اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(لینک ها اصلاح شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(قسمت 3 اضافه شد)

من زیاد نقشه خوندن مدارها رو بلد نیستم میشه یه نفر لیست کامل قطعات با مشخصاتشون رو برای خود مدار فلاشر بزاره؟؟ و سیم کشیشون
    مثلا : قطعات : میکرو avr atmega8 و مقاومت 1 کیلو اهم و .....
    و سیم کشی ها رو هم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم

دیدگاه

سلام اقای ارغوانی ممنون از اموزش هایی که قرار دادید .
      یه سوال از شما یا سایر دوستان داشتم چرا توی اتمگا8 پورت B رو به عنوان خروجی استفاده نکردید ؟ اگه بخوایم از پورت B به عنوان خروجی استفاده کنیم باید چیکا کنیم؟ یعنی 23 خروجی با مگا 8

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vaheeed
        من زیاد نقشه خوندن مدارها رو بلد نیستم میشه یه نفر لیست کامل قطعات با مشخصاتشون رو برای خود مدار فلاشر بزاره؟؟ و سیم کشیشون
        مثلا : قطعات : میکرو avr atmega8 و مقاومت 1 کیلو اهم و .....
        و سیم کشی ها رو هم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم
        اگه نقشه خوانی رو به قول خودتون بلد نیستید، چطوری پایه های قطعات رو به هم وصل می کنین و فلاشرو جمع می کنین؟؟؟!

نوشته اصلی توسط tester_t
        سلام اقای ارغوانی ممنون از اموزش هایی که قرار دادید .
        یه سوال از شما یا سایر دوستان داشتم چرا توی اتمگا8 پورت B رو به عنوان خروجی استفاده نکردید ؟ اگه بخوایم از پورت B به عنوان خروجی استفاده کنیم باید چیکا کنیم؟ یعنی 23 خروجی با مگا 8
        با Atmega8 جمعن میشه 22 کانال داشت.
        مطالب فایل ها گسسته و با هدف های مختلف بودن و ی سری اصلاخات اساسی لازمه.
        D و B هر کدام 8 کانال و 6 کانال هم C.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
          اگه نقشه خوانی رو به قول خودتون بلد نیستید، چطوری پایه های قطعات رو به هم وصل می کنین و فلاشرو جمع می کنین؟؟؟!
          خوب هنوز هم نتونستم جمع کنم دیگه الان اگر یکی از دوستان لطف کنن لیست قطعات رو بنویسن که میبرم مغازه و میخرم و اگر بتونم از رو نقشه داخل pdf کاراشو انجام بدم

دیدگاه

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر

یک عدد آیسی Atmega8A با سوکت
            یک عدد خازن 2200 و یک عدد 1000 میکرو فاراد، 25 ولت
            یک عدد دیود یکسوساز 1n4007
            آیسی رگوله معمولی 7805 یک عدد
            (مقاومت 1K + ترانزیستور BD137) به تعداد کانال ها
            سیم لحیم و روغن لحیم و فیبر سوراخدار و سیم آیفون، ب مقدار لازم.

دیدگاه

ممنون خیلی ساده و مفید گفتید . یه سوال گفتین اگه تعداد ledها کم بود از bd137 استفاده کنم و اگه زیاد بود از اون ترانزیستور دیگه که اسمش داخل pdfهست و بعد گفتید اگه جریان زیادی ازش قراره گرفته بشه باید چندتا رگلاتور بزارید، میشه این قسمت بیشتر شدن جریان رو کامل تر توضیح بدید؟؟ یعنی تا چقدر اگه شد باید رگلاتور زیاد بشه ؟ و وقتی قراره زیادتر بشه یعنی تعداد زیادتر یا مدل دیگه ای استفاده بشه؟
              خیلییییییی ممنون

دیدگاه

بسته ب نوع بستن کار، BD137 تا 200- 300 تا الیدی رو هم جواب میده،
                برای چند تا از کانال ها جریان بالاتر لازم بود، 2 تاشو موازی کنید. بدون هیچ تغییری.
                جریان راضی کننده نبود، TIP41C استفاده کنید.
                رگوله خیـــلی داغ می کرد، 2 تا رگوله ی 7805 رو با هم موازی کنید.

دیدگاه

با سلام. ویندوز من 8 هست برای راه اندازی پروگرامر مالتی ای وی ار و درایو ویندوز چه کار باید انجام بدم.اصلا دایور برای 8 هست؟

دیدگاه

امکان داره واستون فایل شبیه سازی شده با پروتوس رو بزارید ؟ و اگه ممکنه فایل پی سی بی برای 7 کانال رو بزارید ممنون میشم

دیدگاه

برای شبیه سازی خودم تونستم کاراشو انجام بدم ولی برای pcb نرم افزار پروتئوسم مشکل داره گویا حالا زیاد مهم نیست ، میشه برنامه fade in out رو به زبان کدویژن بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                        بسته ب نوع بستن کار، BD137 تا 200- 300 تا الیدی رو هم جواب میده،
                        برای چند تا از کانال ها جریان بالاتر لازم بود، 2 تاشو موازی کنید. بدون هیچ تغییری.
                        جریان راضی کننده نبود، TIP41C استفاده کنید.
                        رگوله خیـــلی داغ می کرد، 2 تا رگوله ی 7805 رو با هم موازی کنید.
                        ترانزیستور ها رو موازی کنید ولی با مقاومت امیتر.
                        رگولاتورها رو به هیچ عنوان موازی نکنید. برای کشیدن جریان بیشتر از رگولاتور + ترانزیستور استفاده کنید.

دیدگاه

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                          ترانزیستور ها رو موازی کنید ولی با مقاومت امیتر.
                          رگولاتورها رو به هیچ عنوان موازی نکنید. برای کشیدن جریان بیشتر از رگولاتور + ترانزیستور استفاده کنید.
                          دوست عزیز، این 2 موردی ک متذکر شدین رو برای مدتی کاملن تست کردم. یک سال فکر می کنم زمان قابل اطمینانی باشه.
                          از 2 تا رگوله ی بدون هیت سینک، حدود نیم آمپر میکشه و 2 تا BD137 کاملن موازی، 400 تا الیدی رو راه میندازن. :biggrin:
                          از نظر تئوری ولی نمیدونم، شاید ایرادی بهش وارد باشه.

نوشته اصلی توسط vaheeed
                          برای شبیه سازی خودم تونستم کاراشو انجام بدم ولی برای pcb نرم افزار پروتئوسم مشکل داره گویا حالا زیاد مهم نیست ، میشه برنامه fade in out رو به زبان کدویژن بزارید
                          چون فیبر رو روی برد سوراخ دار می بندیم، فایل خاصی ندارم ک واستون بفرستم.
                          بستنش خیلی راحت هست و از دید من ارزش چاپ PCB یا حتی خرید PCB های آماده رو نداره.
                          حقیقتش تو Codevision کاملن آماتور هستم و دارم یاد میگیرم. کدی ک میگین ولی، چند تا حلقه و وقفه ی ساده س.

دیدگاه

مطمئنا مشکلی وجود داره که توی دیتاشیت این موارد ذکر شده.
                            همون طوری که گفتم موازی کردن ترانزسیتورها به شرط بایاس مناسب مشکلی نداره.

دیدگاه

سلام دوستان من چند وقت پیش یک فلاشر خریدم که کلی امکانات داره . 20 تا برنامه عالی :applause: :wow: نمیدونم چطوری این همه برنامه رو کرده تو میکروش . این طور که سازندش میگفت هر کانال 4 امپر تحمل میکنه نمیدونم چطوری میشه با اون قیمت که همچین چیزی تولید کرد .مدارشو ندیدم تو یک جعبه مخصوصی بود oo: oo: روشم نوشته بود electronic art کسی تاحالا از اینا ندیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: این هم سایتشه که پشته جعبه زده من از رویه کلیپش تو اپارات پیداش کردم

اینم فیلمشه تو اپارات

http://www.aparat.com/v/DfP2K

کسی نمیدونه چطور میشه این همه برنامه نوشت ؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.elect
                                سلام دوستان من چند وقت پیش یک فلاشر خریدم که کلی امکانات داره . 20 تا برنامه عالی :applause: :wow: نمیدونم چطوری این همه برنامه رو کرده تو میکروش . این طور که سازندش میگفت هر کانال 4 امپر تحمل میکنه نمیدونم چطوری میشه با اون قیمت که همچین چیزی تولید کرد .مدارشو ندیدم تو یک جعبه مخصوصی بود oo: oo: روشم نوشته بود electronic art کسی تاحالا از اینا ندیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: این هم سایتشه که پشته جعبه زده من از رویه کلیپش تو اپارات پیداش کردم

اینم فیلمشه تو اپارات

http://www.aparat.com/v/DfP2K

کسی نمیدونه چطور میشه این همه برنامه نوشت ؟؟؟؟؟؟
                                سلام
                                قیمتش چنده ؟
                                برنامه نویسیش هم چیز خاصی نداشت شما کجاشو مشکل داری ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X