اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

نوشته اصلی توسط hossein9531
    سلام دوستان سئوالی داشتم خدمت مهندسین عزیز یکی از دوستان بنده یه تابلویی بسته با روشی عجیب به این صورت که همه دیودها رو موازی کرده حدود 1500 تا LED قرمز بعد بهم گفت سر راهشون یه مقاومت اجری وات بالا گذاشته با یه آداپتور 12 ولت 5 آمپر !!!!!!
    بنده هم برای اینکه عجله داشتم 1300 تا LED رو که 700 تا قرمز و 600 تا زرد هستن به همین روش بستم منتها نمیدونم چطوری باید یه مقاومت وات بالای آجری رو براش محاسبه کنم
    با یدونه آداپتور متغیر 1.5 تا 12 ولت 1 آمپر زدم قرمزها روشن شد و نورش تقریبا یه نواخته اما نور زردها نه یه جا کمه یه جا زیاد
    ولتاژ LED ها هم زرد و هم قرمز 2 تا 2.2 ولت بیشتر نیست
    از طرفی آداپتور خیلی داغ میکنه زمانی که از 5 ولت بالاتر میبرم
    بنده بخاطر عدم تجربه و البته دانش کافی این تابلو رو بستم و الان نمیدونم چیکار کنم چون برای آشنا هم هست وقت هم ندارم باز کنم از اول سری موازی با مقاومت ببندم موندم چیکار باید کنم خواهشا دوستانی که تجربه و دانش دارن بنده رو راهنمایی کنن
    این روش اصلا مناسب نیست
    چون موقع موازی کردن جریان ها با هم جمع میشن یعنی 1300 ضرب در 20 میشه 26000 میلی آمپر که فشار زیادی به آداپتور میاره
    شما 5 تا 5تا سری کن با یه مقاومت 130 اهم با منبع

دیدگاه

سلام دوستان سئوالی داشتم خدمت مهندسین عزیز یکی از دوستان بنده یه تابلویی بسته با روشی عجیب به این صورت که همه دیودها رو موازی کرده حدود 1500 تا LED قرمز بعد بهم گفت سر راهشون یه مقاومت اجری وات بالا گذاشته با یه آداپتور 12 ولت 5 آمپر !!!!!!
      بنده هم برای اینکه عجله داشتم 1300 تا LED رو که 700 تا قرمز و 600 تا زرد هستن به همین روش بستم منتها نمیدونم چطوری باید یه مقاومت وات بالای آجری رو براش محاسبه کنم
      با یدونه آداپتور متغیر 1.5 تا 12 ولت 1 آمپر زدم قرمزها روشن شد و نورش تقریبا یه نواخته اما نور زردها نه یه جا کمه یه جا زیاد
      بنده بخاطر عدم تجربه و البته دانش کافی این تابلو رو بستم و الان نمیدونم چیکار کنم چون برای آشنا هم هست وقت هم ندارم باز کنم از اول سری موازی با مقاومت ببندم موندم چیکار باید کنم خواهشا دوستانی که تجربه و دانش دارن بنده رو راهنمایی کنن
      این روش اصلا مناسب نیست
      چون موقع موازی کردن جریان ها با هم جمع میشن یعنی 1300 ضرب در 20 میشه 26000 میلی آمپر که فشار زیادی به آداپتور میاره
      شما 5 تا 5تا سری کن با یه مقاومت 130 اهم با منبع تغذیه 12 ولت 3 امپر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
        این روش اصلا مناسب نیست
        شما 5 تا 5تا سری کن با یه مقاومت 130 اهم با منبع تغذیه 12 ولت 3 امپر
        دوست عزیز ممنون از راهنماییت اما همه رو من موازی بستم لحیم کاریشم کردم حالا اگه بخوام مدار سری رو بهش اضافه کنم چطور باید این کار رو انجام بدم

دیدگاه

سلام دوستان. یه سوال:
          من میخوام تابلو LEDثابت درست کنم. مثلا 90 تا LED داره. میتونم همه رو سری کنم و یه مقاومت هم بذارم و بزنم به 220 ولت برق شهر؟ یا مثلا 20 تا 20 تا سری کنم با یه مقاومت که جریان رو کنترل کنه؟ اینطوری هزینه برق نسبت به اینکه از
          منبع ولتاژ پایین مثل اداپتور استفاده کنم بیشتره؟ درسته؟
          در آخر هم که کدام روش اتصال LED ها بهتره؟ سری موازی؟ موازی سری؟
          خیلی ممنون
          لطفا هر بزرگواری جوابو میدونه دریغ نکنه. استفاده میکنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ho3ein1312
            سلام دوستان. یه سوال:
            من میخوام تابلو LEDثابت درست کنم. مثلا 90 تا LED داره. میتونم همه رو سری کنم و یه مقاومت هم بذارم و بزنم به 220 ولت برق شهر؟ یا مثلا 20 تا 20 تا سری کنم با یه مقاومت که جریان رو کنترل کنه؟ اینطوری هزینه برق نسبت به اینکه از
            منبع ولتاژ پایین مثل اداپتور استفاده کنم بیشتره؟ درسته؟
            در آخر هم که کدام روش اتصال LED ها بهتره؟ سری موازی؟ موازی سری؟
            خیلی ممنون
            لطفا هر بزرگواری جوابو میدونه دریغ نکنه. استفاده میکنیم!
            سلام این کار که با برق مستقیم کار کنید درسته که از تلفات کمتر میشه ولی در عوض مشکلاتی داره که ...
            این تابلو خطرناک میشه و ایزوله نیست امکان برق گرفتگی دارد و با سوختن یک ال ایدی همه تابلو خاموش میشه. در کل اصلا کار خوبی نیست و باید از منابع تغذیه استفاده کنید.
            مصرف تابلو ال ای دی با 90 ال ای دی سری 310v*20mA=6.2W
            مصرفتابلو ال ای دی با 90 ال ای دی به شیوه سری موازی یعنی 3تا سری با یک مقاومت بعد همه باهم موازی. هرشاخه 3 تایی 20 میلی جریان مصرف میکند و در کل 30 شاخه داریم که توان مصرفی میشود 12V*20mA*30=7.2W
            با توجه به محاسبات میبینیم که کلا حداکثر 1 وات تفاوت 2 سیستم میباشد پس عقلانی هست که از روش استاندارد استفاده شود
            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ho3ein1312
              سلام
              بسیار بسیار ممنون! خیلی خوب جواب دادید. کامل!
              فقط یه سوال دیگه هم دارم. اگه بخوام فلاشر بزارم و مثلا یه جوری مثل تابلوهای روان بشه چه باید بکنم؟ یعنی حروف به ترتیب روشن و خاموش بشه و این چنین طرح هایی!؟
              ورودی و خروجی چطور میشه؟!
              ان شاا... سال خوبی داشته باشید!
              همون طور که گفتم شما ال ای دی ها رو 3 تایی با یک مقاومت سری و سپس همه با هم موازی. حالا اگر میخواهید هر حرفی به طور مجزا کنترل شود همه سری های آن حرف را با هم موازی میکنید. یعنی هر حرف ال ای دی هاش مجزا از حرف دیگه. سپس منفی های همه حروف به هم وصل میشن و مثبت هاش هم با فلاشر کنترل میشن.
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

کمک

سلام مهندس یعنی چی یه سرمقاومت روبه امیتر وسردیگه به زمین؟؟؟میشه توضیح بدی پایه کلکتور وبیس کجاوصل میشه؟؟؟درضمن هرشاخه سری که بایدمقاومت وصل بشه که مانمیزاریم ودرنهایت میذاریم همون تعدادمقاومت میشه اندازه مقاومت کل؟؟؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                  در این قسمت شما همون 4 تا رو با 4 تا ال ای دی از 6 تا ال ای دیت موازی کن
                  من توی عکس یه دونه ال ای دی رو با یک ال ای دی از شش تا موازی کردم
                  سلام من تازه واردم ولی یه جا خوندم که نوشته بود اگه ال ای دی زیاد آوردین اونو تو پشت تابلو بذارید...یعنی اون دسته ها سرجاش هست فقط اونایی که اضافه هستو پشت کار میذاریم و پنهان میکنیم...

دیدگاه

درسته این کار رو میشه انجام داد.

دیدگاه

سلام به اساتید عزیز میخواستم ببینم حدود 1500 تا led زرد و قرمز رو میخوام موازی ببنندم بعد سری کنم منبع تغذیم 12 ولت 5 آمپره ولتاژ led ها هم 2 تا 2.2 ولت هست
                      لطف کنید بگیر چطوری موازی کنم
                      خواهش می کنم فقط موازی بستن صحیح رو بفرمایید چون قبلا سری بستم
                      الان فقط میخوام موازی ببندمشون
                      بعد اینکه آداپتورم مناسب هست برای این تعداد یا نه ؟؟؟؟
                      ممنون میشم زود جواب بدن اساتید

دیدگاه

سلام به اساتید عزیز میخواستم ببینم حدود 1500 تا led زرد و قرمز رو میخوام موازی ببنندم بعد سری کنم منبع تغذیم 12 ولت 5 آمپره ولتاژ led ها هم 2 تا 2.2 ولت هست
                        لطف کنید بگیر چطوری موازی کنم
                        خواهش می کنم فقط موازی بستن صحیح رو بفرمایید چون قبلا سری بستم
                        الان فقط میخوام موازی ببندمشون
                        بعد اینکه آداپتورم مناسب هست برای این تعداد یا نه ؟؟؟؟
                        ممنون میشم زود جواب بدن اساتید
                        سلام.
                        5تا سری با یک مقاومت 56 اهم. بعد همه دسته های 5تایی با هم موازی. یعنی میشه 300دسته 5تایی
                        منبعتون هم کمه جریان مدار 6 آمپر هست که باید از منبع 12ولت 8آمپر استفاده کنید.

دیدگاه

سلام.یک تابلو بستم با 507 تا ال ای دی.توی این یک تابلو
                          1 دسته 2 عددی سری
                          2 دسته 6 عددی سری
                          1 دسته 4 عددی سری
                          1 دسته 5 عددی سری
                          حالا مقاومت هر کدوم و منبع چند ولتی انتخاب کنم؟

دیدگاه

سلام و خسته نباشید ی سوال دارم من درمورد فلاشر : مثلا برا کلمه سوپر از یک فلاشر 8 کاناله ک استفاده بشه منفی های کل کار رو ب پایه مشترک میزنیم بعد من نمیفهم منظورتون از اینکه ال ایدیای مثبت هر حرف رو ب کانال های بعدی میزنیم چیه ینی چجوری ال ایدیایی ک کل کار موازی شده رو برای هر حرف جداا کنیم.؟!؟مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
                              سلام و خسته نباشید ی سوال دارم من درمورد فلاشر : مثلا برا کلمه سوپر از یک فلاشر 8 کاناله ک استفاده بشه منفی های کل کار رو ب پایه مشترک میزنیم بعد من نمیفهم منظورتون از اینکه ال ایدیای مثبت هر حرف رو ب کانال های بعدی میزنیم چیه ینی چجوری ال ایدیایی ک کل کار موازی شده رو برای هر حرف جداا کنیم.؟!؟مرسی
                              بله درسته.
                              منفی کل کار باهم مشترک هست اما مثبت های هر حرف فقط با هم نه حرف دیگه. و مثبت مشترک هر حرف به فلاشر

دیدگاه

سلام.اگر برای تابلو ثابتی که منبع 4 امپر لازم داره 10 امپر استفاده بشه چی مشکلی بوجود میاد؟
                                سوال بالا هم جواب بدین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X