اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام این فایل به عنوان نمونه برای mohadi کامل نیست بیشتر برای نمونه می تونید خودتون خط برش دورش رو بکشید و فاصله ال ای دی ها رو چک کنید تا کامل بشه

http://www.up2www.com/uploads/1380811082311.rar

دیدگاه

پاسخ : اینم عکس اون کلمم که گفتم

نوشته اصلی توسط roodi
      سلام دوست من. کارت قشنگهولی دوتا ایراد داره عزیز

یکی اینکه برای نقطه ها به مشکل شکستن در مونتاژ بر میخوری چون نگهدارنده نازک کشیده شده
      دوم اینکه این فونت اصلا قشنگ نیست چون توهم هست حروفش و پس از مونتاژ و روشن شدن تابلو از فاصله ۵متر به بالا زشت و تو در تو دیده میشه. بازم ببخشید ایراد گرفتم نظر شخصیم بود
      اون کارو که من درست نکردم .
      میدونم فونت بدی رو واسه اینکار انتخاب کرده باید یه فونتی انتخاب کنه که به هم چسبیده نباشه .

دیدگاه

پاسخ : سوال طرح مشاور املاک افتاب قبل از برش

نوشته اصلی توسط mohadi
        سلام roodi می خواستم تشکر کنم از حسن نیتی که داشتی و منو راهنمایی کردی .من این کارم از دو کلمه که هر کدوم ابعادشون30*70 هست و من می خوام ار دور دیده خوبی داشته باشه درست کردم لطفا اگر می تونید راهنماییم کنید که ار چه فنتی استفاده کنم که از دور و نزدیک دیده خوبی بده.و متصل کننده های کلمات رو چه انداره بگیرم (چقدر سوال داشتم :smile راستش داشتم می رفتم بدم برش بدن که گفتم یک سری به سایت بزنم که دیدم جنابroodi نظرشونو گزاشتن .لطفا زود کمکم کنید
        فونت تیتر معمولا خوبه منم اوایل کارم فونت تیتر استفاده میکردم بستنش راحت تر از فونتای دیگست . در ضمن نقطه هارو اونطوری وصلشون نکن اگه میخوای اونطوری وصل بشه موقع کار باید خیلی مراقب باشی که نشکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
          فونت تیتر معمولا خوبه منم اوایل کارم فونت تیتر استفاده میکردم بستنش راحت تر از فونتای دیگست . در ضمن نقطه هارو اونطوری وصلشون نکن اگه میخوای اونطوری وصل بشه موقع کار باید خیلی مراقب باشی که نشکنه .
          سلام دوستان... ببخشید دیر سر میزنم... هم شاغلم و هم کلی مشکلات دیگه

برای نگهدارنده ها بسته به ابعاد و سایز نوشته و حروف باید جوری در نظز بگیری که نه زیاد بزرگ باشه نه نازک.... برای سایز شما مثلا نگهدارنده نقطه ها باید حدود 3 تا 4 سانت در نظر بگیری

فونت ها معمولا سلیقه ای هستند ولی فونت تیتر تایید میشه........ :nerd:

راستی توی حرف ش فاصله ال ای دی ها توی دندونه های حرف شین اصلا یکسان نیست و با فاصله بقیه ال ای دی ها متفاوته
          دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

سلام
            من مهندسی نرم افزار می خونم توی آزمایشگاه معماری در یه مدار نوشته که برای داشتن دنباله زمانی از t0 تا t2 , خروجی t3 دیکودر را نات کرده
            حلا می خوام ببینم چجوری باید خروجی را باید نات کنم

دیدگاه

سلام دوستان
              میخواستم بدونم روی برد فلاشر با ATMEGA8 مقاومتی که استفاده میشه قبل ترانزیستور چطوری تعیین میشه من همیشه 1کیلو میزام خوبه ؟ یا بسته به تعداد ال ای دی های هر خروجی مقاومتشو حساب میکنن میشه لطفا توضیحی در این مورد بدین . ممنونم .

دیدگاه

بستگی به بتای ترانزیستور و جریان مورد نیاز LED ها اون کانال داره. از طرفی اگه خیلی کم باشه و جریان کشی بیس ترانزیستور زیاد باشه برای میکرو مشکل میاد.حداکثر جریانی که پورتآ‌های میکرو میآ‌تونن تحمل کنن توی دیتاشیت اومده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                  سلام دوستان
                  میخواستم بدونم روی برد فلاشر با ATMEGA8 مقاومتی که استفاده میشه قبل ترانزیستور چطوری تعیین میشه من همیشه 1کیلو میزام خوبه ؟ یا بسته به تعداد ال ای دی های هر خروجی مقاومتشو حساب میکنن میشه لطفا توضیحی در این مورد بدین . ممنونم .
                  از مقاومت 1K ی شما حداکثر 5 میلی آمپر عبور می تونه بکنه که هر پایه ی میکرو توانایی 40 میلی، آمپرکشی رو داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                    از مقاومت 1K ی شما حداکثر 5 میلی آمپر عبور می تونه بکنه که هر پایه ی میکرو توانایی 40 میلی، آمپرکشی رو داره.
                    سلام
                    از فت و ماسفت هم میشه استفاده کرد؟

مثلا یک دیکودر بذاری 4 به 16 بعد توی 16 تا خروجی ماسفت بذاری اون 4 تا رو وصل کنی به 4 تا از پایه های میکرو
                    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                      آقای ارغوانی من تابلویی ساختم که یکی از کانال هاش 79 ال ای دیه قرمز بکار رفته که 4 تا 4 تا سری شده با مقاومت 270 اهم اگه اشتباه نکنم این کانال 240 میلی آمپر جریان مصرف میکنه که فلاشرش هم بعد پایه میکرو مقاومت 1 کیلو و بعدش ترانزیستور BD139 بکار بردم . این درسته ؟
                      البته این فلاشر رو نقششو یکی برام فرستاد من از روش ساختم .
                      میشه لطفا روش محاسبه این مقاومت رو بگید ؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط tirajheh
                        آقای ارغوانی من تابلویی ساختم که یکی از کانال هاش 79 ال ای دیه قرمز بکار رفته که 4 تا 4 تا سری شده با مقاومت 270 اهم اگه اشتباه نکنم این کانال 240 میلی آمپر جریان مصرف میکنه که فلاشرش هم بعد پایه میکرو مقاومت 1 کیلو و بعدش ترانزیستور BD139 بکار بردم . این درسته ؟
                        البته این فلاشر رو نقششو یکی برام فرستاد من از روش ساختم .
                        میشه لطفا روش محاسبه این مقاومت رو بگید ؟
                        سلام دوست عزیز...

با اجازه آقای ارغوانی....

79 تا ال ای دی به صورت چهارتایی در تعداد 80 عدد میشه 10 دسته که هر کدام اگه 15 میلی آمپر بکشن میشه 150 میلی آمپر. بله BD139 جوابگوی نیاز شما تا یک آمپر یا بیشتر هست...

ال ای دی رو هم اگر 2.1 ولتی در نظر بگیریم با تغذیه 12ولت و مقاومت 270شما هر دسته حدود 13.5 میلی آمپر میکشه

دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                          سلام
                          از فت و ماسفت هم میشه استفاده کرد؟

مثلا یک دیکودر بذاری 4 به 16 بعد توی 16 تا خروجی ماسفت بذاری اون 4 تا رو وصل کنی به 4 تا از پایه های میکرو
                          چرا که نه. من همیشه از IRFZ44 استفاده میآ‌کنم. نه داغ میشه و نه از نظر جریان کشی و جریان دهی مشکلی داره. با دوتا مقاومت هم درایو میشه و مستقیم وصلش میآ‌کنم به میکرو. اصلا BJT استفاده نمیآ‌کنم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط roodi
                            سلام دوست عزیز...

با اجازه آقای ارغوانی....

79 تا ال ای دی به صورت چهارتایی در تعداد 80 عدد میشه 10 دسته که هر کدام اگه 15 میلی آمپر بکشن میشه 150 میلی آمپر. بله BD139 جوابگوی نیاز شما تا یک آمپر یا بیشتر هست...

ال ای دی رو هم اگر 2.1 ولتی در نظر بگیریم با تغذیه 12ولت و مقاومت 270شما هر دسته حدود 13.5 میلی آمپر میکشه

با سلام
                            اینا همه درست
                            اما من هنوز نفهمیدم قبل ترانزیستور چطوری اون مقاومت رو حساب کنم و اینکه اگر جریان یک کانال بشتر از حدی شد مثلا 2 آمپر که نشه از Bd139 استفاده کرد چه ترانزیستوری باید جاش بزاریم ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط tirajheh
                              با سلام
                              اینا همه درست
                              اما من هنوز نفهمیدم قبل ترانزیستور چطوری اون مقاومت رو حساب کنم و اینکه اگر جریان یک کانال بشتر از حدی شد مثلا 2 آمپر که نشه از Bd139 استفاده کرد چه ترانزیستوری باید جاش بزاریم ؟
                              شما ماسفت استفاده کن با یه 100K گیت رو زمین کن و با 10K وصلش کن به میکرو.تمام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohadi
                                سلام roodi می خواستم تشکر کنم از حسن نیتی که داشتی و منو راهنمایی کردی .من این کارم از دو کلمه که هر کدوم ابعادشون30*70 هست و من می خوام ار دور دیده خوبی داشته باشه درست کردم لطفا اگر می تونید راهنماییم کنید که ار چه فنتی استفاده کنم که از دور و نزدیک دیده خوبی بده.و متصل کننده های کلمات رو چه انداره بگیرم (چقدر سوال داشتم :smile راستش داشتم می رفتم بدم برش بدن که گفتم یک سری به سایت بزنم که دیدم جنابroodi نظرشونو گزاشتن .لطفا زود کمکم کنید
                                دوست عزیز چه کردی آخر . کارت ردیف شد عکسش رو بزار ببینیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...