکی از ال ای دی ها راست کلیک کرده group میکنیم سپس دوباره روی یکی ال ای دی ها راست کلیک کرده اینبار ungroup all میکنیم.اکنون با موس یک عدد از دایره های دور ال ای دی رو انتخاب کرده واز منوی edit گزینه ی find and replace واز انجا زیرمنوی find object را کلیک میکنیم.حال پنجره ی find wizard باز میشود که دارای سه گزینه است ، گزینه ی سوم find objects that match the currently selected object را تیک زده و next را میزنیم ودر کادر بعد finish را میزنیم. حال پنجره ای با نام find باز میشود که در ان گزینه ی find all را انتخاب میکنیم.در اخر پنجره ی find رو بسته و ازصفحه کلید کامپیوتر دکمه ی delete رو میزنیم و مشاهده میکنیم که تمام دایره های بزرگ متن حذف می شوند . البته اگر دقت کنید فقط دو تا دایره ی بزرگ در متن ما باقی می ماند که کافیه با انتخاب دستی به راحتی حذفشون کنیم.
خوب بود ولی اگه از ال ای دی استفاده میشد که پایه هاش مشخص بود بهتر بود
این روش واسه پاک کردن ال ای دی هاس و فقط ماندن جای پایه ها
روش عالییییه.از سایت ایران میکرو.نوشته وحید ایکس
دوستان یه روش برای حذف یکجای دایره های دور ال ای دی..
وقتی متنتون رو ال ای دی چینی کردید کافیه با ctrl+a تمام متن رو انتخاب کنید بعد روی یکی از ال ای دی ها راست کلیک کرده group میکنیم سپس دوباره روی یکی ال ای دی ها راست کلیک کرده اینبار ungroup all میکنیم.اکنون با موس یک عدد از دایره های دور ال ای دی رو انتخاب کرده واز منوی edit گزینه ی find and replace واز انجا زیرمنوی find object را کلیک میکنیم.حال پنجره ی find wizard باز میشود که دارای سه گزینه است ، گزینه ی سوم find objects that match the currently selected object را تیک زده و next را میزنیم ودر کادر بعد finish را میزنیم. حال پنجره ای با نام find باز میشود که در ان گزینه ی find all را انتخاب میکنیم.در اخر پنجره ی find رو بسته و ازصفحه کلید کامپیوتر دکمه ی delete رو میزنیم و مشاهده میکنیم که تمام دایره های بزرگ متن حذف می شوند . البته اگر دقت کنید فقط دو تا دایره ی بزرگ در متن ما باقی می ماند که کافیه با انتخاب دستی به راحتی حذفشون کنیم.
در لینک زیر طریقه ی چیدن پایه ها توسط برنامه LEDTools و همچنین روش خیلی ساده ی حذف دایره ها توضیح داده شده learning_corel_drawLED-tools.docx - 905.6 Kb اضافه شده در تاریخ :
کسی می تونه توضیح بده که چطوری می تونیم تابلو یه خطی بنویسیم با چه فونتی؟
همه چی کامل بود ولی دو نکته وجود داره
1*نقطه کا با اندازه 29 میذارید قطرش میشه 1 میل و پایه ال ای دی توش لق میزنه فکر میکنم اونم به صورت دایره کوچکتر و 0.7 میل انتخاب بشه بهتره
2*با سفید کردن خطها پاک نمیشه و بعد موقع برش رو میشن.فکر میکنم واسه پاک کردن همون روش بالا که گفته شد بهتر باشه
بازم از همکاریتون و قرار دادن اموزش تشکر میکنم
سلام دوستان
بالاخره اولین فلشرمو ساختم
اما یه مشکل دارم
ال ای دی هام خیلی کم نور میشن
با ولت متر که به خروجی ترانزیستور و مثبت مدار وصل کردم ولتاژ 8.6 رو نشون میده که باید 12 باشن
مدار رو هم همونطوری که دوستان عزیز گفتن سرهم کردم
از tip42c استفاده کردم و مقاومت گیت رو هم 1 کیلو گذاشتم
فلشر کار میکنه اما ولتاژ خروجی 8.6 هستش که نور ال ای دیامو خیلی کم کرده!
نمیدونم مشکل کجاس؟
دوست عزیز منظورتون از 4 متر طول کلیه یا طول حاشیه کار رو میگید؟
من خودم 3 تا 3تا سری میکنم بعد همشونو با یم مقاومت که بستگی به ال ای دی داره میزنم به 12 ولت در این کار یک پیکسل 3 تا ال ای دیه یعنی خاموشی یک ال ای دی 2 تای دیگرو هم خاموش میکنه بد نیست ولی دنبال یه روش بهتر هم میگردم اقای باغبان زاده درمورد موازی کردن و بعد سری کردن روش شما یه توضیح میدید چند تا موازی بعد چندتا سری میکند بعد با چه مقاومتی میزنید به چند ولت؟ شاید بدرد این دوستمونم خورد ممنون اضافه شده در تاریخ :
دوستان یه چیز دیگه این طور که معلومه این کورل کارو یکمی سخت کرده من خودم بدلیل نبود امکانات یا یه جورایی برای اینکه هزینه پایین بیاد از کارتن پلاست استفاده میکنم کلمه رو توی ورد مینویستم رو آ4 چاپ میکنم بعد دور متن رو میبرم میذارم رو کارتم پلاست! کارتن پلاست رو به اندازه نیم سانت بیشتر از متن میبرم و ال ای دی ها رو با فاصله .7 میچینم این طوری متری 125 تا ال ای دی میزنم عکس 2 تا کار رو هم اماده کردم روی گوشیمه یه رم ریدر پیدا کنم اپ میکنم!
دوستان نظری ندارند؟
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
بگید دیگه میدونم که الول موازی میکنید بعد سری با یه مقاومت به تغذیه من تعدادو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم دو تا کار قبلی که ازشون عکس گرفتم کسی نظری نداره؟ اضافه شده در تاریخ :
http://uplod.ir/ctwcu69zv8md/DSC07134.JPG.htm
http://uplod.ir/3uhr4peoj3ob/DSC07137.JPG.htm
http://uplod.ir/a4t2jw159svz/DSC07136.JPG.htm
نظری نبود؟
سلام دوست گلم
راستش من رو کارتن پلاست کار میکنم نوشته رو با فونت دلخواه پرینت میکنم رو آ4 بعدش دور متن رو میبرم میذارم رو کارتن پلاست اونم به اندازه متن ولی نیم سانت از لبه هاش بیشتر میذارم بعد به فاصله هفت دهم سانت ال ای دی میزنم واسه پشت کار هم که دیده نشه از تخته سه لایه سفید استفاده میکنم هزینه تمام شده (میلاد با 330 ال ای دی ابی اوال) رو خودتون میتونید حساب کنید دیگه 330 در 100 تومن میشه 33 هزار قیمت ال ای دی. فیبر و کارتن پلاست مقاومت ها سیم لحیم منبع تغذیه رو هم میتونید 25 تومن در نظر بگیرید حالا کمی بیشتر کمی کمتر!
دیدگاه