اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط tirajheh
    من واسه همه کارام مقاومت میزارم
    این مغازه بغل دستیه من نمایندگی شرکت LFIX رو داره و میگه وقتی رفتیم کلاس آموزشی اینطوری به ما یاد دادن ال ای دیهاشون رو هم از همون شرکت میخرن نور خیلی شدیدی داره بطوری که باهاش نمیشه تابلو کوچیک بست به نظر من به شکل یه نور فقط دیده میشه نمیشه خوندش . چطور کلاس آموزشی بهشون یاد نداده که مقاومت تابلوهاشون رو محاسبه کنن 400 هزار تومن هم ازشون پول گرفتن . LFIX شرکت معتبریه ؟
    اگه اونا واسه چند ساعت 400تومن پول کلاس آموزشی دادن....
    ما چندین سال رشتمون این بوده و درسش رو خوندیم....
    قانون جریان و ولتاژ و توان بدون مقاومت که نمیشه....
    هر طرفش رو بگیری بازم مقاومت توش یک نقش اساسی داره

خلاصه عقل حکم میکنه که برای ((( کنترل جریان LED ))) حتما از مقاومت استفاده کنیم....
    شاید اون مارک بتونه تا 20میلی آمپر هم تحمل کنه ولی اگه جریان پاور بیش از حد نیاز باشه بطور حتم جریان دوسر اون هم بیشتر از 20میلی میشه و اونها خواهند سوخت

واضح تر بگم
    مثلا 200تا شاخه3تایی 15میلی آمپری دارند
    جریان کلشون میشه 3 آمپر
    و اونها به دلیل عدم استفاده از مقاومت مجبورند اینبار از منبع تغذیه 12 ولتی با جریان دهی حداکثر 3 آمپری استفاده کنند
    اما در تابلوهایی که مقاومت داره برای اینکه روی منبع فشار نیاد معمولا از 5آمپری استفاده میکنند
    حال اگه منبع 3آمپری طرف به دلایلی بسوزه و خود شخص اقدام به تعویض اون بکنه و به احتمال زیاد مدل قویتر (5آمپری) روش بزاره....
    تابلوش در کمال ناباوریش پس از چند دقیقه خواهد سوخت....چون اینبار به هر شاخه اون بجای 15 میلی آمپر 25میلی آمپر میرسه

بله به همین سادگی
    کلاس آموزشی 400هزار تومنی هم لازم نبود....
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

خلاصه عقل حکم میکنه که برای ((( کنترل جریان LED ))) حتما از مقاومت استفاده کنیم....
      شاید اون مارک بتونه تا 20میلی آمپر هم تحمل کنه ولی اگه جریان پاور بیش از حد نیاز باشه بطور حتم جریان دوسر اون هم بیشتر از 20میلی میشه و اونها خواهند سوخت

واضح تر بگم
      جریان کلشون میشه 3 آمپر
      و اونها به دلیل عدم استفاده از مقاومت مجبورند اینبار از منبع تغذیه 12 ولتی با جریان دهی حداکثر 3 آمپری استفاده کنند
      اما در تابلوهایی که مقاومت داره برای اینکه روی منبع فشار نیاد معمولا از 5آمپری استفاده میکنند
      حال اگه منبع 3آمپری طرف به دلایلی بسوزه و خود شخص اقدام به تعویض اون بکنه و به احتمال زیاد مدل قویتر (5آمپری) روش بزاره....
      تابلوش در کمال ناباوریش پس از چند دقیقه خواهد سوخت....چون اینبار به هر شاخه اون بجای 15 میلی آمپر 25میلی آمپر میرسه

بله به همین سادگی
      من کل چیزایی که بلدم رو از این سایت و شما و اساتید دیگه ای که توی این سایت هستن یاد گرفتم و همیشه مدیون آموزشهای خوب شما هستم و واقعا از شما و دوستان دیگه که وقت میزارید که چیزای جدیدی به ما بیاموزید تشکر میکنم . این همسایم وقتی میبینه من بدون کلاس رفتن فلاشر میسازم یا تابلو میسازم کلی بهم حسودی میکنه این همه واسه کارش هزینه کرده هنوز یه فلاشر نمیتونه بسازه و از همون شرکت میخره با قیمت خیلی بالا یه فلاشر 6 کانال رو 45 هزار تومن پول داده بود کلی هم حال میکرد .
      اگه این سایت نبود من هم الان باید هم هزینه میکردم هم چیز زیادی بلد نبودم واقعا ازتون ممنونم و اگه کاری از دستم بربیاد با کمال میل انجام میدم .

دیدگاه

اگه این روشی که دوستمون میگه
        رو ولتاژ هر ال ای دی روی توی دیتا شیت ال ای دی نگاه بکنیم
        میشه یه کارایی کرد
        مثلا من
        قرمز که با 2.2 ولت کار میکنه رو
        اینطوری روشن میکنم ولی دقت کنید
        که
        6 تا ال ای دی قرمز رو سری میکنم سپس
        با استفاده از فلاشر ( تی آی پی 41) چشمک زن میسازم برای تابلو که
        نیم ولت از دوازده ولت برای روشن شدن بایاس بیس امیتر استفاده میشه
        حالا 11.5 ولت میمونه که باید دو سر شش تا ال ای دی قرمز بیفته
        هر ال ای دی 1.9 ولتاژ میفته دوسرش
        خب ال ای دی ها به من ثابت کردند که توی ولتاژ 1.9 ولت جریانشون بیشتر از 10 میلی آمپر نمیشه به هیچ صورت
        خب من اینجا میتونم بدون مقاومت استفاده کنم چون ولتاژ ال ای دی به مقدار نهایی خودش یعنی 2.2 ولت نرسیده
        البته باز هم میگم این ممکنه یه لحظه ترانس هنگ کنه و دوازده ولت بشه
        15 ولت و همه ال ای دی ها به فنا بره
        اگه دوست دارید از این روش استفاده کنید در آخر یک مقاومت یک اهم هم برای کل تابلو بگذارید
        با تشکر :nice: :nerd:
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
          اگه این روشی که دوستمون میگه
          رو ولتاژ هر ال ای دی روی توی دیتا شیت ال ای دی نگاه بکنیم
          میشه یه کارایی کرد
          مثلا من
          قرمز که با 2.2 ولت کار میکنه رو
          اینطوری روشن میکنم ولی دقت کنید
          که
          6 تا ال ای دی قرمز رو سری میکنم سپس
          با استفاده از فلاشر ( تی آی پی 41) چشمک زن میسازم برای تابلو که
          نیم ولت از دوازده ولت برای روشن شدن بایاس بیس امیتر استفاده میشه
          حالا 11.5 ولت میمونه که باید دو سر شش تا ال ای دی قرمز بیفته
          هر ال ای دی 1.9 ولتاژ میفته دوسرش
          خب ال ای دی ها به من ثابت کردند که توی ولتاژ 1.9 ولت جریانشون بیشتر از 10 میلی آمپر نمیشه به هیچ صورت
          خب من اینجا میتونم بدون مقاومت استفاده کنم چون ولتاژ ال ای دی به مقدار نهایی خودش یعنی 2.2 ولت نرسیده
          البته باز هم میگم این ممکنه یه لحظه ترانس هنگ کنه و دوازده ولت بشه
          15 ولت و همه ال ای دی ها به فنا بره
          اگه دوست دارید از این روش استفاده کنید در آخر یک مقاومت یک اهم هم برای کل تابلو بگذارید
          با تشکر :nice: :nerd:
          درسته نشد که نداره امکانش هست همینطور که آقای چمنی هم گفتند و مثالی که شما زدید امکان بستن ال ای دی ها بدون مقاومت هم وجود داره (((((((((((( اما ))))))))
          این اما که خیلی مهم . .. اما به قول مهندس چمنی عزیز آبروی کاری خودمونو با زحمت گذاشتن مقاومت برای هر دسته از ال ای دی ها بخریم .
          روش مطمئنی نیست و پیشنهاد میکنم ازش استفاده نشه .

دیدگاه

سوال: برش دور نوشته در کروال؟

برای برش دور حروفی که نوشتم چه کار کنم.مثلا کلمه آفتاب رو می خوام دورش رو با فاصله چند ثانتی برش بزنم تو کروال لطفا کمکم کنید

دیدگاه

پاسخ : سوال: برش دور نوشته در کروال؟

نوشته اصلی توسط mohadi
              برای برش دور حروفی که نوشتم چه کار کنم.مثلا کلمه آفتاب رو می خوام دورش رو با فاصله چند ثانتی برش بزنم تو کروال لطفا کمکم کنید
              سلام
              توی صفحات قبل در مورد این موضوع بحث شده میتونی بری ببینی اما من یه اشاره ای بهش میکنم اگه لازم بود بگو تا مفصل تر واست توضیح بدم
              واسه این کار وفتی ال ای دی هات رو چیدی خط خود نوشتت که باهاش ال ای دی چیندی رو بکش به سمت بیرون و بعضی جاها رو که جور در نمیاد باید با ابزار shap tool بکشی تا بیاد سره جاش . اگه خواستی واست عکس بزارم

دیدگاه

سوال: برش دور نوشته در کروال؟راهنمایی بیشتر لطفا

سلام.با تشکر ازtirajheh بابت راهنمایی خوبی که کردی.راستش یه چیزای از مطالب شما رو فهمیدم.تو صفحه قبلم چیزی در این مورد ندیدم.لطف میکنید راهنمایی دقیقتری بکنید یا عکس های راهنماتونو بزارید با تشکر از وقتی که برای من گراشتید :bye

دیدگاه

پاسخ : سوال: برش دور نوشته در کروال؟راهنمایی بیشتر لطفا

نوشته اصلی توسط mohadi
                  سلام.با تشکر ازtirajheh بابت راهنمایی خوبی که کردی.راستش یه چیزای از مطالب شما رو فهمیدم.تو صفحه قبلم چیزی در این مورد ندیدم.لطف میکنید راهنمایی دقیقتری بکنید یا عکس های راهنماتونو بزارید با تشکر از وقتی که برای من گراشتید :bye
                  اینم عکس دیگه چی میخوای :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام دوستان
                    یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه 250 تا ال ای دی ترانزیستور BD137 یا BD139 بهتره یا tip42 . کدومشو باید بزارم .
                    BD139 داغ میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                      سلام دوستان
                      یه سوال داشتم میخواستم بدونم واسه 250 تا ال ای دی ترانزیستور BD137 یا BD139 بهتره یا tip42 . کدومشو باید بزارم .
                      BD139 داغ میشه ؟
                      بستگی ب نوع بستن الیدی هات داره و جنسشون.

اگه تعداد کانال پایینه، BD137 بذار، 10 درصدم اگه داغ کرد، یکی عین خودش دیگه باهاش موازی کن. دیگه حتی گرم هم نمیشه.

دیدگاه

سوال: برش دور نوشته در کروال؟راهنمایی بیشتر لطفا

مهندسtirajheh کارت درسته.دمت گرم.کارم راه افتاد :nice:

دیدگاه

سوال : فاصله خط برش دور کلمات از پایه های led ؟

سلام اقایون.فاصله خط برش دور کلمات از پایه های led چقدر باید باشه که همه کار شیک باشه و دور کار بعد از نصب ال ای دی ها بیرون نزنه .یا با چه ابزاری این کار رو انجام بدم.لطفا کمکم کنید

دیدگاه

سوال :برای نصب تابلو پشت شیشه(تابلوم یک کلمه هست که دورش برش خورده)

تو سوال قبل یادم رفت اینم بپرسم.برای نصب تابلو پشت شیشه چیکار کنم؟(تابلوم یک کلمه هست که دورش برش خورده)
                            من در حال حاضر دارم با نرم افزار دورش رو برش می زنم فکر کردم دوتا دایره تو وسط کلمم بندازم وبعد از برش cnc از اون دو تا دایره با زنجیر اویزون کنم .چون اولین کارم هست گفتم از راهنمایی شما استفاده کنم.لطفا اگه پیشنهادی دارید راهنماییم کنید

دیدگاه

اینم عکس اون کلمم که گفتم

اینم عکس اون کلمم که گفتم. لطفا بگید خوب دورش رو برش زدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

واضح تر بگم
                                جریان کلشون میشه 3 آمپر

بله به همین سادگی
                                سلام

مقاومت نقش اساسی تو کنترل جریان داره

ولی میشه از یک محدود کننده ی جریان استفاده کرد مثلا اگر کل تابلو 3 امپر میکشه ما یک محدود کننده ی 2.9 امپری قرار بدیم؟ بدون مقاومت؟

البته بنظرم چون تمام ال ای دی ها مثل هم نیستند امکان فشار اومدن و به ترتیب سوختن رو داره درسته؟
                                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...