اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نمونه کارهای LED ( تابلو LED ثابت )
Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : نمونه کارهای LED ( تابلو LED ثابت )
سلام دوستان. این هم یه تابلو ثابت که بنده ساختم با نوار دور آبی متحرک(از جلو خطوط آبی 9 عدد الیدی روشن و 9 عدد از عقب اون خاموش میشه و به این ترتیب خطوط متحرک نشون میدن) سرعت حرکت هم با میکرو قابل تنظیمه. نوشته ها ثابت هستند.
برای اینکه عکس بگیرم مجبور شدم نور تابلو رو کم کنم تا عکس خوب دربیاد
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
دیدگاه
-
یه پیشنهاد عالی برای تابلو سازان عزیز
دیشب تو راه یک مغازه رو دیدم که برای تابلو از پلکسی شفاف استفاده کرده بود
خیلی کارش قشنگ شده بود
داخل مغازه هم دیده میشد...
شده بود مث نئون
فقط باید دقت کنید که سیمکشی و مونتاژ کاری پشت کارتون تر و تمیز باشه
خلاصه ما که دیدیم خوشمون اومد
حتی یجا دیدم از پلکسی آبی نفتی استفاده کرده بود...4گوشه پلکسی هم با لیزر مث قاب عکس ،تصویر شاخ و برگ زده بود...اونم خیلی متفاومت و زیبا شده بود
موفق و پیروز باشیدهنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهیسلام دوستان. این هم یه تابلو ثابت که بنده ساختم با نوار دور آبی متحرک(از جلو خطوط آبی 9 عدد الیدی روشن و 9 عدد از عقب اون خاموش میشه و به این ترتیب خطوط متحرک نشون میدن) سرعت حرکت هم با میکرو قابل تنظیمه. نوشته ها ثابت هستند.
برای اینکه عکس بگیرم مجبور شدم نور تابلو رو کم کنم تا عکس خوب دربیاد
میشه دقیقا اندازه تابلو را بیان کنید؟
از چه نوع led ای استفاده کرده اید و از کجا و به چه قیمتی؟
بسیار ممنون.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حسین وکیل زادهطرحتون قشنگه.
میشه دقیقا اندازه تابلو را بیان کنید؟
از چه نوع led ای استفاده کرده اید و از کجا و به چه قیمتی؟
بسیار ممنون.
http://roboeq.ir/products/detail/%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%205%20% D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%85%D8%AA%D8%B1%20%D9 %82%D8%B1%D9%85%D8%B2%20%D8%B4%D9%81%D8%A7%D9%81%2 0%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C%20HG/
[hr]
http://roboeq.ir/products/detail/%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%205%20% D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%85%D8%AA%D8%B1%20%D8 %A2%D8%A8%DB%8C%20%D8%B4%D9%81%D8%A7%D9%81%20%DA%A 9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C%20HG/لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط MReza.pچند تا عکس مربوط ب سال های نه چندان دور تابلو ساز بودنمان: :redface:
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : نمونه کارهای LED ( تابلو LED ثابت )
نوشته اصلی توسط مهران چمنییه پیشنهاد عالی برای تابلو سازان عزیز
دیشب تو راه یک مغازه رو دیدم که برای تابلو از پلکسی شفاف استفاده کرده بود
خیلی کارش قشنگ شده بود
داخل مغازه هم دیده میشد...
شده بود مث نئون
فقط باید دقت کنید که سیمکشی و مونتاژ کاری پشت کارتون تر و تمیز باشه
خلاصه ما که دیدیم خوشمون اومد
حتی یجا دیدم از پلکسی آبی نفتی استفاده کرده بود...4گوشه پلکسی هم با لیزر مث قاب عکس ،تصویر شاخ و برگ زده بود...اونم خیلی متفاومت و زیبا شده بود
موفق و پیروز باشیددر جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : نمونه کارهای LED ( تابلو LED ثابت )
نوشته اصلی توسط sami222مهندس من گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم میشه عکسی از کاری که گفتید بذارید؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
دیدگاه