اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام خدمت همه دوستان
    یکی از کارای تابلو ثابتم یه مشکلی داره اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
    تابلو رو که روشن می کنم شروع می کنه طبق برنامه فلاشرش کار می کنه و بعد از چند ثانیه مثل اینکه هنگ می کنه دوباره برنامه از اول شروع میشه
    این اتفاق بعضی وقتا می افته و بعضی وقتا هم نه و سالم کار می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
      سلام خدمت همه دوستان
      یکی از کارای تابلو ثابتم یه مشکلی داره اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
      تابلو رو که روشن می کنم شروع می کنه طبق برنامه فلاشرش کار می کنه و بعد از چند ثانیه مثل اینکه هنگ می کنه دوباره برنامه از اول شروع میشه
      این اتفاق بعضی وقتا می افته و بعضی وقتا هم نه و سالم کار می کنه
      سلام
      احتمالا مشکل از تغذیه میکرو هست توی تغذیه خازن قرار دادید ؟

دیدگاه

سلام

یه تابلو ساختم که یکی دو هفته ای خوب کار کرد
        ولی الان مشتری زنگ زده میگه فقط یکی از برنامه هاش کار میکنه
        آخه یک فلاشر هشت کاناله براش گذاشتم که تقریبا هفت هشتایی برنامه هم داشت ( البته فلاشر را از یکی از دوستای خوبم توی مشهد میگیرم که هیچوقت مشکلی نداشتم )
        تابلوشم جایی نصبه که اصلا در دسترس نیست که بگیم دست خورده
        به نظر شما مشکل از کجاست؟
        چطور میشه که فقط یکی از برنامه ها کار بکنه؟
        البته اینم ذکر کنم که فلاشر رو داخل تابلو جاساز کردم و آیا این میتونه مشکل ساز بشه؟ منظورم گرم شدن فلاشر یا آی سی برنامه هستش که شاید باعث این مشکل شده باشه؟
        مثلا امکان داره آی سی برنامه نیمسوز شده باشه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
          سلام
          نه خازن قرار ندادم چه خازنی بزارم؟

دیدگاه

سلام دوستان
            به یک برنامه 12 کاناله نیاز دارم که 9 کانال اول با 3 تا کانال آخر جدا از هم عمل کنند یعنی 9 تاش بیشتر PWM داشته باشه و 3 تای آخر افکت های مختلف ( سلیقه ای ) میتونین کمکم کنید و یه برنامه واسم بفرستید ؟ ممنون میشم ازتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
              نه خازن قرار ندادم چه خازنی بزارم؟
              واسه تغذیه میکرو یه خازن 2200 25 ولتی بزار من همیشه میزارم البته طبق آموزشی که توی این سایت گذاشتن واسه ساخت فلاشر عمل میکنم و برد فلاشرمو میبندم به شما هم پیشنهاد میکنم از همین روش استفاده کنید روش مطمئنیه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                سلام
                دوستان توی این کارم از پاور کامپیوتر استفاده کردم
                الانم درست شد دیگه اونطوری نمیشه فقط یکی از کانالام حتی موقعی ای که نباید روشن باشه روشنه! یا کم نور روشنه
                این دیگه مشکل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                  دوستان توی این کارم از پاور کامپیوتر استفاده کردم
                  الانم درست شد دیگه اونطوری نمیشه فقط یکی از کانالام حتی موقعی ای که نباید روشن باشه روشنه! یا کم نور روشنه
                  این دیگه مشکل چیه؟
                  مشکلتون چطور حل شد ؟
                  ترانزیستور و و مقاومت مربوط به همون کانال رو با مولتی متر تست کنید و نتیجه رو بگید .

دیدگاه

والا خودش خود به خود دیگه هنگ نمی کرد
                    الان اون کانالم عوض کردم دادم به یه پایه دیگه میکرو درست شد
                    ممنون از دوستان

دیدگاه

سلام دوستان
                      شما وقتی یه نوشته ای با فونت کوچیک میخواید درست کنید داخل حروف رو چطوری در میارید مثلا حرف و یا ف دورش میشه ال ای دی چید ولی وسطش خیلی کوچیکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                        سلام دوستان
                        شما وقتی یه نوشته ای با فونت کوچیک میخواید درست کنید داخل حروف رو چطوری در میارید مثلا حرف و یا ف دورش میشه ال ای دی چید ولی وسطش خیلی کوچیکه
                        سلام. برای این حروف میتونی وسطش ال ای دی نذاری یا اینکه یک تا سه عدد ال ای دی به صورت کاملا بهم چسبیده استفاده کنی
                        دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roodi
                          سلام. برای این حروف میتونی وسطش ال ای دی نذاری یا اینکه یک تا سه عدد ال ای دی به صورت کاملا بهم چسبیده استفاده کنی
                          نزارم که زشت میشه من واسش ال ای دی 3 میل گذاشتم اما نورش از جلو بیشتر از 5 میله
                          ممنون از راهنماییت فکر کنم همون 1 دونه واسه وسطش کافی باشه .

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم
                            یه سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
                            کنار مغازه من یکی دیگه هست که تابلو ثابت درست میکنه اما واسه تابلوهاش مقاومت نمیزاره مثلا سفید و 4 تا 4 تا میگیره دیگه مقاومت نمیزاره این روش مشکلی ایجاد نمیکنه توی تابلو ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                              با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم
                              یه سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
                              کنار مغازه من یکی دیگه هست که تابلو ثابت درست میکنه اما واسه تابلوهاش مقاومت نمیزاره مثلا سفید و 4 تا 4 تا میگیره دیگه مقاومت نمیزاره این روش مشکلی ایجاد نمیکنه توی تابلو ؟
                              سلام
                              چرا اتفاقا کار بسیار بسیار اشتباهی هست
                              درسته که با 4تا 4تا کردن یا 3تا3تا کردن ولتاژ led ها درست میشه و به هر کدوم 3یا 4ولت میرسه
                              ولی جریانشون رو نمیشه کنترل کرد و اونها به تمام توان خود روشن خواهند شد و به همین دلیل در کوتاه مدت روشنایی و درخشندگی خودشون رو از دست خواهند داد و در نهایت خواهند سوخت.
                              اگه کارتون میخواین عمری باشه و led بتونه حداقل 50،000ساعت از عمر مفید خودش رو داشته باشه....زحمت زدن مقاومت به هر شاخه تابلوتون رو به آبروتون بخرید.
                              موفق باشید
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                سلام
                                چرا اتفاقا کار بسیار بسیار اشتباهی هست
                                درسته که با 4تا 4تا کردن یا 3تا3تا کردن ولتاژ led ها درست میشه و به هر کدوم 3یا 4ولت میرسه
                                ولی جریانشون رو نمیشه کنترل کرد و اونها به تمام توان خود روشن خواهند شد و به همین دلیل در کوتاه مدت روشنایی و درخشندگی خودشون رو از دست خواهند داد و در نهایت خواهند سوخت.
                                اگه کارتون میخواین عمری باشه و led بتونه حداقل 50،000ساعت از عمر مفید خودش رو داشته باشه....زحمت زدن مقاومت به هر شاخه تابلوتون رو به آبروتون بخرید.
                                موفق باشید
                                من واسه همه کارام مقاومت میزارم
                                این مغازه بغل دستیه من نمایندگی شرکت LFIX رو داره و میگه وقتی رفتیم کلاس آموزشی اینطوری به ما یاد دادن ال ای دیهاشون رو هم از همون شرکت میخرن نور خیلی شدیدی داره بطوری که باهاش نمیشه تابلو کوچیک بست به نظر من به شکل یه نور فقط دیده میشه نمیشه خوندش . چطور کلاس آموزشی بهشون یاد نداده که مقاومت تابلوهاشون رو محاسبه کنن 400 هزار تومن هم ازشون پول گرفتن . LFIX شرکت معتبریه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X