اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

با سلام
    من یه تابلو درست کردم که 9 آمپر جریان کشی کل داره و برای درایو بخش های کوچیکش از ترانزیستور TIP41c استفاده کردم
    یه مشکل عجیبی برام پیش اومده !
    یه فلاشر با atmega 8 درست کردم و مقاومت بیس ترانزیستور ها رو 180 اهم گذاشتم(تغذیه فلاشر جداست)
    وقتی با یک led تست کردم فلاشرم کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
    اما وقتی که به تابلو وصل میکنم اصلا روشن نمیشه !
    و حالا بخش عجیبش اینه که وقتی درین ترانزیستور رو لمس میکنم تابلو روشن میشه
    توی این حالت چشمک ها به صورت کم نور و پر نور شدن هست و نه خاموش شدن کامل
    حالا این بخش آخر که فک کنم با زیاد کردن مقاومت بیس حل بشه ولی باقیش چی ؟! oo:
    دوستان خواهشا کمک کنید کارم بد گیر کرده ... :cry2:
    آقای باغبانزاده شما که تجربتون توی این زمینه بالاست تا حالا به این مسئله بر نخوردید ؟
    من کلا چون با ترانزیستور های کم توام بیشتر کار کردم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
    به نظرتون درین ترانزیستور رو با یه مقاومت بالا گراند کنم ممکنه حل بشه ؟
    لطفا کمکم کنید.
    ممنون
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
      با سلام
      من یه تابلو درست کردم که 9 آمپر جریان کشی کل داره و برای درایو بخش های کوچیکش از ترانزیستور TIP41c استفاده کردم
      یه مشکل عجیبی برام پیش اومده !
      یه فلاشر با atmega 8 درست کردم و مقاومت بیس ترانزیستور ها رو 180 اهم گذاشتم(تغذیه فلاشر جداست)
      وقتی با یک led تست کردم فلاشرم کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
      اما وقتی که به تابلو وصل میکنم اصلا روشن نمیشه !
      و حالا بخش عجیبش اینه که وقتی درین ترانزیستور رو لمس میکنم تابلو روشن میشه
      توی این حالت چشمک ها به صورت کم نور و پر نور شدن هست و نه خاموش شدن کامل
      حالا این بخش آخر که فک کنم با زیاد کردن مقاومت بیس حل بشه ولی باقیش چی ؟! oo:
      دوستان خواهشا کمک کنید کارم بد گیر کرده ... :cry2:
      آقای باغبانزاده شما که تجربتون توی این زمینه بالاست تا حالا به این مسئله بر نخوردید ؟
      من کلا چون با ترانزیستور های کم توام بیشتر کار کردم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
      به نظرتون درین ترانزیستور رو با یه مقاومت بالا گراند کنم ممکنه حل بشه ؟
      لطفا کمکم کنید.
      ممنون
      سلام
      اولا مقاومت بیس ترانزیستور رو ببرش بالا در حدود 1 کیلو اهم تا 4.7 کیلو اهم باید بزاری
      من فکر کنم آی سی اتمگا هشت وسوزوندی :sad:
      بازم اگه میتونی اتمگا هشت رو عوض کن و مقاومت بیس رو هم 4.7 کیلو اهم بزار و نتیجه رو بگو
      شماتیکت رو هم بکش ببینیم چه کردی
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
        به دوستان عزیز
        تجربه ای که من دارم
        به نظر من برای ساخت فلاشر استفاده از ماسفت بهترین حالت هست چون درایوش راحت هست و اختلاف ولتاژ روش کم هست
        هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

آقای Jervis ببین پایه های ترانزیستور رو درست وصل کردی چون tip41 یه نوع ترانزیستور npn هستش برای راه اندازی این ترانزیستور نیاز به پالس مثبت داری که باید پایه ی بیس ترانزیستور رو با یه مقاومت بالای 1 کیلو اهم بدی به پورت خروجی میکرو در گام بعدی پایه ی امیتر ترانزیستور رو به زمین ( منفی منبع تغذیه ) وصل کنی و پایه کاتد ال ای دی ها رو به پایه ی کلکتور ترانزیستور tip41 بزنی پایه های آند ال ای دی ها رو هم بده به مثبت منبع تغذیه هیچ مقاومتی هم توی امیتر یا کلکتور ترانزیستور tip41 نیاز نیست بزاری برحسب تجربه جواب میده - شماتیک ترانزیستور رو داری ؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط kinj
          سلام دوستان
          این کاری کا بالا صحبتش شد

من تصویری دریافت نکردم می تونید حجمش رو کمتر کنید و پلودش کنی
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
            من تصویری دریافت نکردم می تونید حجمش رو کمتر کنید و پلودش کنی
            سلام دوستان
            کسی برنامه فلاشر با حال 4 کاناله نداره؟
            بفرما.یه کم ال اید هاش گرم میشه.جریان عبوری از ال ای دی 10 تا 12 میلی
            به روش سه یا پنج تا سری

**** k i n j ****

دیدگاه

آقای kinj می تونی توضیح بدی که فاصله ی ال ای دی ها رو چند زدی منظورم مرکز تا مرکز هر ال ای دی و در سئوال بعد از چه نوع ال ای دی استفاده کردی چون توی عکس ال ای دی ها خودشون رو درشت نشون میدن؟؟
              با تشکر
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                دوشتان من تا حالا چند تا تابلو ال ای دی ساختم سوالاتی برام پیش اومده... که میخام از تجربیات دوستان استفاده کنم.............
                دوستان من معمولا ال ایدی اوال را 3 تا 3 تا با مقاومت 150 سری کرده و به 12 میزنم... و ال ای دی های کلاهی رامعمولا 4 تا 4 تا با یک مقاومت استفاده می کنم... و بعد کل مجموعه را با هم موازی می کنم....................
                سوال من اینه که با توجه به اینکه این روش وقت زیاد میگیره ایا دوستان روش بهتری سراغ دارند؟؟؟؟ یعنی کار سریعتر بره جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                چون یه متنی که 500 تا ال ای دی داره حدود 8 ساعت وقت میگیره...................................
                نظرتون را در مورد روش کار من بگویید؟؟؟ خواهشا اگه روشی در مورد سری موازی کردن دارید بگید
                خواهشا دوستان تجربیات خود را بیان کنند......................

در مورد مارکهای معروف led کلاهی و اووال منو راهنمایی کنید
                چون من led خریدم که با کوچکترین تماس هویه led می سوزه............. و نور نداره............. یا اینکه تو یه بسته حدود 30 یا 40 خراب وجود داشته که بعد از لحیم کاری مشخص میشه و واقعا مشکل زاست..............
                مثلا برای رنگ های قرمز و سبز و ابی و سفید و زرد هم کلاهی و هم اوال چه نوع ال ای دی یا چه مارکی مناسب هست؟؟؟؟
                من برای اوال فلیپس و hg را شنیدم................ اگه گزینه دیگری دارید لطف کنید راهنمایی کنید
                برای سفیدو ابی کدوم مدل ال ای دی دوام بهتری دارند............
                نهایتا بین ال ای دی کلاهی و اوال کدوم بهتره........................... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا استفاده از کلاهی برای تابلو مشکل ساز نیست/؟؟

دیدگاه

سلام دوستان مخصوصا آقای باغبانزاده ، منم روش سه تا سری با یه مقاوت تغذیه میزنم مثل آقای bnm ولی با اینکه تغذیه 12 ولته و جریان عبوری از هر دسته سه تایی کمتر از 12 میلی آمپره از الا ی دی سبز مارک اوال جنس مرغوبم استفاده میکنم بازم بعد مدتی یکی از ال ای دی ها میسوزه ودوتای دیگه هم رو خاموش میشه کسی میدونه چرا؟؟؟
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    سلام دوستان مخصوصا آقای باغبانزاده ، منم روش سه تا سری با یه مقاوت تغذیه میزنم مثل آقای bnm ولی با اینکه تغذیه 12 ولته و جریان عبوری از هر دسته سه تایی کمتر از 12 میلی آمپره از الا ی دی سبز مارک اوال جنس مرغوبم استفاده میکنم بازم بعد مدتی یکی از ال ای دی ها میسوزه ودوتای دیگه هم رو خاموش میشه کسی میدونه چرا؟؟؟
                    علیک سلام
                    سه تا سه تا سری با چه مقاومتی میزنی؟؟؟ ولتاز کاری هر ال ای دی چقدره؟؟؟
                    نباید به این زودی بسوزه oo: oo: oo:
                    مارک ال ای دی شما چیه؟؟؟
                    ولتاژ ورودی مطمئنید دوازده ولته
                    مطمئن هستید جریان و ولتاژ هر ال ای دی به مقدار مورد نیاز به سرشون میرسه؟؟؟
                    یه بار یه نئون کار این حرف رو به من زد که علتش نا آشنایی با لحیم کاری ( توی لحیم کاری قطعی داشت )و جریان زیادی بود که به ال ای دی ها میداد ال ای دی هاش داغ داغ میشدن نزدیک 20 میلی از هر ال ای دی جریان رد میشد

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                      آقای kinj می تونی توضیح بدی که فاصله ی ال ای دی ها رو چند زدی منظورم مرکز تا مرکز هر ال ای دی و در سئوال بعد از چه نوع ال ای دی استفاده کردی چون توی عکس ال ای دی ها خودشون رو درشت نشون میدن؟؟
                      با تشکر
                      lمن با ال ای دی تولز زدم.خود ال ای دی رو 5 میل گرفتم.تو ال ای دی تولز هم فاصله رو 1.5 میل
                      تو عکس انگار فاصله زیاد شده ولی در واقعیت اینطور نیست!
                      ال ای دی کلاهی مارک kb هستش.قرمزش سوپره به گفته فروشنده.ولی خدایی چیپ درشته.ولی نمیدونم چرا یه کم کوچیک گرم میشه.میخوام یه دیود بذارم رو ورودی که ولتاژو بیارم پاین و جریان ال ای دی هم کم شه شاید بهتر شد
                      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                        علیک سلام
                        نباید به این زودی بسوزه oo: oo: oo:
                        مارک ال ای دی شما چیه؟؟؟
                        ولتاژ ورودی مطمئنید دوازده ولته
                        یه بار یه نئون کار این حرف رو به من زد که علتش نا آشنایی با لحیم کاری ( توی لحیم کاری قطعی داشت )و جریان زیادی بود که به ال ای دی ها میداد ال ای دی هاش داغ داغ میشدن نزدیک 20 میلی از هر ال ای دی جریان رد میشد
                        ممنون که جواب دادین باید بگم من از سوم ابتدایی هویه دستم بوده شاید دلیل خوبی نباشه ولی خواستم بدونید!!
                        با مقاومت 180 اهم .25 وات ولتاژی که روی هر ال ای دی میفته 2.9 ولته
                        مارک ال ای دی شما چیه؟؟؟
                        مارک اوال از فروشنده هم بعنوان جنس مرغوب خریدم که واقعا هم خوب بوده ولی سوختن زیاد داره
                        ولتاژ ورودی مطمئنید دوازده ولته؟
                        صددرصد از پاور سویچینگ استفاده میکنم اندازه گرفتم 12.2 ولته
                        منظورتون ور نفهمیدم ولی واتاژ دوسر هر ال ای دی 2.9 ولته که کلا از هر سه تا 12 میل میگذره
                        نه لحیم مردگی هم نبوده مطمعنم!!!!
                        خودم الکترونیکم ولی شاخ در آوردم چرا این طوریه جالب اینه که اکثرا از سه تا ای ای دی اونی که به خط منفی وصله اون میسوزه نه دوتای دیگه منم بخاطر همین گفتم آقای باغبان زاده روش شما بهتره که کلا موازی میکنید گفتید نه مال شما بهتره ال ای دی بسوزه اتصال کوتاه میشه مدارو میسوزونه من همه ال ای دی هایی که سوختا تست کردم ولی هیچ کدوم اتصال کوتاه نشدند همشون اتصال بازند که نشون میده توی روش شما بهتر جواب میده دوستان نظری ندارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          ممنون که جواب دادین باید بگم من از سوم ابتدایی هویه دستم بوده شاید دلیل خوبی نباشه ولی خواستم بدونید!!
                          با مقاومت 180 اهم .25 وات ولتاژی که روی هر ال ای دی میفته 2.9 ولته
                          مارک ال ای دی شما چیه؟؟؟
                          مارک اوال از فروشنده هم بعنوان جنس مرغوب خریدم که واقعا هم خوب بوده ولی سوختن زیاد داره
                          ولتاژ ورودی مطمئنید دوازده ولته؟
                          صددرصد از پاور سویچینگ استفاده میکنم اندازه گرفتم 12.2 ولته
                          منظورتون ور نفهمیدم ولی واتاژ دوسر هر ال ای دی 2.9 ولته که کلا از هر سه تا 12 میل میگذره
                          نه لحیم مردگی هم نبوده مطمعنم!!!!
                          خودم الکترونیکم ولی شاخ در آوردم چرا این طوریه جالب اینه که اکثرا از سه تا ای ای دی اونی که به خط منفی وصله اون میسوزه نه دوتای دیگه منم بخاطر همین گفتم آقای باغبان زاده روش شما بهتره که کلا موازی میکنید گفتید نه مال شما بهتره ال ای دی بسوزه اتصال کوتاه میشه مدارو میسوزونه من همه ال ای دی هایی که سوختا تست کردم ولی هیچ کدوم اتصال کوتاه نشدند همشون اتصال بازند که نشون میده توی روش شما بهتر جواب میده دوستان نظری ندارند
                          خب ببینید حتما اشتباه حساب میکنید
                          شما میگین هر ال ای دی 2.9 ولت
                          سه تا دو و نه دهم میشه هشت و هفت دهم
                          هشت و هفت دهم منهای دوازده و دو دهم ولت میشه
                          سه و نیم ولت میشه که میفته دو سر مقاومت صدو هشتاد اهم
                          جریانی حدود بیست میلی آمپر از ال ای دی ها میگذره که با گرم شدن ال ی دی ها جریان میره بالاتر یه چیزی بالاتر از 20 میل از هر ال ای دی عبور میکنه و به فنا میره
                          تازه اوال هم مارک نیست
                          مارک مثلا مارک اچ جی ، اس ای و...
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

من منتظر جواب دوستان هستم.......................
                            در ضمن مشکل دوست من برای من هم پیش میاد.............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                              من منتظر جواب دوستان هستم.......................
                              در ضمن مشکل دوست من برای من هم پیش میاد.............
                              دوست عزیز دیدی که روش سه تا سری مشکل داره اونم محاسبه دقیق اونه من که خوشم نمیاد درضما روش خیلی وقت گیری هم هست
                              روش دسته های موازی بعدا سری رو میپسندم ولی آقای باغبان زاده که تجربه این روش رو دارن که روش خیلی ساده ای هم هست رو نمیپسندم منم مثل شما بازم موندم کدوم روش بهتره!؟!؟!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                                دوست عزیز دیدی که روش سه تا سری مشکل داره اونم محاسبه دقیق اونه من که خوشم نمیاد درضما روش خیلی وقت گیری هم هست
                                روش دسته های موازی بعدا سری رو میپسندم ولی آقای باغبان زاده که تجربه این روش رو دارن که روش خیلی ساده ای هم هست رو نمیپسندم منم مثل شما بازم موندم کدوم روش بهتره!؟!؟!؟
                                علت اینکه من از این روش خوشم نمیاد اینه که ولتاژ ال ای دی ها کمتر میشه و نورشون یه جور نمیشه
                                برا همین
                                و یه اتصال کوتاه کلی ال ای دی رو خاموش میکنه
                                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X