اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

سلام
    دوستان برا فاصله ال ایدی ها برای تابلو حد معمولش چند mm است
    و همچنین برا نوشته های تک خطی چند mm است؟
    با تشکر :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior2roma
      جناب من تهران هستم
      مثلا بگم 450تومن واسه LED خوبه؟ هزینه قطعات هم بگیرم
      فکر کنم اولی رو بدم کسی انجام بده من نگاه بکنم بهتر باشه :biggrin:
      خوبه
      این قیمت دور حروفی که گفتم بدون فلاشر بیشتر 65 میدن، اون 75 تومن که با فلاشر گفتم به صورت جدا هزینه فلاشر هم گرفته میشه
      مثلا من خودم فلاشر رو میسازم و بستگی به تابلو مثلا یک تابلو 2 متر در 45 سانت فلاشرش رو 100 میگیرم به صورت جدا
      البته فلاشر حرفه ای یعنی اینکه برنامه هاش زیاده چیزی حدود 25 تا 35 برنامه، که به صلیقه مشتری هم برنامه مینویسم که هزینه جدا داره باز...
      این قیمت که دادم کمترین قیمته وگرنه تو شهر ما دیدم متر دور حروفی 150 هم ساختن

نکته : متری دور حروفی منظورم اندازه تابلو نیستش ها!! یعنی دور متن (متنی که مینویسی دورش رو کامل اندازه میگیری)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
        سلام
        بستگی به سلیقه خودت و یا مشتریتون داره
        از 1 میلیمتر تا 3 میلیمتر که 1 میلیمتر تابلو رو حدودا خطی نشون میده و زیباتر هست و 2 میلیمتر هم که خوبه و معمولا از این دو فاصله استفاده میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
          سلام
          3میلی

دیدگاه

از دوست خوبم hamidelectroniic بسیار ممنونم
            مخصوصاً این نکته که گفتن
            نکته : متری دور حروفی منظورم اندازه تابلو نیستش ها!! یعنی دور متن (متنی که مینویسی دورش رو کامل اندازه میگیری)
            با ینفر صحبت کردم گفتم بیاد انجام بده 50-100تومنم به من بده که مشتری گیرم میاد بهش بگم بعدش کنارش یاد بگیرم

آقا حمید دستتون درد نکنه "hamidelectroniic" :job:

دیدگاه

امید وارم بدرد بخوره
              [
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من led مارک sesco دارم رنگ سبز کلاهی (88 تومن)
                حالا میخوام 3تا3تا سری کنم و بعد موازی برای تابلو ثابت.

مشکلم مقدار مقاومته ! من حساب کردم 150 اهم لازمه ولی تو عمل مقاومت ها کمی داغ میشن.
                مقدار مقاومت مناسب چنده ؟

روی بسته نوشته 2.8 تا3 ولت و20 میلی آمپذ ولی روی هر ال ای دی 2.7 بیشتر نمیافته با مقاومت مشکل چیه ؟

بدون مقاومت هم 4 تا 4تا سری کردم 33 میلی ازش جریان میگذشت که جالب نی و خراب میشه.

چه مقاومتی بزارم برای 3تا3تا ؟ 150 ؟ 200 ؟ 220 ؟ مغازه دار میگفت بین 220 تا 270 لازمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                  من led مارک sesco دارم رنگ سبز کلاهی (88 تومن)
                  حالا میخوام 3تا3تا سری کنم و بعد موازی برای تابلو ثابت.

مشکلم مقدار مقاومته ! من حساب کردم 150 اهم لازمه ولی تو عمل مقاومت ها کمی داغ میشن.
                  مقدار مقاومت مناسب چنده ؟

روی بسته نوشته 2.8 تا3 ولت و20 میلی آمپذ ولی روی هر ال ای دی 2.7 بیشتر نمیافته با مقاومت مشکل چیه ؟

بدون مقاومت هم 4 تا 4تا سری کردم 33 میلی ازش جریان میگذشت که جالب نی و خراب میشه.

چه مقاومتی بزارم برای 3تا3تا ؟ 150 ؟ 200 ؟ 220 ؟ مغازه دار میگفت بین 220 تا 270 لازمه.
                  20 میلی آمپر خیلی زیاده عزیز! اینجوری led هات زیاد دوام نمیاره
                  اگر میخوای نور زیاد بدن آخرش 15 میلی! ولی معمولا 10 میلی آمپر به led میدن
                  خب اگر 10 میلی آمپر بخوای بدی با ولتاژ 2.9 ولت میشه 330 اهم
                  15 میلی آمپر هم 220 اهم میشه!
                  موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                    20 میلی آمپر خیلی زیاده عزیز! اینجوری led هات زیاد دوام نمیاره
                    اگر میخوای نور زیاد بدن آخرش 15 میلی! ولی معمولا 10 میلی آمپر به led میدن
                    خب اگر 10 میلی آمپر بخوای بدی با ولتاژ 2.9 ولت میشه 330 اهم
                    15 میلی آمپر هم 220 اهم میشه!
                    موفق باشید.
                    نه بابا الان بعضی ها (خیلی ها) بدون مقاومت کار میکنن.
                    مثلا سبز رو هر 4 تا سری میکنن که اندازه گرفتم حدود 30 میلی آمپر از هر ال ای دی عبور میکنه.
                    روی خود پاکت هم نوشته 20 میلی آمپر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                      نه بابا الان بعضی ها (خیلی ها) بدون مقاومت کار میکنن.
                      مثلا سبز رو هر 4 تا سری میکنن که اندازه گرفتم حدود 30 میلی آمپر از هر ال ای دی عبور میکنه.
                      روی خود پاکت هم نوشته 20 میلی آمپر .
                      اینو دیگه خودت میدونی
                      درسته نوشته 20 میلی آمپر اما درصد خطا داره!! شما پاور میگیری نوشته 5 ولت 40 آمپر اما 70 درصدشو به زور میده
                      اون 20 میلی آمپر که بهش میدی درسته که فوری led ها نمیسوزند اما عمرشون خیلی کم میشه و کلی مشکل پیش میاد
                      من خودم تست کردم وقتی به led 15 میلی دادم و بعدش 20 میلی اصلا زیاد نورشون فرق نمیکنه!!
                      منم دیدم بدون مقاومت بستن اما ندیدم 30 میلی آمپر به led های معمولی بدن!!!!
                      به اون نوشته ها هم اطمینان نکن دقیق نیستند!! مثلا برای led قرمز دیدم نوشته 1.9 ولت تا 2.2 ولت، وقتی من مقاومتش رو برای 2.2 ولت محاسبه کردم و بعد مدار رو بستم دیدم همون 1.9 ولت دو سر led میفته!!!
                      معمولا مینویسن برای جریان : 10 میلی آمپر الی 20 میلی آمپر یا اینکه بعضیهاشون 15 میلی تا 20
                      این برچسبها میتونه کار یک ایرانی باشه یا به سفارش یک ایرانی زده باشند!
                      حالا دیگه خود دانید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

اینو دیگه خودت میدونی
                        درسته نوشته 20 میلی آمپر اما درصد خطا داره!! شما پاور میگیری نوشته 5 ولت 40 آمپر اما 70 درصدشو به زور میده
                        اون 20 میلی آمپر که بهش میدی درسته که فوری led ها نمیسوزند اما عمرشون خیلی کم میشه و کلی مشکل پیش میاد
                        من خودم تست کردم وقتی به led 15 میلی دادم و بعدش 20 میلی اصلا زیاد نورشون فرق نمیکنه!!
                        منم دیدم بدون مقاومت بستن اما ندیدم 30 میلی آمپر به led های معمولی بدن!!!!
                        به اون نوشته ها هم اطمینان نکن دقیق نیستند!! مثلا برای led قرمز دیدم نوشته 1.9 ولت تا 2.2 ولت، وقتی من مقاومتش رو برای 2.2 ولت محاسبه کردم و بعد مدار رو بستم دیدم همون 1.9 ولت دو سر led میفته!!!
                        معمولا مینویسن برای جریان : 10 میلی آمپر الی 20 میلی آمپر یا اینکه بعضیهاشون 15 میلی تا 20
                        این برچسبها میتونه کار یک ایرانی باشه یا به سفارش یک ایرانی زده باشند!
                        حالا دیگه خود دانید
                        اره اینو قبول دارم که برچسب ها رو ممکنه هر کسی زده باشه !!!
                        شما led چه مارکی کار میکنی ؟
                        قیمت ها چجوریه ؟
                        اینجا محیط حروف متری 45 تا 50 تومن میزنن/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                          اره اینو قبول دارم که برچسب ها رو ممکنه هر کسی زده باشه !!!
                          شما led چه مارکی کار میکنی ؟
                          قیمت ها چجوریه ؟
                          اینجا محیط حروف متری 45 تا 50 تومن میزنن/
                          من مارک iled استفاده کردم که خوب نبود، بعد این مارک کلا از hg استفاده کردم و میکنم
                          ولی مارک hg عالی هستش، البته اگر درجه یک رو بهت بدن
                          تو شهر ما قیمت کارهای الکترونیک نجومیه!! دیدم متر دور حروفی 100 تومن کار کردن و حتی بالاتر، یک تابلو بود که اندازش یک متر در 30 سانت بود(اندازه کل نوشته)، از مشتری 500 تومن گرفته بود!!!
                          من با مارک hg بدون فلاشر 60 تومن تا 65 تومن، بستگی به قیمت قطعات بازار و ...
                          با فلاشر 75 (فلاشر هم خودم میسازم و به سلیقه مشتری مینویسم).
                          اگر مشتری تابلو بزرگ بخواد کمتر میگیرم ازش، این قیمت برای تابلوهای کوچک میدم بیشتر چون دردسر دارند و سودی ندارند.

دیدگاه

من مارک iled استفاده کردم که خوب نبود، بعد این مارک کلا از hg استفاده کردم و میکنم
                            ولی مارک hg عالی هستش، البته اگر درجه یک رو بهت بدن
                            تو شهر ما قیمت کارهای الکترونیک نجومیه!! دیدم متر دور حروفی 100 تومن کار کردن و حتی بالاتر، یک تابلو بود که اندازش یک متر در 30 سانت بود(اندازه کل نوشته)، از مشتری 500 تومن گرفته بود!!!
                            من با مارک hg بدون فلاشر 60 تومن تا 65 تومن، بستگی به قیمت قطعات بازار و ...
                            با فلاشر 75 (فلاشر هم خودم میسازم و به سلیقه مشتری مینویسم).
                            اگر مشتری تابلو بزرگ بخواد کمتر میگیرم ازش، این قیمت برای تابلوهای کوچک میدم بیشتر چون دردسر دارند و سودی ندارند.
                            100 تومن !!!!!!! ایول سود!
                            شما کدوم شهری ؟ جمع کنیم بیایم اون سمت تابلو بزنیم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                              100 تومن !!!!!!! ایول سود!
                              شما کدوم شهری ؟ جمع کنیم بیایم اون سمت تابلو بزنیم :biggrin:

استان کردستان شهرستان مریوان
                              ایجا کارهایی مثلل ساخت تابلو روان، LED و مثلا لیزر یا CNC گرونتر نسبت به شهرهای دیگه!!!
                              دلیلش هم اینه که فروشنده اینکارها زیاد نیستند! و رشته الکترونیکی خیلی کم هستند که وارد بازار شدند. پس فروشنده ها هم میان سوءاستفاده میکنند
                              اما اینجا خیلی چیزهای دیگه ارزون هست، مثل LCD و LED خانگی و مبایل و ....، حتی اجاره خونه هم ارزونتر از خیلی از شهرهای دیگه هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                                با سلام
                                در قسمت تابلو ثابت روش های مختلفی برای بستن تابلوهای ال ای دی دوستان ما ذکر کردند.
                                البته به خاطر اسپم های زیادی که تو قسمت تابلو ثابت هست خوندن همه صفحات خیلی سخته
                                برای همین من تصمیم گرفتم اون روشها رو در این قسمت بنویسم تا برای کسی که تازه وارد فروم میشه راحت تر بتونه روش ها رو پیدا کنه و بخونه

این فونت اسمش چیه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...