درود.
تابلو پلکسی گلس(پلکسی شیشه ای) هست.
تابلو سر تا سرش شفافه.وقتی از بالاش نور میدی بهش مثل یک لنز نور رو کامل از خودش عبور میده.اما وقتی با لیزر 1 میلیمتر روش متن رو خراش میدن و متن رو حک میکنن دیگه نور از اون قسمتهایی که متن حک شده رد نمیشه و نور تو اون قسمتها میشکنه و شما متن رو میبینی.
تابلو رو که ساختی از بالا یا پایینش یک ال ای دی میزاری که نور رو از تابلو رد کنه.اکثرا led نواری میزاری.تازه میتونی rgb نواری بزاری که متنت هر ثانیه رنگ عوض کنه.
حکاکی رو این تابلو ها خیلی زمان میبره.شاید 10 برابر یک تابلو led معمولی.اگه پول برش تابلو led بشه 10 هزار پول حکاکی این میشه 100هزار.
این تابلو فقط به درد فضای داخلی میخوره.توی افتاب هیچ چیزش دیده نمیشه.
سپاس.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
درود.
تابلو پلکسی گلس(پلکسی شیشه ای) هست.
تابلو سر تا سرش شفافه.وقتی از بالاش نور میدی بهش مثل یک لنز نور رو کامل از خودش عبور میده.اما وقتی با لیزر 1 میلیمتر روش متن رو خراش میدن و متن رو حک میکنن دیگه نور از اون قسمتهایی که متن حک شده رد نمیشه و نور تو اون قسمتها میشکنه و شما متن رو میبینی.
تابلو رو که ساختی از بالا یا پایینش یک ال ای دی میزاری که نور رو از تابلو رد کنه.اکثرا led نواری میزاری.تازه میتونی rgb نواری بزاری که متنت هر ثانیه رنگ عوض کنه.
حکاکی رو این تابلو ها خیلی زمان میبره.شاید 10 برابر یک تابلو led معمولی.اگه پول برش تابلو led بشه 10 هزار پول حکاکی این میشه 100هزار.
این تابلو فقط به درد فضای داخلی میخوره.توی افتاب هیچ چیزش دیده نمیشه.
سپاس.
من برای مغازه خودم یه متن 35در50 سانت رو 25هزار تومن دادم برام برش لیزر ، حکاکی کرد
حکاکی دو مدل هست.
یک مدل دور حروف رو در میارن.یک مدل هم کل حروف رو حکاکی میکنن.
من یک متن 15در 25 بردم واسم حکاکی کرد با پول پلکسیش 60 تومن گرفت.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
والا ماله من هم همین طوریه.
هفته دیگه رفتم مغازه عکسش رو براتون میزارم.
البته ضخامت پلکسی که برای من زده 3میل هست و اگه همین طرح رو روی پلکسی6 میل میزدم ازم 45 تومن میگرفت
3 میل ؟؟؟ اخه 3 میل جایی واسه نور گذاشتن نداره. واسه من رو 10 میل زده.از همین ال ای دی نورای 12 ولت گرفتم و راحت روش چسبوندم.
این قیمت ها برای پلگسی شفاف هست؟ هر متر مربع میشه 10000 سانت مربع و در قیمت هایی که گذاشتید ضرب میشه
نظر؟
آخه هیچ کجا ب شما پلکسی متری نمیفروشن، یا ورق هست و یا نیم ورق و قیمت از سانتی مناسب تر در میاد...
قیمت ها برای همه ی مدل های پلکسی هایی که ما دسترسی داریم هست.
مارک CHOCHEN ک گویا بین باقی بهترین هست...
دیدگاه