اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
    شما با مولتی متر جریان گرفتی؟؟؟
    من واسه تابلوی 2800 تایی، سویچینگ 5A میگیرم. صحیح و سالم با نور بالا کار می کنه.
    اصولن واسه بنده سوال شده که دوستان تابلو ها شونو چطوری می بندن مگه؟؟
    نوشته اصلی توسط behzad1533
    من سه تا سه تا سری میکنم با مقاومت بعد همه رو موازی میکنم
    مثلا 3 تا قرمز با مقاومت 470

2800 تقسیم بر 3 میشه 933 که اگه 12یا 15 میلی جریان در نظر بگیریم میشه چیزی حدود 11 تا 12 آمپر

چطور میشه با 5 آمپر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه میشه راهنمایی کنید تا ما هم انقدر پول زیادی واسه منبع تغذیع آمپر بالا ندیم آقای ارغوانی
    ممنون
    مولتی متر ندارم
    منم سه تا سه تا سری بعد موازی آقای ارغوانی میشه بگید چطوری 2800 تا 5 آمپر؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ی مولتی متر قرض بگیرین و تست کنید.
      در ضمن الیدی 2 ولتی رو با چه منطقی 3 تایی می بندین؟
      اگه 1.9 تا 2.1 یا 2 تا 2.2 هست، 6 تایی و اگه 3 ولت هست، 4 تایی بزنین و برای هر جفت مسیر یک مقاومت 10 اهم.
      برای فلاشر هم از BD139 ااستفاده کنین.

آمپر کشی لازم نیست.
      زیر 500 تا 2A , زیر 1800 تا 3A و زیر 3000 تا 5A یا 6A جواب میده.

توجه کنید که جریان کشی الیدی ها از مقادیر بالا کمتر میشه و اینا موارد تضمین شده ست.

این تابلو رو ببینید: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76225.msg498826#msg498826
      من هنوز سر حرفم هستم، خواستین بیاین پاور و جریان مصرفی تابلو رو ببینید. تازه این بدون مقاومت ساخته شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
        دوستان گلم سلام می خواستم ببینم این طرح زیر مشکلی نداره؟؟ فاطله ی بین هر ال ایدی رو بنظرم 0.3 هست

مشکلی که ایجاد نمیشه نه؟؟ رو ی هم چون یک جادیدم همینجوری کار کرده بود
        دوستان بی صبرانه منتظرم... :sad: :redface:
        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام جناب mo2_star
          من به این روش کار نکردم اما به نظر من به طور کلی مشکلی نداره قابل اجراست و اما جزییات رو باید یکم بهترش کنید مثلا اول حرف خ 5 تا led خورده که زیاده

دیدگاه

سلام.تو نرم افزار کورل فاصله بین led هارو معمولا چن میذارن؟
            خودم یه طرح آماده کردم قطر led رو 6میل وفاصله بین lledهارو 2میل گرفتم.بنظرتون خوب در میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
              خودم یه طرح آماده کردم قطر led رو 6میل وفاصله بین lledهارو 2میل گرفتم.بنظرتون خوب در میاد؟
              سلام. قطر هر ال ای دی تقریبا 5.5 میلیمتر هست (کلاهی اچ جی) منم مثه شما کارامو حدود 2 یا 1.5 میزارم. استانداردش هم همینه و هر متر حدود 125 ال ای دی مصرف میشه. (نزدیکتر هم میتونی بذاری ولی بعضی جا ها ال ای دی ها رو باید با سوهان کشی جا بزنی) تراکم استاندارد هست 2 میل. مقدار نور دهی هم قابل توجه و قابل قبول هست.
              دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

کسی نمی دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید لطفا :cry:

با سلام
                من خیلی برنامه نویسی وارد نیستم ، خیلی گیر کردم :cry2: :cry: :cry: oo: :sad: :sad: ،و خیلی وقته دنبال این برنامه می گردم ولی پیدا نمی کنم :cry: :cry2:
                لطفا کمکم کنید
                اگر امکان داشت فایل بستشو برام بفرستید
                که در اون ابتدا رقص نور باشه و طی 4 مرحله نور ال ای دی ها کم بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه بعد دوباره طی 4 مرحله نور ال ای دی ها زیاد بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه و دو باره رقص نور بزنه
                با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba334455
                  کسی نمی دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید لطفا :cry:

با سلام
                  من خیلی برنامه نویسی وارد نیستم ، خیلی گیر کردم :cry2: :cry: :cry: oo: :sad: :sad: ،و خیلی وقته دنبال این برنامه می گردم ولی پیدا نمی کنم :cry: :cry2:
                  لطفا کمکم کنید
                  اگر امکان داشت فایل بستشو برام بفرستید
                  که در اون ابتدا رقص نور باشه و طی 4 مرحله نور ال ای دی ها کم بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه بعد دوباره طی 4 مرحله نور ال ای دی ها زیاد بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه و دو باره رقص نور بزنه
                  با تشکر
                  شرح برنامه:
                  4 کانال روشن برای 4s.
                  4 کانال خاموش.
                  4 کانال بترتیب یکی یکی روشن.
                  وقفه
                  4 کانال بترتیب یکی یکی خاموش.
                  تکرار برای 4 مرتبه.
                  +
                  کم نور و پر نور شدن کل 4 کانال با هم برای 6 مرتبه.
                  .
                  تکرار از اول

Atmega8
                  فرکانس 8mhz
                  پورت C.0 تا C.3
                  ...

گذاشتن فایل بسکام_ش واسه من مشکلی نیس، ولی هستن دوستانی که دلخور میشن.

دانلود فایل هگز: http://s2.picofile.com/file/7945901284/4ports.zip.html

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez
                    آره خوبه من معمولا 3 میل یا 2 میل میزارم بعضی وقتها هم مشتری خودش میخواد ارزون تر در بیاد میگه تراکم رو کمتر کن

دیدگاه

دوستان پس از تکمیل کار شما در آخر پشت شاسی چی میچسبونید چون خیلی ظاهر زشتی داره ؟؟

دیدگاه

با سلام
                        دوستان من دنبال دات ماتریس 8*8 نارنجی بع ابعاد 32*32 (میلی متر) می گردم
                        اینترنت زیرو رو کردم پیدا نکردم
                        بچه های تهران اگه کسی جایی سراغ داره لطفا بگه
                        من بچه تهران نیستم و وقت ندارم برای چندتا دات ماتریس برم تهران زیر و رو کنم
                        خودم بچه مشهدم تو مشهد سبز و قرمز پیدا کردم اما نارنجی نیست.
                        داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
                        پیامبر اکرم (ص)
                        علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
                        اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

سلام یه تابلو میخوام بزنم در حدود 3500 الیدی 8 کاناله که هر کانالی حدود 500 تا الیدی میبره برای فلشر از چه ترانزیستوری استفاده کنم که جوابگوی کارم باشه ؟ tip41 دارم تو دیتاشیتش جریان قابل تحمل کلکتورش 6 امپر زده بود مناسب کارم هست ؟اگه هست برای بیسچه مقاومتی بزنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnm
                            سلام یه تابلو میخوام بزنم در حدود 3500 الیدی 8 کاناله که هر کانالی حدود 500 تا الیدی میبره برای فلشر از چه ترانزیستوری استفاده کنم که جوابگوی کارم باشه ؟ tip41 دارم تو دیتاشیتش جریان قابل تحمل کلکتورش 6 امپر زده بود مناسب کارم هست ؟اگه هست برای بیسچه مقاومتی بزنم ؟
                            سلام دوست عزیز
                            جربان هرشاخه شما اگه 15میلی باشه
                            و از شاخه 3تایی استفاده کرده باشی
                            ÷س میشه حدود 166 شاخه 3تایی 15میلی آم÷ری
                            در کل جریان مصرفی 500 led شما میشه 2.5آمپر
                            یعنی ترانزیستورتون 30وات توان باید تحمل کنه
                            از فروشنده ترانزیستوری بخوانین که 4تا 5 آمپری باشه ( به دلیل تلفات حرارتی )
                            موفق باشد
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_6000
                              دوستان پس از تکمیل کار شما در آخر پشت شاسی چی میچسبونید چون خیلی ظاهر زشتی داره ؟؟
                              رنگش کن هم پشتش رو میپوشونه هم عایق میشه با رنگ اسپری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_6000
                                سلام... پشت کار بستگی داره چقدر میخوای هزینه کنی و اینکه کار شما چه مدلی هست (حروف برش خورده هست یا به صورت قاب عکسی) معمولا موقع برش لیزر از همون جنس پلکسی و یا چوب میتونی برش بدی و ببندی پشت کارت. این کار خیلی شیک و تمیز میشه ولی هزینه طلق و لیزرت بیشتر میشه (حدود 30 درصد) میتونی پشت کارت رو به قول دوست عزیزمون رنگ بزنی. ولی رنگ زدن برای پشت کارهایی که پر از مقاومت و سیم بندی هست جالب در نمیاد و توی ذوق میزنه..
                                دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X