اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
    ببخشید می تونید توضیح بدید که چرا فقط با اوال میشه این کار رو انجام داد
    در ضمن آیا ال ای دی 3 پایه وجود نداره که پایه ی وسط مشترک و پایه ی راست قرمز و پایه ی چپ آبی رنگ باشه و اگر 2 تا پایه رو با هم به vcc بدیم رنگ سبز ایجاد میکنه دیگه چرا از دو تا ال ای دی استفاده کنیم
    بله توضیح میدم خدمتت اون مدل led که شما میگی 1.جنسش اصلا به درنمیخوره 2.فرمز با آبی ترکیب بشه بنفش نه سبز البته ببخشیدها3.اگه تابلو روان رودیده باشی از led اوال استفاده شده چون مات هستش وقشنگ ترکیب میشه تا اینجا درست شد.سوال دیگه در خدمتم

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان واساتیدعزیزممنون اززحمات همگی لطفا چندتا برنامه جالب ومتنوع جهت افکت تابلوهای ثابت قراردهیدترجیحافایلهای پروتوس وهگزباشد.باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_el68
        بله توضیح میدم خدمتت اون مدل led که شما میگی 1.جنسش اصلا به درنمیخوره 2.فرمز با آبی ترکیب بشه بنفش نه سبز البته ببخشیدها3.اگه تابلو روان رودیده باشی از led اوال استفاده شده چون مات هستش وقشنگ ترکیب میشه تا اینجا درست شد.سوال دیگه در خدمتم
        دوست عرزی میشه چند تا نمونه از کارا بذاری ببینیم چی به چیه>؟
        فیلم یا عکس
        مرسی
        **** k i n j ****

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان

نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

آقای باغبانزاده می تونی در مورد قیمت کارت توضیح بدی
            آیا ال ای دی رو دونه ای حساب می کنی مثلا 300 تومن
            یا متری طولی 50 هزار تومن و یا ...
            و آیا برای جذب مشتری بازاریاب داری ویا خود مشتری به سراغت می یاد
            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
              آقای باغبانزاده می تونی در مورد قیمت کارت توضیح بدی
              آیا ال ای دی رو دونه ای حساب می کنی مثلا 300 تومن
              یا متری طولی 50 هزار تومن و یا ...
              و آیا برای جذب مشتری بازاریاب داری ویا خود مشتری به سراغت می یاد
              سلام داداشای گلم
              من ال ای دی رو متری حساب میکنم
              متری 45 هزار تمن برای ال ای دی قرمز مارک اچ جی وای وای سیزده
              و متری 40 هزار تمن برای رنگهای دیگه با مارک اچ جی
              البته اچ جی اصلی :nice:
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

بازم سلام آقای باغبانزاده قبلا ازتون پرسیدم شما ال ای دی هاتون رو سری میبندید یا موازی شما گفتید دسته های موازی بعد باهم سری یا یه مقاومت به تغذیه منم گفتم سه تا سه تا سری با مقاومت میزنم به تغذیه، یه مشکلی پیش اومده وقتی توی دسته های سه تایی یه ال ای دی بسوزه دوتای دیگه رو هم خاموش میکنه ولی که کار رو بد میکنه توی کارشما با همچین چیزی برخورد کردین؟ فکر کنم روش شما بهتر باشه درسته چون هر ال ای دی که بسوزه ربطی به خاموشی بقیه نداره؟
                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  بازم سلام آقای باغبانزاده قبلا ازتون پرسیدم شما ال ای دی هاتون رو سری میبندید یا موازی شما گفتید دسته های موازی بعد باهم سری یا یه مقاومت به تغذیه منم گفتم سه تا سه تا سری با مقاومت میزنم به تغذیه، یه مشکلی پیش اومده وقتی توی دسته های سه تایی یه ال ای دی بسوزه دوتای دیگه رو هم خاموش میکنه ولی که کار رو بد میکنه توی کارشما با همچین چیزی برخورد کردین؟ فکر کنم روش شما بهتر باشه درسته چون هر ال ای دی که بسوزه ربطی به خاموشی بقیه نداره؟
                  درسته ولی اگه خدای ناکرده اتصال کوتاه بشه
                  کلی ال ای دی رو خاموش میکنه
                  من تو ال ای دی سفیدهام اینم مشکل رو دارم
                  هنوز ال ای دی سفید من اتصال کوتاه نشده هر چی سوخته اتصال باز شده :cry:
                  ال ای دی دیگم هنوز مشکل دار نشدن
                  برا همین اصلا ال ای دی سفید استفاده نمیکنم کم کم کم
                  شاید تو نقاط و یا جاهایی که مجبور بشم
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                    درسته ولی اگه خدای ناکرده اتصال کوتاه بشه
                    کلی ال ای دی رو خاموش میکنه
                    من تو ال ای دی سفیدهام اینم مشکل رو دارم
                    هنوز ال ای دی سفید من اتصال کوتاه نشده هر چی سوخته اتصال باز شده :cry:
                    ال ای دی دیگم هنوز مشکل دار نشدن
                    برا همین اصلا ال ای دی سفید استفاده نمیکنم کم کم کم
                    شاید تو نقاط و یا جاهایی که مجبور بشم
                    درسته اگر اتصال کوتاه بشه مشکلی که شما گفتید پیش میاد ولی اکثر قطعات معمولی ازجمله ال ای دی اگر بسوزند اتصال باز میشوند و در روش شما فقط اون ال ای دی از مدار خارج میشه که میشه گفت از روش من بهتره منم هرچی تابلو ساختم فقط از ال ای دی اوال جنس مرغوب استفاده کردم که نوع قرمز و سبز خیلی میسوزند و نوع زرد که نگو یه جوری داغ میکنه که نمیتونی دست بزنی اینش جالبه که نوع زرد با اینکه داغ میشه نمیسوزه!!! نوع سفید و آبی رو خیلی دوست دارم چون تاحالا یه دونه هم نسوخته!!! آقای باغبان زاده شما چه نوع ال ای دی هایی استفاده میکنید اگه اسمشون رو بگید فکر کنم اکثر دوستان نابلد (اولیش خودم ) نتونند از روی اسم توبازار پیدا کنند چه برسه به من که از بازار دورم!!! میشه یه عکس از ال ای دی هایی که استفاده میکنید بذارید و اسم کاملشون رو هم روشون بنویسید برا ما (اول خودم) بیسوادا پ کنید سواب داره ممنون
                    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                      درسته اگر اتصال کوتاه بشه مشکلی که شما گفتید پیش میاد ولی اکثر قطعات معمولی ازجمله ال ای دی اگر بسوزند اتصال باز میشوند و در روش شما فقط اون ال ای دی از مدار خارج میشه که میشه گفت از روش من بهتره منم هرچی تابلو ساختم فقط از ال ای دی اوال جنس مرغوب استفاده کردم که نوع قرمز و سبز خیلی میسوزند و نوع زرد که نگو یه جوری داغ میکنه که نمیتونی دست بزنی اینش جالبه که نوع زرد با اینکه داغ میشه نمیسوزه!!! نوع سفید و آبی رو خیلی دوست دارم چون تاحالا یه دونه هم نسوخته!!! آقای باغبان زاده شما چه نوع ال ای دی هایی استفاده میکنید اگه اسمشون رو بگید فکر کنم اکثر دوستان نابلد (اولیش خودم ) نتونند از روی اسم توبازار پیدا کنند چه برسه به من که از بازار دورم!!! میشه یه عکس از ال ای دی هایی که استفاده میکنید بذارید و اسم کاملشون رو هم روشون بنویسید برا ما (اول خودم) بیسوادا پ کنید سواب داره ممنون

چشم ولی ما هم زیاد اطلاعات حالیمون نیست
                      در همین حدی که یاد دارم بهتون میگم
                      اینطوری که من شنیدم جنس ال ای دی اچ جی عالیه
                      از ال ای دی اچ جی استفاده کنید البته بگین ال ای دی اچ جی اصل میخام جنس خوبشو بهتون میدن
                      ال ای دی قرمز اچ جی کدهای
                      وای وای دوازده
                      سیزده
                      و چهارده دارد که هر چی کدش بالاتر باشه بهتره
                      من از وای وای سیزده استفاده میکنم
                      اینطوری که من شنیدم ال ای دی اچ جی زرد هم وای وای دوازده و سیزده و چهارده داره ولی من هنوز استفاده نکردم رنگهای دیگه فکر نکنم وای وای داشته باشه
                      البته من اولین کارمو با ال ای دی واقعا افتضاحه اس ای زدم که حدود 10 ماهه کار میکنه البته رنگ سفید اس ای خیلی افتضاحه ولی تا الان مشکلی نداشته فقط یه خورده کم نور شده که اونم به خاطر جریان کمی هست که بهشون داادم جریان حدود 7 میل بهشون دادم
                      البته این رو هم بگم که من از ال ای دی نوع کلاهی استفاده میکنم
                      اگه اطلاعات در مورد ال ای دی اوال میخای از دوست خوبمون اقای reza_el68 که فکر میکنم خیلی اطلاعات دارند استفاده کنید
                      راستی ما هنوز شانس نداشتیم چهارتا ال ای دی سوخته داشتم توی این 10 تا 11 ماهه این چهار تا هم سه تا اتصال کوتاه شده بود و یه دونش اتصال باز :cry: :cry:

راستی مارک ال ای دی هایی که استفاده میکنی چیه؟؟
                      ال ای دی نباید گرم بشه شما حتما اشتباه جریان و ولتاز بهشون میدی که میسوزند

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        سلام در مورد ال ای دی های اوال من نزدیک سه ساله از ال ای دی های LT استفاده میکنم از نظر شدت نورو کیفیت عالین. از ال ای دی های HG هم استفاده کردم تو قرمز YY16 از همه بهتره و تو سفید 12k. سفید HG بهتر از LT هست ولی من پیدا نکردن دیگه.اگه اقای باغبانزاده بگن از کجا میخرن ممنون میشیم. ولی در کل ال ای دی های LT عالین فقط قیمتشون بالاست. البته اینو هم بگم در مورد ال ای دی های کلاهی همون ال ای دی های HG بهترن بحث من در مورد ال ای دی های اوال بود.
                        م.فق باشین
                        زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza-v
                          سلام در مورد ال ای دی های اوال من نزدیک سه ساله از ال ای دی های LT استفاده میکنم از نظر شدت نورو کیفیت عالین. از ال ای دی های HG هم استفاده کردم تو قرمز YY16 از همه بهتره و تو سفید 12k. سفید HG بهتر از LT هست ولی من پیدا نکردن دیگه.اگه اقای باغبانزاده بگن از کجا میخرن ممنون میشیم. ولی در کل ال ای دی های LT عالین فقط قیمتشون بالاست. البته اینو هم بگم در مورد ال ای دی های کلاهی همون ال ای دی های HG بهترن بحث من در مورد ال ای دی های اوال بود.
                          م.فق باشین
                          سلام
                          وای وای 16 که نداریم
                          سفید ال تی میگن خوب نیست من از سفید اچ جی هم خوشم نمیاد به نظرم سفید ای سی دی سی بهتر باشه میدونید چرا چون سفید اچ جی و ای سی دی سی رو کنار هم به مدت 4 ماهی هست روشن کردم ای سی دی سی هنوز نور بیشتری داره نسبت به اچ جی اس ای هم گذاشتم که نوری دیگه نداره میخام دفنش کنم
                          من ال ای دی هامو از دوستم میگیرم که اون از تهران میخره از یه آقایی به نام رضا محمدی و گاهی هم از آقای مسعود سمرقندیان خودمون
                          من هنوز اوال کار نکردم
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                            سلام
                            وای وای 16 که نداریم
                            سفید ال تی میگن خوب نیست من از سفید اچ جی هم خوشم نمیاد به نظرم سفید ای سی دی سی بهتر باشه میدونید چرا چون سفید اچ جی و ای سی دی سی رو کنار هم به مدت 4 ماهی هست روشن کردم ای سی دی سی هنوز نور بیشتری داره نسبت به اچ جی اس ای هم گذاشتم که نوری دیگه نداره میخام دفنش کنم
                            من ال ای دی هامو از دوستم میگیرم که اون از تهران میخره از یه آقایی به نام رضا محمدی و گاهی هم از آقای مسعود سمرقندیان خودمون
                            من هنوز اوال کار نکردم
                            سفید LT منم موافقم ولی تا جایی که یادم میاد رنگ قرمز HGYY16 اوال هم بود و هست . البته الان دو ساله استفاده نکردم. در مورد ACDC رنگ سفید منم استفاده کردم ولی هنوز نظرم رو اوال HG k12 .

اضافه شده در تاریخ :
                            یکی از بچه ها فکر کنم مشهد بود ... مشهد اوال HG نیست یعنی حداقل من که ندیدم. مشهد اگه اوال کار کنن hp کار میکنن. بازم اگه جایی سراغ دارید ما رو هم در جریان بذارید
                            زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

دیدگاه

سلام آقای باغبان زاده مهندس جان شمابیشترین زحمت دراین سایت می کشیدمهندس جان اگربرات امکان داره چندتابرنامه متنوع وجالب برای افکت تابلوثابت قراردهیدمیدانم خودت خیلی استادی وازاین برنامه ها استفاده میکنیدترجیحافایل پروتوس وهگزش هم قراردهید بامیکروی ای وی آروپی آی سی باشد.باتشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط aliavr
                                سلام آقای باغبان زاده مهندس جان شمابیشترین زحمت دراین سایت می کشیدمهندس جان اگربرات امکان داره چندتابرنامه متنوع وجالب برای افکت تابلوثابت قراردهیدمیدانم خودت خیلی استادی وازاین برنامه ها استفاده میکنیدترجیحافایل پروتوس وهگزش هم قراردهید بامیکروی ای وی آروپی آی سی باشد.باتشکر
                                چشم البته من زیاد برنامه نویسیم خوب نیست و حرفه ای نیستم و اکثر کارام کپی برداریه ولی باز
                                اینو ببینید

http://s2.picofile.com/file/7573121498/radio_pakhsh_otomobil_tapesh.rar.html

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X