اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط PouYa007
    سلام. ولتاژ صورتی رو نمیدونم ولی هر ال ای دی رو میتونی برای فهمیدن ولتاژ کاریش با یک مقاومت 150 اهمی سری کنی و بزنی به 5 ولت. توی این حالت ولتاژش دو سر ال ای دی رو بگیر میفهمی چند ولته. البته این روش ابدایی خودمه چون یه روز نشستم فکر کردم گفتم من برای روشن کردن یک ال ای دی نباید نیازمند کسی بشم فکر کردم و این راه به ذهنم رسید. تازه بعضی اوقات در یک رنگ ولی برند مختلف ولتاژها فرق میکنه و این روش رو توصیه میکنم
    سلام
    پویا خان مقدار مقاومت رو باید با توجه به ولتاژ LED تعیین کرد نه بر عکس!
    بهترین روش همون خوندن ولتاژ و جریان از روی بسته هست
    اگه بسته هاش رو دیده باشید یه برچسب سفید روش داره که رنگ و ولتاژ و جریان و... رو دقیق روش ذکر کرده
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام
      اگه بسته هاش رو دیده باشید یه برچسب سفید روش داره که رنگ و ولتاژ و جریان و... رو دقیق روش ذکر کرده
      مسعود جان مشکل اینه که ال ای دی ها فاقد بسته هستن

دیدگاه

سلام
        ضمن عرض احترام به شما توصیه میکنم یک بار دیگه پست منو بخونید.
        من نگفتم که با مقاومت 150 مدار اصلی رو ببند که. فقط گفتم برای فهمیدن ولتاژش یه لحظه با مقاومت 150 سری کن و ولتاژ دور ال ای دی رو اندازه بگیر.
        حالا شرح این عملی که گفتم رو براتون میگم:
        اگر ال ای دی شما 3ولتی باشد 2 ولت روی مقاومت میوفته و 13 میلی جریان میکشه.
        اگر ال ای دی 2 ولتی باشه 3ولت روی مقاومت میوفته و 20میلی چریان میکشه
        اگر ال ای دی 1.8 ولتی باشه روی مقاومت 3.2ولت میوفته و جریان 21میلی میکشه.
        و ...
        همه این کارها یک آزمایش کوچیک برای فهمیدن ولتاژ ال ای دی هست نه چیز دیگه ای.
        لطفا اگر متوجه مطلب نشدید دوباره بخونید اگر هم بازهم نه بگید تا بیشتر توضیح بدم
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
          البته این موضوعی هست که تو ایران متاسفانه رایج نیست
          ولی فرشنده موظفه روی قطعه ای که میفروشه دیتاشیت بده
          شما هر وقت میخرید از فروشنده بپرسید

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط PouYa007
          ضمن عرض احترام به شما توصیه میکنم یک بار دیگه پست منو بخونید.
          من نگفتم که با مقاومت 150 مدار اصلی رو ببند که. فقط گفتم برای فهمیدن ولتاژش یه لحظه با مقاومت 150 سری کن و ولتاژ دور ال ای دی رو اندازه بگیر.
          حالا شرح این عملی که گفتم رو براتون میگم:
          اگر ال ای دی شما 3ولتی باشد 2 ولت روی مقاومت میوفته و 13 میلی جریان میکشه.
          اگر ال ای دی 2 ولتی باشه 3ولت روی مقاومت میوفته و 20میلی چریان میکشه
          اگر ال ای دی 1.8 ولتی باشه روی مقاومت 3.2ولت میوفته و جریان 21میلی میکشه.
          و ...
          همه این کارها یک آزمایش کوچیک برای فهمیدن ولتاژ ال ای دی هست نه چیز دیگه ای.
          لطفا اگر متوجه مطلب نشدید دوباره بخونید اگر هم بازهم نه بگید تا بیشتر توضیح بدم
          من خوندم عزیز من
          یعنی هر چی جریان LED بیشتر باشه ولتاژ دوسرش کمتر میشه؟ :eek:
          تعجب میکنم اگه مدار1 پاس کرده باشید و این حرفو بزنید!
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
            اینجا ولتاژ رو نوشته
            ولی نمیدونم چقدر قابل اطمینان هست:
            http://iran-micro.com/%DA%A9%D9%84%D...8C-p-7298.html

دیدگاه

البته این موضوعی هست که تو ایران متاسفانه رایج نیست
              ولی فرشنده موظفه روی قطعه ای که میفروشه دیتاشیت بده
              شما هر وقت میخرید از فروشنده بپرسید

اضافه شده در تاریخ :
              من خوندم عزیز من
              یعنی هر چی جریان LED بیشتر باشه ولتاژ دوسرش کمتر میشه؟ :eek:
              تعجب میکنم اگه مدار1 پاس کرده باشید و این حرفو بزنید!
              مسعود جان جای تعجب نیست. اصلا کار به مدار 1 و 2 نمیرسه. باز هم پست دوم رو خوب نخوندی من نگفتم . شما منو راهنمایی کن ممنون
              اصلا فرضو بر این میگیریم 3 تا ال ای دی داریم ولتاژ هیچ کدومشو نمیدونیم: من سه تا مدار سری با مقاومت 150 توی پروتئوس بستم عکسشو گذاشتم اگه خواستی بگو اصل فایلشم میزارم

زیاد دربند درس و مشق نباش فکرتو آزاد کن

اضافه شده در تاریخ :
              البته من حرف شما و همه دوستان که مثل شما فکر میکنن رو قبول دارم چون این یه قانونه هرکسی که مشهور یا معروف نیست اگه یه قانونی یا دلیلی ابداع کنه با مخالفت همه روبرو میشه. مثل گالیله . الان اگه این حرفو مثلا یکی از مسئولان سایت میگفت 56 تا تشکر ازشون میشد. ولی من حرفم هم علمیه هم عملی توی عمل امتحان کردم بارها توی پروتئوس هم بستم حالا میخوام بدونم از نظر شما کجای این مدار ایراد داره؟
              ولتمتر ها مقدار ولتاژ ال ای دی رو نشون میدن. البته شما تا یک رقم اعشار رو حساب کنید نه بیشتر.
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                مسعود جان جای تعجب نیست. اصلا کار به مدار 1 و 2 نمیرسه. باز هم پست دوم رو خوب نخوندی من نگفتم . شما منو راهنمایی کن ممنون
                اصلا فرضو بر این میگیریم 3 تا ال ای دی داریم ولتاژ هیچ کدومشو نمیدونیم: من سه تا مدار سری با مقاومت 150 توی پروتئوس بستم عکسشو گذاشتم اگه خواستی بگو اصل فایلشم میزارم

زیاد دربند درس و مشق نباش فکرتو آزاد کن

اضافه شده در تاریخ :
                البته من حرف شما و همه دوستان که مثل شما فکر میکنن رو قبول دارم چون این یه قانونه هرکسی که مشهور یا معروف نیست اگه یه قانونی یا دلیلی ابداع کنه با مخالفت همه روبرو میشه. مثل گالیله . الان اگه این حرفو مثلا یکی از مسئولان سایت میگفت 56 تا تشکر ازشون میشد. ولی من حرفم هم علمیه هم عملی توی عمل امتحان کردم بارها توی پروتئوس هم بستم حالا میخوام بدونم از نظر شما کجای این مدار ایراد داره؟
                ولتمتر ها مقدار ولتاژ ال ای دی رو نشون میدن. البته شما تا یک رقم اعشار رو حساب کنید نه بیشتر.
                سلام
                پویا خان این حرف رو نفرمایید
                من خودم تو این سایت اکثرا از رتبه های پایین چیز یاد میگیرم
                حرف طرف قبول میشه به شرطی که درست و اصولی باشه
                گذشته از این مسایل من اصلا در حدی نیستم که بخوام همچین جسارتی به شما بکنم

من میگم 150 اهم از کجا؟ چرا 180 نه؟ چرا 120 نه؟
                LED رو هر چی جریان بدی میکشه؛ البته از یه حدی بالاتر میسوزه

امتحان این روش هم کاری نداره؛ شما یا یکی از دوستان این روش رو با نوشته های روی بسته بندی مطابقت بدید

من برای LED آبی با تستر قطعات امتحان کردم؛ تستر 2.95 نشون داد و روش شما 3.15!

دیدگاه

سلام
                  پویا خان این حرف رو نفرمایید
                  من خودم تو این سایت اکثرا از رتبه های پایین چیز یاد میگیرم
                  حرف طرف قبول میشه به شرطی که درست و اصولی باشه
                  گذشته از این مسایل من اصلا در حدی نیستم که بخوام همچین جسارتی به شما بکنم

من میگم 150 اهم از کجا؟ چرا 180 نه؟ چرا 120 نه؟
                  LED رو هر چی جریان بدی میکشه؛ البته از یه حدی بالاتر میسوزه

امتحان این روش هم کاری نداره؛ شما یا یکی از دوستان این روش رو با نوشته های روی بسته بندی مطابقت بدید

من برای LED آبی با تستر قطعات امتحان کردم؛ تستر 2.95 نشون داد و روش شما 3.15!
                  عزیزی شما :nice:
                  شما میتونی 180 اهمی هم بزاری هیچ مشکلی نداره ولی انتخاب 150 اهمی به این خاطر هست که روی همه رنگ ها جواب میده تو این مدار.
                  اگه 120 بزاری ممکنه روی رنگ قرمز که 2 ولت و نارنجی که 1.8ولت هست نیم سوز بشه.
                  اگه 120 بزاری و ال ای دیت 1.8 ولتی باشه جریان میشه 3.2 ولت تقسیم بر 120 که میشه : 26 میلی و از 20 میل بیشتره. 150 تقریبا با تمامی ال ای دی ها سازگاره (البته برای تست فقط) .
                  بعد هم روی بسته بندی مثلا سفید نوشته 3 تا 3.2 ولت و همه ال ای دی هاا همینطوره 0.2 ولت تلرانس هست که اون هم بستگی به شرایط دیگه داره که جاش اینجا نیست. مثلا برای نارنجی نوشته 1.8 تا 2 ولت.

دیدگاه

سلام دوستان
                    این تاپیک واقعا مرجع خوبی برای کسایی هست که میخوان ال ای دی ثابت رو یاد بگیرند
                    واقعا مشتکرم دوستان عزیزم

دیدگاه

سلام اقای باغبانزاده
                      در باره ساخت فلاشر هم صحبت کنید
                      1.محاسبه مقاومت بین بیس و میکرو
                      2.چه ترانزیستورهایی هست که استفاده کنیم
                      3.استفاده از ماسفت
                      4. کم زیاد کردن نور تابلو با ولوم غیر از pwmمیکرو
                      باتشکر از همه دوستان eca

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s.h.h
                        سلام اقای باغبانزاده
                        در باره ساخت فلاشر هم صحبت کنید
                        1.محاسبه مقاومت بین بیس و میکرو
                        2.چه ترانزیستورهایی هست که استفاده کنیم
                        3.استفاده از ماسفت
                        4. کم زیاد کردن نور تابلو با ولوم غیر از pwmمیکرو
                        باتشکر از همه دوستان eca
                        1.مقاومت بین بیس میکرو نصبت به ترانزیستور تغیر میکنه من خودم اصولا یک کیلو میزارم
                        2.ترانزیستور tip122 تقریبا عالیه ازش استفاده کردم
                        3.ماسفت هم اگه گذاشتی مقاومت گیت رو 500به پایین بزار من خودم روی 220خوب جواب گرفتم
                        4. این سوالتون به اصول برنامه نویسی بر میگیرده و با چ زبانی بتونی pwmدر بیاری ولی تاپیک استاد سامان اسدی توی همین انجمن کامل راجب تولید pwm نرم افزاری بحث شده با زبان سی و کد ویژن و زبان بیسیک و بسکام
                        موفق باشید
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
                          خیلی ممنون که پاسخ دادید
                          1.ولی سوال اول من درباره محاسبه است فرقی نمیکنه چه ترانزیستوری باشه .روش محاسبهخودت یه ترازیتور رو معرفیکن و مقدار مقومت بیس رو از طریق روابط بدست بیار
                          مثلاترانزیتور تیپ 41 که جریان بیس 6 امپر حالا ما میخوایم 4 امپر از ش جریان بکشیم
                          IB=IC/B =4/100=0.04
                          RB=5-0.7/0.04=107 این روش درست است یا نه ؟
                          2. تعقیر نور تابلو به وسیله ولوم نه PWM
                          در مدار ولوم یا هر چیز دیگری قرار دهیم که بشود نور تابلو رو کم وزیاد کرد ی چیزی مانند دیمر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s.h.h
                            سلام
                            خیلی ممنون که پاسخ دادید
                            1.ولی سوال اول من درباره محاسبه است فرقی نمیکنه چه ترانزیستوری باشه .روش محاسبهخودت یه ترازیتور رو معرفیکن و مقدار مقومت بیس رو از طریق روابط بدست بیار
                            مثلاترانزیتور تیپ 41 که جریان بیس 6 امپر حالا ما میخوایم 4 امپر از ش جریان بکشیم
                            IB=IC/B =4/100=0.04
                            RB=5-0.7/0.04=107 این روش درست است یا نه ؟
                            2. تعقیر نور تابلو به وسیله ولوم نه PWM
                            در مدار ولوم یا هر چیز دیگری قرار دهیم که بشود نور تابلو رو کم وزیاد کرد ی چیزی مانند دیمر
                            :eek: :eek: :eek:
                            اینجوری که 6 تا ترانزیستور لازمه تا خود این ترانزیستور رو درایو کنن!!!
                            چه خبره؟ بیس ترانزیستور نهایتا زور بزنه خودشو بکشه در حد چند دهم آمپر، جریان میکشه
                            ضمن اینکه خروجی میکرو نهایتا 20 میلی آمپره
                            حالا چجوری شما با 20 میلی آمپر بیس 6 آمپری! رو تحریک میکنی خدا میدونه

در ضمن، شما جریان رو از کلکتور میکشی نه از بیس؛ کافیه شما ترانزیستور رو خوب اشباع کنی؛ حالا هر چی که میخوای(تا حد توان ترانزیستور) از کلکتور جریان بکش

به نظرم شما بیا اینجوری حساب کن
                            همون 4.3 تقسیم بر 1 یا 2 میلی آمپر
                            که میشه حدود 4.3 کیلو اهم

دیدگاه

سلام
                              روش مناسب تحلیل رو شما لطف کنید بزاریدهمون ترازیستورtip41در نضر بگیرید بعد معادلات رو بنویسید لطفا
                              من با فهح 41 کار کردم درست هم درایو کردم ولی می خوام روش علمی و اصولی تحلیل ش رو بدونم نه از تجربه دوستان
                              [http://s6.picofile.com/file/8197379600/AS.JPG

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s.h.h
                                سلام
                                روش مناسب تحلیل رو شما لطف کنید بزاریدهمون ترازیستورtip41در نضر بگیرید بعد معادلات رو بنویسید لطفا
                                من با فهح 41 کار کردم درست هم درایو کردم ولی می خوام روش علمی و اصولی تحلیل ش رو بدونم نه از تجربه دوستان
                                [http://s6.picofile.com/file/8197379600/AS.JPG
                                سلام
                                حقیقتش من اطلاعاتم در این زمینه ناقص هست؛ یعنی خیلی وقت پیش پاس کردم الان کامل فراموش کردم
                                من فقط میدونم برای این کار ترانزیستور رو باید ببریم به ناحیه اشباع:

و باید از روی این منحنی بسته به جریان کلکتور؛ جریان بیس رو تعیین کنیم؛ تا از روی اون مقاومت به دست بیاد:

امیدوارم یکی از عزیزان روش درست و اصولی رو توضیخ بدن؛ چون این سوال بارها و بارها تکرار شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X