اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

سلام
    دوستان من تو کرل دراو X5 مشکل فارسی نویسی دارم .حرف(ی) به کلمات نمی چسبه

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      سلام
      دوستان من تو کرل دراو X5 مشکل فارسی نویسی دارم .حرف(ی) به کلمات نمی چسبه

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      زیاد خودتو اذیت نکن
      تو تکست بنویس بیا تو کرول پیس کن
      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
        زیاد خودتو اذیت نکن
        دوست عزیز این راهی که شما میگی تاثیر گذار نیست
        منم همین مشکل رو داشتم
        اولا باید توجه کنی کیبردت arabic نباشه
        دوما فونتی که داری استفاده می کنی رو عوض کن مشکلت حل میشه

دیدگاه

من با همین راه دارم به کارم میرسم
          ولی عربی هم نیست کیبوردم فارسی میذارم و این کارو انجام میدم
          **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
            زیاد خودتو اذیت نکن
            سلام
            من داخل word نوشتم جواب نداد .

دیدگاه

سلام
              من داخل word نوشتم جواب نداد .
              shift+x رو باهم بزنید ی به کلمه میچسبه
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                ctrl+x رو باهم بزنید ی به کلمه میچسبه
                سلام
                تو هر برنامه ای که ctrl+x رو بزنی اون نوشته ها رو cut میده و این چیزی که شما گفتید جواب نداد :angry:

دیدگاه

Shift X

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blogeab
                    تبلیغ زرد رنگ سمت راست سایت شاید به دردتون بخوره! :wow: :wow: :wow:

خداییش 40 هزار تومن خیلی زیاده ، از عهده خیلی ها خارجه ، از جمله خودم !!!
                    فقط این کتاب اینترنتی فروخته میشه؟ داخل هیچ کتابفروشی پیدا نمیشه؟ اصن انتشارات داره؟ یا بصورت جزوه .......
                    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad

فقط این کتاب اینترنتی فروخته میشه؟ داخل هیچ کتابفروشی پیدا نمیشه؟ اصن انتشارات داره؟ یا بصورت جزوه .......
                      دوست عزیز مطالب همین تایپیک رو مطالعه کنی دیگه لازم نیست کتاب رو تهیه کنی خود ما از همین تایپیک شروع کردیم الان دیگه مهارت لازم رو برای درست کردن تابلو ثابت و روان رو داریم
                      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad

اگه 40 تومنم زیاد نبود ارزش خریدن نداره چون معلوم نیست توش چی نوشته
                        من پیشنهاد میکنم که این تاپیکو بخونی و هر سوالیم برات پیش امد خودت برو دنبالش که حتما پیدا میکنی اینجا مطرح نکن چون بعضیا میخوان جواب بدن جونشون در میاد :angry:
                        یا اینکه بیا پیام خصوصی بده من تا اونجایی که بلد باشم کمک میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                          دوست عزیز مطالب همین تایپیک رو مطالعه کنی دیگه لازم نیست کتاب رو تهیه کنی خود ما از همین تایپیک شروع کردیم الان دیگه مهارت لازم رو برای درست کردن تابلو ثابت و روان رو داریم
                          آقا مجتبی گل من خودمم همین فکر رو کردم ، چون دیدم که کلی سوال و جواب کردن آخر به جواب رسیدن ، فقط یه خواهش داشتم : اگر یه نفر زحمت میکشید یه نمونه ازون مثالاشو که از اول با این تاپیک شروع کرده رو همه پست هایی که گذاشته و جواب درستشو از دوستان گرفته رو یک جا نقل قول کنه عالی میشه ، اینطوری وسط کار رشته آموزش جدا میشه از فکر آدم چون خیلی بحث های جانبی شده وسطش !!!

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط Nakh0d4
                          اگه 40 تومنم زیاد نبود ارزش خریدن نداره چون معلوم نیست توش چی نوشته
                          من پیشنهاد میکنم که این تاپیکو بخونی و هر سوالیم برات پیش امد خودت برو دنبالش که حتما پیدا میکنی اینجا مطرح نکن چون بعضیا میخوان جواب بدن جونشون در میاد :angry:
                          یا اینکه بیا پیام خصوصی بده من تا اونجایی که بلد باشم کمک میکنم
                          دقیقا همین نکته ذهنمو مشغول کرده که چی توش نوشتست ، برا همین پرسیدم که انتشاراتی یا کتابفروشی خاصی این کتابو برات فروش نداره؟ تا حداقل یه نگاه کلی به مطالب داخلش بندازم بعد اونو بخرم ؟؟ مثل خیلی کتابهای دیگه .......
                          [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

سلام
                            دوستان برای ساخت تابلو نیاز به دقیق پایه های LED هست که در کرل پیاده بشه .یعنی یه دایره که جای 2تا سوراخ برای LED ها داشته باشه .حالا از دوستان کسی هست که شبیه سازی این LED رو داشته باشه؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام
                            دوستان برای ساخت تابلو نیاز به دقیق پایه های LED هست که در کرل پیاده بشه .یعنی یه دایره که جای 2تا سوراخ برای LED ها داشته باشه .حالا از دوستان کسی هست که شبیه سازی این LED رو داشته باشه؟؟
                            خودم در کرل led و پایه هاشو شبیه سازی کردم و روی کاغذ هم پرینت گرفتم و تست کردم و دقیق دقیق هست
                            بفرمائید http://s3.picofile.com/file/7616853224/Untitled_2.cdr.html

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام وقت بخیر
                            از دوستان کسی هست که با LED TOOL کار کرده باشه و مسلط باشه ؟؟ من خودم با این پلاگین کار کردم ولی یه سوال داشتم ؟؟

سوالم اینکه من میخام برای تابلو ثابت جای 2تا پایه برای LED بذارم .چطور میتونم اینکارو با LED TOOL انجام بدم که فقط 2تا پایه LED رو نمایش بدم ؟؟چون در حال حاضر دایره رو اعمال میکنه

دیدگاه

سلام جناب دکتر خان ببخشید من با led tools کار نکردم من با کارل کار میکنم و اونجاال ای دی میزنم از این نرم افزار سردر نمیارم کارل کارکردید من درخدمتم
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان این یه نمونه عملی از جای پایه های ال ای دی در صفحه ی 48 همین تایپیک بودش برای کسانی که دستگاه لیزر دارن باید از این نمونه ببرید تا براتون سوراخکاری کنند
                                http://mrhadi.persiangig.com/other/pad_LED.cdr
                                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X