اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش] انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

نوشته اصلی توسط atmel-avr نمایش پست ها
    مقاومت با پایه مثبت وصل کنید بهتره
    5 عدد ال ای دی بزار ولی من کلا روش مقاومت رو قبول ندارم
    ممنون از پاسختون

جواب سوال دوم هم میشه راهنمایی کنید ؟
    2- جریان و نوشته 15 - 20 میلی آمپر اگر من حد وسط و گیرم مشکلی که پیش نمیاد ؟(مثلا 18 )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ata3929 نمایش پست ها
      ممنون از پاسختون

جواب سوال دوم هم میشه راهنمایی کنید ؟
      2- جریان و نوشته 15 - 20 میلی آمپر اگر من حد وسط و گیرم مشکلی که پیش نمیاد ؟(مثلا 18 )
      سلام
      من خودم جریان رو 10 میلی آمپر در نظر میگیرم که عمر ال ای دی ها بیشتر باشه
      موفق باشید

دیدگاه

چند تا سوا داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
        منبع 12 ولت و led قرمز

1- میشه 6 تا led با یک مقاوت یک اهم سری بست ؟ (روش درستی هست؟ عمر led ها تاثیر منفی میزاره ؟ )
        تاپیک و خودندم دوستان میان 5 تا led میزارن با یه مقاومت که اضافه ولتاژ و در اون تلف کنن

3- مقاومت باید به پایه مثبت وصل کنیم یا منفی ؟
        دوست عزیزاگرمقاومت بزاری خیلی بهتره چون درزیادبودن عمرال ای دیهاتاثیرداره اگرتوجه کرده باشیددرتابلوهای که بدون مقاومت درست شده مثلادرآخرچندتاال ای دی اضافه اومده براش مقاومت گزاشته اندبامرورزمان ال ای دیهاکم نورشده اندغیرازاون چندتاال ای دی که مقاومت براش گذاشته اندامیدوارم مطلب روخوب رسونده باشم.موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr1 نمایش پست ها
          دوست عزیزاگرمقاومت بزاری خیلی بهتره چون درزیادبودن عمرال ای دیهاتاثیرداره اگرتوجه کرده باشیددرتابلوهای که بدون مقاومت درست شده مثلادرآخرچندتاال ای دی اضافه اومده براش مقاومت گزاشته اندبامرورزمان ال ای دیهاکم نورشده اندغیرازاون چندتاال ای دی که مقاومت براش گذاشته اندامیدوارم مطلب روخوب رسونده باشم.موفق باشید
          در مورد سوال دوم نظری ندارید ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
          سلام
          من خودم جریان رو 10 میلی آمپر در نظر میگیرم که عمر ال ای دی ها بیشتر باشه
          موفق باشید
          روی بسته بندی 15-20 زده شما روی 10 تنظیم میکنید ؟!!!!!
          یعنی چی این کار ؟!!! یعنی شما از محدوده کار led که شرکت سازنده براش تعیید کرده پایین تر میگیری ؟!!

دیدگاه

روی بسته بندی 15-20 زده شما روی 10 تنظیم میکنید ؟!!!!!
            یعنی چی این کار ؟!!! یعنی شما از محدوده کار led که شرکت سازنده براش تعیید کرده پایین تر میگیری ؟!!
            بله من جریان رو 10 میلی آمپر در نظر میگیرم.اون جریانی که رو اتیکتش زده ماکزیمم جریان هست و به این معنی نیست که حتما تو رنج 15 تا 20 میلی آمپر باشه.
            موفق باشید

دیدگاه

سلام
              دوستان برای سری کردن led smd آموزشی دارید ؟ (مقاومت -و تعداد و ...) لازم دارم که از smd استفاده کنم
              ممنون

دیدگاه

این اندازه ها برای led مناسب هست ؟
                مشکلی پیش نمیاد که ؟

قطر : 2 میلی متر
                قطر پایه: 0.56
                فاصله پایه ها از هم :2
                فاصله پایه از کنار :1.5

دیدگاه

با سلام و روز بخیر خدمت دوستان و اساتید گرامی
                  من چند ماهی هست که وارد کار تابلو ثابت شدم و تا حالا هم حدود 30-40 تا کار زدم . ولی یه تابلو کار کردم که خیلی درگیرم کرده . تابلو حدود 1700 تا ال ای دی داره - مارک KB که همیشه از همین مارک استفاده میکنم و راضی هم هستم. ولی این بار که بستم وقتی از بغل به تابلو نگاه میکنم لک های پرنور و کم نور دیده میشه - تقریبا توی هر 3تا چهارتا دسته کم نور و پرنور دیده میشه و بعضی از ال ای دی ها نور بیشتری دارند. . ال ای دی ها سبز هست و سه تا سه تا با مقاوت 150 اهم سری شدن و از منبه 12 ولت 10آمپر استفاده میکنم . البته منبع رو تعویض کردم ولی فرقی نداشت . تا حالا همچین مشکلی نداشتم و همچنین تعدادی از مقاوت ها و ال ای دی ها رو هم تعویض کرم و بازهم نشد دوستان اگر میتونن ممنون میشم راهنمائی کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinhr2375 نمایش پست ها
                    با سلام و روز بخیر خدمت دوستان و اساتید گرامی
                    من چند ماهی هست که وارد کار تابلو ثابت شدم و تا حالا هم حدود 30-40 تا کار زدم . ولی یه تابلو کار کردم که خیلی درگیرم کرده . تابلو حدود 1700 تا ال ای دی داره - مارک KB که همیشه از همین مارک استفاده میکنم و راضی هم هستم. ولی این بار که بستم وقتی از بغل به تابلو نگاه میکنم لک های پرنور و کم نور دیده میشه - تقریبا توی هر 3تا چهارتا دسته کم نور و پرنور دیده میشه و بعضی از ال ای دی ها نور بیشتری دارند. . ال ای دی ها سبز هست و سه تا سه تا با مقاوت 150 اهم سری شدن و از منبه 12 ولت 10آمپر استفاده میکنم . البته منبع رو تعویض کردم ولی فرقی نداشت . تا حالا همچین مشکلی نداشتم و همچنین تعدادی از مقاوت ها و ال ای دی ها رو هم تعویض کرم و بازهم نشد دوستان اگر میتونن ممنون میشم راهنمائی کنند
                    سلام . پاسختونو در پست دیگه دادم . تابلو شما 11.34 آمپر ولتاژ مصرف میکنه و شما باید از یک منبع با ولتاژ 15 آمپر استفاده کنید
                    موفق باشید
                    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
                    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

سلام دوستان پایه ی آموزش چنلیوم هستید؟؟؟
                      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : آموزش انواع روشهای ساخت تابلو ثابت

نوشته اصلی توسط mobaraki18 نمایش پست ها
                        دوستان مقاومت چندوات بخرم ؟
                        تو این آموزش شما مقاومت چندوات مد نظرتون بوده ؟

دوست عزیز از روش 4 تا 4 تا موازی استفاده کن بهتره عمره LED ها هم بلاس در این روش و یک مقاومت 1/4 وات به ورودی هر 4 تا LED بزار

دیدگاه

سلام دوستان من تازه میخام وارد کار ال ای دی بشم یه روشی رو دیدم توی کلیپ که کل ال ای دی هارو موازی بسته بود تو هر کلمه و وسط هر کلمه فقط پنج مقاومت بزرگ گذاشته بود میخاستم بدونم روش محاسبه مقاومت ها توی اون نوع طراحی چجوریه

دیدگاه

چیکار کنم تابلو ام روشن نمیشه هه

دیدگاه

سلام. لطفا راهنمایی بفرمایید
                              یک مدار چشمک زن ال ای دی درست کرده ام با ای سی 74 hc595 و 555
                              منتها هربار که منبع تغذیه متصل میکنم از یک نقطه اتفاقی شروع به کار میکنه
                              مثلا یک تابلو که نوشته open که از o شروع به روشن شدن میکنه تا n سپس خاموش میشه اما یبار از o یبار p یا حروف های دیگر شروع میکنه و ترتیب را بهم میزنه. چه راهی هست که همیشه از یک نقطه شروع بکار بکنه

دیدگاه

..........
                                جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۱۱:۰۲ ۱۴۰۱/۰۹/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X