اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    روزتون بخیر
    من توی این زمینه تازه کارم می خواستم ببینم LED هام رو سری وصل کنم بهتره یا موازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bravehamid
      سلام
      روزتون بخیر
      من توی این زمینه تازه کارم می خواستم ببینم LED هام رو سری وصل کنم بهتره یا موازی؟
      بهترین روش که مو لا درزش نمیره سه تا سری و یه مقاومت بعد همه رو موازی میکنی
      ابی سبز 180اهم قرمز زرد 330 اهم سفید 270 اهم من فقط از این روش میزنم بقیه روشها رو قبول ندارم چون ینجوری برای فلاشر مشکلی نداری در ضمن بهترین نور وکیفیت رو میده و عمر ال ای دی ها هم تضمین شده

دیدگاه

سلام
        پاور ال ای دی 10 وات 9.5-10.5 ولت با 1050میلی آمپر رو چطوری به موتور سیکلت وصل کنم که عمر ال ای دی زیاد بشه
        از lm317 استفاده کنم ؟ مقاومت هاش چند باشن؟ یا از یه مقاومت استفاده کنم چند وات باشه؟
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط k0172
          سلام
          پاور ال ای دی 10 وات 9.5-10.5 ولت با 1050میلی آمپر رو چطوری به موتور سیکلت وصل کنم که عمر ال ای دی زیاد بشه
          از lm317 استفاده کنم ؟ مقاومت هاش چند باشن؟ یا از یه مقاومت استفاده کنم چند وات باشه؟
          ممنون
          سلام
          بهترین کار استفاده از درایور های دی سی به دی سی هستش.
          مثل این
          http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/2752-led-driver-10w-12-24v-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام و درود بزرگواران
            من یک ماسفت قدرت میخوام که ولتاژش از 55 بیشتر نباشه ولی جریانش خیلی بیشتر از irf3205 باشه و سایز پایه هاش با irf3205آ‌برابر باشه و داخل بازار هم گیر بیاد
            این ماسفت رو برای فلاشر میخوام ممنون میشم اگر کمک کنید مرسی

دیدگاه

سلام
              یه مقدار اطلاعات در مورد آب بندی با رزیبن می خواستم
              و اینکه اگه یه تابلو 3*1 که پلکسیش هم مشکیه زیر نور آفتاب باشه دفرمه میشه؟
              دیدگاه

سلام

آیا شما آدرس سایت برند HG را دارید ؟ خیلی متشکر خواهم بود اگر اون را دارید اعلام کنید چون من هر چقدر جستجو کردم نتونستم پیدا کنم . :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط big.arsalan
                  سلام
                  یه مقدار اطلاعات در مورد آب بندی با رزیبن می خواستم
                  و اینکه اگه یه تابلو 3*1 که پلکسیش هم مشکیه زیر نور آفتاب باشه دفرمه میشه؟
                  یهنی کسی اطلاعاتی نمیتونه بده؟

دیدگاه

اینکه اگه یه تابلو 3*1 که پلکسیش هم مشکیه زیر نور آفتاب باشه دفرمه میشه؟
                    بله اگه زیر مستقیم آفتاب باشه و گرما ببینه!!من یه مورد تابلو تعمیری داشتم که پایه های led گرم شده بود که باعث شده بود تابلو از گرما خم بشه!!
                    http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                    daydigi.com

دیدگاه

سلام .
                      من حدود یک سالی هست که تابلو ledثابت و روان میسازم
                      اما تا حالا همه ی تابلو ها به روش دستی و روی فوم برد که احتیاجی به سوراخکاری نداره پیاده کردم
                      حالا اگربخوام با کورل کار کنم و تابلو ها رو با پلکسی یا فیبر چوبی درست کنم نحوه سوراخکاری جای پایه ها چه طوریه آیا نیاز به دستگاه خاصی داره یا با دریله؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط ehsanled
                        سلام .
                        من حدود یک سالی هست که تابلو ledثابت و روان میسازم
                        اما تا حالا همه ی تابلو ها به روش دستی و روی فوم برد که احتیاجی به سوراخکاری نداره پیاده کردم
                        حالا اگربخوام با کورل کار کنم و تابلو ها رو با پلکسی یا فیبر چوبی درست کنم نحوه سوراخکاری جای پایه ها چه طوریه آیا نیاز به دستگاه خاصی داره یا با دریله؟
                        سلام دوست عزیز . برای پلکسی باید بدی بیرون جایی که کارشون این هست با لیزر واست جایه پایه ها رو سوراخ میکنند
                        باید با کرل طراحی کنی و فایل کرل رو برای سوراخ کاری به اونجا ببری. طراحی کرل هم در تایپیک زیر آموزش داده شده
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61260.0
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام دوستان .
                          من چند بار به مشکلی بر خوردم توی ساخت تابلو ثابت که نمیدونم مشکش چی بود .
                          وقتی تابلو میسازم مثلا 4 خط دو خط اول قرمز و دو خط دوم سبز نوره سبزه از قرمزه بیشتره حتی گاهی که تابلو خط به خط اجرا میشه نوره قرمز شدیده ولی همین که پایین میاد نورش ضعف و ضعیف تر میشه توی بعضی کارا زیاد نشون نمیده .
                          هر وقت از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده میکنم ازنا که آب بندی نیستن این مشکل به وجود میاد . آخرین تابلویی که ساختم تقریبا این مشکلو داشت . تابلو 5 آمپر جریان لازم داشت من واسش یه منبع تغذیه 10 آمپری گذاشتم ولی باز این مشکل بود .
                          اگه میشه راهنماییم کنید . ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                            سلام دوستان .
                            من چند بار به مشکلی بر خوردم توی ساخت تابلو ثابت که نمیدونم مشکش چی بود .
                            وقتی تابلو میسازم مثلا 4 خط دو خط اول قرمز و دو خط دوم سبز نوره سبزه از قرمزه بیشتره حتی گاهی که تابلو خط به خط اجرا میشه نوره قرمز شدیده ولی همین که پایین میاد نورش ضعف و ضعیف تر میشه توی بعضی کارا زیاد نشون نمیده .
                            هر وقت از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده میکنم ازنا که آب بندی نیستن این مشکل به وجود میاد . آخرین تابلویی که ساختم تقریبا این مشکلو داشت . تابلو 5 آمپر جریان لازم داشت من واسش یه منبع تغذیه 10 آمپری گذاشتم ولی باز این مشکل بود .
                            اگه میشه راهنماییم کنید . ممنون
                            سلام
                            مشگل شما ساده حل میشه
                            برای هر رنگ یک منبع تغذیه جدا بزارید
                            به همین راحتی!
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

چند سوال مبتدیانه
                              درایور ال ای دی به چه دردی میخوره؟
                              مثلا نمیشه ال ای دی 30 وات رو مستقیم به ولتاژ مورد نظر وصل شه؟
                              یکی از دوستان انجمن نوشت ال ای دی باید با منبع جریان راه اندازی بشه نه ولتاژ (این یعنی چی؟)
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                                چند سوال مبتدیانه
                                درایور ال ای دی به چه دردی میخوره؟
                                مثلا نمیشه ال ای دی 30 وات رو مستقیم به ولتاژ مورد نظر وصل شه؟
                                یکی از دوستان انجمن نوشت ال ای دی باید با منبع جریان راه اندازی بشه نه ولتاژ (این یعنی چی؟)
                                اول از همه پیشنهاد میدم این جدول رو ببینید تا بدونید که رفتار led چه جوریه

نکته دوم led ولتاژ مورد نیازش بستگی به دمای کاری و به رنگ led هم بستگی داره. پس نتیجه میگیریم که برای روشن کردن ال ای دی به منبعی احتیاج داریم که جریان ثابتی را به led بدهد.چون اگر از منبع ولتاژ استفاده کنییم حتی اگر دقیقا ولتاژ مورد نیاز led باشد باز هم با افزایش اندک دما جریان تغییر کرده و led آسیب میبیند. درایور های ال ایدی منابع جریانی هستند که در رنج خاصی از ولتاژ میتوانند جریان ثابتی را بدهند.مثلا"درایور 15 الی 25 عدد 1 وات" در صورتی که محدوده ولتاژ led مورد نظر شما بین 50 الی 90 ولت باشد جریان ثابت 300 میلی به led شما داده میشود. در صورتی میتونید ال ای دی 30 وات رو به منبع ولتاژ وصل کنید که از مقاومت یا هر چیزی که به عنوان محدود کننده جریان مثل lm317 باشد استفاده کنید که باعث تلفات زیاد و طول عمر کمتر ال ای دی میشود. معقول ترین راه استفاده از درایور میباشد
                                پیروز باشید
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...