اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

سلام
    دوستان اموزش استفاده از نرم افزار رو میخان یا هک کردن led تولز رو؟؟

اگر اموزش استفاده از پلاگین ledtool رو میخاید چشم تا چند روز اینده حتما براتون قرار میدم
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      سلام
      دوستان اموزش استفاده از نرم افزار رو میخان یا هک کردن led تولز رو؟؟

اگر اموزش استفاده از پلاگین ledtool رو میخاید چشم تا چند روز اینده حتما براتون قرار میدم
      هر دو ولی دومی مهم تره!
      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
        کرک 100% تضمینی نرم افزار LED TOOL 5 و LED TOOL 6 برای کورل با ورژن های مختلف

نکات مهم :

1 - اگر برای بار اول نتوانستید کرک کنید ، به دفعات فیلم آموزشی را دوباره ببینید.

2 - توجه داشته باشید که فایل آموزشی امکان PAUSE کردن را دارد.

3 - یک بار که کد فعال سازی را بدست آورید ، در یک درایوی به غیر از درایو ویندوز ، در یک فایل TEXT ذخیره کنید. زیرا بعدا باز هم قابل استفاده است. اگر شما ویندوز عوض کنید ، باز هم این شماره سریال کار خواهد کرد. حتی به گفته خود شرکت LED TOOL ، اگر شما هارد دیسک خود را نیز عوض کنید ، شماره سریال عوض نخواهد شد.

4 - شماره سریال ساخته شده توسط این روش برای هر دو ورژن LED TOOL 5 و LED TOOL 6 کار می کند.

اگر سوالی داشتید ، همین جا مطرح کنید ، به کمک دوستان در خدمت شما هستیم.

[hr]

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mega-electronic.persiangig.com/other/LED%20Tool%20CRACK.rar
        سلام
        دوست عزیز
        تمامی لینک های کرک LEDTOOLs از بین رفته
        لطفا جای دیگری پلود کنید
        یا آدرسی برای خرید قانونی نرم افزار ارائه دهید.
        ممنون
        بانک اطلاعاتی مسابقات رباتیک ایران
        http://robocenter.ir/Match/DefaultMatch.aspx
        آموزش جامع ساخت ربات به زبان فارسی در 110 صفحه
        http://www.4shared.com/document/u_72uaga/Robotic_Mechatronic.html

دیدگاه

از دوستان عزیزی که فیلم آموزشی کرک led tools رو دارن. یا قبلا دانلود کردن خواهش میکنم دوباره پلود کنن تمامی لینک های دانلود کل جهان واسه این فیلم بسته شدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
            در مورد کرک ال ای دی تولز یه فیلمی بصورت فلش توی تایپیک تابلو ثابت بود که من اون رو 6-7 بار نگاه کردم ومراحل رو قدم به قدم هم دنبال کردم تا آخر کار یه شماره سریال بهم داد و ال ای دی تولز فعال شد دیگه هر وقت ویندوز رو عوض میکنم همون شماره سریال برنامه ی ال ای دی تولز رو فعال می کنه - در مورد نحوه ی کار با برنامه هم خیلی ساده اس فقط باید با گزینه هاش آشنا بشی

دوست عزیز من هم فایل آموزشی رو قبلا گرفتم و از روش کرک کردم الان کلیه لینک ها خرابن و کسی هم همت نداره اگه فیلم رو داره دوباره پلود کنه رو یه جا دیگه فقط میگن یه فیلم تو اون تاپیک بود و......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud8051
              از دوستان عزیزی که فیلم آموزشی کرک led tools رو دارن. یا قبلا دانلود کردن خواهش میکنم دوباره پلود کنن تمامی لینک های دانلود کل جهان واسه این فیلم بسته شدن.
              سلام
              من فیلم اموزشی کرک رو تو ارشیوهام دارم ولی خداشاهده اینترنتم چند روزه ریخته بهم و PAGE هم به زور باز میکنه و 5 دقیقه شده تا تونستم این مطلب رو برای شما قرار بدم .چشم تا اینترنت درست شد سریع براتون اپلودش میکنم

دیدگاه

سلام
                بفرمایید خودم هم با این روش کرک کردم.بدون مشکل.
                :4shared
                LED_Tool_6.rar
                :persiangig
                http://wdl.persiangig.com/pages/down...LED_Tool_6.rar
                نمایندگی رسمی فروش محصولات ECA در اردبیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba334455
                  کسی پیدا نمی شه جواب این رو بدونه 1 ماه شد که رو سایته یکی کمک کنه .. :angry: :angry: :angry: :angry:

تو رو به خدا یکی جواب بده ..... ثواب داره ....... با سلام به همه من ال ای دی ها رو به صورت 4تا 4تا سری کردم با مقاومت 330 اهم ولی نورش خیلی زیاده و ولتاژ دو سر هر ال ای دی هم 3.2ولت شده که جریان 10 میلی امپر از مدار عبور می کنه ...آیا در بلند مدت می سوزه ؟؟؟؟؟؟یا نه؟؟؟؟؟ IF 0.01 mA جریان مجاز هر ال ای دی است منبع 12ولت 1آمپری است ...لطفا کمکم کنید ....با تشکر
                  دوست عزیز شما باید در مورد ال ای دی ثابت در تاپیک مربوطه پرسش کنید
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...seen#msg441342
                  با این که میگی 3.2 میوفته رو ال ای دی که باید رنگ ال ای دی سبز یا ابی یا سفید باشه
                  ولی میگی 4 تا 4 تا زدی و جریان 10 میلی داری میشه کفت قرمزه
                  یه کم دقیق تر بنویسید
                  من فکر میکنم کارت قرمز باشه و رو مقاومت 3.2 ولت افت داری و جریانی حدود 10 میلی داری اگه اینطوری خیالت راحت خوب عمر میکنه
                  در مورد ال ای دی تولز یه فیلم هست که چند تا پست قبل اگه اونو اجرا کنی خیلی راحت به کد اکتیو میرسی
                  **** k i n j ****

دیدگاه

دوستان سلام
                    اینم پدیت کرل برای کسانی که لازم دارن و می خوان LED tools رو اجرا کنن و به پدیت گیر میده.
                    http://www.corel.com/corel/pages/index.jsp?pgid=800161

میتونین از این روش استفاده نکنید مطالب بعد رو بخونین.
                    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام
                      من تو راه کرک کردن بود که یهو از رانینگ رفت به حالت STOP بعد کرک نشد دوستان لطفا کمک کنند
                      اومد بعد از نصب سریع 5 بارشو تموم کردم :rolleyes::redface: به هوای این کرک ها الان یه هفته اس بدون استفاده مونده.
                      "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                      ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                      ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                      پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام
                        بالاخره یه کم وقتم ازاد شد و بصورت مقدماتی و چند قسمتی اموزش LED TOOL رو قرار میدم تا دوستان یه اشنایی کلی با نرم افزار(پلاگین) داشته باشند تا بعد جمع بندی کلی داشته باشیم .

اموزش بر مبنای LED TOOL X6 هست

پلاگین فوق الذکر 6 حالت مختلف داره که در اموزش اول در مورد FORM EDGES و ON A CENTER LINE که پرکاربردترین هستش یه توضیحی مختصری داده میشه .

در FORM EDGES نقطه ها روی خط کلمات می نشیند ولی در ON A CENTER LINE داخل حروف ها نقطه گذاری میشه

فیلم رو ببینید اگر سوالی بود در خدمتم
                        http://s4.picofile.com/file/7769695478/LED_TOOL_1.mp4.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                          سلام
                          بالاخره یه کم وقتم ازاد شد و بصورت مقدماتی و چند قسمتی اموزش LED TOOL رو قرار میدم تا دوستان یه اشنایی کلی با نرم افزار(پلاگین) داشته باشند تا بعد جمع بندی کلی داشته باشیم .

اموزش بر مبنای LED TOOL X6 هست

پلاگین فوق الذکر 6 حالت مختلف داره که در اموزش اول در مورد FORM EDGES و ON A CENTER LINE که پرکاربردترین هستش یه توضیحی مختصری داده میشه .

در FORM EDGES نقطه ها روی خط کلمات می نشیند ولی در ON A CENTER LINE داخل حروف ها نقطه گذاری میشه

فیلم رو ببینید اگر سوالی بود در خدمتم

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=9d55a7efdd993c2f69874932c674f804
                          سلام
                          ممنون از فیلم خوبتون!
                          چطوری میشه که ال ای دی ها رو پاک کرد به طوری که فقط جای پایه های انها باقی بمونه؟
                          [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                            سلام
                            ممنون از فیلم خوبتون!
                            چطوری میشه که ال ای دی ها رو پاک کرد به طوری که فقط جای پایه های انها باقی بمونه؟
                            سلام
                            تو قسمت دوم درخواستتون رو قرار میدم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان،من میخواستم فیلم آموزش کرک را دانلود کنم ولی این فایل از persiangig پاک شده،لطفاً کمکم کنید به این آموزش احتیاج دارم،ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hellman2772
                                سلام خدمت دوستان،من میخواستم فیلم آموزش کرک را دانلود کنم ولی این فایل از persiangig پاک شده،لطفاً کمکم کنید به این آموزش احتیاج دارم،ممنون
                                باسلام
                                من تست کردم درست هست .مجداد امتحان کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X